TΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ

Μετάφραση από τη Θρόνη Τσιάμη

Καλώς ήρθατε στο Μεγαλειώδες Έτος 2011 !

Το 2011 είναι η τελευταία χρονιά της τριετούς περιόδου γεννήσεως ενός νέου ΜΕΚ (MUA) ή Μεγάλου Εξελικτικού Κύκλου .

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2010


Το 2010 ήταν μια λαμπρή χρονιά που μας έδωσε τη πολυπόθητη ευκαιρία να βιώσουμε μία βαθιά μεταμόρφωση σε πρωτοφανή κλίμακα. Πολλοί από μας απελευθερωθήκαμε από τις παλιές συντεταγμένες μας, κάτι που μας βοήθησε να αποσυνδεθούμε από το παλιό μας πρότυπο. Στα τέλη του Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Ενεργοποίησης της 9ης Πύλης του 11:11 στο Μπαλί, ευθυγραμμιστήκαμε με τις καινούριες μας συντεταγμένες και πολλοί από μας αναδύθηκαν ως Αληθινές Ενότητες. Καθώς οι Αληθινές Ενότητες εξαπλώθηκαν σε όλο το κόσμο, αυτό δημιούργησε μια μαζική πυροδότηση, σαν σειρές από ντόμινο που πέφτουν προς όλες τις κατευθύνσεις, πέρα κι απ’
το πιο μακρινό ορίζοντα, και αλλάζουν ότι βρίσκεται στο δρόμο τους.

Από τότε η αγκυροβολία των Αληθινών Ενοτήτων απαιτεί πλήρη αναπροσαρμογή σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα, έπρεπε να αναπροσαρμόσουμε τις εσώτερες υπάρξεις μας, απελευθερώνοντας βαθιά ριζωμένες παλιές συμπεριφορές, περιοριστικά πρότυπα, αρχαίους φόβους και συναισθηματικά κατάλοιπα που είναι κρυμμένα μέσα μας εδώ και πολύ καιρό. Αυτά ήταν πράγματα που δεν γνωρίζαμε καν ότι τα κουβαλούσαμε μέσα μας και μας διαπότιζαν μέχρι τα βάθη του πυρήνα της ύπαρξής μας. Όλο αυτό το καιρό, γίναμε απέραντα πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, νιώθαμε όλο και πιο αποκομμένοι από οτιδήποτε γύρω μας. Κατά καιρούς, νιώθαμε αποκομμένοι ακόμα κι απ’ τον ίδιο μας τον εαυτό. Μερικές φορές κοιταζόμασταν στο καθρέφτη και δεν αναγνωρίζαμε τον αυτό μαςτόσο διαφορετικοί είχαμε γίνει. Ταξιδέψαμε μέσα από αμέτρητες Μηδενικές Ζώνες, αλλά δεν είχαν πλέον τη δύναμη να μας ισοπεδώσουν ολοκληρωτικά. Κινηθήκαμε μέσα στις οργισμένες θύελλες των Τέλειων Καταιγίδων μας με απίστευτο κουράγιο, χωρίς να μας νοιάζει πόσο σφοδρές ήταν. Κοιτάξαμε πίσω και είδαμε τις φλεγόμενες γέφυρες προς τους παλιούς μας τρόπους ύπαρξης. Κατά καιρούς, οι γέφυρες που διασχίζαμε, καίγονταν κάτω απ’ τα πόδια μας. Αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε, απλά επιταχύναμε το βήμα μας και προχωρήσαμε προς το Καινούριο και το Αληθινό.

Ταξιδέψαμε κατευθείαν στο κέντρο των ελίκων των Μαύρων Τρυπών όπου απογυμνωθήκαμε από τα πάντα, ακόμα κι από κάποιες ποιότητες που μας άρεσε να τις έχουμε. Αυτό ήταν πολύ επίπονο κατά καιρούς και μας έκανε να νιώθουμε εύθραυστοι, διάφανοι και γυμνοί. Αλλά μας έκανε ακόμα πιο Αληθινούς και Πραγματικούς. Μας τράβηξε σε ένα εντελώς Καινούριο Κόσμο.

Καθώς οι εσώτεροι πυρήνες της ύπαρξής μας ευθυγραμμίστηκαν πάλι με την Ενότητα, το εξωτερικό περιβάλλον μας άρχισε να μεταμορφώνεται με πολυάριθμους τρόπους. Αυτό στην αρχή έγινε ανεπαίσθητα. Ήταν σαν να αλλάζεις σιγά-σιγά το σκηνικό ενός θεάτρου από διαμέρισμα σε δάσος. Μία καρέκλα εξαφανιζόταν, ένα δέντρο εμφανιζόταν στη θέση της. Ο ήχος του ρολογιού αντικαταστάθηκε από το κελάηδισμα των πουλιών. Το ταβάνι σιγά-σιγά μεταμορφώθηκε σε έναστρο ουρανό. Τα μελαγχολικά σκοτεινά χρώματα της πόλης άρχισαν να μεταμορφώνονται σε ζωηρά χρώματα φρέσκιας καινούριας ζωής.

Οι αλλαγές ήταν τόσο μεγάλες και δραστικές, που μέχρι την ώρα που αφήσαμε το 2010, είχαμε γίνει ένας καινούριος άνθρωπος.... μια Αληθινή Ενότητα.

Απελευθερωθήκαμε από τον παλιό Χάρτη του Γνωστού και πήραμε τη πρώτη γεύση από ένα ολοκληρωτικά Καινούριο Κόσμο. Και εδώ μπαίνουμε στο Μεγάλο Έτος 2011.

 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ

Το 2010 αρχίσαμε να απαγκιστρωνόμαστε από το παλιό τοπίο μας. Αυτό συνέβη είτε ήταν η επιθυμία μας και η πρόθεσή μας είτε όχι. Οι παλιές μας ζωές απλά έμοιαζαν όλο και πιο μακρινές και χωρίς νόημα. Πολλές από τις οικίες δραστηριότητές μας δεν μπορούσαν πλέον να εκπληρωθούν. Κάποια από τα αγαπημένα μας φαγητά δεν ήταν πλέον διαθέσιμα ή ένα αγαπημένο μαγαζί ή εστιατόριο έκλεισε. Στενοί φίλοι μετακόμισαν μακριά, χάσαμε τη δουλειά μας ή μια σχέση τελείωσε ξαφνικά. Οι παλιοί μας τρόποι που κάναμε τα πράγματα δεν ήταν πλέον τόσο αποτελεσματικοί όσο πριν. Κάποιοι από μας μετακόμισαν σε καινούρια μέρη που ήταν τελείως διαφορετικά απ’ ότι ήξεραν.

Το 2011, η αίσθηση αποσύνδεσης από το παρελθόν θα πολλαπλασιαστεί ραγδαία. Στη πραγματικότητα, ο παλιός μας Χάρτης του Γνωστού θα θρυμματιστεί στα χέρια μας και πολλές από τις μνήμες του παρελθόντος θα σβηστούν. Δεν είναι ότι θα βγουν απ’ τη ζωή μας μόνο τα πολυάριθμα ληγμένα στοιχεία και οι παλιές καταστάσεις, αλλά και κάποια απ τα στοιχεία που είναι πολύ βολικά για μας. Θα μας τραβήξουν νέοι τόποι, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε μια περιοχή πολύ διαφορετική από το περιβάλλον που ξέρουμε. Θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή των ανθρώπων που μας περιβάλλουν. Αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα εξωτερικά μας περιβάλλοντα υποβάλλονται σε αναπάντεχες αλλαγές οι οποίες μπορεί να συμβούν χωρίς καμία προειδοποίηση. Κάποιες απ’ αυτές μπορεί να οφείλονται στις δραστικές κλιματικές αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στο πλανήτη, όπως το χιόνι στην Αυστραλία το καλοκαίρι ή το δριμύ ψύχος στην Ινδία, ενώ άλλες μπορεί να προκληθούν από δραματικές αλλαγές στη Γη ή από συγκλονιστικά γεγονότα εξαιτίας κοινωνικοπολιτικής ή οικονομικής αναστάτωσης. Αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες ώστε να καθαρίσουν οι παλιές ενέργειες. Το 2011 είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών καθώς ο κόσμος της διττότητας καταρρέει γύρω μας και ένας καινούριος κόσμος βασισμένος στην Αλήθεια γεννιέται όπως ένας φοίνικας που αναδύεται μέσα απ’ τις στάχτες της διττότητας.

Αυτό συμβαίνει γιατί απελευθερωνόμαστε από τα παλιά πρότυπα της διττότητας και εισερχόμαστε σ’ ένα νέο πρότυπο, αυτό της Ενότητας. Αυτή η μετάβαση των προτύπων μπορεί να συμβεί με ήπιο τρόπο ή σαν μια βίαιη αποκόλληση, όταν νιώθουμε ότι ωθούμαστε έξω από παλιές καταστάσεις. Όπως και να συμβεί, θα το βιώσουμε. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε, ούτε και θα θέλαμε να το αποφύγουμε, αφού είναι αυτό που χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο. Όλοι μας επιλέξαμε να είμαστε εδώ κατά τη διάρκεια αυτής της κοσμοϊστορικής μετάβασης από τη διττότητα στην Ενότητα και όλοι έχουμε ένα ρόλο να παίξουμε σ’ αυτή τη διαδικασία.

Όλο αυτό το καιρό, οι απαρχαιωμένες πνευματικές αντιλήψεις μας ξεθωριάζουν. Κάποια παραδείγματα είναι η παλιά μας πίστη στη Φώτιση και την Ανάληψη . Ότι μόλις φτάσουμε στη Φώτιση δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε ή ότι όταν έρθει η στιγμή της Αναλήψεως, θα φύγουμε απ’ το πλανήτη για να πάμε κάπου καλύτερα και ευκολότερα. Όταν τελικά συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δε πρόκειται να συμβεί, ότι είμαστε ήδη Φωτισμένοι και ότι δε πρόκειται να σωθούμε από κάποια εξωτερική δύναμη, αλλά ότι είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τη δική μας λύτρωση, αυτό μπορεί να είναι σοκαριστικό γι’ αυτούς που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε κάτι το οποίο δεν είναι πραγματικό. Ξαφνικά θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τη θλιβερή πραγματικότητα της ζωής τους με τη συνειδητοποίηση ότι αυτό που χρειάζεται δεν είναι να δραπετεύσουν από το φυσικό κόσμο, αλλά να κατοικίσουν ολοκληρωτικά στο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ με ολόκληρη την ύπαρξή τους. Να είναι Αληθινές Ενότητες όπου κι αν βρίσκονται και ότι κι αν συμβαίνει στον έξω κόσμο.

Καθώς ο κόσμος της διττότητας καταρρέει συνεχώς και μπαίνουμε για πρώτη φορά στο Καινούριο Τοπίο μας, ίσως έχουμε την αίσθηση ότι κουβαλάμε τα λάθος πράγματα μαζί μας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Καινούριος Κόσμος είναι πολύ πιο διαφορετικός απ’ ότι περιμέναμε και τα πράγματα που έχουμε μαζί μας είναι φτιαγμένα για το παλιό μας τοπίο.

Καθώς αποδεσμευόμαστε από το παλιό πρότυπο της διττότητας που πεθαίνει, αναδυόμαστε σε ένα εντελώς Καινούριο Κόσμο. Κάθε βήμα που κάνουμε στο Καινούριο Κόσμο μας βοηθάει να κάνουμε το Καινούριο Χάρτη πιο ξεκάθαρο. Ακόμη και οι Δάσκαλοι θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις στη πλεύση τους με το Καινούριο Χάρτη. Ακριβώς τη στιγμή που πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει σ’ ένα απόγειο σοφίας, πέφτουμε πάνω στο Καινούριο Χάρτη και βλέπουμε ότι υπάρχει ένας απέραντος καινούριος κόσμος να ανακαλύψουμε. Η μαθησιακή καμπύλη μπροστά μας είναι τεράστια και πάει μακριά. Τότε μπαίνουμε στη πραγματική μας γνώση που είναι η αποδοχή του ότι δεν ξέρουμε ενώ την ίδια στιγμή εμπιστευόμαστε την αληθινή γνώση που κουβαλάμε βαθιά μέσα μας.

Αυτό που προέχει είναι να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις παλιές καταστάσεις με τους καινούριους τρόπους μιας Αληθινής Ενότητας. Κάποιοι άνθρωποι μεταφέρονται στις καινούριες, σωστές θέσεις τους, αλλά δε μπορούν να παρατήσουν τα παλιά περιοριστικά που τους έχουν κρατήσει πίσω. Αυτό τους εμποδίζει απ’ το να είναι ανοιχτοί στο απρόσμενο και να αγκαλιάσουν τη καινούρια πραγματικότητα. Η θέση είναι καινούρια, αλλά αυτοί δεν είναι. Χρειάζεται επίσης να παραμείνουμε ανοιχτοί στο Καινούριο Κόσμο, χωρίς καμία προσδοκία για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα.

Το 2011 μας δίνεται η χρυσή ευκαιρία να αναδημιουργηθούμε σαν Αληθινές Ενότητες και να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτή τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε. Μια Πραγματική Ζωή σαν μια Αληθινή Ενότητα. Είναι ένας λευκός καμβάς, όπως κι εμείς, αλλά δε χρειάζεται να μας πτοεί αυτό. Είναι συναρπαστικό και δίνει έμπνευση.

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ

Όταν παίρνουμε τη πρώτη γεύση από το Καινούριο Κόσμο, αυτή είναι ήπια και καλωσοριστική. Αυτό μας συνέβη στην Ενεργοποίηση της Ένατης Πύλης του Οκτωβρίου στο Μπαλί όταν ανοίξαμε τη πόρτα στο Καινούριο Κόσμο. Τότε, όταν μπήκαμε πιο βαθιά μέσα στο Καινούριο Κόσμο, βιώσαμε μια μαζική απογύμνωση από το παλιό που είναι παρόμοια με το να ταξιδεύεις μέσα σε μια Μαύρη Τρύπα. Η βύθιση μέσα στο Καινούριο Κόσμο δεν είναι ήπια. Είναι σαν να ρίχνεσαι μέσα σ’ ένα φράγμα χωροχρόνου. Ωθούμαστε έξω από το Χάρτη του Γνωστού.

Μόλις φτάσουμε στις όχθες του Καινούριου Κόσμου, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση σοκ. Αυτό δε συμβαίνει επειδή ο Καινούριος Κόσμος δεν είναι ένα ευχάριστο μέρος ή επειδή είναι ένα μέρος στο οποίο δε θέλουμε να βρισκόμαστε. Είναι το σοκ του να βρίσκεσαι σ’ ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον και το σοκ του να μη βρίσκεσαι πλέον στο γνώριμο παλιό χάρτη στον οποίο ξέρουμε πώς να χρησιμοποιούμε τις ανεπτυγμένες ικανότητες και τη γνώση μας και στον οποίο ξέρουμε πού βρίσκεται το καθετί.

Στην αρχή, δεν υπάρχουν πολλά σημεία αγκυροβολίας στο Καινούριο Κόσμο. Μερικές φορές βοηθάει το να δημιουργήσεις μικρά νησιά του οικείου, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια τελείως άγνωστη περιοχή. Μπορούμε να βρούμε ανακούφιση στα μικρά καθήκοντα της καθημερινής ζωής όπως το να φτιάχνεις πρωινό ή να πλένεις ρούχα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό χώρο με αντικείμενα που είναι ιερά για μας. Και καθώς η Καινούρια μας Ζωή εξελίσσεται, θα αρχίσουμε να κάνουμε καινούριους φίλους, θα βρούμε ένα αγαπημένο εστιατόριο και θα ευθυγραμμιστούμε με τη θρεπτική φύση του καινούριου μας περιβάλλοντος.

Στο Καινούριο Κόσμο οι συμπεριφορές μας αλλάζουν και αρχίζουμε να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε κάνει ποτέ πριν. Ένα προσωπικό παράδειγμα: Όλη μου τη ζωή δε φορούσα ποτέ ρολόι. Φορούσα μόνο ένα όταν ταξίδευα με αεροπλάνο. Τώρα ζω στο Περού, όπου κάποιος θα πίστευε ότι ένα ρολόι δεν είναι απαραίτητο. Παρόλα αυτά, εγώ ξαφνικά φοράω ένα όλη την ώρα! Και το βρίσκω αρκετά χρήσιμο....

Μόλις φτάσουμε στο Καινούριο Κόσμο μας, χρειάζεται να είμαστε σε μεγάλη εγρήγορση για να μη πέσουμε στις παλιές μας, αυτόματες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Εάν το κάνουμε, αυτό θα μας εμποδίσει απ’ το να κατοικίσουμε ολοκληρωτικά στο Καινούριο Κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με τις παλιές μας υποθέσεις και κρίσεις γιατί απλά δεν είναι πλέον πραγματικές.

Πολλοί από μας μετακομίζουν σ’ ένα εντελώς καινούριο φυσικό περιβάλλον στο οποίο τίποτα δεν είναι όπως πριν. Μη σε εκπλήξει αν τα πράγματα δε μπουν κατευθείαν στη θέση τους όταν φτάσεις εκεί. Μπορεί να είναι άβολο και ενοχλητικό στην αρχή, επειδή οι Καινούριοι Κόσμοι μας απαιτούν ένα εντελώς καινούριο επίπεδο αναπροσαρμογών και δεξιοτήτων. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ απότομη καμπύλη μάθησης. Αλλά αυτό είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο, αφού ο Καινούριος Κόσμος μας είναι τόσο διαφορετικός που δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε σχεδόν τίποτα με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Ο Καινούριος Κόσμος μας ίσως απαιτεί να μιλήσουμε μια διαφορετική γλωσσά, να αλληλεπιδράσουμε με μια διαφορετική κουλτούρα, να μη μπορούμε να βρούμε τα φαγητά που συνηθίζαμε να τρώμε. Αυτό καθιστά ευκολότερο το να φύγουμε απ’ τα παλιά μας πρότυπα, αφού τα παλιά μας πρότυπα είναι αδύνατο να διατηρηθούν σ ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον.

Άλλοι θα αλλάξουν περιβάλλον όχι με το να μετακομίσουν σε μια καινούρια περιοχή, αλλά με το να αλλάξουν τον τρόπο που ζουν στη τωρινή περιοχή τους. Σε όλους μας θα δοθούν ευκαιρίες να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας. Κάποιες απ’ αυτές τις ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν απ αυτό που πριν θεωρούσαμε σαν ατυχή συγκυρία, όπως η απώλεια μιας δουλειάς, μια φυσική καταστροφή, ή το τέλος μιας σχέσης. Όλα αυτά τα γεγονότα απλά κλείνουν μια πόρτα στο παλιό και μας δίνουν την ευκαιρία να ανοίξουμε μια εντελώς καινούρια πόρτα σε μια ζωή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις προσδοκίες μας.

Κατά καιρούς, αυτό μπορεί να φέρει φόβους ότι θα χάσουμε τη παλιά μας κατοχή γνώσης – και πραγματικά αυτό θα συμβεί. Παρόλα αυτά, έχουμε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουμε βαθιά γνώση σε εντελώς καινούριους τομείς. Μοιάζει με ένα συνεχές κυνήγι θησαυρού. Καθώς διασχίζουμε το λαβύρινθο συλλέγουμε απαραίτητες πληροφορίες, κάνουμε χρήσιμες επαφές και μαθαίνουμε τι χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Εάν ταξιδεύαμε με άμεσο, ευθύ τρόπο, θα χάναμε αυτές τις απαραίτητες εμπειρίες.

Ξέρουμε ότι χρειάζεται να παραμείνουμε ανοιχτοί, αλλά μερικές φορές αυτό γίνεται μια απατηλή ιδέα και δε θέλουμε να τη βάλουμε σε εφαρμογή. Το να είσαι ανοιχτός στο καινούριο και το απροσδόκητο, σε πράγματα που σε τραβούν πέρα απ τη βολή σου, είναι κάτι που δοκιμάζεται καθημερινά. Θεωρό τον εαυτό μου αρκετά ανοιχτό και παρόλα αυτά συνεχώς ανακαλύπτω περιπτώσεις στις οποίες δεν είμαι. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Για παράδειγμα, έψαχνα το κατάλληλο σπίτι για να μείνω από τότε που μετακόμισα στο Περού στις αρχές του Νοεμβρίου. Πέρασα τις πρώτες εβδομάδες σ’ ένα ξενοδοχείο, μετά βρήκα ένα προσωρινό ενοικιαζόμενο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επιστρέφει σε μια βδομάδα κι έτσι θα χρειαστεί να βρω ένα καινούριο χώρο να μείνω πολύ σύντομα.

Είναι πολύ εύκολο για μένα να δω αυτό το λαβυρινθώδες ταξίδι για το καινούριο μου σπίτι σα δυσκολία ή να σαστίσω με το γιατί δεν οδηγήθηκα σ’ αυτό απευθείας. Κατά καιρούς, έκρινα τον εαυτό μου λέγοντας ότι κάνω κάτι λάθος. Παρόλα αυτά, τώρα συνειδητοποιώ ότι κάθε βήμα του ταξιδιού μου ήταν εξαιρετικά πολύτιμο. Χρειάστηκε να μιλήσω με τόσους πολλούς ανθρώπους στην αναζήτησή μου για σπίτι. Στη διαδρομή αυτή, έκανα μερικούς καλούς φίλους και έμαθα πολλά απ την εμπειρία μου μαζί τους. Αν είχα μετακομίσει κατευθείαν στο σωστό σπίτι όταν πρωτοήρθα στο Περού, θα είχα περάσει το πιο πολύ χρόνο μου εκεί και θα είχα χάσει αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες, τις χρήσιμες πληροφορίες και τις καινούριες διασυνδέσεις.

Γι’ αυτό χρειάζεται να παραμένουμε ανοιχτοί σε όλες τις περιπτώσεις και να θυμόμαστε ότι σαν Αληθινές Ενότητες, βρισκόμαστε πραγματικά στο ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ – ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ κάθε φορά, ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν είναι έτσι.

Πρώτο, Δεύτερο & Τρίτο Κύμα και Γέφυρες
στο Καινούριο Τοπίο του 2011.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ

Το Πρώτο Κύμα είναι οι μεγαλύτερες σε ηλικία ψυχές που βρίσκονται στο πλανήτη εδώ και πολύ καιρό. Ήρθαν εδώ κάτω απ’ τον Κύριο Αριθμό 11 για να αγκυροβολήσουν το Καινούριο. Έχουν μεγάλη Γήινη εμπειρία και έχουν μαζέψει αφθονία σοφίας και γνώσης.

Όταν τα Πρώτα Κύματα φτάσουν για πρώτη φορά στο Καινούριο Κόσμο, αυτό θα φέρει πολλές προκλήσεις. Ξαφνικά, η πολύ ανεπτυγμένη γνώση τους δε θα είναι πλέον αποτελεσματική. Δεν έχουν πλέον την αίσθηση ότι έχουν τον έλεγχο, και αντί γι αυτό χρειάζεται να μάθουν πώς να ακούνε και να είναι ανοιχτοί σε νέες μεθόδους. Ακόμα κι αν έχουν συνηθίσει να ζουν και να εργάζονται μόνοι τους, το να είναι μόνοι τους δεν φαίνεται πλέον σωστό. Ήρθε οι ώρα γι’ αυτούς να βρεθούν με πολλούς ανθρώπους. Παρόλο που μεταφέρονται πολύ πιο μακριά απ τις ζώνες της άνεσής τους, απολαμβάνουν την εξερεύνηση του Καινούριου Τοπίου. Τώρα που έχουν εκπληρώσει τον παλιό τους σκοπό να Αγκυροβολήσουν το Καινούριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους και να αγκαλιάσουν το Καινούριο Σκοπό τους. Δε θα επέστρεφαν στους παλιούς τους κόσμους, ακόμα κι αν τους δίνονταν δωρεάν εισιτήρια Πρώτης Θέσης!

ΓΕΦΥΡΕΣ

Οι Γέφυρες είναι ένας συνδυασμός των Πρώτων και Δεύτερων Κυμάτων. Κάποιες Γέφυρες είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένες με το Πρώτο Κύμα, ενώ άλλες είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένες με το Δεύτερο Κύμα. Ανήκουν στο Κύριο Αριθμό 33.

Οι Γέφυρες έχουν εργαστεί σκληρά στο παρασκήνιο δημιουργώντας καινούριες ιδέες μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας που διευκολύνουν τις επικοινωνίες και δημιουργούν τέχνη . Τα αποτελέσματα αυτού θα φανούν το 2011. Οι Γέφυρες είναι η ομάδα που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα με αυτή την αλλαγή του εξωτερικού τοπίου αφού νιώθουν ανήσυχοι σε καταστάσεις που είναι ανοιχτές, απροσδιόριστες, οικονομικά αβέβαιες και χωρίς παγιωμένους κανόνες. Φυσικά, το να αναδυθείς σε ένα Καινούριο Κόσμο σημαίνει το να μπεις σε μια κατάσταση που είναι ανοιχτή και απροσδιόριστη. Αυτό τους κάνει συχνά να νιώθουν ανασφαλείς, φοβισμένοι και συγκλονισμένοι. Κάποιοι απ’ αυτούς ίσως σκέφτονται ακόμα και το να παραμείνουν στη παλιά τους περιοριστική πραγματικότητα.

Στο Καινούριο Τοπίο, είναι χρήσιμο για τις γέφυρες να βρίσκουν οικειότητα σε μικρές, πλήρως καθορισμένες περιοχές. Αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη άνεση. Αυτές μπορεί να είναι φυσικές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν εύκολα να αναπτύξουν μια επιδεξιότητα. Αυτό τους δίνει κάποια απαραίτητη άνεση και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να έχουν στη κατοχή τους όλο και περισσότερες περιοχές του Καινούριου Τοπίου.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ

Το Δεύτερο Κύμα είναι νεότερες ψυχές που έχουν έρθει πολύ λιγότερες φορές στη Γη. Ήρθαν εδώ κάτω απ’ τον Κύριο Αριθμό 22 για να Χτίσουν το Καινούριο. Έχουν μια αφθονία φρέσκια ενέργειας και καινούριων ιδεών και ανυπομονούν να δημιουργήσουν τον Καινούριο Κόσμο.

Το Δεύτερο Κύμα έχει ήδη μπει σε δράση. Είναι απασχολημένοι με το να οριστικοποιούν παλιά πράγματα, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους και προετοιμάζοντας τον εαυτό τους για μεγαλύτερη δράση. Αλλά είναι σημαντικό να μην παρασύρονται από τον ενθουσιασμό και το ζήλο τους να μπουν στη δράση τόσο που να ξεχνούν να αλλάξουν κάθε παλιά συμπεριφορά και ανησυχία που χρειάζεται να τελειοποιηθεί και να μεταμορφωθεί προτού μπορέσουν να κατοικίσουν ολοκληρωτικά στο Καινούριο Τοπίο. Μόλις γίνει αυτό, θα είναι σε θέση να εισέλθουν πλήρως στο καινούριο τοπίο και να μοιραστούν τα σπουδαία δώρα τους.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ

Το Τρίτο Κύμα έρχεται από ένα φρέσκο καινούριο κόσμο. Έρχονται με πλήρη επίγνωση και πολλές χρήσιμες νέες μεθόδους και δεξιότητες.

Αυτοί του Τρίτου Κύματος είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Αυτή τη στιγμή, είναι σαν μηχανές που θερμαίνονται για να είναι έτοιμες για δράση. Βρυχώνται από δύναμη. Τα Τρίτα Κύματα προετοιμάζονται σε ένα δημιουργικό επίπεδο, παρόλο που αυτό μερικές φορές μοιάζει πιο πολύ με παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι τους είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ο πραγματικός τους σκοπός θα αποκαλυφτεί αργότερα αυτή τη χρονιά.

Μόλις τα Τρίτα Κύματα δουν το Καινούριο Τοπίο, θα κάνουν άλμα μέσα σ’ αυτό. Αγαπούν πραγματικά το Καινούριο Κόσμο που γεννιέται και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσαρμοστούν σ’ αυτόν. Το πρόβλημά τους ήταν να προσαρμοστούν στο παλιό κόσμο- το Καινούριο Τοπίο είναι αυτό που πάντα περιμένανε. Όταν συνδέονται με άλλα Τρίτα Κύματα, οι πράξεις τους δημιουργούν μια νέα, ιερή γεωμετρία.

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Το 2011 φέρνει μαζί του την ανακάλυψη ενός εντελώς Καινούριου Σκοπού τον οποίο δε γνωρίζαμε. Η αποκάλυψη του Καινούριου Σκοπού καθίσταται δυνατή γιατί τώρα αναδυόμαστε σαν Αληθινές Ενότητες. Ο Καινούριος σκοπός μας δεν εμφανίζεται σαν ιδέα ή αφηρημένη έννοια –– είναι πιο πολύ σαν ένα φρέσκο αεράκι. Αλλά τη στιγμή που το νιώθουμε, ξέρουμε ότι είναι Αληθινό και Πραγματικό. Όταν προσπαθούμε να δούμε το Καινούριο μας Σκοπό πιο ξεκάθαρα έτσι ώστε να τον προσδιορίσουμε, τότε αυτός μας ξεφεύγει, αλλά τα συναισθήματα παραμένουν. Εάν προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε παλιές μεθόδους ή παλιές έννοιες για να τον περιγράψουμε, διαπιστώνουμε γρήγορα ότι καμία απ’ αυτές τις ιδέες και τις μεθόδους δε μπορεί να μπει σε εφαρμογή. Ο Καινούριος Σκοπός μας είναι κάτι ολοκληρωτικά καινούριο. Έρχεται πολύ πιο πέρα απ τις τωρινές μας αντιλήψεις. Κάθε φορά που το φρέσκο αεράκι του Καινούριου Σκοπού επιστρέφει, το αναγνωρίζουμε από τα συναισθήματα που ξυπνάει μέσα μας και επειδή πυροδοτεί την επίγνωσή μας του τι έρχεται, ακόμα κι αν δε μπορούμε να το βάλουμε σε λέξεις.

Όταν ρίχνουμε μια ματιά στο Καινούριο Σκοπό μας, βλέπουμε ότι βρίσκεται σε ένα τόσο απέραντο επίπεδο και πάει τόσο μακριά που σχεδόν μας κόβει την ανάσα. Αλλά δεν το νιώθουμε δυσβάσταχτο. Αυτό γιατί ο Καινούριος Σκοπός είναι μια φυσική προέκταση του ποιοι είμαστε.

Ο Καινούριος Σκοπός ίσως αξιοποιεί δεξιότητες που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι έχουμε. Ή δεξιότητες που ξέραμε ότι είχαμε, αλλά δε τις παίρναμε στα σοβαρά ή δεν τις αξιοποιούσαμε πολύ. Αυτές ίσως είναι δεξιότητες που τις είχαμε χρησιμοποιήσει σε κάποιο χόμπι. Ή ίσως πάρουμε τις ήδη ανεπτυγμένες δεξιότητές μας και να τις χρησιμοποιήσουμε με ένα εντελώς καινούριο τρόπο που είναι πιο δημιουργικός και ευχάριστος. Ή ίσως αισθανόμαστε ότι έχουμε τελειώσει με τις παλιές μας δεξιότητες και αποφασίζουμε να αναπτύξουμε εντελώς καινούριες. Η επιλογή είναι δική μας. Ο Καινούριος Σκοπός μας είναι εντελώς νέος και απρόσμενος. Μπορεί να μας οδηγήσει προς μια κατεύθυνση που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί. Ίσως κάνουμε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να κάνουμε. Παρόλα αυτά, όταν βρούμε το Καινούριο Σκοπό μας, αυτό είναι συναρπαστικό κι μοιάζει εκπληκτικά κατάλληλο.

Για να ανακαλύψουμε το Καινούριο Σκοπό μας, πρέπει πρώτα απ’ όλα να γίνουμε Αληθινές Ενότητες. Πρέπει επίσης να ξεφορτωθούμε κάθε σκέψη ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καινούριο ή ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στο οποίο αποτύχαμε στο παρελθόν. Αυτές οι περιοριστικές σκέψεις μάς εμποδίζουν απ’ το να δούμε τον Καινούριο Σκοπό μας, γιατί ο Καινούριος Σκοπός μας δεν μπορεί να γίνει αντιληπτός μέσα από το φίλτρο του Δε μπορώ. Χωρίς αυτό το φίλτρο, είμαστε σε θέση να δούμε τις άπειρες πιθανότητες που πριν ήταν κρυμμένες.

Ο Καινούριος Σκοπός μας ίσως απαιτεί να φύγουμε απ’ τον παλιό μας σκοπό για να μπορέσουμε να τον δούμε. Σε καμία περίπτωση δε θα τον βρούμε με το να τον σκεφτόμαστε. Ο Καινούριος Σκοπός μας ίσως εμφανιστεί σα μια Τολμηρή Ιδέα απ’ το πουθενά. Θα έρθει σε μας όταν ευθυγραμμιστούμε πλήρως με το ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ – ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.

ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ο δρόμος που διασχίζουμε προς το Καινούριο Τοπίο είναι το Μονοπάτι της Αγάπης. Στο Μονοπάτι της Αγάπης δε χρειάζεται να δώσουμε ή να πάρουμε ΑΓΑΠΗ- απλά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ. Είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής μας. Το να διανύουμε το Μονοπάτι της Αγάπης σημαίνει ότι φέρουμε την αγάπη μας σε οτιδήποτε κάνουμε. Εκπέμπουμε ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ όπου βρισκόμαστε. Αυτό δε σημαίνει ότι μας αρέσουν όλοι και όλα, και δε σημαίνει ότι χρειάζεται να υπομείνουμε τους πάντες και τα πάντα. Μπορούμε να εκπέμψουμε ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ στον άνθρωπο μπροστά μας ενώ του λέμε ότι δε θέλουμε να είμαστε κοντά του. Αυτό δε μειώνει την αγάπη μας.

Μόνο οι Αληθινές Ενότητες μπορούν να περπατήσουν στο Μονοπάτι της Αγάπης. Αλλά είναι επίσης γεγονός ότι το Μονοπάτι της Αγάπης είναι το μόνο μονοπάτι στο οποίο μπορούν να περπατήσουν οι Αληθινές Ενότητες. Ποιο άλλο μονοπάτι θα μπορούσε να υπάρξει;

Οι Αληθινές Ενότητες αναπτύσσουν βαθιά γνώση στο Μονοπάτι της Αγάπης. Είναι η βαθιά τους επιθυμία να αλληλεπιδράσουν με τις άλλες υπάρξεις στο επίπεδο της ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, σαν Αληθινή Ενότητα προς Αληθινή Ενότητα. Στο Μονοπάτι της Αγάπης επικοινωνούμε με αγάπη και ειλικρίνεια. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε με απαλό τόνο φωνής ή να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες διανθισμένες λέξεις - η ακατέργαστη και ανοιχτή καρδιά μας θα μας δείξει τον τρόπο να αλληλεπιδράσουμε με Ενότητα σε κάθε κατάσταση. Μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε, να δεχόμαστε ή να αρνούμαστε, να υποστηρίζουμε ή να σταματούμε – κάθε δράση ή αντίδραση που προέρχεται από την ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ είναι κατάλληλη. Και ακόμα κι όταν ο άλλος άνθρωπος αναστατώνεται με την ειλικρίνεια μας – σε ένα βαθύτερο επίπεδο τελικά θα μας καταλάβει.

Κατά καιρούς ίσως σκοντάφτουμε στο Μονοπάτι της Αγάπης. Ίσως συναντούμε έναν άνθρωπο τον οποίο πιστεύουμε ότι δε θα μπορέσουμε ποτέ να αγαπήσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας βοηθούν να δυναμώνουμε την αγάπη μας σε τέτοιο βαθμό που δε θα ήταν εφικτό χωρίς αυτούς. Κατά καιρούς, ίσως νιώθουμε ότι δε βρισκόμαστε πλέον στο Μονοπάτι της Αγάπης. Αυτό συμβαίνει όταν αισθανόμαστε κλειστοί, ότι ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος για μας και ότι έχουμε προβλήματα να ανοίξουμε τη καρδιά μας στους άλλους ανθρώπους. Τότε απλά σταματάμε οτιδήποτε κάνουμε, και αρχίζουμε να χαμογελάμε. Αν δε μπορείς απλά να χαμογελάσεις στα καλά καθούμενα, τότε θυμήσου μια ευχάριστη κατάσταση, έναν αξιαγάπητο άνθρωπο ή ένα συναίσθημα αγάπης που είχες στο παρελθόν. Γέμισε το χαμόγελό σου με αγάπη και μετά στείλε την κάτω στη καρδιά σου. Κάνε το όσο συχνά χρειάζεται- συνήθως μπορείς να νιώσεις την επίδραση μετά από ένα μόνο σύντομο χαμόγελο.

Στο Μονοπάτι της Αγάπης ίσως συναντήσουμε δυσαρμονίες και διαφωνίες . Η αγάπη δεν είναι μια προστασία απέναντι στις ανησυχίες και την εσωτερική μας πάλη ή τις αντιπαραθέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Είναι μια παρερμηνεία του Μονοπατιού της Αγάπης όταν πιστεύουμε ότι όλα μέσα μας και γύρω μας θα είναι αρμονικά και όμορφα επειδή βρισκόμαστε στο Μονοπάτι της Αγάπης. Μπορεί να μην είναι καθόλου έτσι. Δεν έχει να κάνει με το Αγάπη και Φως της Νew Age Εποχής- είναι ΑΛΗΘΙΝΟ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

Οι Αληθινές Ενότητες περπατούν στο Μονοπάτι της Αγάπης χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή. Περπατούμε στο Μονοπάτι της Αγάπης απλά επειδή είναι το μόνο Μονοπάτι στο οποίο νιώθουμε άνετα και είμαστε ολοκληρωμένοι.

Όλο και περισσότεροι από μας αναδύονται σαν Αληθινές Ενότητες, η απήχηση της ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αυτή η ΑΓΑΠΗ θα ενώσει τους ανθρώπους όπως ποτέ πριν. Πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων που δεν αλληλεπιδρούσαν ποτέ πριν, τώρα θα πλεχτούν μεταξύ τους με Ενότητα και Αλήθεια. Αυτή η βαθιά ΑΓΑΠΗ θα είναι επίσης το θεμέλιο για καινούρια δημιουργικά εγχειρήματα, τα οποία θα λειτουργούν σαν ΕΝΑ. Αυτό είναι η πραγματική Μια Ύπαρξη σε Δράση.

Η ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2011


Το 2011 είναι μια δυνατή, πολύ δυνατή χρονιά! Εάν νομίζατε ότι έγιναν πολλές αλλαγές πέρσι, απλά περιμένετε να δείτε τι θα γίνει φέτος. Το 2010 θα μοιάζει ήρεμο και ήσυχο σε σύγκριση με το 2011. Αυτή είναι η χρονιά του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην οποία ο δρόμος προς Τον Τρόπο Που Συνήθιζαν Να Γίνονται Τα Πράγματα θα κλείσει.

Το 2011 ο Μεγάλος Τροχός του Πεπρωμένου θα γυρίσει. Είναι ένα κοσμοϊστορικό έτος το οποίο πολλοί από μας αναμένανε με ένα αίσθημα έξαψης. Είναι η χρονιά της αποκορύφωσης του εικοσαετούς ταξιδιού μεταμόρφωσης μέσα απ τη Πόρτα του 11:11. Γι’ αυτό οι τελευταίες δύο Πύλες Ενεργοποίησης του 11:11 θα λάβουν χώρα αργότερα αυτή τη χρονιά. Αυτό θα αναγγείλει το κοσμοϊστορικό τέλος ενός πολύ μεγάλου εξελικτικού κύκλου.

Πολλοί από μας αισθάνονται ότι κάτι πολύ μεγάλο έρχεται. Και όντως έρχεται. Δραματικές αλλαγές θα συμβούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι η τελευταία χρονιά του τριετούς κύκλου των MUAs. (Mua είναι μια λέξη απ’ τη Ταϊτή που σημαίνει Στην αρχή, πριν απ’ οτιδήποτε άλλο. Υποδηλώνει την αρχή ενός εντελώς καινούριου, εξελικτικού κύκλου.)

Ο κόσμος της διττότητας θα συνεχίσει να καταρρέει. Περισσότερα στρώματα φθοράς και έλλειψης ακεραιότητας θα αποκαλυφθούν. Ότι έχει χτιστεί πάνω σε ψεύτικα θεμέλια θα αρχίσει είτε να καταρρέει είτε να αλλάζει. Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι για μερικά σοκαριστικά γεγονότα. Αυτά θα συμβούν σε όλο το κόσμο, αλλά πρέπει να παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, παρόλο που τα γεγονότα σ’ αυτές τις δύο περιοχές ίσως να μη συμβούν μέχρι το 2012. Οι δραματικές κλιματικές αλλαγές θα συνεχιστούν, όπως επίσης και οι αλλαγές στη Γη. Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θα συμβεί, αλλά με το ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Εάν παραμείνουμε Αληθινές Ενότητες, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Την ίδια στιγμή που η διττότητα καταρρέει και η Γη εξισορροπείται, θα υπάρξει ένα κύμα ΑΓΑΠΗΣ και ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα φύγουν απ’ τα παλιά τους πρότυπα, θα αγκαλιάσουν τις αλλαγές και θα αναδυθούν σαν Αληθινές Ενότητες. Όλο και πιο πολλοί από μας θα αρχίσουν να κατοικούν στον Καινούριο Κόσμο που γεννιέται.

Είναι η εποχή της αναγέννησής μας. Της αναγέννησης της ανθρωπότητας. Της αναγέννησης της Αλήθειας. Της αναγέννησης του Πλανήτη Γη. Της σύνδεσής μας σα ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Όλες οι γεννήσεις μπορεί να είναι βρώμικες και αιματηρές, παρόλα αυτά είναι απολύτως αναγκαίες και γεμάτες θαύματα. Ενώ είμαστε στο επίκεντρο των πόνων της γέννας μας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε ρευστή κατάσταση μπορεί να εκτονωθεί ή να αλλάξει στη στιγμή. Η διττότητα συνεχίζει να καταρρέει, αλλά αυτό δε χρειάζεται να συμβεί με σοκαριστικά γεγονότα- η μεταμόρφωση μπορεί να γίνει γρήγορα και ήπια με μια απλή μετάπτωση σε κάτι το οποίο είναι ευθυγραμμισμένο με την Ενότητα.

Το 2011 δίνεται έμφαση στο να μπούμε στις σωστές μας θέσεις έτσι ώστε να αρχίσουν οι Καινούριες Ζωές μας. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι στη σωστή σου θέση, βρες που βρίσκεται η σωστή σου θέση και πήγαινε εκεί όσο πιο σύντομα μπορείς. Μην αφήσεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω. Πολλούς ανθρώπους τους απασχολεί τι να βρίσκονται σε μια θέση που να είναι ασφαλής. Αν πας εκεί που σε οδηγεί η Αληθινή Καρδιά σου, θα βρίσκεσαι στη σωστή σου θέση. Δε χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι είναι ασφαλές, μόνο για το τι αισθανόμαστε ότι είναι σωστό. Οι Αληθινές Ενότητες βρίσκονται πάντα στο ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ-ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ.

Είναι επίσης η εποχή για μας να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλο σαν Αληθινές Ενότητες. Η εποχή που είμαστε μοναχικοί ερημίτες επιτέλους τελειώνει. Πρόκειται να αλληλεπιδράσουμε με πολλούς καινούριους ανθρώπους αυτή τη χρονιά με τρόπους που δε μπορούμε καν να φανταστούμε.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι εδραιωμένοι ρόλοι μας θα αλλάξουν. Για παράδειγμα: Ένας άνθρωπος που δουλεύει σ’ ένα γραφείο ίσως ξαφνικά αποφασίσει να γίνει σεφ, ή ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε πάντα στην ίδια μεγάλη πόλη ίσως μετακομίσει σ ένα μικρό, απομονωμένο χωριό κάπου στο κόσμο. Αλλά οι ρόλοι αλλάζουν σ ένα ακόμα πιο βαθύ επίπεδο από μια απλή αλλαγή δουλειάς ή τοποθεσίας. Ένας άνθρωπος με αρχηγική θέση ίσως την αφήσει τελείως πίσω για να εργαστεί μαζί με άλλους σε ένα περισσότερο συν-δημιουργικό επίπεδο. Κάποιος ο οποίος ήταν πάντα οπαδός ίσως ξαφνικά αναλάβει την ευθύνη του να είναι ηγέτης. Πολλοί από μας, με προθυμία και ενθουσιασμό, θα μπούμε σε καινούριες θέσεις και νέους ρόλους στους οποίους θα πρέπει να μάθουμε τα πάντα από την αρχή.

Το 2011 απαιτεί αποδοτικότητα και προσπάθεια, καθώς και τη συμμετοχή ολόκληρης της ύπαρξής μας. Θα απαιτήσει συνεχές κουράγιο επειδή πρόκειται να ταξιδέψουμε πολύ πιο πέρα από το Χάρτη του Γνωστού και πολύ πιο μακριά από τα σύνορα των ζωνών της άνεσής μας. Δε θα έχουμε κανέναν οδηγό ή χάρτη εκτός από την εσωτερική μας γνώση. Θα υπάρξουν πολλά που δεν καταλαβαίνουμε και πολλά να μάθουμε. Όλα θα είναι απολύτως καινούρια για μας. Και αυτό ακριβώς θα το κάνει διασκεδαστικό και συναρπαστικό, και μερικές φορές άβολο και συγκλονιστικό.

Μπορούμε τώρα να δημιουργήσουμε τις ζωές μας ακριβώς όπως τις θέλουμε- μπορούμε να αναδημιουργήσουμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να ζήσουμε Αληθινές Ζωές σαν Αληθινές Ενότητες. Για να το κάνουμε αυτό, παίρνουμε όλα αυτά που είμαστε, όλα αυτά που έχουμε υπάρξει σ’ αυτό το κόσμο και πέρα απ’ αυτόν, και τα φέρνουμε όλα στο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Το πρώτο μισό του 2011 θα δώσουμε έμφαση στο να μπούμε στις σωστές μας θέσεις έτσι ώστε να αναδυθούμε πλήρως στο Καινούριο Κόσμο. Μόλις βρεθούμε στη θέση μας, χρειάζεται να μάθουμε πώς να χαράξουμε πορεία στο Καινούριο Τοπίο μας. Συχνά, η Καινούρια Πλοήγηση θα μας κάνει να νιώθουμε σα να διασχίζουμε ένα λαβύρινθο. Τα πράγματα δε θα συμβούν με ένα άμεσο, γραμμικό τρόπο. Δε θα συμβούν με τους τρόπους με τους οποίους νομίζουμε ότι θα έπρεπε να συμβούν. Παρόλα αυτά, είναι ακριβώς αυτό το ελικοειδές ταξίδι μέσα απ’ τα ανεξερεύνητα βασίλεια του Καινούριου Κόσμου μας που θα μας δώσει τις τέλειες εμπειρίες, τις εξαιρετικές επαφές και τις πιο αναγκαίες πληροφορίες. Κατά καιρούς, ίσως νιώθουμε μπερδεμένοι και συγχυσμένοι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που δεν καταλαβαίνουμε ακόμα. Θα χρειαστεί συνεχές κουράγιο και να είμαστε περισσότερο ανοιχτοί από ποτέ για να μπούμε ολοκληρωτικά στον Καινούριο Κόσμο.

Η έμφαση το δεύτερο μισό του 2011 θα δοθεί στο να κατοικίσουμε ολοκληρωτικά στο Καινούριο Κόσμο σαν Αληθινές Ενότητες που ζουν Αληθινές Ζωές και είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με το Καινούριο τους Σκοπό σα Μία Ύπαρξη σε Δράση. Τότε είναι που οι Καινούριες Ζωές μας ξεκινούν επισήμως και η εκπλήρωση των πιο Τρελών Ονείρων μας εκδηλώνεται με τρόπους που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί.

Το 2011 είναι μια έντονη, γεμάτη δύναμη, χρονιά δράσης, σημαντικών εξελίξεων, κατάρρευσης, ΑΓΑΠΗΣ, κουράγιου, διαύγειας, προσπάθειας, αποδοτικότητας, δοκιμασιών, μαζικής μεταμόρφωσης και ολοκληρωτικής λάμψης. Το πού βρισκόμαστε και με ποιον είμαστε μαζί είναι πολύ σημαντικό. Εάν είμαστε στις σωστές θέσεις μας, με τους σωστούς ανθρώπους, όλα θα είναι ευκολότερα και πιο διασκεδαστικά. Αυτή είναι η χρονιά να αρχίσουμε να ζούμε ολοκληρωτικά στο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ γιατί αυτή είναι η κυρίαρχη πραγματικότητά μας και σύντομα θα είναι η μόνη πραγματικότητα.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ 2011!

Ας μας φέρει το Μεγάλο Έτος 2011
στις σωστές μας θέσεις με τους σωστούς ανθρώπους
με την Άνθιση των πιο Τρελών Ονείρων μας,
την Εκπλήρωση του Καινούριου Σκοπού μας
και την Αγάπη απ’ όλες τις Αγάπες μας.

Με ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Σολάρα

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ NVISIBLE

Copyright Solara 2011
Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα
www.nvisible.com

 

Εγγραφτείτε στα Μηνιαία Δελτία Πλεύσης & Ενημερώσεις της Σολάρα εδώ...

 

 

Δημιουργούμε τα πρότυπα του μέλλοντός μας τώρα!

 

 

 

Απολαύστε αυτή τη ξέφρενη διαδρομή στο Καινούριο.

 

 

 

Ας αγαπήσουμε άφοβα με όλη μας την ύπαρξη!

 

 

 

Να είστε συνεχώς ανοιχτοί στο Αναπάντεχο!

 

 

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, όπως και να χει!