http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

A Tizedik Kapu Aktiválása a 11:11-ben
IGAZ EGYEKKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/huipil-11.jpg

TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTOK LÉTREHOZÁSA

Fordította: Elisabeth Mag

TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTOK

A 11:11 Lehorgonyzó Csoportjai nélkülözhetetlenek a 11:11-es Kapuk teljes megnyitásához. Szorosan együttműködnek a Főtengellyel, Egy Létezőként. Az ő elkötelezett részvételük nélkül a 11:11-es Átjáró Kapuit nem lehetne megnyitni.

A 11:11-es Kapuk megnyitásakor a Főtengely Csoport Egy Létezőként egybehangolódik, hogy létrehozzon egy belépési pontot az Ultra Felsőbb Valóságból beérkező új, koncentrált energiák számára, amik ezután mélyen lehorgonyzódnak a földbe.

A Főtengely és minden Lehorgonyzó Csoport egy erős, jól kiterjesztett Egy Létezőt alkotnak. A Főtengelyből az új energiák közvetlen beáramlását indítjuk meg a 11:11 minden Lehorgonyzó Csoportjához, akik ezeket lehorgonyozzák a világ minden részén.

A 11:11 Lehorgonyzó Csoportjai alapvetően fontos szerepet játszanak, a teljes Főtengely lehorgonyzó cölöpeiként, és a 11:11-es Kapuk energiáinak vevőkészülékeiként.

Egy Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportban részt venni erőteljes átalakító hatású élmény, amelyet megtölt a TISZTA SZÍV SZERETET.

A Tizedik Kapu fontos 11:11-es aktiválás, mert megnyitja az ajtót az IGAZ EGYEK IGAZ ÉLETÉHEZ. Tudatosan együtt fogunk dolgozni Igaz Egyekként. Az Igaz Egyeknek van egy mély belső tudása, és mindig a MEGFELELŐ-IDŐ - MEGFELELŐ-HELY állapotában vannak. Ez azt jelenti, hogy a Lehorgonyzó Csoportok energiadinamikája is változik. Most már inkább egy eggyé vált egész közösen együttműködő erői kell, hogy legyenek, nem pedig egy központi hatalom szigorú elvek alapján történő irányítása alatt működve. A csoport közös teremtéssel fogja megszülni az Új Világot.

Ha valódi hívást érzel, hogy segíts megtisztítani az utat az Új Igaz Világba, és tartós áttöréseket szeretnél megteremteni az egész bolygó számára ebben a felbecsülhetetlen értékű időszakban, akkor kérlek, vegyél részt teljes lényeddel ebben a fontos eseményben!

A TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORT MEGSZERVEZÉSE

Egy Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoport megszervezése erőteljes és hatékony módja annak, hogy a CSELEKVŐ EGY LÉTEZŐBE Igaz Egyként beléphess.

Egy lehorgonyzó Csoporthoz elegendő csupán két ember is. Íme, néhány egyszerű lépés, hogy hogyan tehetitek ezt meg:

Ha eldöntötted, hogy a Tizedik Kapu Lehorgonyzója leszel, akkor először jelentsd be a lehorgonyzó csoportodat. http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFTízes Kapu Lehorgonyzó Csoportok Regisztrációjahttp://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Azután feltesszük az adataitokat a 10. Kapu Lehorgonyzó Listára az Nvisibel weboldalon. Nagyon fontos számunkra, hogy megkapjuk az elérhetőségeiteket, mivel a teljes Lehorgonyzó Csoport Névsort hangosan fel fogjuk olvasni a 10. Kapu Főtengelyében Mexikóban, és az összes többi lehorgonyzó csoportban is az egész világon. Ez fog segíteni abban, hogy tudatosan egybehangolódjunk Egy Létezővé. És ha rajta vagytok a Lehorgonyzó Listán, akkor mások is el tudnak érni benneteket, akik a közeletekben laknak.

A LEHORGONYZÓ CSOPORTJAITOK KÖZZÉTÉTELE

Amikor megkapjuk az elérhetőségeiteket, akkor feltesszük a 10. Kapu Lehorgonyzó Csoportok Névsorába az Nvisibel weboldalon és a Google Lehorgonyzó Térképünkön is. Ti magatok is elhelyezhettek plakátokat és szórólapokat, melyek tájékoztatást adnak a 10. Kapu Lehorgonyzó Csoportjaitokról, például kávézókban, üzletekben, elvonulási és gyógyító központokban, könyvesboltokban, közösségi helyeken és bárhol, ahol a hozzátok hasonló beállítottságú emberekhez és csoportokhoz eljut. Vannak olyan weboldalak is, amelyeken ingyenesen hirdethettek programokat -- csak győződjetek meg róla, hogy megfelelő-e a 11:11-es munka és a Lehorgonyzó Csoportok számára! És hívjátok fel minden olyan ismerősötöket, barátotokat is, akiket érdekelhet a részvétel.

Ha azt választjátok, hogy elkülditek a címjegyzéketekben szereplőknek a 10. Kapu Aktiválásáról szóló információkat, akkor ne felejtsétek el beletenni a Nvisible Weboldal címét is, hogy közvetlenül is megkereshessenek bennünket további tájékoztatásért: http://www.nvisible.com

NYILVÁNOS VAGY ZÁRT CSOPORT?

Vannak olyan Lehorgonyzó Csoportok, amelyek inkább zárt csoportként szeretnének részt venni, ami azt jelenti, hogy nem mindenki csatlakozhat hozzájuk. Ez általában akkor van így, ha már van egy régebbi csoport, akik többször dolgoztak együtt, és van a csoportnak egy jól összehangolt dinamikája. Zárt csoportként a figyelem nem szóródik szét, és eredményesebben tudnak dolgozni. Mindazonáltal, a jelenlegi időkben, amikor a Megfelelő Emberekkel is összekapcsolódunk, a zárt csoport megnyitása, hogy mások is csatlakozhassanak, behozhat olyan új energiákat, amelyekre nagyon nagy szükség lehet, és lehetőséget ad arra, hogy összekapcsolódjunk olyanokkal, akikkel találkoznunk kell. Ez nagyban szolgálhatja azt is, hogy megosszuk a tudásunkat, ismereteinket a közösségeinkkel a legújabb energiákról. Nyilvános csoport szervezése azt jelenti, hogy bárki csatlakozhat, ám ez több előkészületet igényel.

ÖSSZEVONJUNK-E LEHORGONYZÓ CSOPORTOKAT
VAGY INKÁBB ÚJAT HOZZUNK LÉTRE?

Vannak esetek, amikor több Lehorgonyzó Csoport is van egymáshoz közeli helyen. Ilyenkor a Lehorgonyzó Csoportokat vagy összevonják, vagy továbbra is megtartják egyedi jellegüket. Mindannyian az Egy Létezőnk része vagyunk, akár kicsi, akár nagy csoportokat alkotunk.

ELŐKÉSZÜLETI TALÁLKOZÁSOK

Javasoljuk, hogy tartsatok előkészítő összejöveteleket a Lehorgonyzó Csoportotokkal a következő, Tízes Kapu 2011. szept. 11-i Aktiválása előtt. Már van néhány Lehorgonyzó Csoport, akik rendszeresen találkoznak a 11:11-es Kapuaktiválások közötti időszakokban. A rendszeres előkészítő találkozások nagyban elősegítik, hogy erős, tiszta IGAZ EGY-ként lépjen ki a Lehorgonyzó Csoportotok, egyesülve a célért és a csoportdinamikában, és elegendő idő is rendelkezésetekre áll, hogy megtanuljátok a 11:11 Szakrális Táncait. Azok a lehorgonyzó Csoportok, akik a Tizedik Kapu Aktiválásakor a Szakrális Táncokat táncolják, sokkal könnyebben tudják leföldelni a beáramló új energiákat és a TISZTA IGAZ SZERETETET -- és pontosan erre teremtődtek meg a Szakrális Táncok, és nagyon erős a hatásuk.

A Lehorgonyzó Csoportotok összejövetelei alkalmával megbeszélhetitek, mi az az Új Igaz Élet, és mi tart benneteket vissza attól, hogy ezt éljétek. Mandalákat is készíthettek, hogy elősegítsétek az Új Világ megszületését. Ilyen hasznos gyakorlat még a Csendes Megfigyelőkként együtt lenni, és a Pá'á gyakorlat.

A Lehorgonyzó Csoport együtt megtervezheti a Tizedik Kapu Aktiválási szertartásotokat. Ha vannak, akik nem tudnak részt venni az előkészítő összejöveteleken, vagy nem sokkal az Aktiválás előtt csatlakoztak a csoporthoz, fontos, hogy világosan elmondjátok nekik, mit tervezett a csoport, és amilyen gyorsan csak lehet, bevinni őket a csoportba Szeretettel. A Főtengely és a Lehorgonyzó Csoportok attól olyan hatékonyak a 11:11-es Kapuaktiválások alatt, hogy általunk megtestesítve jelen van a teljes Egység és összekapcsolódás a csoportdinamikában.

A LEHORGONYZÓ CSOPORTOD MEGJELENÉSE A FŐTENGELYBEN

Hacsak lehet, küldjetek néhány nagyon erős és tiszta embert a Lehorgonyzó Csoportotokból a mexikói Chiapasba, a Főtengelybe! Ez mérhetetlenül erősebb kapcsolódást teremt a Főtengely és a Lehorgonyzó Csoportotok között. Ha van egy képviselője a Lehorgonyzó Csoportnak a Főtengelyben, a kapcsolódás sokkal erősebb, mivel ez megerősíti a közöttünk lévő közvetlen vonalat. Ettől sokkal eredményesebb lesz a Tizedik Kapu energiáinak lehorgonyzása. A Lehorgonyzó Csoport minden egyes résztvevője hozzájárulhat annak a költségeihez, hogy egy képviselőjük részt vegyen a Főtengelyben. A képviselőtök szintén visz valamit cserébe: megosztja veletek a leges-legújabb energiákat és eszközöket, amelyek segítségével mélyebben bejuthatunk az Ultra Felsőbb Valóságba, és az IGAZ ÉLETET ÉLŐ IGAZ EGYEK legújabb szintjére.

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTOK JEGYZÉKE

melyben a következő linkek is benne vannak:

Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportod regisztrálása
11:11 Tizedik Kapu koordinátorai nyelv és ország szerint
Tizedik Kapu Lehorgonyzó csoportok listái az egész világon
Lehorgonyzó Csoportok felkészítése és hasznos eszközök

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif