http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

2011.11.11. és a 11:11

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10Gate44.jpg

Fordította: Elisabeth Mag

Egyre közelebb kerülünk 2011. november 11-éhez, ehhez a nagy jelentőségű 11.11.11-es naphoz.

Erre a napra volt várható, hogy a 11:11-es Átjáró becsukódik. Most azonban már egyre világosabban látszik, hogy a 11:11-es Átjáró nem fog becsukódni ezen a napon, és a közeljövőben sem. Ez nem jelenti azt, hogy az utolsó, 11. Kapu 2012-es aktiválása után még további Kapuaktiválások lesznek. De jelenti azt, hogy kaptunk még időt, hogy teljessé tegyük az egész tudatosságváltást a Dualitás régi Mintázatából az Egység Mintázatába.

2011.11.11-én nem lesz 11:11-es Kapunyitás, mivel oly sok különböző "11:11"-es esemény lesz azon a napon. Ez széttördelné az energiákat, ahelyett, hogy egyberendeződnének. Viszont kaptunk egy nagyon határozott képet arról, hogy mit kell tennünk azon a napon.

Csendes Megfigyelőkként kell tevékenykednünk szerte a világon 2011.11.11-én, kisebb vagy nagyobb csoportokban. A Csendes Megfigyelők olyan hatalmas lények, akik egyensúlyban tartják a Világokat a Világokban, és fenntartják a multiverzumok hálójának szövedékét. Még az Idő megteremtése előtt elfoglalták helyüket, hogy rögzítő pontokként szolgáljanak az univerzumnak ebben a dimenziójában.

A Csendes Megfigyelők nem tőlünk különálló lények. Egyszerre vagyunk fizikai lények és Csendes Megfigyelők. Ők egyszerűen a mi végtelen nagyságunk részét képezik. A Csendes Megfigyelők mindent látnak és érzékelnek. Amikor a "Világok a Világok"-ban rendje felborul, akkor ők kiterjesztik a hálót, hogy minden szabadon elfoglalhassa új helyzetét egy teljesen Új Mintázat szerint. Mindent pártatlan hozzáállással és mélységes szeretettel figyelnek, és nem próbálnak megváltoztatni semmit sem, azonban a TISZTA SZÍV és a VALÓDI SZERETET megtestesítésével és az Igazlét rezgésének erősítésével egy erőteljes stabilizáló hatást fejtenek ki.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/smpurp1.gif

Itt található egy videófelvétel, amely bemutatja a Csendes Megfigyelőket is.

Négy alapvető részre osztható a Csendes Megfigyelők gyakorlat:

1. BEEMELKEDÜNK a Csendes Megfigyelő helyzet NAGYSÁGÁBA

Innen egy nagyobb látószögünk nyílik a "Világok a Világokban"-ra.

2. MINDEN A HELYÉN VAN

Azt a belső megértést sugározzuk kifelé, hogy MINDEN A HELYÉN VAN, minden látszat ellenére.

3. TISZTA SZÍV, VALÓDI SZERETET

Megtestesítjük a TISZTA SZÍVET és a VALÓDI SZERETETET, és átsugározzuk vele a teljes "Világok a Világokban"-t.

4. AZ IGAZLÉT REZGÉSÉNEK ERŐSÍTÉSE

Erősítjük az Igazlét rezgését és előhívjuk az Igaz Egyeket mindenütt a "Világok a Világokban".

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/smpurp1.gif

November 11-én, ha lehet, próbáljatok meg egy szakrális helyen lenni a környéketeken. Amikor elfoglaljuk a helyünket, akkor elvégezzük a 11:11-es mudrákat, hogy egybehangolódjunk.

Itt található egy videó, amely bemutatja a 11:11-es mudrákat.

Azután Csendes Megfigyelőkké válunk. Miután ezt befejeztük, kifelé tágítjuk a kört, és két kört alkotunk. A két kör egymással ellentétes irányban fog forogni. Itt kell tartanunk Greenwich-i idő szerint délelőtt 11 óra 11 perckor. Ezután a belső kör kilép, hogy beolvadjon a külső körbe, és ismét Csendes Megfigyelőkké válunk. Utána kilépünk és két új kört formálunk, amelyek egymással ellentétes irányban mozognak. Ezt összesen még négyszer tesszük meg, minden egyes alkalommal kifelé tágítva a kört.

A csoport kidolgozhatja a lépéseket a kör számára. Ezek lehetnek minden egyes alkalommal ugyanazok a lépések, de lehetnek különbözőek is.

Miután az ötödik Csendes Megfigyelő tevékenységünket is befejeztük, megoszthatjuk a többiekkel az élményeinket. Ha szeretnétek ezeket elküldeni nekünk e-mailben az anchors@nvisible.com címre, akkor mi közzétesszük őket ezen a weboldalon.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/smpurp1.gif

2011. 11. 11. TELJES KÉPE

Csendes Megfigyelők vagyunk egy óriási körben az egész bolygón. Kifelé tágítjuk a kört és két kört formálunk, közben középen lesz egy üres tér. Mind a két kör egymással ellentétes irányban táncol. Greeenich-i idő szerint délelőtt 11 óra 11 perckor egy erős falú henger fog belépni a bolygóra a körünk közepében. Ez a henger mélyen belefúródik a földbe egészen addig, míg fele benne van a földben, a másik fele pedig a föld felett van. Mialatt ez megtörténik, a körök folyamatosan forognak.

Aztán ezt megismételjük még négyszer, minden egyes alkalommal kitágítva a kört.

Ez teljesen ÁT fogja ÁLLÍTANI MINDEN TUDÁSUNKAT (RESET-elni, mint a komputert -- a fordító) az Igazlét rezgésére. És nyitva fogja tartani a 11:11-es Átjárót, hogy még többen át tudjanak rajta jutni az Ultra Felsőbb Valóságba. Eddig még sosem vittünk végbe ilyen nagy horderejű tettet ennyire egységesen. Ez alaposan áthatja majd ezt a bolygót és még sokkal tovább is kihat.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/smpurp1.gif

CSENDES MEGFIGYELŐ CSOPORTOK LÉTREHOZÁSA

Bárki létrehozhat egy Csendes Megfigyelő Csoportot erre a nagy eseményre. Lesz néhány bárki számára elérhető Csendes Megfigyelő Csoport is különböző országokban, amelyeket a 11:11-es workshop vezetőink fognak irányítani. Lesz egy lista ezekről a csoportokról ezen a weboldalon. De nem kell feltétlenül csoportban lennetek ahhoz, hogy részt vegyetek. Bárhol elvégezhetitek ezt, ahol vagytok. A fontos az, hogy mindannyian ugyanabban az időpontban tegyük ezt, Greenwich-i idő szerint  délelőtt 11 óra 11 perckor. Ekkor fog a henger belépni a bolygóra.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/smpurp1.gif

HASZNOS LINKEK A CSENDES MEGFIGYELŐ CSOPORTOK SZÁMÁRA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIF Itt megtudhatjátok, hogy Greenwich-i idő szerinti (GMT vagy UTC) délelőtt 11 óra 11 perc, milyen időpontban van ott, ahol ti vagytok.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIF Jelentkezési Lap Csendes Megfigyelő Csoportok számára

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIF Csendes Megfigyelő Csoportok névsora

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/nvisible4.gif