7E POORT HOOFDCILINDERVERSLAGEN: Deel Vier

bijgewerkt op 4 december 2004


De sluiers zijn verdwenen! Ik zie het Onzichtbare. WOW!

Elke dag wordt alles helderder en helderder. Eenvoudiger en opwindender. Ik kan nog steeds beperkende patronen in mijn leven zien, maar nu realiseer ik me dat dat ok is. Ik ben perfect zoals ik nu ben. Niets is onmogelijk. Ik ben Mark van de Eén.

Elke nacht in mijn dromen ben ik meer en meer de Eén. Het is alsof een andere wereld zich voor me heeft geopend. Sommige nachten dansen we, sommige nachten zitten en praten we - ons altijd koesterend in liefde.

Gedurende de werkdag vragen klanten ons wat we ervaren hebben. Eerst was het moeilijk om de woorden de vinden, maar ik word meer en meer aanwezig en de woorden stromen binnen. Mensen schijnen overal te ontwaken. Wat ik fascinerend vind, is dat ze ons fotoalbum van India bekijken en allemaal reageren op onze gezichten. Het plezier, de vrede, het geluk. Het straalt van de foto’s af. Ze kunnen het zien en ze willen meer weten.  

Het is grappig, soms mis ik jullie allemaal zo veel en nu, terwijl ik dit schrijf, realiseer ik me dat ik jullie de hele dag zie. Ik kijk naar beneden terwijl ik werk en er is bijna altijd iemand die naar me lacht. En het maakt onvermijdelijk een verhaal in me los. Het geeft me de woorden om tegen die persoon te praten en iets ontbrandt in hen. We helpen elkaar op elk moment. We zijn altijd verbonden. En als de dag om is, ga ik naar huis en dans in de Eén, de hele nacht tot de ochtend. Ik weet niet dat ik jullie allemaal nu zoveel mis, maar ik realiseer me dat jullie voor altijd in mijn hart zijn.

Hoe opwindend om te realiseren dat het wereldbewustzijn aan het veranderen is!

In het Eén Hart....Mark Sutton Van De Eén

Om Bhur Bhuvah svah
tat savitur varenyam
bhargo devsya dhimahi
dhiyo yonah prachodayat

Door het komen, gaan en de balans van het leven
De essentie van natuur die het bestaan belicht is de aanbiddelijke één.
Mogen allen door subtiel intellect
de schittering van verlichting waarnemen.

We waren een korte Schittering die nacht
en een voorproefje van wat komen gaat
of wat aanwezig is...

In de Eén Liefde......De andere, Mark Franzone van de Eén

Aan de 7e Poort Hoofdcilinder, alle Ankergroepen, en de individuen die de nieuwe zoete zuivere energieën van de 7e Poort opnemen in hun harten, verstanden en lichamen.

Hartslag, ogen, geest, al mijn hunkeringen naar geluk... op planeet nummer 3. We hebben vrede en plezier gevoeld, zagen hen de pijn doen wegsmelten. De strengen die ons verbinden, zijn zichtbaar sterker. Wow. Er is niets vergelijkbaar met samenzijn om meer te activeren!

De 7e Poortactivering is de diepste en meest tastbare van alle ervaringen die ik me kan herinneren.

Er zijn zoveel dingen die daaraan hebben bijgedragen. Ik ben onder de indruk van iedereen. Jullie zijn briljant. Jullie zijn magisch. Jullie zijn mijn grootste Liefdes.

Zij die naar India kwamen, schonken onze herinneringen verrassing en schoonheid. Ik genoot van onze terugkeer. De Heilige Dansen dansen in India stuurde verleningen naar onze cellen, rekte iedereen uit op verschillende niveaus, hen wiegend als ze riepen, aanrakend en ontvangend. Richten, ontwerpen en aanpassen van onszelf, we bewegen nu meer bewust naar elkaar en naar verre lichamen. We verankeren de 7e Poortenergieën waar we ook zijn, zo veel nieuwe zoete zuivere Liefde, een Liefde gevoeld, maar nog niet beschreven is onze taak.

De muziek van Omashar maakt, wat Solara doet op een professionele manier, meer tastbaar om wereldwijd te gebeuren. We zijn duidelijk in een harmonieuze beweging met alle Sterren. Planeten en Dansers, binnen een altijd-ontwikkelende Grotere Liefdesdans. En het Punt is Manifestatie.

Dus, laten we doorgaan met het loslaten van niet bevorderlijke patronen. En het stralende licht van onze Ogen verwelkomen, totdat we alles kunnen zien. Laten we ervoor gaan Geliefden!

Jullie zijn zo heel, zo sterk en zo echt geworden voor me. Het voelt alsof we altijd samen zullen blijven... Ongralea