Er zijn verschillende manieren waarop je kunt helpen.

 

ONLINE DONATIES VIA PAYPAL
Paypal is beschikbaar in veel landen; het is gemakkelijk & snel en accepteert zowel creditcards als E-cheques.
Wordt sponsor van de 11:11 en doe een eenmalige betaling in elk gewenst bedrag door op deze button te clicken.MAANDELIJKSE DONATIES VIA PAYPAL
Wordt sponsor van de 11:11 en doe een maandelijkse donatie van $22 door te clicken op deze button. Je creditcard wordt automatisch elke maand belast, maar je kunt je bijdrage op elk gewenst moment stopzetten.

STUUR EEN CHEQUE
Stuur je cheque, alsjeblieft in US dollars, op naam van Solara aan:
Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

CREDITCARD DONATIES zonder gebruik te maken van Paypal
Als je geen gebruik wenst te maken van Paypal, maar wel een donatie wilt doen, stuur me dan alsjeblieft je creditcardnummer, vervaldatum, het bedrag van je donatie, je naam en adres. Mijn telefoon- en faxnummer is +1-808-821-1291 en mijn E-mailadres is solara@nvisible.com.

ABONNEER JE OP DE SURFRAPPORTEN
Ze zijn inzichtrijk en verbazingwekkend nauwkeurig. De Surfrapportabonnementen dekken op dit moment de helft van mijn maandelijkse kosten. Als we het aantal abonnees kunnen verdubbelen, zou dat van grote waarde zijn. Dus vertel het alsjeblieft aan je vrienden....

Click hier om naar de Surfabonnementenpagina te gaan.

WINKEL BIJ AMAZON.COM VIA DEZE LINK
Elke keer dat je Amazon.com bereikt door op deze link te clicken, ontvangen we een kleine commissie over alles wat je koopt.

UITGEVEN
Ik zoek iemand om mijn uitgeverij, Star-Borne Unlimited, over te nemen, omdat ik niet langer het runnen van een bedrijf kan combineren met alle andere dingen die ik doe. Of misschien is er iemand die al een uitgeverij heeft, die mijn boeken zou willen uitgeven? (Ik geef de voorkeur aan een kleine uitgever die om mijn boeken geeft.) Of iemand die de verwerking van bestellingen kan verzorgen, wat ik niet zelf van Hawaii kan doen? Je hebt daarvoor wat zakelijke en computervaardigheden nodig. E-mail me alsjeblieft als dit voelt als jouw volgende stap.

DANKJEWEL !

Mag de resonantie van Overvloed gaan naar hen die het het hardst nodig hebben en het meest verdienen.


Je ondersteuning van de 11:11 wordt hogelijk gewaardeerd!