http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

11:11 KILENCEDIK KAPUAKTIVÁLÁS

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg

A HORGONYZÓ CSOPORTOK LÉTREHOZÁSA

Fordította: Andrea Harangi

A KILENCEDIK KAPU HORGONYZÓ CSOPORTJAI

A 11:11 Horgonyzó Csoportok alapvetőek a sikeres 11:11 Kapu Aktiváláshoz. Egyetlen Egyesített Lényként szorosan együtt dolgoznak a Főtengellyel. Elkötelezett részvételük nélkül, a 11:11 Átjáró Kapuit nem lehetne megnyitni.

A 11:11 Kapu Aktiválás során, a Főtengely Egyetlen Lényként hangolódik össze, létrehozva a belépési pontot az Ultra Nagyobb Valóságból érkező új, koncentrált energiáknak, melyek majd a föld mélyébe horgonyzódnak le.

A Főtengely, és a földkerekségen lévő összes Horgonyzó Csoport, egy erős, és igen kiterjedt Egyetlen Lényt alkot. Az új energiák közvetlen új áradatát a Főtengelytől kapják a 11:11 Horgonyzó Csoportok, akik ezt az egész világon lehorgonyozzák. 

A 11:11 horgonyzó Csoportok nagyon lényeges szerepet játszanak, ahogy egy 11:11 Kapu Aktiválás során rögzítő kapocsként szolgálnak az egész Főtengely számára, és fogadják az új energiákat.

Hatalmas átalakító élmény lesz egy 9. Kapu Horgonyzó Csoport részét képezni, átitatódva a TISZTA SZÍV IGAZ SZERETETÉVEL.

A Kilencedik Kapu egy fontos 11:11 Aktiválás, mivel az EGY LÉNY AKCIÓBAN új szintjét hozza előtérbe. Az Első Hullám, a Hidak, valamint a Második Hullám teljesen új módokon, Igaz Egyekként fog együtt dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a Horgonyzó Csoportok dinamikája szintén változik. Nekik már most több mint egységesített egészként erőfeszítéseket kellene tenniük az együttműködésért, ahelyett, hogy egy központban álló egyén szigorú útmutatását veszik figyelembe. A csoport együtt működik közre az Új létrehozásában.

Ha valóban hívást éreztek az Ismeretlen felé vezető út szabaddá tételében, valamint ezekben a hihetetlen időkben részt akartok venni az egész bolygó számára szóló tartós áttörésekben, kérlek teljes lényetekkel, mint Igaz Egyek vegyetek részt ezen a monumentális eseményen.

9. KAPU HORGONYZÓ CSOPORT MEGSZERVEZÉSE

A Kilencedik Kapu Horgonyzó Csoportjának megszervezése hatékony és célravezető módja annak, melyben, mint IGAZ EGY tudsz előre lépni, EGY LÉNYÜNK AKCIÓJÁBAN.

Egy Horgonyzó Csoportot létre lehet hozni néhány, vagy akár két emberrel is. Íme, néhány egyszerű lépés, mely segít ennek véghezvitelében:

Amennyiben elhatározod, hogy 9. Kapu Horgonyzójává akarsz válni, kérlek, regisztráld ITT Horgonyzó Csoportodat. Így mi majd fel tudjuk tenni csoportod adatait a 9. Kapu Horgonyzó Listára, az Nvisible weboldalra. Igazán fontos számunkra, hogy megkapjuk a kapcsolattartó információkat, mivel a teljes Horgonyzó Csoport Lista hangosan lesz felolvasva a 9. Kapu Főtengelyénél, Balin, valamint világszerte a Horgonyzó Csoportoknál is. Ez az, ami tudatosan segít összehangolódni Egyetlen Lénnyé. Mivel a csoport rajta van a Horgonyzó Listán, környezetedben lehetővé teszi mások számára is, hogy kapcsolatba lépjenek veled.

HORGONYZÓ CSOPORTOD NÉPSZERŰSÍTÉSE

Ahogy megkapjuk az adatokat, és a kapcsolattartó információkat, nyilvánosságra hozzuk csoportodat a 9. Kapu Horgonyzó Csoportok Listáján az Nvisible weboldalon, valamint Google Horgonyzó Térképünkön. Te is kitehetsz posztereket vagy szórólapokat 9. Kapu Horgonyzó Csoportodról olyan helyeken, mint bioboltok, és kávézók, gyógyító, és meditációs központok, könyvesboltok, közösségi helyek, és bárhol máshol, ahol hasonlóan összehangolt embereket, vagy csoportokat tudsz elérni. Van még számos weboldal, ahol lehetőség van ingyenes hirdetésre - csak légy biztos abban, hogy ez az oldal megfelelő a 11:11-el kapcsolatban végzett munkában, és a Horgonyzó Csoportoknak is! De szintén felveheted a kapcsolatot barátokkal, vagy ismerősökkel, akiket szintén érdekelhet a részvétel.

Ha azt választod, hogy személyes adatbázisodban küldöd szét az információt a 9. Kapu Aktiválásáról, kérjük, ne felejtsd el hozzáadni az Nvisible weboldal címét is, így ők még több információért közvetlenül tudnak velünk kapcsolatba lépni: http://www.nvisible.com

NYILVÁNOS VAGY ZÁRTKÖRŰ CSOPORT?

Néhány 11:11 Horgonyzó Csoport zártkörű, ami azt jelenti, hogy nem nyitott a nyilvánosság számára. Ezt rendszerint akkor végzik így, amikor egy már valamennyi ideje együtt dolgozó meglévő csoport, finomra hangolt dinamikával dolgozik együtt. Csoportjukat zártkörűként tartva, képesek azt fókuszban tartani, és feladatukat eredményesen ellátni. Azonban a mostani Igaz Emberekkel való újrakapcsolódási időkben, megnyithatjuk csoportunkat mások számára is, így csatlakozhatnak, és magukkal hozhatják az olyannyira áhított friss energiát, lehetővé téve, hogy találkozzunk másokkal is, akikkel szándékunkban áll találkozni. Közösségünkkel szintén nagy szolgálat tudásunk megosztása, és a legújabb energiák megértése is. Egy nyilvános csoport szervezése azt jelenti, hogy bárki csatlakozhat, habár több előkészületet fog igényelni.

A HORGONYZÓ CSOPORTOK EGYESÍTÉSE, VAGY EGY ÚJ CSOPORT INDÍTÁSA?

Időnként több mint egy Horgonyzó Csoport van ugyanabban a körzetben. Amikor ez történik, a Horgonyzó Csoportok eldönthetik, hogy egyesítik csoportjaikat, vagy folytatva azt, megtartják egyedi összpontosításukat. Mindannyian Egyetlen Lényünk része vagyunk, akár kicsi, vagy akár nagy csoportokban hangolódunk is össze.

ELŐKÉSZÜLETI TALÁLKOZÓK

Horgonyzó Csoportodnak ajánlatos előkészületi találkozókat tartania az aktuális 9. Kapu Aktiválása, 2010. Október 25 előtt. Van már néhány Horgonyzó Csoport, akik rendszeresen találkoznak a 11:11 Kapu Aktiválások között. A rendszeres előkészületi találkozók nagyban segíteni fogják csoportod kiemelkedését, mint erős, és tiszta Igaz Egyekét, egyesítve céljukat és dinamizmusukat, mint ahogy lesz időtök megtanulni a kulcsfontosságú 11:11 Szakrális Táncokat is. A Horgonyzó Csoportok melyek a 11:11 Szakrális Táncokat végzik a 9. Kapu Aktiválása folyamán, messze könnyebbnek fogják találni a leföldelését a bejövő új energiák áradatának, és a TISZTA SZÍV SZERETETETNEK - ez pontosan az, amiért a Szakrális Táncok létrejöttek, és valójában működnek.

Horgonyzó Csoportod szintén együtt készíthet tervet a Kilencedik Kapu Aktiválási Ceremóniára is. Ha van néhány ember, aki nem tud részt venni az előkészületi találkozókon, vagy az Aktiválás előtt csatlakozik csoportodhoz, fontos, hogy őszintén beszéld meg velük, mi az, amit a csoport tervezett erre az alkalomra, és amint lehetséges Szeretettel vond be őt is a csoportba. Ami a Főtengelyt, és a Horgonyzó Csoportokat olyannyira hatásossá teszi a 11:11 Kapu Aktiválások folyamán, az a teljes Egység dinamizmusa, és az összekapcsolódás, melyet megtestesítünk.

HORGONYZÓ CSOPORTOD KÉPVISELTETÉSE A FŐTENGELYNÉL

Ha ez lehetséges, kérlek, küldj valakit, aki valóban erős, és tisztalelkű Horgonyzó Csoportodból, hogy résztvevő lehessen a 9. Kapu Főtengelyénél, Tanah Lot-on, Balin. Ez végtelenül erősebb kapcsolatot fog létrehozni a Főtengely, és a Horgonyzó Csoportod között. Valahányszor jelen van egy Horgonyzó Csoport képviselője a Főtengelynél, a kapcsolat sokkal erőteljesebb, ahogy ez közöttünk kihangsúlyozódik a közvetlen összeköttetés miatt. Ez fogja létrehozni a 9. Kapu energiáinak mélységesen sikeres lehorgonyzását. A Horgonyzó Csoport minden egyes résztvevője hozzájárulhat a költségekhez, hogy így eljuttassák képviselőjüket a Főtengelyhez. Képviselőtök szintén képes lesz visszahozni, és megosztani a legújabb energiákat, és eszközöket, melyek mélyebbre mozdítanak bennünket az Ultra Felsőbb Valóságba, és a TISZTA SZÍV SZERETET nagyon új szintjére.

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFKILENCEDIK KAPU HORGONYZÓ CSOPORT TARTALOMJEGYZÉK http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif

Tartalmaz Linkeket:

9. Kapu Horgonyzó Csoportod Regisztrációja
A 11:11 9. Kapu Ország és Nyelv Koordinátorai
Lista a világon jelenlévő 9. Kapu Horgonyzó Csoportokról
Horgonyzó Csoport Előkészületek, és Hasznos Eszközök

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif