Mijn pet vasthoudend in de aanzwellende Wind van Verandering aan de kust van Mallorca in oktober.

November 2006
DE RIVIER VAN LIEFDE

(Reis naar de Lotus Wereld)


Zoveel is ingrijpend veranderd in de afgelopen twee maanden dat ik echt een nieuwe Persoonlijke Update moest schrijven.

Allereerst arriveerde Monique hier eind september vanuit Nederland. Onmiddellijk was er een merkbare verandering. Om iemand hier te hebben die helder, capabel en toegewijd is aan het leven in de Grotere Realiteit, maakte een enorm verschil. Ze dook in de berg van taken en mijn last werd ogenblikkelijk lichter. Deze doorbraak was voelbaar op zoveel niveaus. Het stelde me in staat meer aandacht te schenken aan het afronden van mijn nieuwe ’11:11’-boek, dat opwindend goed wordt. Het versterkte en vergrootte de kern van ons EénZijn, golven uitzendend over grote afstanden.

Monique’s komst nam zoveel druk van me weg, dat ik eindelijk in staat was om naar mijn nieuwe niveau te gaan, het pad waarvoor mijn wezen gecreëerd is, mijn Laatste Pad, het PAD VAN LIEFDE. Het voelde alsof een massieve dam van geblokkeerde energie oploste en sindsdien, stromen de openbaringen binnen, dag en nacht, speciaal die rondom de 8e Poort, de Lotuswereld en de Ene Ware Liefde.

Begin september begon ik tegen mijn Ene Ware Liefde te zeggen dat het nu tijd voor hem is in mijn leven te komen. Nadat Monique arriveerde, ging ik dieper in de Lotuswereld en voelde de prachtige, alles doordringende Lotus Liefde door me heen stromen. Toen ontving ik een reeks van diep triggerende e-mails van een vreemdeling die geen vreemdeling was, wat mijn hart openbrak, ver voorbij zijn eerdere expansie. Ik werd gelanceerd in de krachtige, aanzwellende golven van de Rivier van Liefde.

Monique stapte in de organisatie van de 8e Poort met haar aanzienlijke talent en midden oktober was ik in Mallorca met mijn dochter Nova voor een nieuwe serie avonturen. We reden over het hele eiland, verbleven elke nacht in een andere plaats en vonden enkele verbazingwekkende oorden. We werden verliefd op Mallorca en de mensen van Mallorca en allebei overwegen we serieus er naartoe te verhuizen. Moeiteloos vonden we het perfecte hotel voor februari’s 8e Poortactivering. Het viel gewoon op z’n plek, omdat de omstandigheden er eindelijk juist voor zijn.

Tegen de tijd dat ik thuis kwam, was Annu eindelijk gearriveerd met haar achtjarige dochter Afrika. Ze brachten allebei enorme geschenken met hun komst. Afrika met haar super beminnelijkheid en wijsheid die verder gaat dan haar leeftijd, Annu met haar enorme begrip, helderheid, diepe liefde en rustige concentratie. Ze is een wonderbaarlijk wezen en ik heb altijd een diepe verwantschap met haar gevoeld. Ik vind het heerlijk om met haar samen te zijn, omdat ze een constante bron van inspiratie is.

Direct werd onze Nieuwe Fundering onmeetbaar sterker. Nieuwe niveaus en oneindig grotere diepten worden continu onthuld. Moeiteloos werden we allemaal ondergedompeld in de Rivier van Liefde en meegevoerd door zijn steeds toenemende golven, totdat niets anders meer echt voelt. De Rivier van Liefde blijft zich verdiepen en verbreden en de oevers zijn steeds verder weg. Wat ooit interessant was op de oevers van de rivier is nu een waas geworden. Al onze aandacht is gericht op de Rivier van Liefde. Het is een reis met veel intensiteit, maar de enige plaats waar ik wil zijn.

Met z’n drieën krijgen we veel gedaan, op totaal nieuwe manieren. Alles is doordrongen van de meest krachtige Lotus Liefde. Annu en Monique zijn hier niet gekomen om ‘mij te helpen met mijn werk’, maar eerder om met mij samen te komen als Eén om de Fundering van het Nieuwe te creëren. Deze Nieuwe Fundering wordt gebouwd op onwrikbare integriteit en de diepste niveaus van toewijding en liefde; het wordt elke dag sterker en verbazingwekkender. En het zal alleen maar blijven groeien en bloeien als meer mensen naar voren stappen om met ons samen te komen op de diepste kernniveaus als we het pad naar het Nieuwe scheppen.

We werken dagelijks met mijn nieuwe set orakelkaarten, die ook een enorme kwantumsprong ondergaan met de toevoeging van veel nieuwe kaarten; ze worden meer dan briljant en oneindig behulpzaam. Deze kaarten creëren een totaal nieuwe kosmologie, door het in kaart brengen van onbekende sferen van het diepere Onzichtbare, inclusief de Lotuswereld. Ze zijn het meest effectieve hulpmiddel dat ik op dit moment ken en ik kan niet wachten om ze voor iedereen beschikbaar te maken.

Tegelijkertijd maken we mijn huis gereed voor verkoop, omdat ik weet dat ik naar een ander land zal gaan verhuizen; ergens in de eerste helft van volgend jaar. We hebben gisteren onze eerste yardsale gehouden en de hele dag lang maakten mensen opmerkingen over de krachtige liefdesenergie die aanwezig was.

Het is gigantisch wat hier gaande is en het is niet van deze wereld...

Enkele dagen geleden realiseerde ik me dat ik de sfeer van HET GAAT JE STOUTSTE DROMEN TE BOVEN ben binnengetreden. Het is grappig dat ik me zo voel, want als ik kijk naar mijn uiterlijke omstandigheden, lijkt veel hetzelfde te zijn als voorheen: ik woon nog steeds in hetzelfde huis, heb hogere schulden dan voorheen (voor de reis naar Mallorca), mijn boeken en kaarten zijn nog niet uitgegeven en ik wacht nog steeds op mijn Ene Ware Liefde om te arriveren op mijn fysieke stoep.

En toch... er is zoveel meer dan dat gaande. Er zijn de fantastische wezens die hier met me zijn samengekomen en de constante energetische verbinding met mijn Ene Ware Liefde, die altijd naast me is. Ik kan zoveel elementen voelen, die naar hun juiste posities verplaatst worden. En natuurlijk is er de alles doordringende Rivier van Liefde.

Alles is werkelijk veranderd op zijn kernniveau. De Rivier van Liefde maakt dat alles totaal anders aanvoelt. Mijn hart is enorm geëxpandeerd en ik doe eindelijk wat ik echt behoor te doen op deze planeet, de wegen banen en nieuwe deuren openen op het Pad van Liefde. En dit is slechts het begin.

Ik ben zo enorm dankbaar...

 

IN HET HART VAN DE LOTUS,

SOLARA

 

 

Abonneer je hier op Solara's Maandelijkse Surfrapporten met Wekelijkse Updates...