A 3. Kapu Főtengelye: Szlovénia

Beszámoló Solarától

Fordította: Gabor Beke

Harmadik Kapu Aktiválás: Első Rész
Egy Lényünk Születése
1997. május 17.

Főtengely: A Zavrsnica tó Bled közelében, Szlovéniában

 

Mély Hálával Watanabe-nak az Aktiválás megszervezésében nyújtott felbecsülhetetlen segítségéért…


Mindig ijesztő kihívás megpróbálni leírni, hogy milyen részt venni egy alapvető bolygószintű 11:11 aktiválás Főtengelyében. Először is a 11:11 Aktiválások olyan nagyon különböznek minden korábbi tapasztalatunktól, mint amilyenek a tanfolyamok, a konferenciák vagy egyéb Összejövetelek. A bolygószintű aktiválások különlegesen áldott események, ahol olyan erős összehangolódás kezd el hatni, amely membránokat nyit meg világok, Felsőbb Központi Nap Rendszerek és evolúciós spirálok között, ez pedig a Felsőbb Valóságnak egy olyan felületét hozza létre a jelen pillanatával, ahová mindenki beléphet. Ez félelmetes tapasztalás, ami óriási mértékben átalakítja mindazokat, akik az ebben való részvételt választják. Sokkal többet jelent, mint egy egész élet tapasztalata.

A három erőteljes 11:11 Harmadik Kapu Aktiválás közül az első május 17-én Szlovéniában, a Bled fölötti hegyekben, a Zavrsnica tónál történt. A Főtengelyt 56 résztvevő alkotta. Ezek az elhivatott lények a megelőző négy napot Bled városának Fesztivál Termében töltötték az Egy Szívbe hangolódással, a 11:11 Szakrális Táncok tanulásával, Csillagnyelv beszéddel és az Egy Lénnyel való mind mélyebb és mélyebb egyesüléssel. Sok országból érkeztek, többek között: Szlovéniából, Horvátországból, Boszniából, Szerbiából, Bulgáriából, Németországból, Ausztriából, Litvániából, Finnországból, Csehországból, Angliából, Franciaországból, Írországból, az Egyesült Államokból, Peruból, Izraelből és Ausztráliából. Azért jöttek, hogy teljesen átadják magukat és világra hozzák az Újat.

A Szertartásunk korán reggel kezdődött, amikor találkoztunk a tó partján és csendesen beszálltunk hat hajóba. Hajóink két sorban haladtak a tó közepén lévő sziget felé. Ott a menet kettévált, és három hajó a bal, három hajó pedig a jobb oldalára úszott a szigetnek. Ahogy hátul körbeértük a szigetet, végül megláttuk közeledni azt a három hajót, amiktől elváltunk. Ekkor hirtelen Watanabe kagylókürtje megtörte a kora reggeli csendet, és a Harmadik Kapu aktiválása hivatalosan is kezdetét vette.

Amint hajóink megközelítették egymást, csillagnyelven kezdtük el énekelni az Ayoka-t, jelképes üdvözlésre tártuk karjainkat, mialatt kitágítottuk az idő és a tér szerkezetét. Hajóink így haladtak el egymás mellett a sziget túlsó oldalára, majd folytattuk utunkat vissza a sziget elülső részére. Közben az Ayoka ének hangjai szálltak lágyan a szélben. Teljesen tökéletes volt. Majd összetalálkoztunk még egyszer, ez alkalommal a 3-3 hajó két sorban, és az Ayoka-t tovább énekelve visszatértünk a partra.

A Fesztivál Terem előtt várt ránk a busz, hogy felvigyen bennünket a hegyekbe a Zavrsnica tóhoz, a Szertartás helyszínére. Egy pompás rét húzódott meg egy kicsi, halványzöld tó mellett. A háromszögben elhelyezkedő környező hegycsúcsok fenséges látványt nyújtottak, és emlékeztettek a Pululahua Kráterre Ecuadorban, ahol a Második Kaput aktiváltuk 1993-ban. A középponti Főtengely Csoportunkon kívül legalább további ötven ember érkezett, hogy csatlakozzon hozzánk a Harmadik Kapu Első Részének aktiválásában. Szlovéniából, Horvátországból, Boszniából és még Brazíliából is érkeztek!

Néha kihívást jelent megtalálni annak a helyes módját, hogy Főtengely Csoportunk már nagyon összehangolt Egy Lényébe újonnan érkező embereket integráljunk. A középút mellett döntöttünk, megengedve számukra, hogy részt vegyenek néhány táncban, de nem mindegyikben, és lehettek Őrök, amikor csak akartak. Noha ezekkel az újonnan érkezőkkel kiegészülve jött létre az a létszám, ami egy igazán eredményes Főtengelyhez szükséges, mégis nagyon sajnáltam, hogy nem tudtak teljesen összehangolódni velünk az aktiválást megelőző napok eseményei során.

A Csillagmenet tánccal kezdtünk, az eredeti 11:11 Szakrális Táncunkkal, ami fontos része volt a 11:11 Átjáró Megnyitásának 1992. januárjában. Azóta már világszerte eltáncoltuk a Csillagmenet táncot, és mindig nagy hatással van ránk a csillagok újrarendezése, egyre mélyebbre visz bennünket ez a tánc a Láthatatlanba.

Ezután a Föld-Csillag Tánccal folytattuk. Most először döntöttem úgy, hogy nem veszek részt ebben a táncban, hanem Ray és én Belső Őrök lettünk, megtartva a táncosokon közvetlenül kívül lévő energia szentségét. Mindazonáltal az összes Külső Őr is a helyén volt a mező körül. Hamarosan Nova és Omashar is Belső Őrként csatlakozott Rayhez és hozzám, és gyorsan egy nagyon erős Egy Lényt formáztunk, oltalmazva ezt a rendkívül sebezhető táncot. Egyként állva Egy Szívünkbe öleltük valamennyi táncost.

Habár már számos alkalommal eltáncoltuk a Föld-Csillag táncot az 1995. júniusában Finnországban történt megszületése óta, ez volt az első alkalom, hogy szabadtéren fényes nappal táncoltuk, és ez igen jelentősnek bizonyult. Nagyszerűek voltak a táncosok, maradéktalanul megtestesítették a Föld és Csillag Lényeket, teljesen odaadva magukat keltették őket életre. Az Őri helyzetemből eredően korábban soha nem látott szempontokból nyílt lehetőségem megfigyelni ezt a táncot. Elámultam a Föld-Csillag Tánc végtelen gyengédségén és abszolút érzékenységén.

Egyszerre csak tudtam, hogy valami nagyon fontosat látok, hogy a történelem a szemünk előtt zajlik, és hogy egy ősi tündér jóslat teljesül be éppen! Az egyetlen másik alkalom az életemben, amikor tudatában voltam annak, hogy részese vagyok egy ilyen ősi prófécia beteljesülésének, azon a Manó Beavatáson történt sok évvel ezelőtt, amin Kanadában, Quebec városában vettem rész. Erről írtam is a Csillagszülöttek című könyvemben.

Az ősi tündér jóslat, ami ma beteljesült, valahogy így szólt:

Amikor a legősibb Föld Lények

feljönnek a Föld felszínére.

Ez valami olyan, ami teljességgel lehetetlen…

Amikor fényes nappal jönnek a Földfelszínre.

Ez valami olyan, ami teljességgel lehetetlen…

Amikor fényes nappal jönnek a Földfelszínre és TÁNCOLNAK.

Ez valami olyan, ami teljességgel lehetetlen…

Amikor felszabadultan táncolnak a bolygó felszínén a napsütésben…


És amikor a ragyogó Csillag Lények

leereszkednek a Föld felszínére fényes nappal,

Ez valami olyan, ami teljességgel lehetetlen…

Amikor a Föld felszínén állnak és TÁNCOLNAK,

Ez valami olyan, ami teljességgel lehetetlen…

Amikor felszabadultan táncolnak a bolygó felszínén a napsütésben…És amikor a Föld Lények és a Csillag Lények EGYÜTT táncolnak,

ami teljességgel lehetetlen, hogy valaha megtörténjen,

A Láthatatlan látható lesz.

Föld és Csillag EGGYÉ válik.

Megszülethet az Új Föld.

És minden lehetséges!


És pontosan ez történt május 17-én Szlovéniában, Bled városa felett egy hegyvidéki réten! Mindannyiunk számára teljes meglepetés és csodálatos ajándék volt.

És mint mindig, ennél még több is van! Szertartásunk a Lótusz Tánccal folytatódott, melyben mindenki részt vett. Ez azt jelentette, hogy néhányan életükben először járták ezt a táncot, míg mások már nagyon jól ismerték. Olyanokkal járni a táncot, akik ezt az első alkalommal tanulják, gyakran lejjebb viszi a rezgést annál, mint ami egy egységes személyekből álló összpontosított csoporttal érhető el, mégis ez lehetőséget adott Egy Lényünk kiterjesztésére. Ennél a pontnál ez némiképp az egyensúly megtalálásáról szólt…

Valamilyen oknál fogva Ray, Watanabe, Nova, Elara és én úgy döntöttünk, hogy nem veszünk részt ebben a táncban. Csak éppen a táncot nem azzal az energia-beállítással végezték el, ami a Felsőbb Valóság finom birodalmaiba való felemeléséhez szükséges. Tudatosan úgy döntöttem, hogy átengedem egy részét annak az óriási felelősségnek, amit már évek óta viselek a 11:11 átjárón való áthaladásunkkal kapcsolatban. És hogy ez a felelősség most egy személyről váltson át az Egy Lényre. Ennek a váltásnak a megkönnyítése érdekében néha egyszerűen visszavonom magam, így mások is előre tudnak lépni.

Ez nagyszerű ötlet, attól eltekintve, hogy most ennél a fontos első Harmadik Kapu Aktiválásunknál az energia gyorsan zuhanni kezdett. Egyszer csak egy hatalmas, sötét esőfelhő magasodott a legközelebbi hegy fölé, azzal fenyegetve, hogy elmossa az egész Szertartást. Biztos vagyok benne, hogy nem én voltam az egyetlen jelenlévő, akinek bevillant annak az esőáztatta éjszakának a nyomasztó emléke, amit a Perui Újraegyesítésünk alkalmával a Machu Picchu-nál töltöttünk. Gyorsan tennünk kellett valamit, hogy újrakalibráljuk az energiákat, és hogy újra a megfelelő vágányra helyezzük az Aktiválást!

Csak egy dologra tudtam gondolni, amit tehettünk --- A Szakrális Spirál Tánc! Főtengely Csoportunk jól begyakorolta ezt, és megtanulta, hogy a megfelelő pozíció ehhez a tánchoz, hogy Egy Lényként két vonalban sétálnak, és mindenki ugyanazokba a lábnyomokba lép. Itt volt az ideje, hogy előhozzuk magunkból mesteri mivoltunkat!

Mindenki készült arra, hogy ha valami szokatlan történik, vagy az energiaszint csökkenni látszik, akkor egy a korábbinál még erősebb Egy Lénybe rendeződjünk. Ennek most eljött az ideje. Előre hívtam a Főtengelyt, és partnereink mellett állva két vonalat alkottunk. Óvatosságból arra gondoltam, hogy mielőtt igazán táncolni kezdünk, kicsit gyakoroljunk, hogy összhangba kerüljünk. Nos, senki sem volt már erre képes! Egy Lényünk széthullóban volt, pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá.

Legalább egy csodára volt szükség, vagy legalábbis némi gyors gondolkodásra. Egy ihlettől vezérelve fogtam a táncosokból álló két vonalat, és gyorsan két körbe rendeztem őket, amiből aztán Lótusz Tánc lett. Egy eléggé tökéletes Lótusz Tánc Egy erőteljes Lótusz Tánc, ami lehorgonyozta az Egy Szívet, és visszarendezett minket Egy Lénybe. Körülbelül 15 perc után kiperdítettük a köröket, és két vonalba rendeztük vissza. Megint csak itt volnánk, partnerünk mellett állva újra készen a Szakrális Spirál Táncra.

Ezúttal mindannyian összhangban léptünk, és Egy Lényünk teljesen újjászületett. Két vonalunk EGYKÉNT járt mindaddig, míg nem váltak a Szakrális Spirál Tánc két spiráljává. Ahogy a zene megszólalt, szerves egységként spirálisan haladtunk befelé. Csodálatos volt! Minden egyes lépéssel egyre jobban éreztük a bekövetkező újraalakítást, „Kachunk, kachunk, kachunk.” Minden egyes lépés, amit megtettünk, végtelen, határtalan lehetőség volt, hogy spirál alakzatunk formát öltsön. Tettük ezt egyre mélyebbre haladva Legbensőnkbe, összehangolódva finoman mindegyikőnkkel, az egész bolygóval, mindent újrarendezve egy nagyobb Egységbe, a cél teljes összpontosításában, és a Szakrális Egyesülés mélységes állapotában.

Sokan közülünk érezték a szivárványszínekben tündöklő állapot fokozódó jelenlétét, amit akkor szoktunk tapasztalni, amikor igazán a Köztes Terekben táncolunk. Partnerem, Ray, aki az egyik spirált vezette, azt mondta, hogy minden ragyogó fehérré változott, és teljesen keresztül látott rajtam. A korábban fenyegető esőfelhő egy csendes, szemerkélő esőt küldött, a gyengéd csókokhoz hasonlóan lágyat és édeset. Néhány Őr egy üdvözült eksztázis állapotban volt, eltelve a Felsőbb Szeretettel. Sokan látták és érezték ennek a táncnak a nagyszerűségét, ennek az örökkévaló pillanatnak az erejét, és az áldását annak, hogy részesei lehetnek egy ilyen ritka és fenséges élménynek.

Mindannyian tudtuk, hogy valami végérvényesen megváltozott, és hogy most valóban aktiváltuk a Harmadik Kapu első fázisát. Átalakulásunk messze felfogóképességünkön túl zajlott. Valami annyira mélynek, mérhetetlenül mélynek voltunk a részesei, ami egy kimondhatatlanul óriási Forrásból eredt. Mindössze annyit tudok mondani, „Micsoda áldás!”

Pár nappal később visszatekintve erre a pillanatra azt láttam, hogy még mindig szükség van rám, hogy még mindig bennem van Egy Lényünk megidézésének hatalmas képessége, de hogy Egy Lényünk nélkül semmi Új nem tud megtörténni. Azon a napon Egy Lényünk akkor lépett előre, amikor a legnagyobb szükség volt rá, és ezért végtelenül hálásnak kell lennem.

Furcsa volt, hogy amikor Aktiválási Szertartásunk véget ért, nem éreztük a befejezés diadalittas érzését, mely az Első és a Második Kapuk végén megvolt. Tudtuk, hogy a Harmadik Kapu Aktiválása csak most kezdődött. És hogy mivel ennek a Kapunak a kihatása oly hihetetlenül hatalmas, még nagyon sok tennivalónk van mind az Új világrahozatalában, mind saját magunkban, és a körülöttünk lévő világban. Ezek a felfokozott energiák hatással lesznek mindaddig, amíg a Harmadik Kapu Aktiválása nem fejeződik be októberben, Ausztráliában.

1989 – 2009 Solara által minden anyag szerzői joggal védett. Minden jog fenntartva.

A 11:11 UTAZÁS: Solara Beszámolója a Harmadik Kapu Főtengelyéről Ausztráliában