HET TOT STAND KOMEN VAN EEN HOOFDCILINDER

De Hoofdcilinder is altijd het sleutelpunt voor een 11:11-Activering. Het is de plaats waar de energieën van de 11:11-Poort, die wordt geactiveerd, voor het eerst de planeet binnenkomen.

Het tot stand komen van een Hoofdcilinder begint met het vinden van de globale locatie van de Poortactivering. Soms is dit overduidelijk en onbetwistbaar; andere keren vraagt het om een zoektocht totdat het juiste gebied gevonden is. Zodra het land of gebied dat goed voelt voor de energieën van de betreffende 11:11-Poort, is vastgesteld, maak ik er een reis naartoe om alle afspraken te maken.

Dit omvat het vinden van een hotel of meerdere hotels, die een conferentiezaal hebben, groot genoeg voor ons om onze Heilige Dansen te oefenen. Dan is er de onderhandeling voor speciale groepstarieven en maaltijden. Dit vergt vaak veel inspanning, pingelend over minutieuze details als het continentale ontbijt met sap of fruit. Daarna moeten contracten getekend en voorschotten betaald worden.

Ik reis ook het gebied rond om er bekend mee te raken en kijk naar speciale activiteiten die leuk en diep zijn en ons helpen iets te leren van de cultuur van het gebied. Al deze activiteiten moeten georganiseerd worden, inclusief transport en maaltijden.

Dan is er de belangrijke aangelegenheid van de juiste plek voor de Activering zelf. Soms wordt deze direct gevonden en andere keren, doemt het wonderbaarlijk op, bijna op het allerlaatste moment. Als de juiste plek gevonden wordt, voelt het altijd absoluut goed. En zelfs als we de plek vinden, is er altijd nog de kwestie van toestemming krijgen om het land te gebruiken. Voor de Eerste Poortactivering in Egypte vond ik de juiste locatie in november, maar kreeg de officiële toestemming niet eerder dan de dag voor de Activering in januari. Het was wat wankel om het zachtjes uit te drukken, maar het voelde zo juist dat het ondenkbaar was dat we daar niet zouden zijn.

Zelfs nadat we de juiste locatie vinden, moeten er afspraken gemaakt worden voor een geluidsinstallatie, aggregaat, transport en maaltijden. De dag voor de Tweede Poortactivering in Ecuador, moesten we op pad om een aggregaat van $ 1.000 te kopen zodat we geluid en muziek voor onze ceremonie zouden hebben.

Dan is er de enorme kwestie van het vaststellen van alle kosten en komen met Hoofdcilinderpakketten. En als dit geregeld is, zijn er altijd mensen die willen deelnemen, maar niet in ons hotel willen verblijven om te besparen op de kosten. Het probleem hiermee is, dat het hotel ons de conferentiezaal ter beschikking stelt, omdat we een bepaald aantal kamers afnemen. Als we niet het ons toegezegde aantal kamers afnemen, wordt een extra bedrag in rekening gebracht voor het gebruik van de conferentiezaal, wat uit mijn zak betaalt moet worden. En aangezien ik weinig tot geen geld overhoud aan de 11:11-Activeringen is dit simpelweg niet mogelijk.

Sommige mensen vragen waarom we niet het hele evenement ergens op het land kunnen houden en daar een hele week kunnen kamperen. Dit zou zeker een deel van de kosten van deelname aan de Activering verlichten. Het zou fantastisch zijn om buiten in de natuur te zijn, als we een soort centrum zouden hebben om ons te beschermen tegen de elementen. De energieën waarmee we werken zijn zo echt, krachtig, subtiel en meer, dat wat we nodig hebben de meest neutrale omgeving is waar onze basis benodigheden geregeld zijn met een minimum aan inspanning en dat is wat veel hotels aanbieden. Warme douches, een comfortabele slaapplaats, iets makkelijks. En er is de kwestie van de Heilige Dansen, die binnen veel makkelijker geleerd kunnen worden, hoewel het veel indrukwekkender is ze buiten uit te voeren. Ik sta open voor toekomstige veranderingen en hoop dat een groep mensen van de 5e Poort Hoofdcilinder naar voren stapt om de organisatie van toekomstige activeringen met me te delen.

Vervolgens is er de informatie die geschreven moet worden en beschikbaar gemaakt dient te worden voor de website, over de Activering, de Hoofdcilinder en de 11:11-Ankergroepen en gewoonlijk sturen we mails naar deelnemers van eerdere Activeringen. Zodra mensen zich beginnen aan te melden, is er al het werk van het organiseren van de verschillende aankomst- en vertrektijden, transport van en naar het vliegveld, kamergenoten etcetera. En dan zijn er de betalingen aan het hotel en voor de activiteiten die betaald moeten worden, lang voordat de mensen arriveren.

Gewoonlijk zijn er een paar mensen die me hiermee helpen, maar dit keer niet. Dus zullen sommige stappen achterwege blijven en zullen anderen gebeuren als ik tijd heb om ze te doen. Ik doe dit vanuit liefde en mijn toewijding aan de 11:11.

Als we een 11:11-Poortactivering hebben, zijn er mensen die willen komen voor de Activering zelf, maar niet voor de voorafgaande voorbereidingsweek. We hebben dit bij enkele vorige Poorten geprobeerd, maar het werkt gewoonweg niet. Het tot stand komen van een 11:11-Hoofdcilinder vraagt om gefocuste aandacht van alle deelnemers. Het is nodig dat we ons comfortabel voelen met elkaar en ons met elkaar verbinden tot EénZijn. Het is ons EénZijn dat de Hoofdcilinder wordt, niet ons als afgescheiden individuen. Het is tijd om onze eigen agenda’s los te laten en te concentreren op de taak die voor ons ligt.

Er zijn altijd momenten gedurende een 11:11-Activering waarop we het bekende pad of de oefeningen verlaten naar de onverkende werkelijkheden van het Onbekende. Dit is wanneer onze ceremonie erg echt en heilig wordt. En dit zijn de kostbare momenten, waarop onze training samen in de voorafgaande week zichzelf terugbetaalt en ons prachtige EénZijn volledig tot leven komt. Dit is wanneer we krachtig ondergedompeld worden in de energieën van de Grotere Realiteit, die ons vooruit doen snellen naar nieuwe bewustzijnsniveaus. Als dit gebeurt, is het ontzagwekkend en onvergetelijk. Het is levensveranderend en het is waar deze activeringen om gaan.

Om een 11:11-Poort te kunnen activeren, hebben we een sterke Hoofdcilinder nodig. Het is noodzakelijk; zonder een Hoofdcilinder zou er geen activering zijn. We hebben tenminste 65 mensen nodig die bereid zijn in deze taak te dienen, met hun volledige wezens. Het zijn niet veel mensen, maar het is altijd fascinerend om te zien hoe een 11:11-Poortactivering angsten en excuses om er niet bij te zijn naar boven brengt. Veel mensen voelen zich aangetrokken om er bij te zijn en dan beginnen de angsten en issues zich aan te dienen. En dat is het moment waarop we dienen te herkennen wat er aan de hand is en erover heen te stappen door onze toewijding om deze Activering van Persoonlijke Vrijheid te laten plaatsvinden te hernieuwen.

Het is nooit opgehouden me te blijven verwonderen dat er geen duizenden mensen in de rij staan om deel te nemen aan deze krachtige evenementen. Maar, dat is wat het is. Ik ben niet bereid of in staat om naar buiten te treden en ze te adverteren. Alles wat ik kan doen is te vertrouwen dat de resonantie van de 5e Poort zelf, deze mensen zal aanroepen die er bij horen te zijn. En dat de mensen zullen komen!

Hier zijn de locaties van de voorgaande Hoofdcilinders:

Eerste Poort Hoofdcilinder 1992:
Alphapunt: Queenstown, Nieuw-Zeeland
Omegapunt: Grote Piramides, Giza, Egypte

Tweede Poort Hoofdcilinder 1993:
Pululahua Krater, Ecuador

Derde Poort Hoofdcilinders 1997:
bij Bled, Slovenia
bij Eureka, Montana
Glasshouse Mountains, Australia

Vierde Poort Hoofdcilinder 1999:
Tetiaroa, Tahiti, French Polynesia

Vijfde Poort Hoofdcilinder 2002:
Big Island, Hawai'i

De Hoofdcilinder Update: