De Activering van de 8e Poort van de 11:11
11 februari 2007

Het Ontwaken van het Lotus Hart - Het Binnentreden van de Lotus Wereld

 8E POORT HOOFDCILINDER VRAGEN

Hier zijn enkele vaak gestelde vragen over deelnemen aan een 11:11-Hoofdcilinder:

WIE KOMEN ER NAAR EEN HOOFDCILINDER?

VRAAG: Is het noodzakelijk deelgenomen te hebben aan voorgaande 11:11-Poortactiveringen om naar de 8e Poort Hoofdcilinder te komen?

Het maakt niet uit of je deel bent geweest van een andere 11:11-Hoofdcilinder, hebt deelgenomen aan 11:11-workshops of zelfs Solara’s boeken hebt gelezen. Wat van belang is, is dat je je geroepen voelt deel te zijn van de 8e Poortactivering. Elke Poort vindt plaats op een totaal ander niveau en met een specifiek thema, resonantie en doel. Sommige mensen hebben een toezegging gedaan deel te nemen aan elke Hoofdcilinder; anderen voelen zich aangetrokken tot slechts één of twee.

VRAAG: Wat voor type mensen neemt deel?

Hoofdcilinders trekken een interessante verscheidenheid van mensen aan. Ongeveer de helft van de mensen heeft deelgenomen aan één of meer voorgaande Poortactiveringen. Voor anderen is dit de eerste 11:11- Hoofdcilinderervaring. Gewoonlijk worden 25 tot 35 landen vertegenwoordigd. De leeftijd kan variëren van 13 tot 80. Beroepen omvatten bijna alles: artiesten, muzikanten, doctoren, vrachtwagenchauffeurs, diplomaten, advocaten, helers, soldaten, leraren, barkeepers, zakenmensen, boeren, bouwvakkers, studenten en schrijvers. 11:11-Hoofdcilinders trekken altijd enkele speciale wezens aan, inclusief hoogontwikkelde kluizenaars, die nooit naar enige vorm van workshop gaan en gerespecteerde spirituele leraren die hun eigen leer onderwijzen. En gewoonlijk bevinden zich een paar volkomen unieke wezens in de mix. Het is altijd een heel liefhebbende en eclectische groep mensen. Velen van ons beginnen de week als vreemden, maar tegen de tijd dat we afscheid nemen, zijn we levenslange vrienden geworden en is iedereen een integraal deel van ons EénZijn.

Tijdens de 8e Poort Hoofdcilinder gaan we enkele van de sleutelpersonen van onze toekomst ontmoeten en mogelijk kunnen enkelen hun Ene Ware Liefde ontmoeten. De 8e Poort zal een bijeenkomst van Meesters zijn. Omdat we de nieuwe fundering van het Lotus Hart bouwen en de centrale kern van ons EénZijn expanderen, zullen er vele grootse wezens aanwezig zijn.

VRAAG: Mijn Engels is niet zo goed. Zijn er tolken aanwezig?

Spaanse, Duitse, Nederlandse, Portugese en Russische vertalers zullen aanwezig zijn bij de 8e Poort. Als er genoeg mensen zijn met een andere taal, die geen Engels spreken, zullen we proberen om iemand in de groep te vinden om voor hen te vertalen. Als je niet goed Engels spreekt, zou het bijzonder van dienst zijn als je zoveel mogelijk Engels leert voor de 8e Poort.

VRAAG: Kan ik mijn kinderen meebrengen?

De 8e Poort markeert de versmelting van ons meest intieme persoonlijke, met het dienen van de Eén. En dus, voor de eerste keer, voelt het gepast de deur te openen en onze families op enige wijze op te nemen in de Hoofdcilinderervaring. Je kunt je baby meebrengen, als je ook iemand meebrengt die ervoor kan zorgen. Je kunt je kinderen - ongeacht de leeftijd - meebrengen, zolang ze zich bewust zijn van en respect hebben voor wat we doen en er iemand is die fulltime voor ze kan zorgen. Kinderen van dertien jaar en ouder hebben deelgenomen aan de hele Hoofdcilindervoorbereidingen en -ceremonie en er enorm van genoten. De gepastheid van het meenemen van je kinderen is eigenlijk afhankelijk van het bewustzijn van het kind. Onze families opnemen is beslist de manier van onze toekomst, maar we moeten ook bewust blijven van de hele diepe, subtiele energieën van de Hoofdcilinder en ze respecteren.

VRAAG: Kan ik een partner of vriend meebrengen, die niet zal deelnemen?

Nee, tenzij ze komen om voor je kind te zorgen. Als het om je partner gaat, wordt het sterk aangeraden dat ze deelnemen, vooral omdat de 8e Poort Ware Liefdesrelaties benadrukt. Anders zul je sommige ongelooflijk diepe ervaringen hebben, die ze niet zullen delen, tenzij ze heel bewust op je afstemmen; soms ontstaat hierdoor een kloof.

VRAAG: Wanneer moet ik me aanmelden?

Zo snel mogelijk om je zeker te stellen van een plaats bij de Hoofdcilinder.

Het Hoofdcilinder Inschrijfformulier is beschikbaar op de website. Je kunt het downloaden, invullen en als bijlage aan ons e-mailen.

Een niet-restitueerbare aanbetaling van $400 is verlangd bij je aanmelding. De volledige betaling dient voor 11 januari 2007 binnen te zijn.

VRAAG: Wat is het verschil tussen deel zijn van een Ankergroep & deelnemen aan de Hoofdcilinder?

11:11-Ankergroepen zijn een heel belangrijk onderdeel van de Activering van een 11:11-Poort. Zij vormen de buitenposten van ons EénZijn. Zij zijn als de tentharingen, die helpen de binnenkomende 11:11-energieën te verankeren  in de verre hoeken van onze planeet. Echter, de energieën die zij verankeren, zijn de energieën die aan hen worden doorgestuurd vanuit de 11:11-Hoofdcilinder, het centrum van de Activering.

11:11-Ankergroepen variëren enorm in resonantie, vanwege de verschillende mensen die ze organiseren, waarvan de meesten nooit deel zijn geweest van een Hoofdcilinder. Dit is de reden dat we altijd aan Ankergroepen vragen hun middelen bij elkaar te leggen en een afgevaardigde naar de Hoofdcilinder te sturen. Dit zal je Ankeractiviteiten voor de toekomst zuiverder maken.

Bij de Hoofdcilinder bevind je je op het nulpuntniveau van de 11:11-Activering. Dit is het sleutelpunt waar de nieuwe 11:11-energieën voor het eerst de planeet binnenkomen. Je bent samen met een toegewijde groep mensen, die samen zijn gekomen vanuit vele landen om EénZijn te vormen. En je leert de dansen van Solara zelf. Deel zijn van een Hoofdcilinder is de krachtigste onderdompeling in de 11:11-energieën die mogelijk is en een ervaring die je echt niet mag missen!

HOOFDCILINDERVOORBEREIDINGEN

VRAAG: Hoe kan ik mezelf voorbereiden op mijn komst naar de Hoofdcilinder?

Om de Lotuswereld binnen te treden, is het nodig onze wezens te zuiveren. Hoe zuiverder we zijn als we arriveren, hoe minder reinigingswerk we hoeven te doen tijdens de Hoofdcilindervoorbereidingen. Lokaliseer, heel en transformeer alle emotionele of mentale resten, angsten, twijfels, zaken aangaande eigenwaarde, gebieden van weerstand, gebroken harten en alles wat je nog meer kunt vinden. Wees je vooral bewust van alles in je dat zijn uiterste houdbaarheidsdatum heeft overschreden. Dit omvat oude beloftes, verlopen contracten met zielsgroepen en individuen, oude rollen, verouderde spirituele oefeningen en overtuigingen. Laat los zoveel als je kunt, zodat je fris kunt beginnen aan de Hoofdcilinder.

Bijzonder aangeraden worden Solara’s Maandelijkse Surfrapporten, waarop je je kunt abonneren. Ze gaan over het ons afstemmen op de geldende 11:11-energieën en zijn verbazingwekkend accuraat en behulpzaam. Je kunt Surfrapporten van eerder dit jaar lezen op de website, door te klikken op ‘Surf Reports’ in de linkerkolom van de website.

Om je bekend te maken met enkele van de concepten en termen, raden we je aan Solara’s boek ‘How to Live Large on a Small Planet’ te lezen. En bijzonder aangeraden voor deze tijd is Solara’s boek EL AN RA: The Healing of Orion. Het is een buitengewoon liefdesverhaal dat dualiteit volledig binnenstebuiten keert!

VRAAG: Waarom duren de voorbereidingen en activiteiten van de Hoofdcilinder een week?

Een week is niet lang om een groep van feitelijk vreemden vanuit veel verschillende landen en levenspaden om te turnen tot een sterk vitaal EénZijn. Gedurende de 8e Poortactivering of ervoor, zullen er verschillende momenten zijn, waarop we het bekende pad verlaten. Als dit gebeurt, is het tijd voor ons EénZijn om in actie te komen. Dit is de reden dat het een van onze voornaamste aandachtspunten is om ons EénZijn te versnellen. De dag na de Poortactivering is ook belangrijk voor het delen en integreren van onze ervaringen, ons te koesteren in de Lotus Liefde en een vreugdevolle viering te hebben.

De 8e Poort is zo’n belangrijke, centrale Poort, dat we zelfs een extra dag aan de voorbereidingen toevoegen. We zullen de nieuwe fundering van het Lotus Hart creëren en de Lotuswereld binnentreden. Er is zoveel nieuwe informatie dat het uitdagend zal zijn om alles in één week in te passen. Alles beweegt snel naar een totaal nieuw niveau en dus hebben we die extra dag hard nodig.

VRAAG: Ik kan niet de hele week komen, mag ik één of enkele dagen later komen?

Het is essentieel deel te nemen aan het hele programma, van 3 februari tot 13 februari. Elke keer dat we hierop in het verleden een uitzondering hebben gemaakt, kwam het de groepsdynamiek niet ten goede. De eerste paar dagen zijn de meest belangrijke, vooral als dit je eerste Hoofdcilinder is. Veel basiselementen komen aan de orde als we elkaar leren kennen en de fundering van onze Hoofdcilindergroep bouwen. Afgezien daarvan wil je geen moment missen van deze verbazingwekkende ervaring!

VRAAG: Wat doen we tijdens de voorbereidingen? Is er een programma van de activiteiten?

Normaal gesproken hebben we drie sessies per dag, maar we hebben nooit een vastgesteld schema van activiteiten gehad. Het gaat allemaal om het surfen van de energieën en met de stroom meegaan van niet alleen wat nodig is, maar de nieuwe energieën van de Lotuswereld volgend. Op dit moment hebben we tien 11:11-Heilige Dansen en velen zullen gedurende de week geoefend worden; nieuwe dansen zouden het licht kunnen zien. Met de combinatie van Solara’s surfkwaliteiten, Omashar’s muziek en de eclectische mix van mensen uit vele landen in ons EénZijn, zullen de sessies nooit saai zijn. Het meeste van wat we zullen doen is gebaseerd op ervaring, wat betekent dat je een directe toevoeging van de Grotere Realiteit en de Lotus Liefde in de cellen van je wezen zult voelen. De energieën kunnen soms behoorlijk intens of uitermate diep en subtiel of dolkomisch zijn. Een krachtige Liefdesenergie zal krachtig gevoeld worden. Uitdagingen dienen zich soms aan als oude lagen verdwijnen en we talrijke kansen krijgen om onze ware grootsheid uit te dragen. Doorbraken zullen in overvloed aanwezig zijn...

Opnieuw, de aandacht ligt op het vormen van een sterk EénZijn, dat overal klaar voor is. We weten nooit precies wat we tijdens de Poortactivering zelf zullen doen, dus proberen we zoveel als mogelijk te leren tijdens de voorbereidingen, zodat we kunnen komen met wat er ook maar nodig is.

VRAAG: Mag ik handwerk of producten verkopen tijdens de week?

We hebben altijd een kleine verkoopruimte die een paar keer per dag open is. Dit is een uitstekende kans om wat van je reis terug te verdienen. Laat ons alsjeblieft vooraf weten wat je mee zou willen brengen. Er is een 15%-commissie op alle verkopen om onze kosten te helpen dekken. We hopen ook de eerste exemplaren van de totaal nieuwe uitgave van Solara’s ’11:11’-boek beschikbaar te hebben voor de verkoop.

VRAAG: Mag ik privé-sessies of helingen geven in het hotel?

Privé-sessies en helingen worden toegestaan op een individuele basis. Vooraf dient toestemming te worden gevraagd. Normaal gesproken wordt toestemming verleend aan hen met wiens werk we al bekend zijn. In andere gevallen worden helingen en privé-sessies niet toegestaan, zodat we een eensgezinde focus kunnen houden.

VRAAG: Wat zal ik meebrengen?

Het weer op Mallorca in februari kan koud zijn en regen is mogelijk. Breng diverse lagen witte kledingmee voor de 8e Poortactiveringsceremonie, diverse gekleurde pareos / sarongs in verschillende kleuren voor de Dans van de Elementen (Breng er alsjeblieft wat extra mee om te delen met anderen), camera, badkleding, muziekinstrumenten (als je ze wilt bespelen), zonnebrandcrème, muggenspray, zonnehoed, regenkleding en comfortabele schoenen. Breng wat warme kleding mee. Het is ook een goed idee om wat speciale, comfortabele kleren mee te brengen, waarin je je mooi voelt, om te dragen tijdens de dagelijkse sessies. Je energie zal veel meer afgestemd voelen dan wanneer je gewone kleding, zoals spijkerbroeken en t-shirts draagt. Onze Hoofdcilindergroep is gewoonlijk gekleed in een kleurrijke verzameling kledingstukken van over de hele wereld. Je zou ook wat kleine cadeautjes kunnen meebrengen vanuit je eigen land om te geven aan lieve nieuwe vrienden en je favoriete hotelmedewerkers.

VRAAG: Wat moet ik niet meebrengen?

De focus van onze 11:11-Hoofdcilinder is het vormen van een onoverwinnelijk EénZijn en het binnentreden van de Lotuswereld, niet het bevorderen van onze persoonlijke agenda’s, dus laat alsjeblieft je ego en oude bagage thuis. Omdat we ons verenigde doel hebben is het echt niet gepast je eigen, afzonderlijke agenda mee te brengen. Het gebruik van drugs wordt nooit toegestaan en zal leiden tot je ontzegging aan deelname aan de Hoofdcilinder. Lotus Liefde is een onbegrensd grotere kick dan wat je ook maar kunt ervaren door drugs.

DE 8e POORTACTIVERINGSCEREMONIE

VRAAG: Wat kan er verwacht worden tijdens de 8e Poortactivering?

Verwacht het Onverwachte! Elke 11:11-Poortactivering Hoofdcilinderervaring is totaal verschillend geweest. Gewoonlijk is de Activering zelf eenvoudig, hoewel er enorm uitdagende momenten kunnen zijn. We verlaten vaak het bekende pad naar totaal nieuw terrein. Dit zal vooral van toepassing zijn bij de 8e Poort. Opnieuw, er is geen vastgesteld schema. Wat we ook doen, zal gewoon naar zijn plek stromen. Verwacht totaal aanwezig te zijn in je volledige wezen, alert en echt. Als je in een Hoofdcilinder bent, zul je de sterkste energieën ervaren die de planeet binnenkomen. Het is heel geaard, maar extreem krachtig. En je zult de aanwezigheid voelen van alle 11:11-Ankergroepen ter wereld, op ons afgestemd als EénZijn. Er zal ook een krachtige toevoeging zijn van de krachtigste LIEFDE die je ooit hebt ervaren. Tijdens een Activeringsceremonie ervaren veel mensen visioenen en openbaringen; allen worden diep geraakt. Er is niets vergelijkbaar met een 11:11-Hoofdcilinder; het is de ervaring van je leven. En dat geldt zelfs nog meer voor de 8e Poort.

VRAAG: Waarom dragen we witte kleding voor de Activering?

We dragen eigenlijk wit met fleurig. Witte kleren met fleurige accenten, zoals sjaals of jassen. Wit symboliseert de zuiverheid van ons EénZijn. Wanneer we allemaal wit dragen, is er niets dat ons afleidt van onze Eenheid .

VRAAG: Wat zijn Wachters?

Wachters houden de energie rondom de buitenrand van onze 11:11-Poortactiveirngen. Gedurende de week zullen we Wachter training hebben. Gedurende de Activering zullen we tenminste elf Wachters in positie hebben. Wachters dienen samen als EénZijn en helpen de heiligheid van de ceremonie te bewaren en laten het centrum van onze cirkel veilig voelen. We raden iedereen aan om tenminste tijdens een deel van de ceremonie als Wachter te dienen omdat het een diepe, verbazingwekkende ervaring is. Wat er ook gebeurt in het centrum van de Hoofdcilinder, de Wachters zijn altijd groter. En hoe enorm en krachtig de binnenkomende 11:11-energieën ook zijn, de Wachters helpen ze binnen brengen en door hun fysieke lichamen verankeren de verhoogde energieën in de Aarde.

HOOFDCILINDER HOTEL VRAGEN

VRAAG: Moeten we allemaal in hetzelfde hotel verblijven? Kan ik kamperen of ergens anders verblijven?

Het is van vitaal belang dat we allemaal samen zijn, vooral voor de 8e Poort, die diep en intiem zal zijn. Gelukkig hebben we een lieflijk hotel, zodat we ons allemaal veilig kunnen voelen terwijl we onze wezens openen voor de meest krachtige LIEFDE die we ooit gevoeld hebben.

VRAAG: Zijn de maaltijden geregeld?

Ons pakket is inclusief ontbijt, lunch en diner.

VRAAG: Kan ik gewoon aankomen op Mallorca, zonder me vooraf aan te melden?

Kom alsjeblieft niet zomaar naar het hotel zonder je vooraf bij ons aangemeld te hebben. Er gaat veel planning vooraf aan de organisatie van een 11:11-Hoofdcylinder, zoals het verkrijgen van speciale kamerprijzen, het maken van de kamerindeling, afspraken over maaltijden, het regelen van het transport naar de Activering. Hoewel het vaak goed is om spontaan te zijn, is het ook een beetje onrespectvol naar al het werk dat gedaan wordt om dit evenement te organiseren door gewoon, onaangekondigd aan te komen lopen.

VRAAG: Kan ik zelf reserveren bij het hotel?

Ons hotel zal geen reserveringen voor de Hoofdcilinder accepteren van anderen dan ons.

VRAAG: Kan ik eerder dan 3 februari arriveren bij het hotel of langer blijven na 13 februari?

Ons hotel opent voor het seizoen op onze aankomstdag, dus kunnen we er niet eerder verblijven. Maar, het is mogelijk om er na de Hoofdcilinderactiviteiten nog enkele dagen te verblijven, tegen een licht hoger tarief. Informatie hierover zal beschikbaar zijn na je aanmelding.

HOOFDCILINDER BETALINGS VRAGEN

VRAAG: Waarom kost het geld om deel te nemen?

Elke 11:11-Poortactivering vergt vele maanden van voorbereidingen. De locatie moet diverse maanden tevoren bezocht worden en de juiste Activeringsplek moet worden gevonden. Hotels en conferentiezalen moeten geboekt worden. Geluidsinstallaties en aggregaten worden gehuurd, transport wordt geregeld. Informatiepagina’s worden geschreven, verstuurd en op deze website geplaatst. Muzikanten worden ingehuurd en de kosten van de staf worden betaald. 11:11-Hoofdcilinders zijn gebaseerd op een zeer lage winstmarge; het vraagt meer dan 50 mensen voordat de kosten gedekt worden en veel meer dan dat, voordat er sprake is van enige financiële vergoeding voor alle tijd en werk dat erin gestoken is. Er gaat een immense hoeveelheid werk zitten in de organisatie van een 11:11-Poortactivering en in de voorbereiding van de Hoofdcilinder en op een grotere schaal het voorbereiden van de planeet op de energieën van de nieuwe Poort.

VRAAG: Zijn kortingen of beurzen beschikbaar?

We accepteren giften voor een 8e Poort Scholarship Fund en al het geld dat binnenkomt, zal gebruikt worden om waardige mensen te helpen betalen voor hun 8e Poortuitgaven. Maar, met de 8e Poort voelt het als een deel van onze individuele intitiaties om naar de Hoofdcilinder te komen, is voor elk van ons om persoonlijk het geld bij elkaar te krijgen om er te komen. Als we een krachtige belofte maken om er te zijn, ongeacht wat, zullen we de benodigde fondsen veel makkelijker manifesteren dan we ons voor kunnen stellen. Elk van ons kan ze manifesteren door een creatieve oplossing te vinden. Misschien vraag je al je vrienden om een klein beetje bij te dragen of je Ankergroep of houdt een garageverkoop of neem een extra baantje. En dan is er altijd nog de mogelijkheid het op je creditcard te zetten of een lening te nemen en later af te betalen .

VRAAG: Hoe kan ik betalen? Kan ik betalen met een creditcard ?

Onze creditcardprocessor accepteert geen creditcardbetalingen voor conferenties of reizen. Echter, je kunt een creditcardbetaling doen via Paypal. (https://www.paypal.com). Zodra je hier een account geopend hebt, klik je op ‘Geld sturen’ en stuur je het juiste bedrag naar solara@nvisible.com.

Je kunt ook een persoonlijke cheque sturen van een Amerikaanse bank of een Internationale Geldorder of Bankcheque in Amerikaanse dollars. Stuur deze naar:

Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

Of je kunt een bankoverschrijving doen. Als je dit wilt, e-mail ons dan voor de bankgegevens.