Solara Szörf Riportja a 2008-as évre

Az Újba és az Igazba

Fordította: Piroska Kalmar & Mónika Farkas

Üdvözöllek 2008-ban, az Erőteljes Áttörés Évében!

2008 az az év, amelyre vártunk. Nagyon erőteljes és izgalmas év, amelyben minden dolog lehetséges.

Ez az év a mérhetetlenül mély monolitikus emelkedések éve, amelyben megtapasztaljuk az alapvető életátalakító belső és külső változásokat az egész év folyamán. Az év végére, nagyon különböző körülmények között találjuk magunkat ahhoz képest, ahol most vagyunk. Új emberekkel leszünk, új helyeken, új karrierutakon, amelyek magukban foglalják a kreativitásunkat. Legtöbbünk, egy nagyon kiterjesztett tudatossággal fog rendelkezni a prioritások egy teljesen új csoportjával.

2008 jelenti az illuziók végének a kezdetét, és számos változást fog elhozni. Ezek a változások szerfölött nagyobbak lesznek azok számára, akik még nem léptek be az új szintjükbe és még nem váltak Igaz Mag Lényekké.

Néhány változás személyes szintu, amelyekben bármely bennünk lévo elem, amely már lejárt, vagy visszatart minket attól, hogy igaz önmagunk legyünk, felszínre emelkedik, nagymértékben felnagyítódik azért, hogy egyszer és mindenkorra elengedjük. Ez azért van, mert képtelenek vagyunk tovább vinni bármit is, ami nem igaz bennünk. Az egész év folyamán, folyamatosan kihívásoknak leszünk kitéve azért, hogy életünket, mint Igaz Mag Lények éljük. Mivel ha így teszünk, akkor a Gyors Vonaton leszünk a Legvadabb Álmaink Beteljesülése felé.

2008-ban megtapasztaljuk a Lótusz Szeretet megemelt energiáinak beáramlását egy olyan frekvencián, amely soha ezelott nem volt megtapasztalható a Földön. Ez már megkezdodött. A Lótusz Szeretet a mélyebb Láthatalan birodalmából származik, a Lótusz Világból, és elhozza a tudatosság egy teljesen új szintjét, amit én csak Ultra Felsobb Valóságnak tudok hívni, valamint a Tiszta Igaz Szeretet egy magszintu rezonanciájának, amely abszolút hatással van mindenre. Alapveto, hogy teljesen összehangoljuk magunkat ezekkel az energiákkal, amint csak lehetséges.

A Lótusz Szeretet eroteljes beáramlásának az egyik mellékhatása, hogy ledönt minden illúziót. Emiatt, a külso világ idonként felfordulásokat fog megtapasztalni. Ezek lehetnek a külso káosz és a fokozott félelem idejei. A pénzügyek területe különösen érzékeny; lehetséges néhány világvaluta, a pénzügyi piacok és a monetáris rendszerek összeomlása. Mivel mi a Beteljesedés Idejében vagyunk, a réginek ez az összeomlása várható.

Ez még sokkal fontosabbá teszi számunkra, hogy a Lótusz Szív középpontjában maradjunk mindig és maradjunk Valóságosak és Igazak. Ha így teszünk, minden rendben lesz. Az Ultra Felsobb Valóságban leszünk, amelyben igazi boség van, és képesek leszünk bármit megtenni, amit meg kell tennünk, bármely jelentos pénzügyi kihívás nélkül. Teljesen támogatva leszünk minden szinten az Új Életünkben.

Az egész év folyamán, megtapasztaljuk a Zöld Lámpák, az Arany Lehetoségek, a Fo Útkeresztezodések, a Monolitikus Felemelkedések és a Kvantum Áttörések állandó folyamatát. Ezek olyan szinteken fognak megtörténni, amelyeket még nem tudunk elképzelni. És ezek után, semmi sem lesz már ugyanaz....

A 2007-es év áttekintése

A 2007 az Átmenet óriási Éve volt. Egy fo Forduló Pont volt, amelyben kivettük az ismert környezetünk földjébol a fát, amely hosszú ideje be volt ágyazódva, és a gyökereit gondosan becsomagoltuk egy zsákvászonba azért, hogy készen legyen elmozdulni egy új helyre, amint a megfelelo ido elérkezik.

Habár, gyakran az volt érezheto, hogy nem sok mindent valósítottunk meg, vagy hogy nem hajtottunk végre hatalmas belso változásokat, az év végére láthattuk, hogy sok mindent elértünk. Sokkal többet, mint ahogyan azt észrevettük.

Ez volt az az év, amelyben sokunk megszülte az Igaz Mag Lényét és elmozdította a külso életét egy teljesen új szintre. Tettük ezt azáltal, hogy kitisztítottuk az összes lejárt elemet magunkon belül, amelyeket meg tudtunk találni és azáltal, hogy megváltoztattuk a cselekedeteinket és a válaszainkat, úgy, hogy azok egy még tökéletesebb tükrévé váltak annak, akik valójában vagyunk.

Újramintáztuk a Múltat elhozva a mi új lényünket, vagy néha a mi jövobeli lényünket, a régi szituációkba, hogy teljesen megváltoztassuk a válaszainkat, ezáltal semlegesítve a régi indítóimpulzusokat és feloldva a korlátozó mintákat, amelyek régóta visszatartottak bennünket. A dolgokat a Ho’o Pono Pono által csináltuk jól, kijavítva a múlt kiegyensúlyozatlanságait azáltal, hogy mindent egy teljesen új szintre vittünk.

Ahogyan átfésültük a lényünket elengedtünk sok embert, lejárt kapcsolatokat, nem kielégítő munkákat, korlátozó koncepciókat, felszínes társadalmi tevékenységeket és lejárt spirituális gyakorlatokat. Ez a masszív elengedés folytatódni fog a 2008-as év folyamán, amikoris új rétegek tárulnak fel, ahogyan még inkább valóságosabbá és még inkább igazabbaká válunk. És egyre inkább könnyebbé válik megtenni ezt az elengedést.

Szintén sok oszlopát elengedtük a régi életünknek és elkezdtük gyűjteni az eszközöket és az ismérveket az Új Életünkre vonatkozólag. Ezek a dolgok valójában lehorgonyozták az Új Életünk rezonanciáit a régi életünkön belül, segítve minket saját magunk felszabadításában és az Új és az Igaz felé való elmozdulásban.

Valahányszor amikor tudtuk, akkor átadtuk a felelősségek jogarát, amelyeket kinőttünk, azoknak, akik készen álltak ezeket elvenni, ami által ők a következő szintjükre léptek. Sok befejezetlen projektet befejeztünk.

Az egész év folyamán kihívásoknak voltunk kitéve, hogy áttörjük a régi mintákat, előrelépjünk, mint Igaz Mag Lények úgy, mint soha azelőtt. Szükséges volt egész lényünkkkel evezni az Új Életünk felé, még akkor is, amikor nem tudtuk, hogy az hol helyezkedik el, vagy annak részleteit, hogy hogyan juthatnánk el oda. Ez nem kívánt hitet vagy bizalmat; ehelyett ez megtörtént azáltal, hogy összehangolódtunk a mély, belső tudásunkkal tudva, hogy az új, igaz irányokba vagyunk hívva. A hajlandóságunk által a fő prioritásunk az Igaz Mag Lénnyé válás lett és az, hogy teljes elkötelezettségünkkel az Új Életünk felé menjünk előre.

Mindezt merev struktúrával tettük a szívünkön át, amely teljesen újjá lett alakítva az Igaz Szeretet Új Mátrixába. Ez azt jelentette, hogy az év legnagyobb részében a szeretetünk nem volt könnyen hozzáférhető. Gyakran érzéketlenséget vagy közömbösséget éreztünk, sokkal inkább, mint a szeretet hullámaival való feltöltést. Ez az érzelmi közöny vagy semlegesség szükségszerű volt, annak érdekében, hogy kezeljük az esetenkénti keménységét azoknak a dolgoknak, amelyeket meg kellett tennünk, lehámozva mindent, ami nem igazi.

Habár, néha úgy tűnt, mintha a szeretetünk eltünt volna, ez nem így volt. Az érzelmi testünk teljesen át lett alakítva, hogy képes legyen kezelni a Lótusz Szeretet bőségét, amely 2008-ban bejön az életünkbe. 2007 végére az állványzatunk óriási nagy darabjai már elhagytak bennünket.

2007 hatalmas átmenetei sokunkat elmozdítottak a Jó Időben – Jó Helyen állapotába, amely a kinduló pont az Új Életünkbe.

Ahol most vagyunk

Amióta először elkezdtünk inkarnálódni a Földön, egy végtelen kiterjedésű homokos part mentén sétáltunk. Minden tapasztalatunk a lábnyomok hosszú vonalát hagyta a homokban magunk mögött. Ha megállunk és hátranézünk, akkor meglátjuk a teljes történetünket a homokba beágyazódva.

Voltak olyan idők, amikor vadul rohantunk előre, lelkesen táncoltunk. Vannak jelek a homokban, ahol feladtuk, és a földhöz csapkodtuk magunkat, hogy túlságosan kimerítő folytatni. A lábnyomok megteltek könnyeink tócsáival. Ott vannak a csúnya hegek, ahol mi mérgesen rugdostuk a homokot frusztráltan, türelmetlenül és elégedetlenül. Láthatjuk a helyeket, ahol megálltunk imátkozni vagy meditálni, átmeneti oltárokat építve a homokban bárminek, amiben akkor hittünk. Vannak még remek homok szobrok, amelyeket akkor készítettünk, amikor tele voltunk inspirációval. A bölcsesség szavai, amelyeket bevéstünk az út mentén. A hatalmas szívek, amelyeket akkor rajzoltunk, amikor szerelmesek voltunk. Az idők, amikor csak vonszoltuk magunkat nehézkes léptekkel. A számos lábnyom, amikor másokkal sétáltunk – néha szeretettel, nevetve és támogatva; néha verekedési nyomokat hagyva a homokban, amelyek a konfliktusokból származtak és vértócsákat a legkegyetlenebb csatáinkból.

Minden, amit valaha is megtapasztaltunk fel van jegyezve a homokban magunk mögött. Ez a mi történelmünk – a mi személyes történetünk. És ez mindenkinek ott van, hogy megnézze.

Ezután valami teljesen váratlan történik. A Szeretet egy gigantikus Tsunamija feltűnik és egy óriási XUA-val (zhwah) elmos mindent! Megállunk az utunkon, bizonytalanok vagyunk, hogy mit tegyünk. Történelmünk csak most törlődött. Hirtelen meztelenre vetkőztetve érezzük magunkat. Hogyan tudunk tovább haladni anélkül, hogy magunkkal vinnénk minden múltbéli tapasztalataink nyomait (és csomagjait)?

A válasz, hogy Nagyon Tudatosan. Nagyon Helyesen. Integritással. Elkötelezettséggel. Fókuszált Szándékkal. Legigazibb Szeretetünkkel.

Most mi realizáljuk, hogy egy Arany Lehetőség adatott nekünk. Egy lehetőség, hogy teljesen újraalkossuk magunkat és az életünket bármely módon, amit választunk. Egy lehetőség, hogy belenézzünk a Szíveink Szívébe és meglássuk, kik vagyunk igazából és kiderítsük, hogy mi az, amit a leginkább szeretnénk tenni az életünkkel. Most egy Új Kezdetet kaptunk.

Ezzel az üres vászonnal választhatjuk, hogy inspirálva vagyunk, vagy választhatjuk, hogy meg vagyunk félemlítve. Mit fogunk választani? Ha mi meg vagyunk félemlítve, akkor meggondolatlanul megragadunk olyan sok régi dolgot, amennyit csak lehetséges és odavetjük a vászonunkra, így az nem fog olyan tisztának és üresnek tünni. Nem fogjuk bánni, hogy szeretjük-e ezt a dolgot vagy sem, nem fogjuk bánni, hogy az lejárt-e vagy sem. Egyszerűen megragadunk bármit, ami a közelünkben van, és erősen belekapaszkodunk.

Ha nem váltunk tisztává annak tekintetében, hogy kik vagyunk igazából, ha mi még mindig ellenállunk annak, amiről tudjuk, hogy igaz, vagy ha mi nem kérdeztük meg önmagunkat, hogy mit akarunk igazából, akkor csak tétlenül el fogunk fogadni bármit, ami körülöttünk van. El fogjuk mulasztani a csodálatos Arany Lehetőségünket, hogy belépjünk a teljesen Új Életbe, amely magában foglalja Legvadabb Álmaink Beteljesülését.

Ha inspirálva vagyunk, akkor magunkhoz öleljük a tiszta vásznunk ürességét. Tudni fogjuk, hogy bármi odajöhet, de óvatosak leszünk, hogy csak azt tegyük oda, amit igazán akarunk, amit tökéletesen igaznak érzünk. És amikor folytatjuk az utunkat, ami már soha többé nincsen megterhelve elmúlt történelmünk nehéz súlyával, könnyedén és igazul fogunk lépni, olyan kevés új lábnyomot hagyva, amennyit csak lehetséges.

Ez az, ahogyan elérjük a part végét....

A régi út vége.

Amikor a part hirtelen véget ér, rendkívül meglepődünk, mivel ez az utolsó dolog, amit valaha is vártunk. Most merre menjünk?

Közvetlenül előttünk semmi sincsen. Nincsen föld. Nincsennek határkövek. Nincsennek fák. Nincsennek emberek. Nincsen térkép. Ez a Tiszta Ismeretlen. Mit csináljunk?

Tudjuk, hogy nem tudunk csak egyszerűen megállni és ottmaradni, ahol vagyunk. Tudjuk, hogy nem tudunk visszamenni, mivel már elértük a Nincs Visszatérés Pontját. Tudjuk, hogy előre kell mennünk az Új Életünkbe, még akkor is, ha még nincsen világos képünk arról, hogy hogyan is néz az ki. Ez csak az útirány, amerre igazán akarunk menni. Így az egyetlen lehetőség számunkra az, hogy felemeljük a jobb lábunkat és előremozdítjuk, lelépünk az Ismert Térképéről és az Ismeretlen feltérképezetlen birodalmaiba lépünk.

Nem látunk semmit, amire ráléphetünk, és mégis előremozdítjuk a lábunkat, bízva, tudva, hogy a lábunk találni fog valamit, ahol megállhat. És csodálatos módon… Talál.

Így, most egyik lábunk a parton van, és a másik lábunk az Ismeretlenben. Mit csináljunk? Egyszerűen emeljük fel a bal lábunkat és mozdítsuk előre. A lábunk találni fog valamit, ahol megállhat. És ez az, ahogyan átmegyünk a hídon az Ismertből az Ismeretlenbe, a régi életünkből az Új Életünkbe.

2008-ban meg fogjuk tenni az utazásunkat ezen a hídon keresztül az Itt és az Ott között és elérjük az Új Életünk partjait. A Legvadabb Álmaink Beteljesülésének a helyét. Ez lesz a kezdő pontja egy teljesen új korszaknak. Egy új ciklusnak, amely messze hatalmasabb, mint amit jelenleg realizálni tudunk.

A pillérek összeomlanak

Mindegyikünk egy erős kőpillér. Mindvégig az elmúlt idők folyamán, a kőpillérünk fenntartott bennünket. Ez volt a mi fő támogatásunk és mi mindig tudtuk, hogy nélküle leesnénk. Egészen mostanáig....

2007-től kezdve, a kövek, amelyek a legyőzhetetlen pillérünket alkották, elkezdtek leesni, és velük együtt óriási, nagydarab malterek estek le. Ez felkavaró volt enyhén szólva. Néhány ember számára ez rémisztő, azt érezve, hogy elveszítik a fogodzójukat, és földeletlenné válnak.

Valahányszor, amikor a pilléreink darabjai leesnek, a szokásos válasz az, hogy gyorsan megpróbáljuk visszatenni őket a helyükre. Habár, ez nem működik egyáltalán. Nem számít, hogy milyen keményen próbáljuk ezt megtenni, nem tudjuk megjavítani azt, ami nem szándékozik rögzítődni.

A legjobb válasz az, hogy egyszerűen hagyjuk az oszlopunkat összeomlani. Sebezhetőnek érezzük magunkat. Nem érezzük magunkat támogatottnak a támogatás szokásos értelmében. És akkor, amikor idegesen várakozunk arra, hogy az egész világunk összeomoljon, fel fogjuk fedezni, hogy a mi lényünk nem omlik össze. Csak erősebbé és tisztábbá válik.

Ez azért van, mert a látszólag szilárd kőpillérek mind a dualitás illúziói. Ami igazán összetartott mindent, az a titánium rúd az oszlop közepén. Ahogyan az oszlopaink összeomlanak, ez lesz az egyetlen dolog, ami megmarad. És az egyetlen dolog, amire szükségünk van.

Ekkor fel fogjuk fedezni a létezés egy új könnyedségét. Egy új mozgékonyságot. Egy igazi szabadságérzést. A nehéz malter – és kőrétegek nélkül, teljesen ki tudunk terjeszkedni az Igazi Mag Lényünkbe, amely jóval túl van a mi személyes lényünk kerületein. Ki tudunk terjeszkedni végig az Új Mátrixba. Élő Szeretet Lótuszokká tudunk válni.

És most mi készen állunk a szent keresésre, hogy megtaláljuk az elrejtett kincseinket.

Elrejtett kincsek

Ez a mitikus összhangok egy misztikus éve. Ősi ösvényeket fogunk követni, amelyek teljesen új útirányok felé vezetnek bennünket. Néhányunk a Sárkány Útján vagy a Fehér Őz Útján fog sétálni; mások a Szárnyas Oroszlán útján lesznek. Sok ősi ösvény van, úgymint a Fehér Ló Útja, amely most fog megmutatkozni. És ha mi az igazi ösvényünkön sétálunk, bármi legyen is az, mi végül az Igaz Szeretet valódi Ösvényén leszünk.

Amikor megtaláljuk az igazi ösvényünket, elkezdjük szent keresésünket az elrejtett kincseink után. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy vannak speciális helyek, amelyeket meg kell látogatnunk, speciális emberek, akikkel találkoznunk kell és speciális dolgok, amelyeket meg kell találnunk. És természetesen, a mi végső elrejtett kincsünk az Egy Igaz Szerelmünk.

Ami ezt a keresést egy kicsit kihívásossá teszi, az az, hogy nekünk nincsen megmondva előre, hogy hová kell mennünk vagy, hogy mit kell megtalálnunk. Nincsen lista a kezünkben. Helyette, fel kell ismernünk az elrejtett kincseinket, ahogyan azok feltűnnek.

Minden egyes alkalommal, amikor szembe találjuk magunkat az egyik elrejtett kincsünkkel, azt az érzést tapasztaljuk, mintha valami nagy dolog kattanna az igazi helyére. Egy régóta elveszített fonál lesz újraszőve lényünk szövetébe, és az egész mintázat megváltozik. Egy új, igazibb minta jelenik meg, amely hosszú ideje rejtve volt. Egy ékkő lesz elhelyezve a koronában.

Minden egyes elrejtett kincs, amelyet összeszedünk, újra összekapcsol bennünket a Lótusz Szív Magjával. Minden egyes kincs, amelyet megtalálunk, mélyebbre visz minket az Ultra Felsőbb Valóságba. És pontosan ez az, ahol igazán lenni szeretnénk.

A torzítások sávja

A Lótusz Világot körülveszi a Torzítások Sávja, amely mint egy szűrő- rendszerként szolgál a Lótusz Szív számára. Ezek a szűrők olyan finoman hangoltak és tökéletesen kalibráltak, hogy nem fogják engedni, hogy bármi is belépjen a Lótusz Világba, ami nem igazi.

Ha mi Igazi, Mag Lényekké váltunk, akkor könnyen keresztül tudunk lépni a Torzítások Sávján, és be tudunk lépni a Lótusz Világba. Azonban, ha bármiféle illúziókat hordozunk még, ha még az ego vagy az önzés motivál bennünket, ha még mindig megalkuvóak vagyunk azzal kapcsolatosan, amiről tudjuk, hogy igaz, ha még mindig ellenállunk annak, akik igazából vagyunk, ha a zsebeink tele vannak tömve lejárt elemekkel, akkor nem fogunk tiszta utat kapni a Lótusz Világba.

Helyette, minden, ami nem tud belépni a Lótusz Világba olyannyira fel lesz nagyítva, amikor elérjük a Torzítások Sávját, hogy lehetlen lesz figyelmen kívül hagyni. Nemcsak hogy fel lesz nagyítva, de nagyban el lesz torzítva úgy, hogy az illúziók, amelyeket még magunkkal viszünk, az illúziók illúzióivá válnak.

Ez tiszta és határozott cselekedetet kíván. Ha igazán be akarunk lépni a Lótusz Világba, nekünk gyorsan el kell engednünk mindent, ami visszatart minket, engednünk kell, hogy minden elmenjen, ami megakadályoz bennünket, hogy teljesen őszinték és integráltak legyünk magunkkal és másokkal. Ezt meg tudjuk tenni a XUA (zhwah) hang segítségével, mialatt mindkét karunkkal előremutató és felfelé irányuló mozdulatokat teszünk. XUA! Ez a Lótusz öntisztító mechanizmusa, ami elmos mindent, ami nem igazi és kitisztítja az utat előttünk.

A Torzítások Sávja nem egy olyan hely, ahol félnünk kellene. Egy nagyon is igazi célt szolgál. És mindig jó tudatában lenni, hogy hol vagyunk, és éppen mit tapasztalunk meg. De fontos, hogy ne ragadjunk bele.

Horizontális betegség

Ez egy nagyon furcsa jelenség, amely mostanában történik, és Horizontális Betegségnek hívják. Ez akkor fordul elő az emberekkel, amikor beleragadnak a Torzítások Sávjába. Főként azokra van hatással, akik többet tudnak, de nem hallgatnak magukra és nem igazak, ahhoz, akik ők valójában. Akik nem eveznek a teljes lényükkel annak ellenére sem, hogy ők tudják, hogy ez az, amit tenni szándékoznak. Akik még mindig megalkuvóak vagy eltompítják, hogy kik is ők valójában.

A Horizontális Betegség hatással van néhány igazán briliáns emberre, azokra, akik igazán tudják, hogy mi történik. Ez azért van, mert még mindig megpróbálnak kettős életet élni.

Belső vakfoltokkal kezdődik, amelyek tovább nagyítódnak. Ezután, mások hibáztatásának a végtelen folyamata kezdődik el a saját kudarcuk miatt, hogy nem lépnek be teljesen. Be vannak burkolva abba az illúzióba, hogy ők egy új helyen vannak, amikor nincsennek. Vagy beleragadnak szembetűnően nyilvánvaló régi mintákba és szituációkba, mondván, hogy ez az ő igazi céljuk, amikor pedig nem az.

Mielőtt valaki teljesen a Horizontális Betegség alá kerül, a tisztaság gyorsan elmúló pillanataiban van, megkérdőjelezi az útirányát, és hogy hová tegye az energiáját. Ezután, belecsúszik a saját tudása tudatalatti feladásába, elveszíti a döntési képességét és megadja magát a feledés és a tagadás mély álmának.

Ez a Horizontális Betegség. Nem azért került említésre, hogy félelmet negativitást vagy ítélkezést keltsen. Egyszerűen a jelen pillanat valóságának a része és nekünk a tudatában kell lennünk ennek. Ez néhány legnagyszerűbb, legtudatosabb emberrel is megtörténik. Egy tükürvilágba vannak belehúzva, egy párhuzamos valóságba, amelyben elveszítik a kapcsolatot azzal, ami valóságos.

A Horizontális Betegség nemcsak a dualitásba való beleragadás, ez a dualitáson túli dualitás. Amikor valaki elkapja, akkor egy erőtér jön létre, amely eltaszít és elutasít bármit, ami igaz. A Horizontális Betegség alatt, az összes rossz választást meghozzuk és visszautasítjuk az összes igaz embert. Ez sokkal inkább olyan, mint egy varázslat és egy olyan állapotba hozza az embert, amely a félbeszakított animációhoz hasonló, ahol folyamatosan köröz az ember a Lótusz Világ körül a Torzítások Sávjában, mint a Szaturnusz gyűrűi.

Ez megtörténik néhány legigazibb emberrel, a hozzánk legközelebb álló és legkedvesebbekkel, akik igazán különbséget tudnának tenni.

Néhány módszer, hogy megelőzzük a Horizontális Betegséget, hogy erős energetikai mezőt állítunk fel, amely a Felsőbb Valóságban van lehorgonyozva az otthoni környezetünkben. Összegyűjtünk olyan sok, az Új Élethez kapcsolódó eszközt, tárgyat és kézséget, amennyit csak lehetséges, mivel ezek az ismérvek a mi jövőnkre vonatkozólag. És csak folytassuk az evezést....

És amikor a felemelkedés az Ultra Felsőbb Valóságba megtörténik, ezek az igaz emberek, akik a Horizontális Betegség bűvölete alá estek, az elsők között lesznek, akik fel lesznek ébresztve.

Az Ultra Felsőbb Valóság

Az Ultra Felsőbb Valóság olyan új, hogy nehéz leírni. Egypár hónappal ezelőttig, nem tudtam, hogy létezik. Gyakran egy Fő Útkereszteződéssel való találkozás váltja ki, amely egy erőteljes összehangolódás a JÓ IDŐBEN – JÓ HELYEN állapotával. Minden egyes Fő Útkereszteződés egy hatalmas robbanást teremt a lényünkön belül, amely fellő minket az Ultra Felsőbb Valóságba.

Minden, amit el tudok mondani ezzel kapcsolatosan az az, hogy az Ultra Felsőbb Valóság energiái igazán bámulatot keltőek és egészen mások, mint bármi, amit eddig tapasztaltam. Minden ultra felerősített és teljesen tiszta. Teljesen időtlen, az óriási nagyság és a messzi kiterjedés érzésével, messze túlmenően bármin, amit eddig ismertünk. Hihetetlen szabadsággal jár, hogy elmozduljunk mindenfelé az időben, térben és az időn, téren túl. Ezzel jár szintén egy szuper megnövelt mindent-látás / mindent-tudás, valamint egy mély jóllét érzése. Amikor benne vagyunk, ultra mezítelenül érezzük magunkat, majdnem áttetszőnek, mégis tisztán jelenlévőnek.

Az Ultra Felsőbb Valóságban való létezés elindítja a lényünket, hogy felfedezzen előzőleg elfelejtett vagy hosszú ideje elrejtett információkat. Olyan, mint a korábban nem látható dolgok egy teljes titokvilága, amely vár arra, hogy egyszer, amikor megérkezel oda, akkor megtaláld. Ez hozzáad egy teljesen új dimenziót a kincskeresésünkhöz.

Van egy olyan minősége az Ultra Felsőbb Valóságnak, amely nagyon olyan, mint az AN energia, egy erőteljes egyesülés a ’vissza az igazi kezdetek’ ősiségével, amely összeolvad egy teljesen alap-áttörő Újjal. Ez a MUA: a kezdetek előtt. Amikor belépünk ide, egy teljesen új kezdet helyén vagyunk, egy teljesen új korszak kezdődik, éppen úgy, ahogyan ez nagyon régen volt, még a spirál egy nagyon más szintjén.

Az Ultra Felsőbb Valóság olyan erős, hogy még egy rövid elmerülés is benne teljesen megsüti lényünket. Ez az egyik oka, hogy az elmúlt évet állványzat alatt töltöttük. Nem csak az érzelmi testünk kap átalakítást, de az idegrendszerünk is, így meg tudjuk tartani az Ultra Felsőbb Valóság intenzitását anélkül, hogy megsülnénk.

Ami igazán csodálatos, hogy amikor belépünk az Ultra Felsőbb Valóságba, minden felfordul. Az Ismert és az Ismeretlen teljes térképe a feje tetejére áll, hogy feltáruljon egy teljesen új és váratlan tájkép. Az új tájképen minden megváltozik. Néhány dolog mind az Ismertből, mind az Ismeretlenből elmegy. Minden ismert elem a régi tájképről át lett rendezve és új pozícióba kerül. És sok új elem mind az Ismertből, mind az Ismeretlenből most feltárul.

Ez emlékeztet engem „A Karib-tenger kalózai: A világ végén” című filmre, amikor Johnny Depp megfejti a forgó körtérképet, ami azt mondja: „A Fönn van Lenn. A Lenn van Fönn.”, és meg kell fordítania a hajóját fejjel lefelé, hogy kiszabaduljon. Ez pontosan az, amit nekünk is tennünk kell, amikor belépünk az Ultra Felsőbb Valóság fejjel lefelé fordított tájképébe, így a Legvadabb Álmainkon Túl szféréjában vagyunk.

Igaz Szeretet a Magig

2008-ban, meg fogunk tapasztalni egy erőteljes alámerülést a Lótusz Szeretetbe. Az állványzat, amely hosszú ideig fedte érzelmi testünket véglegesen leesik, és képesek leszünk szeretni és szeretve lenni úgy, mint soha azelőtt. Ez messze van bármely szeretet mértékétől, amit eddig ismertünk.

Így az Igaz Mag Lények képesek lesznek megtapasztalni az Igaz Szeretetet a Magig. Ahogyan az év előrehalad, ez válik a földdé, amin állunk és a levegővé, amit belélegzünk. Mi leszünk az Igaz Szeretet a Magig megtestesítői. És ez meg fog történni akár az Egy Igaz Szerelmünkkel vagyunk, akár nem, mivel ez maga a rezonancia, amely el fog bennünket vezetni a Fő Útkereszteződéshez, ahol találkozunk egymással.

Az Egy Igaz Szerelem sokunk életébe ebben az évben fog eljönni. Néhányan az elmúlt évben megtalálták Egy Igaz Szerelmüket, de akik ebben az évben jönnek, azokra megéri várni.

És kérlek, ne vesztegesd az idődet a kereséssel, mivel akkor találjuk meg egymást, amikor a legkevésbé várjuk. Helyette, fordítsuk a figyelmünket saját magunkra, hogy Valóságossá és Igazzá váljunk, így mi teljesen készen állunk a találkozásra. Éljünk az Igaz Szeretet a Magig rezonanciájában. Amikor belépünk a következő szintünkre és igazi Királyok Királyává, és igazi Királynők Királynőjévé válunk, Egy Igaz Szerelmünk hamarosan feltűnik.

Ha az igazi pályánkon maradunk, akkor kétségtelenül találkozunk egymással. Csak tudjuk, hogy amikor találkozunk, akkor minden végérvényesen megváltozik. A kártyák teljesen új készlete lesz hozzáadva a mi kártypaklinkhoz, amely képessé tesz bennünket arra, hogy egy teljesen új játékot játszunk, amelyről soha nem tudtuk, hogy létezik.

Újrakapcsolódásunk Egy Igaz Szerelmünkkel szerves része utazásunknak 2008-ban. Ez olyan fontos, hogy erről sokkal nagyobb mélységben fogok írni a havi Szörf Riportokban, ebben az évben.

A 2008-as év áttekintése

2008 az az év, amelyre vártunk. Minden abszolút sínen van 2008-ban. Ez a ’Csináljuk vagy Elszalasztjuk’ kérdések nélkül. Ami leginkább segíteni fog nekünk, ha a Lótusz Szív középpontjába helyezzük a lényünket. Evezünk éjjel és nappal egész lényünkkel. Mesteriségünkben élünk minden egyes pillanatban. És kiterjesztjük a lényünket, azért hogy az Egység Mester Szolgálóivá váljunk.

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy felületesek legyünk életünk bármely aspektusával kapcsolatosan. Bármiféle illúzió továbbcipelése magunkban különösképpen káros és visszatarthat bennünket. Ennél a pontnál a játékban, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy bármit tegyünk, ami nem igazi. És kérlek, emlékezz: ne vondd kétségbe, amiről tudod, hogy igaz. És ne vondd kétségbe, aki igazán vagy.

2008 Monumentális Éve alatt életünk mélyreható változásokon fog keresztül menni. Sok ajtó be fog csukódni és sok ajtó kinyílik majd. Folyamatosan át leszünk irányítva, amíg összekapcsolódunk legigazibb ösvényünkkel.

Egész éven át, szembe találjuk magunkat a Fő Útkereszteződések sorozatának lehetőségével, és mindegyik teljesen életmegváltoztató lesz.

Egész évben szuper emberien elfoglaltak leszünk. És gyakran a Változó Irányú Szörfölés közepette kell majd megcsinálnunk a dolgokat a Nyugtalanság Tengerében. De sok energiánk és lelkesedésünk lesz, hogy elvégezzük az előttünk álló dolgokat, amíg a Szíveink Iránytűjét követjük, és mindent beleadunk, amink van.

Sokunk hívva lesz, hogy megváltoztassuk a lakóhelyünket és megtaláljuka a tökéletes helyet, ahol meg tudjuk kezdeni az Új Életünket. Ezek az új lakóhelyek nagyon is lehetnek teljesen váratlan területek, úgymint egy olyan ország, amire soha nem gondoltunk, hogy odaköltözünk.

Potenciális helyek egy sora van, ahová elköltözhetünk, valamint több potenciális Egy Igaz Szerelmünk van. Habár, egy hely erősebben fog bennünket odahívni, mint a többi. Nyitottnak kell maradnunk bármiféle jel és nyom iránt, hogy hová kellene mennünk, és el kell engednünk bármiféle előre kigondolt személyes preferenciát, tudva, hogy amikor összekapcsolódunk a tökéletes új helyünkkel, az egy nagyon specifikus összehangolódás lesz az Igaz Sorsunkkal és Célunkkal, ami megkérdőjelezhetetlen lesz. Amikor az idő megfelelő a költözésre, pontosan tudni fogjuk, hová szándékozunk menni.

Sok új ember fog belépni az életünkbe, akikkel egy mély rokonságot osztunk meg. Fel fogjuk fedezni, hogy a függetlenség és egyedüllét ideje lejár. Most együtt kell élnünk és dolgoznunk a többiekkel, akik osztják a célunkat, és akik ugyanazon a szent ösvényen sétálnak, mint mi. Emiatt, néhányunk el fogja kezdeni kis, rejtett közösségek kialakítását, ahol megemelt energetikai mezőket tudunk kialakítani, és a Lótusz Világba merülve tudunk élni, mialatt lehorgonyozzuk az Ultra Felsőbb Valóság rezonanciáját mindenki számára.

Munkánk szintén dramatikus emelkedésen fog keresztül menni. Úgy találhatjuk magunkat, hogy megváltozik a karrier irányunk és elfogadunk valami teljesen újat és váratlant. Erős kapcsolat van az új karrierünk és a kreativitásunk között, ami nagyon fontos. A kreativitásnak és a karriernek most teljesen egyesülnie és manifesztálódnia kell. Mindegyikünknek meg kell találnia az egyedi útját, amely az Egyet szolgálja a munkán belül, amit csinálunk, mivel a szolgálat komponense nélkül mi nem tudunk teljesek lenni. Ez szélesre fogja tárni az ajtót a bőség és a Legvadabb Álmaink beteljesülése felé.

Ha mi követjük a Szíveink Szívének a legmélyebb sugalmazását, és azt csináljuk, amit imádunk csinálni, minden jól fog menni. De ha megalkuvóak vagyunk önmagunkkal bármilyen módon, akkor mellékvágányra fogunk kerülni és elszalasztjuk ezeket a csodálatos, egy életre szóló, Arany Lehetőségeket.

Az év folyamán, lesz néhány sokkoló meglepetés. Ezek sokkolóak lesznek, mivel annyira váratlanok. És mivel ez a Beteljesülés Ideje, alkalmanként nyillalást érzünk, hogy elértük a világ végét. Ami így is van. Ez a dualitás régi világának a vége és egy teljesen új korszak kezdete. És mi kifejezetten azért jöttünk ide, hogy itt legyünk ebben az időben.

2008-ban el fogjuk érni Új Életünk ragyogó partjait. El fogjuk kezdeni új alapjaink létrehozását. Új barátságokat fogunk kovácsolni. Kreativitásunk kirobban az új karrierünkben. Az Igaz Szeretet Ösvényén fogunk legyalogolni karonfogva Egy Igaz Szerelmünkkel, mélyen hálásan a hosszú útért, amely idehozott bennünket.

És ezután, el fogjuk felejteni az utunkat, elengedve a kozmikus homokba, és egyszerűen az ITT és MOST-ban fogunk élni… Az ÚJban és az IGAZban.

2008 az az év, amelyre vártunk....

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Make the Great Year
of 2008 bring you
the Breakthrough of All Breakthroughs
the Fulfillment of your Wildest Dreams
and the Love of All Loves.

Nagy-nagy SZERETETTEL a Lótusz Szív Legmélyéről,

Solara


Copyright Solara 2008
Minden jog fenntartva
www.nvisible.com

 

Subscribe to Solara's Monthly Surf Reports & Weekly Updates here...

 
 
We are creating the templates for our future now!
 
 
 
Enjoy this wild ride into the New.
 
 
 
Let's fearlessly love with our whole beings!
 
 
 
Be constantly open to the Unexpected!
 
 
 
BE REAL, no matter what!