Click on this graphic to enter the NVISIBLE.

 
 

SOLARA'S SURF RAPPORT VOOR HET JAAR 2009

Vertaald door Lieke

DE OPKOMST VAN ‘THE TRUE ONES’ OFTEWEL ‘DE WAREN’

Welkom tot het Briljante Doorbraak Jaar van 2009!

2009 wordt geregeerd door het Meester Nummer Elf wat ons enkele extreem zeldzame gebeurtenissen zal brengen. Deze zijn van het type ‘Eens in een Duizend Levens’ of ‘Eens aan het Begin en Eind van de Grote Cycli’. Een aantal belangrijke gebeurtenissen zullen zich voordoen in 2009. Onder hen zijn:

De dramatische afscheiding van de Wegen van Dualiteit en Eenheid.

Het uiteenvallen van alles wat Onecht is.

Het Samenkomen van de Eerste en Tweede Golf.

De Opkomst van ‘De Waren’.

De Activering van de Tweede Helft van de 8ste Poort van de 11:11 Doorgang.

De Geboorte van de Nieuwe Matrix van Een Ware Liefde.

Het Begin van een vierjarige fase die geboorte geeft aan een nieuwe GEC oftewel Grote Evolutionaire Cyclus.

De Geboorte van de Witte Draak.

Ons Samenkomen als Een Wezen in Actie.

OVERZICHT VAN 2008

Vorig jaar was een krachtig jaar van transitie. Wie we waren toen we het jaar begonnen was enorm verschillend van wie we waren toen we het jaar uitgingen.

Velen van ons voelden zich gehavend en vermoeid terwijl we onze laatste mijlen over de oude weg van dualiteit liepen. Soms koste het ons onze laatste kracht om door te gaan. Aan het eind van het jaar werd het afleggen van onze laatste mijlen ondragelijk. Dit betekende dat we eindelijk het einde van de oude weg naderden.

2008 was ook het jaar waarin we werden opgeroepen om de Perfecte Storm het hoofd te bieden. Dit was onze uiteindelijke uitdaging, het vertegenwoordigde wat we het meest wilden ontwijken, of het meest vreesden of het grootste obstakel op onze weg. De Perfecte Storm was de laatste stap die we moesten nemen om vrij te worden. En velen van ons stapten moedig recht in het centrum van de storm.

2008 was het jaar van de Heilige Queesten die ons hielpen om verloren fragmenten van ons zijn te verzamelen en samen te smelten. Het was een jaar van het vinden van Verborgen Schatten die dienen als toetssteen van ons Ware Kern Zelf. We reisden door het labyrint totdat we het centrum bereikten. En toen opeens sprong alles in een nieuwe, echtere positie. We begrepen wat echt en onecht was van een oneindig wijder perspectief. Velen van ons ondergingen kwantum doorbraken die ons vrij maakten. En ‘De Waren’ begonnen op te komen....

EERSTE EN TWEEDE GOLF

VOOR HEN VAN DE EERSTE GOLF

De Eerste Golf zijn de oudere zielen die al voor een heel lange tijd op deze planeet zijn. Zij kwamen onder het Meester Nummer 11 om het Nieuwe te Verankeren. Zij hebben veel Aardse ervaring en hebben een overvloed aan wijsheid en kennis vergaard.

De laatste paar jaar hebben we onze laatste mijlen vermoeid afgelegd door een verlaten landschap dat steeds onherbergzamer werd. De oude watergaten en oude bronnen van voeding en creativiteit waren opgedroogd en we moesten merkbaar ons best doen om levensonderhoud en inspiratie te vinden. Altijd het gewicht van onze verantwoordelijkheden dragend, het enige waar we tijd voor leken te hebben was werk en nog meer werk. Het is niet dat we geen lol wilden hebben, dat wilden we wel. Het was gewoon dat de oude vormen van lol niet langer leuk waren en we te veel werk te doen hadden op ons eenzame pad.

Onze laatste mijlen afleggend, schraapten we ons aan doornstruiken en struikelden we op de glibberige stenen die ons pad vervuilden. Hierdoor hebben we nieuwe manieren moeten leren om de velen obstakels die ons pad blokkeren heen te navigeren. Dit vereiste het continue zoeken naar nieuwe routes. Om te overleven moesten we een nieuwe verwijde blik ontwikkelen zodat we verder dan uiterlijke schijn konden kijken, om zo te snappen wat WERKELIJK GAANDE WAS. We moesten ons Nieuwe Ware Zelf in al onze acties brengen; anders had de constante omgang met zo velen, lang vervallen elementen ons verpletterd.

Tegelijkertijd kamden we continue door ons hele wezen, laag voor laag voor laag, om alles wat onwaar was uit te wieden, alle angsten en twijfels afleggend en ze te vervangen met liefde en kennis. Terwijl we dit deden, vergaten velen van ons op te merken dat het landschap om ons heen verzachtte. De doornstruiken werden minder frequent; de obstakels om ons heen werden minder solide en meer transparant. We vonden nieuwe bronnen van levensonderhoud op totaal onverwachte plaatsen. Steun kwam wanneer het het meest nodig was.

Hoe meer waar en echter we worden en hoe meer we ons innerlijk landschap verijken zodat we in de Ultra Grotere Realiteit kunnen leven, hoe sneller het uiterlijke landschap verandert. Opeens merken we stukken levendig groen gras en een majestueuze boom op. Vogels verschijnen vanuit het niets en beginnen te zingen. De lucht is schoner. Een borrelende stroom levert ons een nieuwe bron van fris water.

Onze laatste mijlen op de oude weg van dualiteit komen eindelijk tot een eind. En het maakt niet eens uit want we bewandelen de oude weg niet meer. We bewonen de stervende wereld van dualiteit niet meer. We voeden dualiteit niet en zijn niet bang door erin te geloven. We leven in de Ultra Grotere Realiteit en ons landschap is fris en nieuw, vol van uitzonderlijke bloemen van ongeëvenaarde schoonheid. En met elke stap die we zetten wordt onze nieuwe wereld steeds tastbaarder, steeds meer waarheid. We zijn het rijk van onze Wildste Dromen binnen gegaan en ze manifesteren zich aan ons, de een na de ander.

VOOR HEN VAN DE TWEEDE GOLF

De Tweede Golf zijn nieuwere zielen die veel minder levens op Aarde hebben gehad. Zij kwamen onder het Meeste Nummer 22 om Op het Nieuwe te Bouwen. Zij hebben een overvloed aan frisse energie en nieuwe ideeën.

Voor de laatste paar jaren hebben de Tweede Golven zich verveeld en onbevredigd gevoeld. Ondanks dat ze een overvloed aan energie hebben, kunnen ze de juiste plaatsen om het te gebruiken niet vinden en hun energie begint te stagneren. Ze hebben vaak het gevoel gehad vol met ongelofelijke wonderen te zitten die ze willen creëren, maar niets heeft echt genoeg of groot genoeg gevoeld om hun energie volledig te beoefenen. Ze kijken naar mogelijke carrière opties, alleen om te ontdekken dat ze geen hebben. In plaats daarvan vullen ze hun eindeloze expansie van vrije tijd met ontelbare afleidingen, eindeloze oefening en kleine projecten die hen niet vervullen.

Tweede Golven weten wel dat er meer is in het leven, maar ze weten niet hoe het te vinden. Ze kijken om zich heen en zien alleen maar andere verdoofde en vermoeide Tweede Golven en oude Eerste Golven die alleen maar lijken te werken zonder plezier te hebben. Ze hebben een overvloed aan kwaliteiten, maar missen het zelfvertrouwen om ze voort te brengen in de wereld. Ze zoeken naar een methode om zichzelf volledig uit te drukken, uit hun zelf opgelegde lethargie te barsten, ongehinderd met de wilde wind te rennen, over de planeet te vliegen om blijvende verandering te brengen, maar een bepaald cruciaal element mist. Dus glijden ze weer af in het relaxen, zichzelf verdovend met drugs, eindeloze computer games of virtuele werelden, elke gelijkenis met verantwoordelijkheid ontwijkend, wat voor hen gevoel hen alleen maar kan deprimeren, zichzelf enkel gedeeltelijk levend voelend.

Zelfs wanneer ze het beginnen te begrijpen --- dat het allemaal gaat om het ergens volledig in te stappen en blijmoedig de scepters van verantwoordelijkheid die ze toegereikt krijgen aan te nemen --- dan beginnen hun angsten en weerstand te rijzen. Omdat ze zich realiseren dat ze nooit echt volledig getest zijn, en wat als ze falen? Dus sommigen deinzen terug, muren van excuses bouwend om hun diepe angsten te verbergen.

Tweede Golven zijn nu in het proces om in te halen wat ze diep van binnen weten wat waar en echt is. De volgende stap is om een manier te vinden om het in de wereld te brengen. Ze zijn klaar om de verantwoordelijkheid te nemen voor de monumentale verandering van dualiteit naar Eenheid. En ze gaan het leuk maken!

DE BRUG MENSEN OF 1.5 GOLF

Er zijn er ook die noch Eerste, noch Tweede Golf zijn. Zij bezitten een combinatie van beide en zijn hier om als een brug te dienen zodat de wegen van de Eerste en Tweede Golf samen kunnen komen. Als je een Brug bent heb je een combinatie van de ervaring van de Eerste en de Tweede Golf.

2009 VOOR DE EERSTE EN TWEEDE GOLF

In 2009 zullen velen van de Tweede Golf een mammoet activering van ongekende schaal meemaken. Ze zullen ontwaken van hun lethargie en oprijzen als Echte Kern Wezens om hun aanwezigheid volledig kenbaar te maken. Ze zullen blijmoedig in hun verstrekkende meesterschap stappen en beginnen met het dragen van hun verantwoordelijkheid. De twee voormalig gescheiden paden van de Eerste en de Tweede Golf zullen eindelijk samenkomen, wat het mogelijk maakt voor ons om in een totaal nieuw niveau van EEN WEZEN IN ACTIE te stappen. Samen als EEN, Eerste en Tweede Golven zullen we een Nieuwe Wereld geboorte geven.

OPKOMST OF NOODTOESTAND?

Voor de laatste paar jaren hebben we geleefd in een wereld van opgelegde, simultane realiteiten. 2009 is het jaar waarin deze realiteiten merkbaar zullen scheiden. De wegen van dualiteit en de weg van Eenheid zullen zich scheiden en zeer verschillende ervaringen hebben.

Hierdoor is het van vitaal belang waar we onszelf positioneren in 2009. Gedurende 2008 werden we geconfronteerd met talrijke uitdagingen. Onze grootste uitdaging is geweest om ons op een totaal nieuw niveau te plaatsen en Ware Kern Wezens te worden. Als dit ons gelukt is, dan zal de weg vooruit voelen als het opkomen van een verlaten woestijn in een vruchtbaar landschap van grote schoonheid. Als we dit niet hebben gedaan, dan moet het onze topprioriteit zijn, want waar we staan in 2009 zal bepalen welke realiteit we zullen ervaren.

Het is glashelder dat de oude weg van de dualiteit tot een aangewezen eind komt. Ook al kost het nog een paar jaar meer om dit te voltooien, dit proces zal steeds sneller gaan gedurende 2009. Dit is een van de vele redenen waarom we niet meer in dualiteit willen leven. Gedurende Tijden van Voltooiing valt alles wat onwaar of verlopen is uiteen en stort in. Dit gebeurt nu. Dit gebeurt over de hele wereld en zal steeds sterker worden. Er is geen enkele manier om dit te ontlopen behalve door op te komen als Ware Wezens.

Als we naar het nieuwe niveau gaan, als we de Ultra Grotere Realiteit gaan bewonen zullen we ontdekken dat we de optie hebben om een totaal nieuwe weg te bereizen, de weg van Eenheid. Deze weg is absoluut verschillend van de dualiteitsweg en het presenteert ons met talrijke nieuwe kansen en nieuwe ervaringen --- welke hiervoor niet beschikbaar voor ons waren. Dit is hoe we het rijk van Voorbij Onze Wilde Dromen binnengaan.

Hier zijn twee verschillende manieren waarop we door 2009 kunnen lopen. Welke weg we kiezen bepaalt onze ervaringen.

DE WEG VAN DE NOODTOESTAND

Als we op de afbrokkelende weg van dualiteit blijven lopen zullen we een continue staat van noodtoestand ervaren. Als we nog steeds een baan hebben die we haten bestaat er grote kans dat die verdwijnt. Als we nog steeds met een partner zijn die niet onze Enige Ware Liefde is bestaat er grote kans dat de relatie op de klippen loopt. Als we ons leven nog steeds vullen met activiteiten die verlopen of oppervlakkig zijn zullen deze van ons afgesneden worden. Als we nog steeds in gebrek en schaarste geloven zullen we er meer van beleven. Als we aan het geloof vasthouden dat lijden een natuurlijk onderdeel is van het leven, zal het leven hard zijn. Als we ons nog steeds verbergen van Ons Ware zijn door muren van weerstand te bouwen zullen al onze schuilplaatsen weggenomen worden. Als we aan onze oude vangnetten vasthouden zullen deze van onder onze voeten verdwijnen. Als we onze acties op angst baseren dan worden onze angsten zo groot dat we er of onder bezwijken, of we er doorheen breken. Dit is de weg van de Noodtoestand.

DE WEG VAN DE OPKOMST

Als deze weg niet erg aantrekkelijk klinkt dan hebben we de keuze om een totaal nieuwe weg te bewandelen, de Weg van de Opkomst. Hier stoppen we al onze energie in het opkomen als Ware Kern Wezens. Continue halen we elk oude patroon weg, elke storing die opkomt, al het oude residu, van onze Persoonlijke Matrix. We scherpen ons wezen constant zodat we alleen de waarheid spreken, alleen onze ware gevoelens uitdrukken. We laten elke activiteit, vriendschap en partnerschap gaan die niet langer echt en waar is. We stoppen met werken in banen die onze levensbron afvoeren en creëren nieuw werk waarin we onze volle creativiteit kunnen uitdrukken en die ons ware doel dient. We zullen onze verborgen bankrekeningen vinden en weten dat we altijd verzorgd zullen zijn. We zullen onze stand verbreden en staan als de ware Koning der Koningen of Koningin der Koninginnen die we zijn. We worden Strijders van de Liefde en verspreiden Liefde overal waar we lopen!

2009 is het Jaar van de Opkomst van de Ware Wezens. Het is de tijd voor ons om in te stappen, voorwaarts te stappen, samen te komen als Een, het enorme potentieel wakker te maken van de slapende gigant van ons Een Wezen en uiteindelijke te doen waarvoor we hier kwamen. Des te meer we dit doen, hoe makkelijker het wordt. De wonderen zullen zich manifesteren, de Groene Lichten zullen niet alleen aanblijven, ze zullen steeds helderder worden, duidelijk het pad naar het Nieuwe en Ware verlichtend.

HEILIGE PAGODE

De Heilige Pagode zit bovenop een bergtop. Ook al beweegt het nooit, het beïnvloed het gehele landschap. Iedereen in de omliggende omgeving voelt zich getroost door z’n geruststellende aanwezigheid. Het omgeeft de mensen met bescherming en omarmt ze met liefde. Het vertegenwoordigt de resonantie van de Grotere Realiteit en is een continue herinnering dat ALLES GOED IS.

Sommigen van de mensen zijn geïnspireerd en maken een pelgrimage om de berg te beklimmen en offerandes achter te laten bij de Heilige Pagode. Ze verlaten de plek altijd verfrist en hernieuwd. Anderen kijken simpelweg omhoog terwijl ze de was ophangen of een wandeling nemen, en ze voelen zich diep gerustgesteld dat het nog steeds daar is. ALLES IS GOED.

Zelfs wanneer de Heilige Pagode door wolken is verduisterd of door heuvels is verborgen is z’n aanwezigheid nog voelbaar. ALLES IS GOED.

En als het ooit verdwijnt, dan zou een grote nulzonering van het gehele landschap, van de hoop en dromen van mensen plaatsvinden. Dit is waarom het zo belangrijk is dat de Heilige Pagode gehonoreerd en gerespecteerd wordt.

Gedurende dit monumentale jaar van 2009 wanneer veel van de dualiteit verkruimeld voor onze ogen, moeten nieuwe stabilisatie pinnen gecreëerd worden om de funderingen van het Nieuwe en Ware te ankeren. En dit is waarom elk van ons Heilige Pagodes moet worden. We moeten open en moedig in ons nieuwe landschap staan, zodat iedereen ons kan zien. Constant golven van geruststelling uitzenden dat ALLES GOED IS. De Meest Ware Liefde naar onze gehele omgeving uitzendend.

MUA

MUA (uitgesproken als MOE-A) is een eeuwenoud woord wat In het Eerste Begin en Voor Al het Andere betekent. Gecodeerd in dit woord zijn de herinnering van de eeuwenoude Lemuria of Lamu.

Er is ook een diepere betekening van MUA welke zeer toepasselijk is voor de huidige tijd. MUA betekent het beginnen van een grote nieuwe cyclus. De eerste fase van onze nieuwe MUA zal zich voordoen in 2009 met de geboorte van de Nieuwe Matrix van Enige Ware Liefde.

Vorige MUAs waren onder andere de Geboorte van de Zon en Maan, het Begin van Tijd en de creatie van elke nieuwe wereld, zoals deze die werd geboren na de Grote Vloed of deze die wordt verteld in het scheppingsverhaal van de Hopi Indianen. De MUA beging in 2009 en is compleet aan het eind van 2011-2012 wanneer de Maya en Inca kalenders overspringen naar hun beginposities.

HET OVERZICHT VAN 2009

Gedurende 2009 zal alles wat vals is, gebaseerd op egoïstische hebzucht, de illusie van scheiding, of dat wat integriteit mist, ultra vergroot worden tot het valt. Alles wat waar is en integer zal slagen. Dit stelt alles OP SCHERP voor ons. Volgen we de weg die ons leidt naar onze Wildste Dromen of blijven we reizen op de weg die snel een nachtmerrie begint te worden?

Gedurende het jaar zullen velen van ons verhuizen naar plaatsen van ons Nieuwe Leven mits we echt en waar zijn en ons persoonlijke matrix helder is. Zelfs als we niet fysiek naar een nieuwe locatie verhuizen zal onze onmiddellijke omgeving merkbaar anders zijn. Als dit eenmaal gebeurd is, zal er een dramatische verschuiving plaatsvinden van mensen en dingen in ons leven; onze nieuwe carrière zal zich onthullen; onze Ware Liefdes worden ontmoet. Zelfs onze dagelijkse routine en aangewende gewoontes zullen veranderen.

Wat betreft banen en carrières: In 2009 zullen we veel meer succes hebben met het creëren van onze eigen banen en om te werken met gelijkgestemde anderen dan te werken in oude dualiteitgebaseerde banen. Dit is omdat de hele dualiteitgebaseerde economie in het proces van nulzonering zit.

Dit is het jaar van de Opkomst van de Ware Wezens. Mensen over de hele wereld zullen open in hun volle meesterschap stappen zodat zij hun ware doel kunnen vervullen. Er zal een dramatische verandering van wachters zijn en doorgeven van scepters van verantwoordelijkheid.

En de hele tijd zal alles wat gebaseerd is op de illusie van dualiteit uiteen blijven vallen....

Dit kan het wandelen door 2009 soms uitdagend maken. We moeten ultra bewust zijn van wat er gaande is in de wereld, maar we moeten oppassen dat we er niet ingetrokken worden. Wat er ook om ons heen gebeurd, we moeten een helder traject volgen in het Nieuwe en Ware.

2009 heeft twee te onderscheiden wegen, elke met een unieke focus.

JANUARI - MEI

De eerste helft van het jaar van januari tot en met mei lijkt op een grote bouwplaats met alle werkers op dezelfde tijd aankomend om te beginnen aan een groot project. Elke persoon heeft zijn eigen speciale vaardigheden welke zeer nodig zijn om het mammoetproject voor ons af te maken. Er moet veel bereikt worden in korte tijd wat enorme focus en inspanning van ons vraagt. En ook al is er een waas van verhoogde activiteit, als we gefocust blijven op ons doel kan veel bereikt worden met een minimum aan stress.

Gedurende deze tijd zal er veel Ho’o Pono Pono oftewel Dingen Goedmaken plaatsvinden. We zullen onze wezens afschuren om alles wat ons weerhoudt of onwaar maakt te vinden. Een van de dingen waar we ons van moeten vrijmaken is teruggehouden te worden door de controle van de kleine tiran van ons ego. We kunnen gewoonweg niet meer gedreven worden door het ego als we Ware Wezens willen worden. Als we de valse kleding van het ego aantrekken proberen we onze gevoelens van onzekerheid en inadequaatheid te verbergen, dat we niet goed genoeg zijn. Deze valse laklaag houdt sommigen wellicht voor de gek, het kan ons tijdelijk beter laten voelen, maar het weerhoudt ons van het waar en echt zijn. Onze ego’s moeten absoluut op een lijn worden gebracht met ons Echte Kern Wezen om het mogelijk te maken op de weg van de Opkomst te bereizen. Er is niets beter dan ons Ware Kern Zelf. Het gaat niet langer om het verkrijgen van macht of kennis, het gaat erom Echt te zijn.

Andere dingen die ons terug kunnen houden zijn twijfelen aan wat we weten wat echt is, de angst voor mislukking dat we niet goed genoeg zijn, gebrek aan vertrouwen in ons eigen kunnen en de angst om te springen zonder een zichtbaar vangnet. Al deze elementen moeten zo snel mogelijk van ons persoonlijke matrix verwijderd worden.

We moeten elke overgebleven residu van ons verleden opruimen en de wonden helen die we gedurende de reis hebben opgelopen. Er zal veel focus zijn op het afmaken van het oude. We zullen alles zeven, en oude dingen in onszelf en in onze uiterlijke omgeving weggooien. We zullen losse draden aan elkaar knopen en vele oude hoofdstukken in onze levens sluiten. Tegelijkertijd zullen we essentieel gereedschap en vaardigheden voor onze Nieuwe Levens verwerven. Veel dingen zullen uit hun tijdelijke oude posities geschoven worden naar tijdelijke nieuwe. Op vele niveaus zullen we voelen dat we in transitie zijn.

Onderdeel van het loslaten van het verleden bestaat uit het stappen uit relaties, banen en activiteiten die geen voldoening geven. Er is veel beweging gedurende deze maanden. Velen van ons zullen van plaats veranderen. Als dat zo is, kan het zo zijn dat we niet direct naar onze uiteindelijke bestemming reizen maar naar een tijdelijke positie in de juiste richting/het juiste gebied.

We zullen ook meemaken dat een serie van dingen op de juiste plek terecht komt. Dit omvat het ontmoeten van sleutelpersonen van onze Nieuwe Levens en een klikken met de uiterlijke omgeving. We zullen mensen die we al kenden en mensen die we pas ontmoet hebben integreren. Dit zal nieuwe dynamische energie creëren. We zullen ontdekken dat het niet meer de bedoeling is om dingen alleen te doen, dat ons grootste succes komt met het werken met anderen in wederzijdse steun. Vele van ons zullen samenkomen met verwante mensen om nieuwe gemeenschappen van wederzijdse steun te vormen. Leven en werken met verwante mensen zal onze positie onmetelijk versterken want het is de weg van het Nieuwe.

Rond maart zullen we voor onze juiste nieuwe situatie gaan zoeken, vooral met betrekking tot waar we wonen en het nieuwe werk dat we zullen doen. We zullen de omgeving uittesten, nieuwe connecties maken en een stukje land vinden zodat we ons Nieuwe Leven kunnen organiseren. We zullen te maken krijgen met veel praktische dingen. Dit zal zich voortzetten in April wanneer we meer gesetteld raken en onze wortels uitspreiden om te zien wat er is. We zullen ook een creatieve golf meemaken geïnspireerd door ons nieuwe landschap. En de wateren van de Rivier van de nieuwe Ware Liefde zal beginnen te stromen....

Mei geeft ons een verandering van versnelling wat een krachtige verschuiving betekent. De Surf rijst tot tsunami proporties om grote kwantum doorbraken te brengen die ons op een totaal nieuw niveau brengt waarvan we bijna niet wisten dat het bestond. Dit is wanneer we de eerste nieuwe scheuten van de planten die we in ons nieuwe landschap hebben geplant naar de oppervlakte zien komen. We worden opgeveegd door de rijzende stromen van de Rivier van nieuwe Ware Liefde zoals het stroomt naar de Oceaan van Liefde.

JUNI

De maand Juni staat op zichzelf. Het is een mega Keerpunt wat ons enorm zal transformeren. De pin die alles in hun oude positie hield maakt z’n laatste rondje en alles schuift in z’n nieuwe positie. Alle overgebleven sluiers zullen plots wegvallen en het wonder van ons nieuwe landschap is compleet onthuld. Gedurende deze tijd zullen we plotseling dingen zien waarvan we het bestaan niet wisten. Dit zal in het fysieke overal om ons heen gebeuren. Het zal voelen alsof ons kleurenspectrum opeens uitbreidt wat het ons mogelijk maakt om nieuwe kleuren te zien. In Juni zullen we ook onze eerste MUA ervaren wanneer de Nieuwe Matrix van Een Ware Liefde eindelijk wordt geboren. Dit zal de vloedkering van Puur Hart Ware Liefde openen.

JULI - DECEMBER

Voor de rest van het jaar zullen we ons comfortabel in onze Nieuwe Levens bewegen. Het zal niet moeilijk zijn om ons aan te passen, het zal natuurlijk voelen. We zullen samenkomen met onze ware mensen en samen werken en leven. Er zal een sterk gevoel van verbondenheid zijn met verwante mensen, zelfs met deze die aan de andere kant van de planeet leven. De slapende gigant van ons Een Wezen zal eindelijk zijn sluimer afschudden en rijzen tot zijn grootheid. Verantwoordelijkheid delen en dienend als Een zullen we eindelijk doen waarvoor we hier kwamen op enorme schaal. Tegelijkertijd zullen we eindelijk onze aandacht kunnen richten op onze persoonlijke behoeften en wensen, wat het mogelijk maakt om gezondheidsklachten aan te pakken die we genegeerd hebben door gebrek aan tijd of geld.

Zij de echt en waar zijn zullen op een enorme Snelle Weg reizen. Doch, ook al gebeurt er veel, het zal niet overweldigend zijn omdat we het samen doen als EEN.

Onze lang onderdrukte creativiteit zal naar de oppervlakte komen. Onze Enige Ware Liefdes zullen aan onze zijde zijn. We zullen gelukkig onze Wildste Dromen (be)leven en gevuld zijn met LIEFDE voorbij enig iets dat op dit moment denkbaar is.

En de hele tijd zal alles wat gebouwd is op de illusie van dualiteit continu uiteenvallen....

 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Dat het Grote Jaar van 2009 de
Doorbraak aller Doorbraken
De Vervulling van je Wildste Dromen en
De Liefde Aller Liefdes mag brengen.

Met de Diepste LIEFDE van mijn Hart der Harten,

Solara

ENTER THE NVISIBLE WEBSITE

Copyright Solara 2009
Alle Rechten Voorbehouden
www.nvisible.com

 

Abonneer je hier op Solara's Maandelijkse Surfrapporten & Wekelijkse Updates...

 
 
We creëren de templates voor onze toekomst nu!
 
 
 
Geniet van de wilde rit naar het Nieuwe.
 
 
 
Laten we onverschrokken liefhebben met onze hele wezens!
 
 
 
Wees constant open voor het Onverwachte!
 
 
 
WEES ECHT, ongeacht wat!