Μετάφραση από τη Θρόνη Τσιάμη

Η Σολάρα σταματάει για να μυρίσει το λουλούδι στο Isla del Sol στη Λίμνη Τιτικάκα.

Μία από τους αληθινούς οραματιστές της εποχής μας, η Σολάρα είναι ευρέως σεβαστή για την ακεραιότητά της, το κουράγιο της και την αφοσίωση της. Διευκόλυνε την Πλανητική Ενεργοποίηση του 11:11 το 1992 στην οποία συμμετείχαν πάνω από 144.000 άνθρωποι παγκοσμίως. Περιγράφει τον εαυτό της σαν ένα ατρόμητο εξερευνητή του Αγνώστου, που πηγαίνει εκεί που ελάχιστοι έχουν τολμήσει να πάνε.... στα ανεξερεύνητα βασίλεια του Αοράτου.

Η Σολάρα δεν είναι γκουρού, ούτε έχει οπαδούς, αλλά λειτουργεί σαν ένας καταλύτης που ενεργοποιεί μέσα μας τη δική μας βαθιά γνώση έτσι ώστε να κατοικήσουμε πλήρως στη Διευρυμένη Πραγματικότητα. Η Σολάρα δεν είναι επίσης διάμεσος. Απλά ενσαρκώνει την απεραντοσύνη της και ζει την αλήθεια της- κάτι εφικτό για όλους μας.

Η Σολάρα έχει το σπάνιο χάρισμα να εκφράζει αυτό που δεν εκφράζεται, επικοινωνώντας με σαφήνεια, δύναμη, γειωμένη πρακτικότητα, βαθιά αγάπη και χιούμορ. Το μήνυμά της μας καλεί να αγκαλιάσουμε και την ανθρώπινη ιδιότητά μας και την απεραντοσύνη μας έτσι ώστε να τα ενώσουμε στο φυσικό επίπεδο και να γίνουμε Ζωντανοί. Να είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ σένα μη πραγματικό κόσμο.

Από το 1987, η Σολάρα έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες, εργαστήρια, MasterClasses, Επανασυνδέσεις των Star-Borne (Φέροντες Άστρο) και Ενεργοποιήσεις Πυλών του 11:11, διδάσκοντας τους Ιερούς Χορούς του 11:11 και ενεργοποιώντας τη Μία Ύπαρξή μας στην:

Αργεντινή, Αυστραλία, Μπαλί, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδά, Κροατία, Εκουαδόρ, Αίγυπτος, Αγγλία, Φινλανδία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Περού, Σκωτία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊτή, Τουρκία και ΗΠΑ.

Έχει βοηθήσει πολλούς να γίνουν πραγματικοί και αληθινοί. Είναι μια πραγματική επαναστάτρια του πνεύματος!

Η Σολάρα είναι η συγγραφέας έξι αγαπημένων κλασσικών μεταφυσικών βιβλίων:

Πώς να ΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ σ’ ένα Μικρό Πλανήτη
11:11 – Μέσα στην Είσοδο (Τώρα έχει ξαναγραφεί και επανεκδοθεί σαν 11:11 – Ταξίδι στην Ενότητα.)
ΕΛ*
AN*ΡΑ: Η Θεραπεία του Ωρίωνα
The Star-Borne: Μία Ενθύμηση για τους Αφυπνισμένους (Τώρα έχει ξαναγραφτεί.)
Ο Μύθος του Αλταζάρ: Ένα απόσπασμα από την Πραγματική Ιστορία του Πλανήτη Γη
Επίκληση στους Ουράνιους Φύλακές σου

Η Σολάρα κατοικεί στην Ιερή Κοιλάδα των Ίνκας στο Περού.

Επισκεφτείτε μια έκθεση φωτογραφιών από τα ταξίδια της Σολάρα .