A 11:11,
Tizenegy Kapuja

Fordította: Andrea Harangi

A Tizenegy Kapu

A 11:11 Kapuján belül, Tizenegy Kapu van. Mindegyik Kapu, egy lépcsőfokkal feljebb vezet, az energia egy új frekvenciasávjára. Ezek a Kapuk, egy csatorna zsilipjeihez hasonlítanak. Amint egy Kapu aktiválódott és beléptünk rajta, megkezdünk egy mély átalakulási és beavatási folyamatot, amint lényünk belemerül a tudatosság új szintjeibe. Ezután az energiának ezen az új frekvenciasávján utazunk, elsajátítva a Kapu leckéit, míg el nem érjük a következő Kaput.

Minden Kapu egyedülálló rezgéssel rendelkezik, melynek harmonikus rezgési állapotával kell összehangolódnunk. Ez az összehangolódási folyamat adja meg számunkra a továbbutazáshoz szükséges újrakalibrálást, mellyel így mélyebbre utazhatunk a Láthatatlanba.

A 11:11 Kapuin bármikor be tudunk lépni, ha már egyszer aktiválva lettek, mivel evolúciós spirálunkon belül nem mindannyian vagyunk ugyanabban az időzítésben. Ezért jelenleg megtapasztalhatsz csak néhányat, vagy mindet az első négy Kapu közül. Azonban, a Kapun nem lehet belépni, amíg nem aktiváltuk megfelelően.

Az Első Kapu
A Szívünk meggyógyítása


Amint belépünk a 11:11-be, átlépünk az Első Kapun. Elhagyjuk a megosztottság régi világát, és belépünk az Ismeretlen rejtélyes, felderítetlen birodalmába. A levegő olyan, mint egy vízszerű anyag. Ezek, a Láthatatlan finom áramlatai.

Most érzelmeink meggyógyítására koncentrálunk. Ez egy állandó elengedési folyamatot igényel, folyamatos újraértékelését régi érző-, és szerető létezésmódjainknak. Sok kapcsolat szerveződik át, vagy bomlik fel az Első Kapun való áthaladásunk során. Ezután szívünk nagyon is szükséges meggyógyításával, megtapasztaljuk Egyetlen Szívünk aktiválását.

Az Egyetlen Szív, mindannyiunk szíve. Ez új érzelmi testünk legbensőbb része. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a szíven osztozunk, egy sokkal hatalmasabb és igazabb szíven, mint valaha. Az Egyetlen Szív az, melyet nem lehet összetörni. Nincs többé „adok” vagy „kapok” típusú szeretet. A szeretet egyszerű, állandóan újra ki – és beáramló körforgásban van. Amint elengedjük a múlt tapasztalatait, megtanuljuk élni Szeretetünket.

Pompás légi fényképek a Szent Táncokról, melyek Egyiptomban készültek a 11:11 Kapujának Nyitásakor

Minden szerzői jog Solara által védett 1989 -2009. Minden jog fenntartva.