De Activering van de Zesde Poort van de 11:11
Eén Aarde - EénZijn

SOLARA'S VERSLAG VAN DE 6E POORT HOOFDCILINDER: deel twee
Het heeft me veel tijd gekost de woorden te vinden om te beschrijven wat er gebeurd is tijdens de 6e Poortactivering. Dit voorname Middenpunt van de Toegangspoort van de 11:11 heeft alles binnenstebuiten gekeerd. De nieuwe visie van de 11:11 is onthuld. De 11:11-Toegangspoort is verschoven van de resonantie van 11 naar die van 22. De vertakkingen hiervan zijn enorm en rijken ver...

Na verbazingwekkend mooi zonnig weer gedurende de hele week, begon onze 6e Poort Activeringsdag, 29 mei, met stromende regen, die gelukkig was opgehouden tegen de tijd dat we bij de plek arriveerden. Hoewel we altijd perfect weer hebben gehad bij de 11:11-Activeringen, had ik een gevoel dat het dit keer niet zo zou zijn. Maanden ervoor werd ik gebeld door Kathleen Walczak met de vraag wat ze moest meenemen naar de Hoofdcilinder en zonder erover na te denken zei ik ‘regencapes’. En dat deed ze en we droegen ze soms.

Het weer was die dag ongelooflijk veranderlijk. Het was alsof alle elementen aanwezig wilden zijn. We hadden flarden zon, onverwachte regen, rustige momenten en de rest van de tijd stevige wind. De Winden van Verandering bliezen aanhoudend gedurende het grootste deel van de dag. Het herinnerde me aan onze zorgelijke wereldsituatie en ik dacht dat als we onze aandacht vast konden houden in deze wind, dan kunnen we onze focus houden in deze verontrustende tijden. En zo was het.

En dan is er de zaak van de Activeringsoutfit. Sommigen van ons denken daar lang over na en komen met iets speciaals. Net als bij onze originele 11:11-Activering in Egypte, vonden we onszelf al snel alles bij elkaar zoekend en aantrekkend en lenend van anderen wat we konden. Wat hadden we ons best gedaan er goed uit te zien! We leken meer op vluchtelingen van de Noordpool.

Onze Ceremonie begon prachtig met de Poorten van Initiatie, gevolgd door de muziek van Omashar en een hula van Hoku. Terwijl we de lange lijst van Ankergroepen wereldwijd noemden, voelden we velen van jullie met ons samenkomen als EénZijn. Toen we ons klaarmaakten om de Sterrenprocessie te beginnen, zag Hoku die een Wachter was, een groep van lange boomachtige wezens onze heilige cirkel omcirkelen. Zij waren de Koningen en Koninginnen van de feeën. De hele dag lang waren er veel natuurwezens aanwezig; velen van ons konden ze zien en voelen te midden van ons.

De Sterrenprocessie en de daarop volgende Lotusdans waren erg sterk en het weer was relatief kalm. Toen werd het weer wilder en de wind begon te blazen. Ik kan me niet meer herinneren wat we deden, maar alles verliep moeiteloos. Toen het tijd was voor onze nieuwe Eén Aarde / EénZijn Dans, wisten we dat we de tijd naderden voor de 6e Poort om te worden verankerd. Toen de centrale ster in die dans naar buiten begon te bewegen, was dat het moment dat ik de 6e Poort energieën al binnen voelde stromen. De hele dans was schitterend.

De dag ging te snel voorbij. Hoewel het voelde alsof we er maar een paar uur waren geweest, kostte de hevige wind ons meer moeite om de aandacht erbij te houden. Maar, we realiseerden ons dat de schroeiende wind ons een dienst bewees, door ons geaard te houden. De energieën waren zo strerk en subtiel, dat zonder de wind, we de planeet zouden kunnen hebben verlaten.

Toen was het tijd voor de Gouden Leeuwendans, normaalgesproken onze grootste uitdaging, wat het ook nu weer was. Het kostte twee pogingen en een peptalk om de Leeuwen sterk te krijgen en toen deden we de meest wonderbaarlijke dans. De kracht en grootsheid van deze dans is gewoon niet in woorden te vangen. Het heeft zo’n gevoel van Victorie met zich. En deze keer, hadden we het geluk een paar foto’s van het begin en eind te hebben. Misschien is dat genoeg om de energieën te voelen.

Die avond in het hotel, kwamen we samen in grote en kleine groepen om onze ervaringen te delen. Het was een wonderbaarlijke avond. We waren moe, maar ik wist dat we ons doel bereikt hadden. En toen begon de visie van de tweede helft van de 11:11-Toegangspoort zich te onthullen.

De volgende ochtend hadden we een sessie om te vervolgen met het delen van onze ervaringen. Zo velen van ons hadden verschillende stukjes van dezelfde puzzel en het was schitterend om ze samen te voegen en het grotere plaatje te zien.

Het was de middagsessie die alles echt naar een nieuw niveau bracht. Direct aan het begin van de sessie vroegen mensen me te vertellen op welke fronten ik hulp nodig had. Ik kwam snel met een lange lijst. Daarna hadden we een korte pauze. Na mijn terugkomst, kreeg ik een lange lijst van toegewijde, capabele mensen die zich vrijwillig hadden aangemeld om werkzaamheden over te nemen op vele aspecten van mijn werk. Ons EénZijn stapte naar voren.

De Tweede Golf is geactiveerd! De Toegangspoort van de 11:11 is verschoven van de resonantie van het nummer 11 (Verankeren van het Nieuwe) naar die van 22 (Bouwen op het Nieuwe). Mijn tijd als de voornaamste, onmisbare motivator van de 11:11 is voorbij. Het is nu tijd voor ons EénZijn om het over te nemen. De scepters zijn beslist doorgegeven. En dit is echt gaande.

Die avond hadden we een elegant diner en een viering. Nu hadden we echt iets om te vieren. Ik ben zo trots op hen die naar voren stappen en zo immens dankbaar. En alles wordt gedaan in de context van ons EénZijn, dus het is zuiver en helder, open, respectvol, liefdevol en ECHT.