Fordította: Gabor Beke

Solara megáll, hogy megszagolja egy virág illatát a Nap szigeten a Titicaca tónál.

Napjaink egyik igaz látnoka, Solara széles körben tisztelt feddhetetlenségéért, bátorságáért és elhivatottságáért. Ő segítette elő 1992-ben a 11:11 Bolygószintű Aktiválást, melyben világszerte jóval több mint 144.000 ember vett részt. Saját magát az Ismeretlen egyik elszánt felfedezőjének tartja, aki olyan helyekre jut el, hová korábban csak kevesen merészkedtek… a Láthatatlan még fel nem fedezett, szövevényes birodalmaiba.

Solara nem guru, nincsenek úgynevezett „követői” sem, Ő inkább katalizátorként szolgál, hogy saját magunk alapos megismerése által élhessünk a Felsőbb Valóság teljességében. És Solara nem is „közvetítő/csatornázó”. Ő egyszerűen megtestesíti saját végtelenségét és éli a saját igazát; ez olyan valami, ami mindannyiunk számára lehetséges.

Solarának egy igen ritka ajándék adatott meg, mellyel képes kifejezni a kifejezhetetlent, és megosztani azt világosan, erővel, megalapozott gyakorlatiassággal, mélységes szeretettel és humorral. Üzenete arra buzdít minket, hogy mind emberi, mind végtelen mivoltunkat öleljük magunkhoz, mivel a fizikai síkon így egyesítve azokat tudunk Vibrálóan Élőkké válni. VALÓSÁGOSAK lenni egy nem valóságos világban.

1987 óta Solara a 11:11 Szakrális Táncokat tanítva és Egy Lényünket aktiválva számos előadást, műhelymunkát (workshop), Mesterkurzust, Csillagszülöttek Találkozót és 11:11 Kapu Aktiválást tartott a következő országokban:

Anglia, Argentína, Ausztrália, Belgium, Brazília, Egyiptom, Equador, Finnország, Hong Kong, Horvátország, India, Írország, Kanada, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Peru, Skócia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Tahiti, Törökország, USA és Új-Zéland.

Sokunknak segített már igazzá és valóságossá válni. Ő a szellem igazi forradalmára!

Solara az alábbi 6 közismert metafizikai témájú könyv szerzője:

How to LIVE LARGE on a Small Planet (Magyarul megjelent: Belépési Pont)
11:11 - Inside the Doorway (Magyarul megjelent: 11:11 - A bennünk rejlő Csillagkapu) (Most teljesen átírva angolul a következő címen: 11:11 - Journey into Oneness (Utazás az Egységbe))
EL*AN*RA: The Healing of Orion (Orion gyógyítása)
The Star-Borne: A Remembrance for the Awakened Ones (Magyarul megjelent: Csillagszülöttek – Angyali útmutatások. Szakrális transzformáció és összeolvadás felsőbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel) (Most teljesen átírva angolul)
The Legend of Altazar: A Fragment of the True History of Planet Earth (Altazár legendája, Egy töredék a Föld bolygó igaz történetéből)
Invoking Your Celestial Guardians (Égi Oltalmazóid segítségül hívása)

Solara hamarosan Új Életének színhelyére, Dél-Amerikába költözik.

Látogassa meg Solara utazásainak fotógalériáját.