DHOOFDCYLINDER VAN DE DERDE POORT

Glasshouse Mountains, Australië

Activering van de Derde Poort: #3, 7-12 oktober 1997

Hoofdcylinder: The Glasshouse Mountains,
bij Maleny, Queensland, Australië

Een rapportage door Solara
Vertaald door Brigitta Bos
7 Oktober was een grote dag met mensen die aankwamen uit Australië, Argentinië, Oostenrijk, Canada, Tjechische Republiek, Finland, Duitsland, Israel, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Peru, Slovenië, Groot-Brittannië, USA, Venezuela en Wales. We waren ongeveer met z’n 55’en. De dag was één grote regenbui, wat zorgde voor een dramatische aankomst en alles schoon wastte.

De volgende morgen begonnen we met de vier dagen intense voorbereidingen zodat we Eén Wezen konden worden en een verenigde Hoofdcylinder konden vormen. We hadden een trouwe en toegewijde groep die bereid waren de afstand te gaan wat dingen een stuk gemakkelijker zal maken. Veel van de Australiërs die aanwezig waren, hadden onze wonderbaarlijke Australische Reünie in 1993 bijgewoond en het was een genoegen weer met ze samen te werken. Er waren 16 van ons die een of beide andere Derde Poort Activeringen hadden bijgewoond. Dit zorgde voor een sterke groep.

Onze vier dagen zaten vol met tenminste drie langdurige sessies per dag. We leerden en verfijnden onze Heilige Dansen en weefden onszelf constant dieper in het Eénhart en Eénwezen. Er werden zowel veel nieuwe processen als twee nieuwe Dansen geboren! Op een avond vormden we grotcirkels in het donker en zaaiden we de scheurtjes in de Tussenruimten met de zaden van het Nieuwe. Dit werd gedaan met de geluiden van Solon’s prachtige, wat griezelige, didgeridoo.

Op 12 oktober gingen we per bus en auto op weg naar het hart van de Glasshouse Mountains. Onze locatie glinsterde met afwachting. We waren gelegen op een grassige weide op golvend landbouwgrond midden in het centrum van de Glasshouse. Er was een kleine, ronde lelievijver, beschuttende eucalyptusbomen en een klein, slingerend beekje. Aan de ene kant was de top van Coonowrin en aan de andere kant de berg Beerwah. Volgens Aboriginal legendes, was Beerwah zwanger voor 20 miljoen jaar. Vandaag zou ze bevallen van de Grotere Liefde.

Het was een snikhete dag; de zon scheen met onverbiddelijke kracht op ons neer. Vaak was het een uitdaging als Waker naar de zon toe te staan of in de verdorrende hitte te dansen, maar onze focus wankelde nooit. Ons Eénwezen was nooit zo sterk geweest.

Vanaf het begin kwam de Grotere Liefde naar binnen stromen. Dit gevoel werd alleen maar sterker gedurende de dag, wat ons allen doordrenkte met een dieper gevoel van verwondering en tijdloze extase.

Kort nadat onze ceremonie begon, kwam er een Australische filmploeg voor het Amerikaanse televisieprogramma “Strange Universe” aan, die een segment over ons deden. We hadden verzocht dat ze in het wit zouden komen, hetgeen ze deden. Het waren erg aardige mensen, gevoelig en ontvankelijk voor wat er aan de hand was. Tegen het eind van de dag, toen we ze in onze laatste cirkel includeerden, was een van de cameramannen in tranen, en een ander zei dat ze nog nooit zoveel Liefde hadden ervaren. Sinds dat moment heb ik gehoord dat ze allemaal totaal getransformeerd waren door wat ze die dag hadden ervaren, en nooit meer hetzelfde zullen zijn. En hetzelfde is het geval met ons allemaal die gekozen hadden om een Hoofdcylinder voor de Grotere Liefde te worden tijdens de Derde Poort Activering in Australie. Het was een van de grootste zegeningen in mijn leven.

We gingen een voor een door de Dansen heen. De energieën bleven opbouwen. De Sterrige Processie werd gevolgd door de Grotere Centrale Zondans met de nieuwe Insertiepuntdans, die tijdens de Activering van Derde Poort in Montana in augustus geboren was, die in het midden door mij, Nova en Nion uitgevoerd werd. De Grotere Liefde was bijna moeiteloos verankerd.

Gedurende de dag, zowel als tijdens de voorafgaande voorbereidingsdagen, werden we geïnspireerd en gekoesterd door de liederen van Omashar, die nog nooit zo mooi gezongen had, met z’n open hart. Hij heeft voor elk van de Derde Poort Activeringen een briljant nieuw lied geschreven, en zijn nieuwe lied “Trust in Love” was schitterend en raakte ons in de kern van ons wezen.

Na een mooie, erg subtiele Lotusdans, gingen we verder met de Aarde-Sterredans. Voor diegenen die niet bekend zijn met deze dans, laten we zeggen dat het zeer energiek is omdat we keer op keer - 33 minuten lang, om precies te zijn - de oorspronkelijke Aarde- en Sterrewezens belichamen. En onthoud dat het een snikhete dag was. Maar het voelde erg belangrijk om deze Dans uit te voeren, net als we tijdens de vorige twee Activeringen deden, zodat we de oude Feeënvoorspellingen zouden vervullen en de deur tot de manifestatie van alle wonderbaarlijke, voorheen onverstelbare, mirakels zouden openen.

Wederom gaven de dansers zich helemaal en het was een van de meest krachtige Aarde-Sterredansen ooit. Het leek alsof veel dansers letterlijk stierven van de hitte, maar ze hielden vol met gefocusde toewijding. Het was een wonder om aan te schouwen en tegen het eind van de Dans, toen Aarde- en Sterrewezens totaal tot Eénwezen samengekomen waren, voelden we allemaal de krachtige transformatie die had plaatsgevonden. We waren ver voorbij Onszelf gestapt.

Toen deden we de exquisiete Heilige Spiraaldans. Sunyar en ik leidden de Dans, wetende dat we de Geliefden van Voorbij de Sterren en de Heilige Unie van alle mannen en alle vrouwen aan het belichamen waren. De Dans was verbazingwekkend, met totale precisie gedaan door de twee spiralen van het Eénhart, de twee die Eén worden en uiteindelijk de Grotere Liefde zelf belichamen. Terwijl ik aan het dansen was merkte ik een verschuiving in realiteit en opeens veranderde het fysieke landschap om me heen, de bergen om ons heen werden oneindig groter en kwamen dichterbij en ik werd getransporteerd naar een andere wereld. Het was een ongelooflijke ervaring.

Ook tijdens deze Dans, kwam de maan op uit de top van Coonowrin’s spits terwijl de zon over de top van Beerwah daalde. En daar stonden we, precies ertussenin. Wat een magisch moment!

Vervolgens voerden we onze nieuwe Insertiepuntdans uit in groepjes van drie, verspreid over het patroon van het Eénhart. En gek genoeg, de energieën van de Grotere Liefde werden nog sterker! Tegen de tijd we klaar waren met onze Doorgangen van Inwijding door onze nieuwe Derde Poortdans te dansen, waren we geheel samengesmolten in het meest krachtige Eénwezen wat ik ooit ervaren heb. We belichaamden allemaal de Grotere Liefde en het was extatisch.

Dus nu was de Derde Poort van de 11:11 volledig geactiveerd. Het was er voor iedereen om doorheen te gaan en de Grotere Liefde te ervaren wat in de planeet blijft door stromen. De scheurtjes in de Tussenruimten zijn wijd open, wat alle dingen mogelijk maakt. Het is nu tijd voor het begin van onze Nieuwe Levens, voor het belichamen van onze Kernwezens en voor het plaatsvinden van het voorheen onvoorstelbare en onmogelijke, voor de ware wonderen.