11:11 Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ

Μετάφραση από τη Θρόνη Τσιάμη


Ο Κοιμώμενος Γίγαντας της ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ξυπνάει. Έχει έρθει πραγματικά η ώρα για μας να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλον σαν Ένα, όπως ποτέ πριν. Όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε τόσα πολλά. Αυτό δεν ήταν ποτέ πριν τόσο σημαντικό όσο τώρα, καθώς σ’ αυτή την εποχή που διανύουμε, την Εποχή της Ολοκλήρωσης, κάνουμε τη μετάβαση από τη διττότητα στην Ενότητα.

 

Το Μάιο του 2004, η 6η Πύλη Ενεργοποίησης αναποδογύρισε την Πόρτα του 11:11. Το καινούριο Όραμα του 11:11 αποκαλύπτεται. Και είναι πολύ ισχυρό….

 

Μέχρι την 6η Πύλη Ενεργοποίησης, η Πόρτα του 11:11 ήταν συντονισμένη με τον αριθμό 11. Το Έντεκα είναι ο Κύριος Αριθμός που αντιπροσωπεύει την ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Και πράγματι, η ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ είναι αυτό πολλοί από μας κάνουμε εδώ και πολύ καιρό. Εισάγουμε το Καινούριο, δηλαδή την Ενότητα, μέσα στη σκληρή πυκνότητα της διττότητας.

 

Η διαδικασία αυτή έχει επιδράσει πάνω μας σε κάθε πιθανό επίπεδο, επηρεάζοντας τα πάντα, από τον πλανητικό λόγο (πλανητική ύπαρξη) μέχρι τα βάθη του πυρήνα της ατομικότητας μας. Η διαδικασία ήταν συχνά κοπιαστική, γεμάτη με ακραίες προκλήσεις. Παρόλα αυτά δείξαμε επιμονή, γνωρίζοντας ότι η εποχή που κυριαρχεί η διττότητα έχει σχεδόν τελειώσει και ότι η Ενότητα πρέπει να αγκυροβοληθεί ολοκληρωτικά. Γνωρίζοντας ότι η ίδια μας η επιβίωση μπορεί να εξαρτάται από αυτό.

 

Η Διευρυμένη Πραγματικότητα είναι η πραγματικότητα στην οποία κυριαρχεί η Ενότητα και εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο παλιό σύστημα της πραγματικότητάς μας που είναι βασισμένο στη διττότητα. Μέχρι τώρα, έχουμε δημιουργήσει μία Ζώνη Επικάλυψης όπου η Ενότητα και η διττότητα συνυπάρχουν σαν παράλληλες πραγματικότητες. Αυτή η Ζώνη Επικάλυψης συνέχισε να πυκνώνει και να διευρύνεται και τώρα περιέχει το παρελθόν και το μέλλον αναμεμειγμένα με το παρόν.

 

Τώρα έχουμε φτάσει σε μία κρίσιμη διασταύρωση, ένα Μείζον Σταυροδρόμι όπου πρέπει να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε από δω και στο εξής. Εάν επιθυμούμε να προχωρήσουμε πιο βαθιά στην Διευρυμένη Πραγματικότητα, στην Ενότητα, τότε πρέπει να μεταφερθούμε σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο.

 

Αυτό το καινούριο επίπεδο είναι η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ είναι Ένα Ζωντανό, Έμβιο Ον---ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ. Όλα είναι μέρος του Ενός: αυτό το γνωρίζουμε. Και παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα μεγάλη παρανόηση σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι μέρος της ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

 

Αυτή τη στιγμή, όλα έχουν να κάνουν με το να επιλέξουμε συνειδητά να ζήσουμε σαν ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Να δούμε τους εαυτούς μας σαν ακτίνες του Αστεριού του Ενός. Όλοι είμαστε μέρη του Ενός. Εγώ είμαι η Σολάρα του Ενός. Εσύ είσαι ο/η_____ του Ενός.

 

Όταν αναγνωρίζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας σαν Οντότητες του Ενός, μία βαθιά αλλαγή συμβαίνει μέσα μας. Μπορούμε να νιώσουμε και να δούμε τη φυσική μας αλληλεπίδραση με τα πάντα. Εξαπολύεται η συμπόνια μας και η αντίληψή μας διευρύνεται. Τα πέπλα πέφτουν....

 

Συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε απλά απομονωμένα άτομα που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Δεν υπηρετούμε πλέον τον πλανήτη απλά με το να ασχολούμαστε με τα δικά μας. Ξαφνικά, μπορούμε να νιώσουμε το ισχυρότατο σύστημα υποστήριξης της απέραντης ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ μας το οποίο είναι πάντα μαζί μας. Αναμειγνυόμαστε μεταξύ μας, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Όπως το απόφθεγμα των Τριών Σωματοφυλάκων, Όλοι για Έναν και Ένας για Όλους. Δεν είμαστε πλέον μόνοι μας. Δεν είμαστε πλέον ανήμποροι και αβοήθητοι. Δεν είμαστε πλέον διαχωρισμένοι.

 

Όλο και περισσότεροι από μας αφυπνίζονται σχετικά με την έμφυτη Ενότητά μας, η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ μας ζωογονείται και ζωνανεύει. Ο Κοιμώμενος Γίγαντας ξυπνάει.... Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ μας είναι το κλειδί για τη μελλοντική μας εξέλιξη. Είναι το κλειδί για την επιβίωσή μας στον πλανήτη. Και είναι αρκετά δυνατή για να διαλύσει την ψευδαίσθηση της διττότητας μια για πάντα.

 

Ο Κοιμώμενος Γίγαντας αρχίζει να ξυπνάει από τον βαθύ ύπνο του.....

 

Το πόσο μακριά θα πάει ο Κοιμώμενος Γίγαντας της ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ μας εξαρτάται από τον καθένα από μας. Θα είμαστε λίγοι ή θα είμαστε πολλοί; Ο Κοιμώμενος Γίγαντας θα κάνει απλά μερικά διστακτικά βήματα ή θα δρασκελίσει το σύμπαν με αυτοπεποίθηση και συμπόνια—αποκαθιστώντας τις ανισορροπίες, θεραπεύοντας πληγωμένες καρδιές, διαλύοντας τον διαχωρισμό και αντικαθιστώντας τον με Ενότητα; Εσύ θα συμμετέχεις συνειδητά σ’ αυτό;

 

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί από μας σε όλο το πλανήτη που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν να γίνει αυτή μετάβαση και το κάνουν εδώ και χρόνια με αφοσίωση και κουράγιο. Η παρουσία σας είναι αισθητή και εκτιμάται βαθιά. Και ακόμα κι αν οι περισσότεροι από μας δεν έχουμε γνωριστεί πρόσωπο με πρόσωπο, ξέρουμε ότι δουλεύουμε μαζί. Αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αρκετό. Ίσως η μεγαλοσύνη αυτής της εποχής μας καλεί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα, να έρθουμε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο όσο δεν έχουμε φανταστεί ποτέ! Να σταθούμε όλοι μαζί περήφανα σαν ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Να ευθυγραμμιστούμε συνειδητά σαν ΕΝΑ. Να δείξουμε στο κόσμο την υπέροχη ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.....

 

Ας ξυπνήσουμε τον Κοιμώμενο Γίγαντα της Μιας Ύπαρξης μας ολοκληρωτικά! Μαζί σαν ΕΝΑ μπορούμε πετύχουμε το απίθανο. Ας κάνουμε την παρουσία μας αισθητή πέρα για πέρα σε όλους τους κόσμους! Ας εκδηλώσουμε το μεγαλείο μας.......

 

Ομάδες Άγκυρας 11:11 Η Μία Ύπαρξη Αφυπνίζεται Αρχική σελίδα

Διεθνείς Συντονιστές Ομάδων Άγκυρας Ένατης Πύλης κατά Γλώσσα και Χώρα

Περισσότερα για Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ

Περισσότερα για Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ

 

H Mία Ύπαρξη Αφυπνίζεται Ομιλίες, Εργαστήρια & Ανώτερες Τάξεις, Πλανητικές Ενεργοποιήσεις του 11:11:
11:11 Εκδηλώσεις 2010
11:11 Συντονιστές Εργαστηρίων