http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NvisibleBanner2006.jpg

A Tizedik Kapu Aktiválása a 11:11-ben
Igaz Egyekként Igaz Életet élni

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/huipil-11.jpg
2011. szeptember 11.
Főtengely a mexikói Chiapasban

Fordította: Elisabeth Mag

A TIZEDIK KAPU FŐTENGELYE
A MEXIKÓI CHIAPASBAN

Az egy hétig tartó felkészülés a Tizedik Kapu Aktiválására az elbűvölő gyarmati városban, San Cristobal de las Casas-ban lesz. San Cristobalnak nagy létszámú ősi lakossága van, és Chiapas Középső Felföldjének területén helyezkedik el, egy kis völgyben. Fenyőerdők és maja falvak veszik körül. Tengerszint feletti magassága 2.200 m (7.218 láb). Kockaköves utcáit járva számos kézműves elárusítóhelyet fogunk találni. A bevásárlók mekkájának nevezhetjük, mivel itt Chiapasból és Guatemalából származó ritka értékes maja textíliákat és kézműves termékeket lehet vásárolni. San Cristobal egyike a kimondottan "Pueblos Magicos", azaz varázslatos városoknak Mexikóban, és a mexikói elnök 2010-ben a "Pueblos Magicos" "legvarázslatosabb" városának nevezte.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/SanCristobal-1.jpg

Az elbűvölő San Cristobal de las Casas.

A Tizedik Kapu Aktiválása egy rendkívüli jelentőségű időszakban következik be, mivel sokan közülünk már nagyon vágytunk, vágyunk arra, hogy magunk mögött hagyjuk a régi cselekvési módjainkat és a régi életünket, hogy az Új, Igaz Életünkbe beléphessünk. Ez az Aktiválás meg fogja nyitni az ajtókat előttünk, hogy egy teljesen új nyomvonalra álljunk át. Most már készen állunk arra, hogy elkezdjük az Új, Igaz Életünket.

A Tizedik Kapu annyira fontos találkozása az Igaz Egyeknek, hogy csak azoknak ajánlott a részvétel, akik tényleg erős hívást éreznek, hogy ott legyenek a Főtengelyben. Abszolút valóságos lesz a TISZTA SZÍV SZERETET erőteljes beáramlásával. Időnkét intenzív és megpróbáltató lehet. De ugyanakkor élvezetes, kreatív és inspiráló is lesz!

Mivel a Tizedik Kapu az IGAZ EGYEK IGAZ ÉLETETÉT jelenti, fel fog hozni belőlünk minden olyan dolgot is, ami hamis vagy a dualitásból ered. Tehát, ha szeretnél részt venni a Főtengelyben, erősen ajánlom, hogy próbálj meg kitisztítani minden területet magadban és az életedben, ami igaztalan, még MIELŐTT idejössz.

A Főtengely összejöveteleink naponta 3 alkalmat jelentenek: reggel, délután és este. Két nyelven, angolul és spanyolul tartjuk. Ha szükséged van fordításra más nyelven, megpróbálunk fordítót találni. Lehet, hogy ez pénzbe fog kerülni, hogy a tolmács költségeit fedezzük. Lesz valamennyi szabadidő is minden nap a beintegrálásra és San Cristobal megismerésére.

A Főtengely mindig a nyitóhelye a 11:11 Aktiválásnak. Ezen a helyen lépnek be először a bolygóra a legújabb 11:11-es energiák. Ahhoz, hogy megnyithassuk az átjárót az Új, Igaz Életünk megkezdéséhez, elengedhetetlenül fontos, hogy Igaz Egyekből álló erős és elkötelezett Tizedik Kapu Főtengelyünk legyen.

A 11:11 Főtengelyében részt venni egy életre szóló élmény. Semmi sincs a világon, amihez hasonlítható a 11:11 Főtengelyében való részvétel. Egyedülálló lehetőség arra, hogy a nagyságunkat megjelenítsük, és EGY-ként összejöjjünk, hogy megszüljük az Új és Igaz Világot. A 11:11 Főtengelyei az új energiák belépési pontjai, és erőteljes átalakító megtapasztalások, amelyek teljesen megváltoztatják az életünket. És már csak kettő van hátra!

A Főtengelyünk az Igaz Egyek nagyon erős és elkötelezett csoportja lesz, akik kb. 40 országból jönnek. Erős beteljesülés érzés lesz teljesen elfoglalni helyünket az Igaz Lényünkben, és a többi Igaz Eggyel érintkezésbe lépni az Ultra Felsőbb Valóságban. Ez a Főtengely egyedi, mert lesznek velünk Maják, akik végig részt vesznek a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartásunkban.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/SolaraPalenque.jpg

Solara hirtelen egy megfelelő helyre kerül Palenque-ben,
a Tízes Kapura való felkészülés közben.

A Tizedik Kapu Főtengelyében való részvétel egy ritka lehetőség arra, hogy a 11:11 Látnokának, Solarának közvetlen közelében dolgozhassunk az Új Világ megszülésének legmélyebb szintjein, EGY-ként együtt, mindannyian a következő szintünkre fogunk lépni, és megnyitjuk az ajtót az Igaz Egyek Új, Igaz Élete felé. Minden jelenlegi 11:11-es workshop-vezetőnk -- Cris, Felipe és Vivienne Brazíliából, Keenuane, Ankasha és An Xahel Mexikóból, Sebastian és Emanaku Németországból, Maria Új Zélandról, Petra Csehországból, Radha Ausztráliából, Arbaline és Alanah az Egyesült Államokból, Zina Antara Oroszországból és Peruból közvetlenül részesei lesznek annak, ami egy erőteljes bemerítkezésnek ígérkezik a TISZTA SZÍV SZERETETBE és az AKCIÓBAN lévő EGY LÉTEZŐBE. Omashar sugárzó jelenlétében is részünk lesz, aki megosztja velünk új szerzeményeit, és néhány imádott kedvenc zeneszámunkat is.

Hét teljes napunk lesz, hogy felkészüljünk a Tizedik Kapu Aktiválására, mivel ez olyan nagyon jelentős Kapu. Az egy hetes foglalkozásaink szeptember 4-én reggel fognak kezdődni. Ez alatt az idő alatt a figyelmünk középpontjában az egybeolvadás lesz egy kikezdhetetlen Eggyé vált Lényű Főtengellyé, amely megtestesíti a TISZTA SZÍV SZERETETET, teljesen kiemelkedő Igaz Egyekként. Csendes Megfigyelőkként is együtt leszünk. Ezen kívül nincs más tervezett program, még magára a Tízes Kapu Aktiválási Szertartására sem, mivel mindennek a kiindulópontja az energiahullámok spontán meglovaglása lesz, a Kiterjesztett ITT és MOST-ban.

Ez alatt az idő alatt a 11:11 Szakrális Táncait fogjuk gyakorolni, hogy az Aktiválási Szertartáson eltáncolhassuk őket, abban a felemelt térben, amelyre teremtődtek. Ez összehasonlíthatatlanul más, mint egy workshop keretein belül eltáncolni őket. A Szakrális Táncok leírhatatlanul mély, sejtszintű átalakító hatással bírnak. Néhány Szakrális Tánc új szintre fog emelkedni, és nagyon valószínű, hogy újak is születnek.

A Tizedik Kapu Főtengely szerves része az Új Mátrix megszületésének. Hatása nagy távolságokra elér. Valóban nagyszerű emberek lesznek jelen. És csakúgy, mint a 8. és a 9. Kapuk Aktiválása 2009-ben és 2010-ben, gyorsan be fognak telni a helyek ebben a 11:11-es Főtengelyben is.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/TrueLife2.jpg

HAMAROSAN ELÉRHETŐ:

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Főtengely Részvételi Tájékoztató
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF
Tizedik Kapu Főtengely Jelentkezési Lap
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Főtengely Kérdések

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Tárgymutató: Az összes Tízes Kapu oldal teljes listája.

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

KIKNEK AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL?

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 11:11 Főtengely élmény nem mindenkinek való. Minden nagyon megemelt szinten megy végbe, és vannak nagyon erős intenzitású időszakok. Időnként nagyon nagy próbatételt jelenthet. Megköveteli tőlünk, hogy abszolút VALÓDIAK és IGAZAK legyünk. Minden, ami ennél kevesebb, csak addig csodálatos, amíg le nem tépődik rólunk. És mérhetetlenül mély bemerülést jelent a TISZTA SZÍV SZERETET mindent átható szintjeibe. Éppen ezért, a Főtengely élmény nem mindenkinek való. Kérlek, legyetek őszinték magatokhoz, és ha úgy érzed, hogy neked ez túl sok, még akkor is lehet fontos szereped a Tizedik Kapu Aktiválásában egy Lehorgonyzó Csoportban.

ERŐSEN AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL, ...

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljesen nyitott a szíved.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljes az elkötelezettséged.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa integráltan tudsz szolgálni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz egy mindent átható, az életedet megváltozató élményre.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljes lényed egy kvantumméretű áttörésre vágyik.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz, hogy nagyságodba beléphess.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa hajlandó vagy az EGY-et szolgálni teljes lényeddel.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa szeretnél teljesen kiemelkedni Igaz Egyként.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz arra, hogy elkezdd az Új, Igaz Életedet.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa szeretnéd, hogy a Szeretet a Legmerészebb Álmaidat felülmúlóan átitasson.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa hívást érzel, hogy a bolygóra belépő legújabb, legtisztább, legigazabb energiák belépési pontján jelen legyél.

NEM AJÁNLOTT A RÉSZVÉTEL, ...

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa nem tudod kezelni a bőséges szeretetáradatot.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa mentális, fizikai vagy érzelmi állapotod nem bírja el az intenzív hatásokat.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa azt hiszed, hogy ez egy jó buli vagy nyaralás.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa csak meg szeretnéd figyelni, mi történik, és nem akarsz teljesen részt venni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa azért jössz, hogy a Tizedik Kapu Főtengelyének és Aktiválási Szertartásának energiáit befolyásold, manipuláld.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa kábítószert használsz.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa problémát okoz Egy Lényként együtt dolgozni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa még mindig azt hiszed, hogy a dualitás az uralkodó valóság.

 

TIZEDIK KAPU FŐTENGELY TÁMOGATÁSI ALAP

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Mindig vannak olyan, a részvételre kiemelkedően érdemes lények, akik erős hívást éreznek, hogy ott legyenek a Főtengelyben, de nincs elegendő anyagi fedezetük, hogy részt vegyenek. Ezért most létrehozunk egy Tizedik Kapu Támogatási Alapot, hogy segítsünk nekik eljutni ide. Bármilyen összegű és minden adományt hálával fogadunk, és jó célra használjuk fel.

 

 

KORÁBBI ÉS JELENLEGI 11:11-ES WORKSHOP-VEZETŐK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Ha szeretnél 11:11-es workshop-vezető és a Szakrális Táncok tanítója lenni, akkor részt kell venned a Tizedik Kapu Főtengelyében. Ez minden már meglévő workshop-vezetőre is vonatkozik, aki meg akarja tartani a workshop-vezetői jogosultságát. Ez azért van így, mert a 11:11 Főtengelyei az új energiák belépési helyei. Minden egy abszolút új szintre átkalibrálódik.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy minden 11:11 Workshop-vezető Mesterképzés meghívásos alapon történik. A következő Mesterképző 2011 végén vagy 2012 elején lesz. A Főtengelyben való részvétel még nem garancia arra, hogy meghívást kapsz a Workshop-vezető Képzésre is, de előfeltétel, ha hívást érzel, hogy elvégezd.

A következő 11:11 Workshop-vezető Mesterképzés résztvevőit a Tizedik Kapu Főtengelyében választjuk ki. Ha szeretnél workshop-vezető lenni, akkor jelezd ezt a jelentkezési lapodon és a Főtengely Felkészülési időszakában is.

Külön összejövetelek lesznek a lehetséges és jelenlegi workshop-vezetők számára a Főtengely ideje alatt.

 

TIZEDIK KAPU FŐTENGELY IDŐPONTOK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

A FŐTENGELY RÉSZTVEVŐINEK ÉRKEZÉSE A MEXIKÓI CHIAPASBAN LÉVŐ SAN CRISTOBALBA:
2011. szeptember 03., szombat.

A FŐTENGELYRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS KEZDETE: szeptember 04., vasárnap

TIZEDIK KAPU AKTIVÁLÁSA: szeptember 11., vasárnap

AKIVÁLÁS UTÁNI ÖSSZEJÖVETELEK ÉS ÜNNEPLÉS: szeptember 12., hétfő

A FŐTENGELY RÉSZTVEVŐINEK ELUTAZÁSA SAN CRISTOBALBÓL: szeptember 13., kedd.

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif