4e Poort Hoofdcilinder Groep Verslagen

‘De veranderingen in mijn leven zijn prachtig. Ik heb me altijd afgevraagd waar ‘het’ allemaal om ging; dit 11:11-evenement was het prachtigste evenement van mijn leven. Het gaf me vertrouwen, verzekering, hoop, vreugde, plezier en totale toewijding aan een nieuwe manier van leven, waarvoor ik niet genoeg kan bedanken. Het ontsluieren van de dualiteit in zijn diepste zin is nu zo duidelijk voor me. Ik heb nooit eerder zoveel plezier en geluk in mijn leven ervaren als tijdens het 11:11-evenement. Ik voelde me zo vrij en blij om op deze planeet van vrije keuze te zijn. Ik hoop dat ik geholpen heb mijn deel te doen voor de gehele mensheid en het universum. Heel veel dank dat je me toestond deel te zijn van dit evenement. Ik houd zoveel van jullie allemaal.’ ... Dan

‘Na vele uren slaap en zelfs diepere dromen, voel ik me vandaag geweldig. Er is niet de typische ‘terug in Duitsland’ terugval. Ik voel me nog steeds zo geëxpandeerd en enorm en er is deze verandering dat de buitenwereld, de fysieke omgeving hun gevoel van echtheid hebben verloren. Ik kijk kritisch naar een Duits huis en dan moet ik nog een paar keer kijken. Ik weet dat zeheel solide gebouwd zijn, een stevige storm kan ze niet wegblazen, echter, ze lijken niet meer echt. Het is niet het gevoel dat ze in een illusie veranderen, maar het is meer alsof ze langzaam aan oplossen. In Duitsland te zijn op dit moment, schijnt een belangrijk deel van de Vierde Poort te zijn. Het is alsof de plaatsen samensmelten. Ik ben nog steeds in Tetiaroa, maar ik ben ook hier. De dingen kunnen versmelten en het schijnt dat ze dat doen door recht door mijn hart te gaan.

De Aarde-Sterdans die we dansten, creëerde een enorme opening die ik eerst waarnam buiten mezelf. Nu is het binnenin me. Ons bijna weghaasten van Tetiaroa en Tahiti naar onze volgende bestemmingen, lijkt de plaatsen te omvatten waar we nu zijn in onze dansen, in de Activering. Ik voel hetzelfde met de plaatsen waar ik doorheen kwam op mijn vlucht terug naar Duitsland: Auckland, Sidney en Seoul, waar ik vele uren doorbracht, wachtend op mijn volgende vlucht.’... Laya

‘Ik heb vrij genomen van mijn werk om je te schrijven om te bedanken voor alles wat je gedaan hebt en om te zeggen dat ik hoop dat het goed met je gaat. Je ging door zoveel tijdens deze Activering; je moet uitgeput zijn. Misschien is dat een zwakke weergave. Hoe je deed wat je deed. Het vraagt echt om een sterke persoon om zoiets van de grond te krijgen. Ik hoop dat je de kracht vindt om door te gaan op een of andere manier.

Ik vond de Vierde Poortactivering een verbazingwekkende ervaring. Die ervaring heeft me voor altijd veranderd. Hoe zou ik ooit terug kunnen gaan naar hoe ik was, nu ik weet wie we zijn? Ik had geen idee.

Voor mijn vertrek van Los Angelos naar Tahiti voelde ik me afgescheiden van mezelf. Een soort van achter mezelf staand en door me heen kijkend. Toen ik in Tahiti kwam, was ik meer geconcentreerd en dat gevoel van buiten mezelf te staan, was verdwenen. Hoewel, sinds de Activering dat gevoel zich versterkt heeft en ik schijn me te voelen alsof ik hier helemaal niet ben. Alsof ik letterlijk in een andere staat ben.

Wat werkelijk vreemd is, zijn mijn dromen. Zondagnacht droomde ik dat we allemaal in een cirkel waren en dat je zei dat als de tijd daar was, we het zouden weten. Ik ontwaakte om op de klok te kijken en eht was 11:23 en in mijn droomstaat bleef ik me afvragen waarom de klok 23 november aangaf? Wat was er met de tijd gebeurd? Waar waren de seconden? Na een tijdje realiseerde ik me that het goed was en dat ik nog steeds sliep. Later die ochtend, voelde ik me alsof ik schommelde. Ik lag, maar ik voelde me alsof ik heen en weer schommelde in de bries. Ik voelde me ook alsof ik boven mijn bed zweefde. Het nog niet aanrakend.’ ... Walter Rohr

‘Dankjewel Solara, nogmaals bedankt voor al je harde werk en voor je inspiratie om me de sprong in het Onbekende te laten maken. Ik weet dat het dienen van iets groters enorme veranderingen in mijn eigen wezen heeft veroorzaakt. Ik voel het begin van een Nieuw wezen dat geschapen wordt.

Het leven voelt hier behoorlijk onwerkelijk. Nu begrijp ik waar je over praat! Ik voel ons EénZijn, uitgerekt over de hele planeet, dienstdoend als verbindingspunten van Licht en de 4e Poortenergieën.’ ... Ellen Wilson

 

Liefste Solara,
Hopend dat het je gelukt is om nu weer uitgerust te zijn... na zoveel uitputtende voorbereidingen voor alles wat we gedeeld hebben in Tahiti. Ik wil je echt bedanken voor alles wat ik geleerd heb door jou en ONS ÉÉN Hart en ÉÉN Zijn groep!!! Fantastische en mooie mensen... Ik koester jullie allemaal inmijn hart, met onvergetelijke herinneringen.

Hier is een verslag over de 4e Poort dat ik schreef voor een vriend:

Ik ben net gisteren teruggekomen, na 13 fantastische dagen in Papeete, Moorea, Tetiaroa, Easter Island en Santiago, Chili!!! Ik ging naar Tahitit met Solara’s 11:11-groep voor de 4e Poortactivering, de Zonne-eclips en het Grand Cross... Zoveel belangrijke evenementen, allemaal samen in de aanwezigheid van onze Christ Grids zuidpoolassen!!!

Alles was zo magisch en verliep perfect!!! Ik arriveerde er op de 5e en we moesten Solara’s dansen veel oefenen met een groep van 70 mensen van over de hele wereld... een fantastische grote familie in Eén Hart en EénZijn!!! We leerden van 9 in de ochtend tot 10 in de avond... uitputtend!!!

Op de 8e brachten we de dag door op Moorea. Die vroege ochtend richtte mijn Hogere Zelf me op het doen van een reiniging van Moorea, activeerde toen mijn Merkaba met de assen, onze planeet’s Merkaba activerend... Dus waren we allemaal op het juiste moment daar samen, in stilte, ik deed de reiniging en later rond het middaguur, zat ik alleen op dit mooie strand, ik activeerde mijn MerKaBa, strekte mijn prana tubo uit naar de assen van de grid, Eén wordend met de Grid en de Grid’s Merkaba activerend... het verliep perfect!!! Energetisch verbond ik Moorea met Sedona, de Sugar Loaf, Cape Point, Byron bay en veel andere Heilige punten van het Christ Grid.

Op de morgen van de 10e gingen we naar Tetiaroa, Marlon Brando’s Eiland, zo zo mooi, voor onze ceremonie voor de 4e Poort van de 11:11. De trip was fantastisch. We gingen per catamaran, 3,5 uur om daar te komen... kristalblauw water!!! Een heerlijke lunch/diner wachtte op ons op het strand... en de ceremonie begon om 18.00 uur en duurde de hele nacht tot 07.00 uur de volgende ochtend!!!

Er zijn een paar scènes die nooit mijn hard, verstand en ziel zullen verlaten... Het moment dat we voor het eerst begonnen met onze Heilige Dansen, ik opende mijn ogen en zag ons in de hemel dansen... ik wist niet zeker of we daar boven waren of dat de hemel neergedaald was op aarde... verbazingwekkend...

Een ander moment was de daadwerkelijke 11:11 activering, we probeerden de Gouden Gevleugelde Leeuwendans te doen, heel heel heilig. Zij zijn degenen die de Poorten openen en we probeerden zo hard om de dans goed te doen en we hadden al drie keer gefaald en ik was totaal uit mijn kracht om door te gaan... dus, ik denk dat we ons allemaal zo voelden, denkend het is nu of nooit, het is onze laatste poging...

En we deden het... allemaal samen belichaamden we de Gouden Leeuwen. Vanaf dat moment maakten onze stappen niet meer uit... het was de energie die belichaamd was en tegen het eind... kon je, met je twee ogen, de energie zich zien richtten in de hemel... zo zo fantastisch... de 4e Poort richting...

Een ander moment dat ik niet kan vergeten, was het zien van alle natuurwezens!!! en de STERREN-STERRENnacht, zoveel sterrenbeelden, geen wolk aan de lucht... het eiland is helemaal vlak en we bevonden ons op een punt; we konden de sterren zien van horizon tot horizon, als in een koepel van een sterrenwacht!!! Zo mooi!!! En ook het ontmoeten van sommige fantastische mensen van over de hele wereld was zo leuk!!!

Toen ging ik naar Easter Island, zo vredig en lieflijk... totaal geen vervuiling, bijna geen antennes, heel weinig elektrische en elektronische apparaten... geen TV, slechts 3.000 mensen op een eiland van 180 km... Ik vroeg mijn Hogere Zelf of ik een reinigingsproces moest doen en het antwoord was ja, vanwege de gevechten en oorlogen tussen de stammen en de aanwezigheid van veel zwarte magie.

Ik arriveerde op de vrijdagochtende (de 13e) en op zondagochtend, de 15e, ging ik naar een klif bij de oceaan en deed de reiniging, vergeving vragend voor alle Stamoudsten, de verschillende Leiders, Chefs, Vogelaars etcetera van alle stammen en dit Heilige Eiland verbindend met de Grid en met alle andere lichtpunten die de Christ Grid verankeren... Het was zo mooi!!!

Op maandag de 16e ging ik naar Santiago en toen het vliegtuig landde, kon ik zien hoe erg het was met de vervuiling... Rose zei onmiddellijk... Tessie kun je niet iets doen?... en ik zei: alleen als mijn Hogere Zelf me daarop richt... Ik moet wachten tot het juiste moment en of ik gemachtigd ben om iets te doen...

Later die nacht ontving ik een ingeving om het centrum van Santiago te reinigen, 11 Deva’s uitnodigend van verschillende plaatsen in dit deel van de stad, maar om ook de Deva van Santiago uit te nodigen voor het hele proces: het centrum, Serro Santa Lucia, Palacio Moneda, Praça de la Constituição, Praça de la Liberdad, Hotel Majestic, Catedral de Santiago, Calle Bernardo O´Higgens, Mercado Central, Serro de San Cristobal.

Toen we klaar waren met het hele proces, dat we begonnen om 7 en afrondden om 9 in de ochtend. We gingen ontbijten en direct daarna naar Serro Santa Lucia om een kijkje te nemen in de stad en wat te winkelen... Het was verbazingwekkend... Er was een gat in het midden van de lucht, ongeveer de grootte van het centrum van Santiago en er recht boven!!! Blauwe Blauwe lucht!!!

De vervuiling in Santiago is heel ernstig en ik hoop dat dit wil helpen en omdat ik de Deva van de stad Santiago had uitgenodigd, bood ik hem het hele proces aan op een diskette, zodat hij het kon gebruiken als hij denkt dat het goed is, samen met de hulp van de andere Deva’s die gereinigd waren, om te gebruiken voor andere delen van de stad... maar de vervuiling reikt door tot in de bergen... de zeeën... het hele land!!!

Ik ben zo blij met deze hele reis, omdat ik met drie doelen ging: het reinigen van Moorea, de activering van de Merkaba Grids en de 4e Poortactivering van de 11:11. Ik denk dat alles goed verlopen is en met mijn bezoek aan Easter Island is een droom werkelijkheid geworden. Ik dank de Grote Geest voor alle kansen die Hij me heeft gegeven om te dienen!!! En ik ben klaar voor meer!!!’... Tessie Rinehart