PAGINA ÉÉN

Hier zijn enkele vaak gestelde vragen over de 11:11.
Mocht je nog andere hebben, alsjeblieft e-mail ze ons en ze zullen hier beantwoord worden.

Vragen Pagina Twee
Vragen Pagina Drie

Vertaald door Monique

         

VRAAG: Wat is het verband tussen 11:11 en ascentie?

SOLARA: Mijn begrip hierover is gedurende de jaren helderder geworden en toegenomen. Ik zie nu dat ascentie – in de zin van ‘ergens anders heen gaan’ – niet meer is dan een ander concept van dualiteit. Onze taak is nu om niet te focussen op het vertrekken van deze planeet om NAAR HUIS TE GAAN, maar eerder om THUIS hier te brengen.

In het verleden dachten we dat we ‘ergens anders’ heen moesten gaan om de niveaus van bewustzijn te vinden, die we zoeken. Sinds de Toegangspoort van de 11:11 in 1992 opende en een Overlappende Zone tussen dualiteit en Eenheid creëerde, veranderde het ons evolutionaire tijdspad. We reizen nu over een groots versneld pad, een snelweg. Alles is merkbaar versneld. Niet alleen dat, maar we hebben de nooit eerder voorgekomen kans om te veranderen van evolutionaire spiraal, van dualiteit naar Eenheid.

We kunnen deze sprong maken in het hier en nu. We doen het in onze fysieke lichamen, met onze ogen wijd open. We doen het door meer en meer echt te worden. Door onze integriteit te leven en door onze onverdeelde liefde aan allen tot uitdrukking te brengen.

We hebben nu het punt bereikt op onze reis door de 11:11-Toegangspoort, waar de Grotere Realiteit (de realiteit die uitstraalt vanuit Eenheid) beschikbaar is in het hier en nu. We gaan niet naar buiten om het te vinden; we leven simpelweg eerlijk en met openheid, ons zelf toestaand om oude situaties op nieuwe manieren tegemoet te treden, die niet gebaseerd zijn op dualiteit. Elke keer dat we dit doen, stappen we dieper in de Grotere Realiteit.

Als we de Grotere Realiteit volledig invoegen in het huidige moment, kunnen we zien dat er geen noodzaak meer is voor ascentie, omdat we werkelijk THUIS zijn. En dat is de werkelijke voltooiing van de 11:11-Toegangspoort.

         


VRAAG: Is de 11:11 een sterrenpoort?

SOLARA: Niet in de gebruikelijke zin, waarin dit woord wordt gebruikt, hoewel ik veronderstel dat we zouden kunnen zeggen dat 11:11 de ultieme sterrenpoort is. De Toegangspoort van de 11:11 is de brug tussen dualiteit en Eenheid. Het is een uitzonderlijk zeldzaam fenomeen, dat zo eens in de twee miljard jaar voorkomt en dat ons de niet eerder voorgekomen mogelijkheid biedt om van evolutionaire spiraal te veranderen.

         


VRAAG: Hoe weet ik of een 11:11-Activering een echte is?

SOLARA: Het snelste antwoord is, dat als het een echte is, het op deze website staat. :-) Ik zeg dit niet vanuit ego, maar omdat ik een groot deel van mijn leven heb gewijd aan het zuiver, integer en echt houden van de 11:11. Ik heb al 20 jaar over de 11:11 geschreven en er is een werkelijk toegewijde groep mensen wereldwijd, die geholpen hebben het tot stand te laten komen....

We hebben te maken met de hele reis door de Toegangspoort van de 11:11, die opende op 11 januari 1992 en zal sluiten op 11 november 2011. 11:11 is de brug tussen dualiteit en Eenheid. De enige 11:11-Activeringen in deze periode zijn die van de Elf Poorten binnen de 11:11-Toegangspoort. Zeven van deze zijn al geactiveerd.

Echter, ik weet dat er mensen met de 11:11 meelopen zonder de volledige kennis van wat het werkelijk is. Ze voelen dat het iets echts en krachtigs is en ze willen het zich op enigerlei wijze toe-eigenen voor het werk dat ze zelf doen. Ongelukkigerwijs, in plaats van de 11:11-energieën te integreren in hun leven door in de Grotere Realiteit te stappen en te leven in Eenheid, vinden ze het makkelijker om de 11:11 te verstoren en te gebruiken voor hun eigen agenda.

Ik weet van mensen die hun eigen 11:11-Poortactiveringen plannen op andere tijden en met een andere focus. Ze mixen de 11:11-informatie uit mijn boeken en van mijn website met hun eigen channelings, wat leidt tot een verdraaide voorstelling zonder enige echte resonantie. Triest genoeg zijn dit op dualiteit gebaseerde reacties.

Tekens die wijzen op onechte 11:11-Activeringen zijn verwijzingen naar chakra’s, Opgestegen Meesters, Christus bewustzijn & ascentie, die allen onderdeel zijn van de ‘spiritualiteit van de dualiteit’ en niet van de Grotere Realiteit.

Het gevaar van verstoorde informatie over de 11:11 is dat het afleidt van de volledige deelname aan ons Eén Zijn in de werkelijke 11:11, die van vitaal belang is voor het overleven van de planeet in deze kritische Tijden van Voltooiing. Het geeft mensen het gevoel dat ze iets doen, terwijl dat niet werkelijk zo is.

         


VRAAG: Ik ben al meer dan 20 jaar betrokken bij dit werk… en het is altijd net ‘om de hoek’… de grote verandering… en ik wacht en wacht en wacht nog steeds… elke maand worden we verondersteld te beginnen aan onze geweldige nieuwe verbazingwekkende levens… en dan gebeurt het elke maand opnieuw niet… ik raak erg, erg gefrustreerd van de worst die ons tot in het oneindige wordt voorgehouden!

SOLARA: Ik weet wat je bedoelt. Het lijkt lang te duren om te arriveren bij onze Nieuwe Levens. Maar, als ik kijk naar de omvang van alles wat we hebben veranderd: het loslaten van het verleden en oud gedrag, het leren om dingen op nieuwe manieren te doen, dan begrijp ik de waarde van elk deel van dit lange proces.

We bevinden ons in het proces van ECHT worden. Dit is niet iets oppervlakkigs. Het beroert ons op elk mogelijk niveau, tot in de kern. Laten we onze focus niet leggen op de ongrijpbare bestemming, maar laten we de kracht van de reis zelf eren.

         


VRAAG: Zijn er 11:11-groepen in mijn omgeving?

SOLARA: Voor het eerst hebben we nu wereldwijd permanente Opkomend Eén Zijn Ankergroepen. Voorheen kwamen Ankergroepen alleen samen ter voorbereiding op specifieke 11:11-Poortactiveringen. Er is een lijst met Ankergroepen op deze website, die continu geüpdate wordt. Als je geen groep in jouw omgeving vindt, zou je kunnen overwegen er zelf een te organiseren. Ankergroepen krijgen een kritiek belangrijke functie in de komende tijden. Zij zijn één van de fundamenten van ons Eén Zijn.

         


VRAAG: Wat is Star-Borne?


SOLARA: Veel mensen hebben de misvatting dat Star-Borne een grote organisatie is. In werkelijkheid is het alleen de naam van mijn uiterst kleine uitgeverij. Op het moment ben ik de enige bij Star-Borne. Star-Borne heeft geen leden, maar er zijn wereldwijd mensen verbonden met de 11:11. Momenteel bevind ik me in het creatieproces van een nieuwe uitgeverij met een nieuwe naam, die het uitgeven van al mijn boeken en boeken van anderen, in lijn met de Grotere Realiteit, gaat overnemen.

         


VRAAG: Is 11:11 een religie?


SOLARA: Nee, het is beslist geen religie. Het is meer een manier van leven of een manier van zijn. Als je je richt op de 11:11, betekent dat niet dat je je religie hoeft op te geven. Het betekent dat je echt bent en je liefde leeft. De 11:11 is ook een kosmologie en een kaart van onze evolutionaire reis van dualiteit naar Eenheid.

         
         

Vragen Pagina Twee
Vragen Pagina Drie