Click on this graphic to enter the NVISIBLE.

 
 

SOLARA SZÖRF RIPORT A 2009-ES ÉVRE

Fordította: Piroska Kalmar

AZ IGAZAK KIEMELKEDÉSE

Üdvözöllek 2009 Brilliáns Évében!

2009-et  a 11-es Mester Szám irányítja, amely el fog nekünk hozni néhány rendkívül ritka történést. Ezek a történések az „Egyszer egy Ezeréves Létidőben”, vagy az „Egyszer a Fő Ciklusok Kezdetén és Végén” típusú esetek. Számos kulcs esemény fog megtörténni 2009-ben. Többek között:

Az Egység és a Dualitás Útjainak a dramatikus elágazása.

Mindennek a szétesése, ami Hamis.

Az Igazak Kiemelkedése.

A 11:11 8-ik Kapu Második Részének Aktiválása.

Az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixának Megszületése.

Egy négy éves szakasz Kezdete megszülve egy új MUÁT, vagy Fő Evolúciós Ciklust.

A Fehér Sárkány Megszületése.

Összegyűlünk Egy Lényként Cselekedve.

2008 ÁTTEKINTÉSE

Az elmúlt év az átmenet egy erőteljes éve volt. Akik mi voltunk, amikor beléptünk az évbe mérhetetlenül különbözött attól a valakitől, akikké váltunk, amikor kiléptünk az évből.

Sokunk szútzúzva érezte magát és kimerülten sétáltunk az utolsó mérföldjeinken a dualitás régi útján keresztül. Időnként, a végső erőnkbe tellett folytatni az utat. Az év végére, az utolsó mérföldjeinken való átkelés elviselhetetlenné vált. Ez jelezte, hogy végre elértük a régi út végét.

A 2008-as évben szintén fel lettünk szólítva, hogy szembe nézzünk a Tökéletes Viharunkkal. Ez volt a mi utolsó kihívásunk, megmutatva, hogy mi az, amit a leginkább el akartunk kerülni, vagy amitől a leginkább féltünk, vagy a legnagyobb akadály volt az ösvényünkön. A Tökéletes Vihar volt az utolsó akadály, amelyet át kellett ugranunk, hogy szabaddá váljunk. És sokunk bátran belépett egyenesen a Tökéletes Vihar közepébe.

22008 a Szent Keresés egyik éve volt, amely segített nekünk összegyűjteni együtt és egyesíteni lényeink hosszú ideje elveszett töredékeit. Ez volt az Elrejtett Kincsek megtalálásának egyik éve, amely kincsek Igaz Mag Lényeink kapaszkodóiként szolgáltak. Átutaztunk a labirintuson, amíg elértük annak a középpontját. És azután hirtelen minden átfordult egy új, igazabb pozícióba. Megértettük, hogy mi az, ami igazi volt és mi az, ami nem volt igazi egy határtalanul nagyobb perspektívából. És sokunk tapasztalt kvantum áttöréseket, amelyek szabaddá tettek bennünket. És az Igazak elkezdtek kiemelkedni....

ELSŐ ÉS MÁSODIK HULLÁM

AZ ELSŐ HULLÁMOSOK RÉSZÉRE

Az Első Hullámosok azok a régebbi lelkek, akik nagyon régóta ezen a bolygón vannak. A 11-es Mester Szám alatt jöttünk ide lehorgonyozni az Újat. Nagyon sok Földi tapasztalásunk van és összegyűjtöttük a bölcsesség és a tudás bőségét.

Az elmúlt néhány évben fáradtan sétáltunk az utolsó mérföldjeinken egy sivár tájon, amely egyre inkább barátságtalanná vált. A régi víz gödrök és a táplálék régi forrásai, a kreativitás kiszáradt és jelentős erőfeszítésbe tellett megtalálni a létfenntartást és az inspirációt. Mindig cipelve a nehéz felelősségek súlyát, úgy tünt, hogy minden, amire időt fordítunk az a munka volt és a még több munka. Ez nem azt jelentette, hogy mi nem akartunk mókázni, mert akartunk. Csak a móka régi formái már nem voltak élvezhetőek tovább és túlságosan sok munkánk volt, amelyeket meg kellett csinálnunk magányos ösvényünkön.

Utolsó mérföldjeinken sétálva, gyakran megfeneklettünk az éles bozót töviseken és megbotlottunk a csúszós sziklákon, amelyek beszórták az ösvényünket. Emiatt, új utakat kellett megtanulnunk, hogy navigálni tudjunk a sok akadály között, amelyek blokkolták az utunkat. Ez megkívánt egy folyamatos átirányítást. A túlélés érdekében ki kellett fejlesztenünk egy újonnan kiterjesztett látást, hogy túl tudjunk látni minden külső látszaton, így tisztán meg tudtuk érteni, hogy mi FOLYIK IGAZÁN. El kellett hoznunk Új Igaz Önvalónkat minden cselekedetünkbe; egyébként a sok régóta lejárt elem szétzúzott volna bennünket.

Ugyanakkor, folyamatosan átfésültük lényeinket, rétegről rétegre és rétegről rétegre, kigyomlálva bármilyen maradványt, amely nem volt igazi, lehántva bármiféle félelmet vagy kétséget és ezeket szeretettel és tudással helyettesítettük. Mialatt mi ezt tettük, sokunk elfelejtette észrevenni, hogy a táj körülöttünk finomodott. A bozót tövisek kevésbé gyakoriakká váltak; ösvényünk akadályai kevésbé keményedtek meg és áttetszőbbek lettek. A táplálék új forrásait találtuk meg teljesen váratlan helyeken. A támogatás megérkezett, amikor a legjobban szükség volt rá.

Minél inkább igazabbá és valóságosabbá válunk, és minél inkább újrakalibráljuk belső tájunkat, azért, hogy az Ultra Felsőbb Valóságban tudjunk élni, annál gyorsabban változik meg a külső tájunk. Hirtelen, észrevesszük a vibráló zöld fű foltokat és egy méltóságteljes fát. Madarak tünnek elő a semmiből és elkezdenek énekelni. A levegő frissebb. Egy pezsgő folyam lát el bennünket a friss víz új forrásával.

Utolsó mérföldjeink a dualitás régi útján végre befejeződtek. És ez éppen, hogy nem baj, mert már nem sétálunk a régi úton többé. Már nem lakunk a dualitás haldokló világában. Nem tápláljuk a dualitást és a félelmet azáltal, hogy hiszünk benne. Az Ultra Felsőbb Valóságban élünk és tájunk friss és új, tele tökéletes virágokkal és példátlan szépséggel. És minden egyes lépéssel, amelyet megteszünk, a mi új világunk egyre tisztábbá, egyre igazabbá válik. Beléptünk Legvadabb Álmaink birodalmaiba és ezek egymás után manifesztálódnak számunkra.

A MÁSODIK HULLÁMOSOK RÉSZÉRE

A Második Hullámosok újabb lelkek, akiknek messze kevesebb létidejük van a Földön. Ők a 22-es Mester Szám alatt jöttek ide felépíteni az Újat. A friss energia és az új ötletek bőségével bírnak.

Az elmúlt néhány évben a Második Hullámosok unalmat és beteljesületlenséget éreztek. Habár, ők az energia bőségével rendelkeznek, nem tudják megtalálni a megfelelő helyeket, hogy felhasználják azt, és az energiáik elkezdenek stagnálni. Gyakran azt érezték, hogy szétrobbannak a bámulatos csodálattól, hogy teremteni akarnak, mégis semmi nem érződött eléggé igaznak vagy eléggé nagynak ahhoz, hogy elkötelezzék az energiáikat. A lehetséges karrier lehetőségeiket nézik, azonban felfedezik, hogy nekik nincsen. Helyette, kitöltik szabad idejük végtelen kiterjedését számtalan eltereléssel, végtelen tréninggel és kis léptékű projektekkel, amelyek nem teljesítik ki őket.

A Második Hullámosok jól tudják, hogy valami többről szól az élet, mégis nem tudják, hogy hogyan találják meg azt. Körülnéznek és minden, amit látnak más megdermedt Második Hullámosok és fáradt, öreg Első Hullámosok, akikről úgy tűnik, hogy mindig dolgoznak anélkül, hogy valaha bármit is mókáznának. A kézségek bőségével rendelkeznek, de hiányzik a magabiztosságuk, hogy ezeket a világba elhozzák. Egy módszert keresnek, hogy teljesen kifejezzék magukat, szabaddá váljanak a saját maguk által kirótt letargiájuktól, rohanjanak, mint a szél vadul és akadálytalanul, keresztül söpörjenek a bolygón elhozva a tartós változást, de néhány kulcs elem hiányzik. Így ők visszacsúsznak a semmit tevésbe, elbódítják magukat drogokkal, végtelen számítógépes játékkal vagy virtuális világokkal, elkerülve a felelősség bármiféle látszatát, amelyről úgy érzik, hogy az akarat csak elkedvetleníti őket, magukat csak részben érezve élőnek.

Még amikor elkezdik felfogni is azt --- hogy minden arról szól, hogy teljesen belépjenek, és örömmel elfogadják a felelősség sok jogarát, amelyek át vannak nekik adva, akkor a félelmeik, és az ellenállásuk elkezd növekedni. Mivel ráébrednek arra, hogy ők soha sem voltak teljesen próbára téve és mi van akkor, hogyha nekik el kellene bukniuk? Így néhányuk visszahúzódik, a kifogások falait felépítve, hogy elrejtsék a mélyen elültetett félelmeiket.

A Második Hullámosok most abban a folyamatban vannak, hogy behozzák az elmaradást azzal, amiről ők mélyen belül tudják, hogy valóságos és igaz. A következő lépés egy utat találni, hogy kihozzák ezt a tudásukat a világba. Ők készen vannak arra, hogy felelősséget vállaljanak a monumentális áttérésért a dualitásból az Egységbe. És ők ezt mókázva teszik meg!

A HÍD EMBEREK VAGY 1.5 HULLÁM

Van még szintén néhány ember, akik sem nem Első, sem nem Második Hullámosok. Ők magukban foglalják mindkét hullám kombinációját, és ők azért vannak itt, hogy hídként szolgáljanak, hogy az Első és a Második Hullám ösvényei össze tudjanak futni. Ha te egy Híd Ember vagy, akkor mind az Első Hullám, mind a Második Hullám tapasztalatainak egy kombinációját fogod megélni.

2009 AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK HULLÁMOSOK RÉSZÉRE

2009-ben sokan a Második Hullámosok közül egy mammut aktiválást fognak megtapasztalni egy eddig még elő nem fordult mértékben. Fel fognak ébredni a letargiájukból és fel fognak állni, mint Igaz Mag Lények, hogy a jelenlétüket teljesen érezhetővé tegyék. Örömmel be fognak lépni óriási mesteriségükbe, és szívesen el fogják kezdeni a felelősség hordozását. Az Első és a Második Hullám két korábban különálló ösvénye végre össze fog futni, lehetővé téve számunkra, hogy belépjünk a CSELEKVŐ EGY LÉNY teljesen új szintjére. Együtt, mint EGY, az Első és a Második Hullám fog megszülni egy Új Világot.

KIEMELKEDÉS VAGY VÉSZHELYZET?

Az elmúlt néhány évben egymásra helyezett, egyidejű realitások világában éltünk. 2009 az az év, amikor ezek a realitások észrevehetően elkülönülnek egymástól. A dualitás útjai és az Egység útjai elkezdenek szétválni, és nagyon különböző megtapasztalásaik lesznek.

Emiatt, hogy hová pozíciónáljuk magunkat 2009-ben életbevágó fontosággal bír. A 2008-as év folyamán számos kihívással néztünk szembe. A legnagyobb kihívásunk az volt, hogy egy teljesen új szintre hozzuk magunkat, és Igaz Mag Lényekké váljunk. Ha mi ezt megtettük, az előttünk álló út olyan érzés lesz, mintha kiemelkednénk egy kopár sivatagból a nagyszerű szépség egy gyümölcsöző vidékére. Amennyiben mi még nem tettük ezt meg, akkor ennek kellene lennie a mi fő prioritásunknak, mivel, hogy hol állunk 2009-ben meg fogja határozni, hogy melyik realitást fogjuk megtapasztalni.

Nyilvánvaló, hogy a dualitás régi útja a kijelölt végéhez közeledik. Habár, ez még néhány évbe fog telni, hogy befejeződjön, ez a folyamat folyamatosan felgyorsul 2009-ben. Ez a sok indok egyike, hogy miért nem akarunk a dualitásban élni már többé. A Beteljesülés Ideje alatt bármi, ami nem igazi vagy lejárt az szétesik és összeomlik. Ez most történik. Mindenütt a világon ez történik és ez csak folyamatosan erősödni fog. Nincsen rá mód, hogy elkerüljük ezt a folyamatot, kivéve az Igaz Lényként való kiemelkedést.

Ahogyan elmozdulunk az új szintünkre, ahogyan elkezdjük belakni az Ultra Felsőbb Valóságot, fel fogjuk fedezni, hogy megvan a lehetőségünk arra, hogy egy teljesen új úton utazzunk, az Egység útján. Ez az út abszolút különbözik a dualitás útjától és ez számos új lehetőséget, és új tapasztalatot ajándékoz nekünk --- olyanokat, amelyek nem voltak elérhetőek a számunkra azelőtt. Ez az, ahogyan belépünk a Legvadabb Álmainkon Túl birodalmaiba.

Itt van két különböző út, amelyeken keresztül tudunk sétálni 2009-ben. Amelyik ösvényt választjuk, az fogja meghatározni a tapasztalatainkat.

A VÉSZHELYZET ÖSVÉNYE

Ha folytatjuk sétánkat a dualitás szétmorzsolódott útján, akkor a vészhelyzet folyamatos állapotát fogjuk megtapasztalni. Ha még mindig olyan munkánk van, amit utálunk, akkor az jól eltünhet. Ha még mindig olyan partnerbe kapaszkodunk, aki nem az Egy Igaz Szerelmünk, akkor a kapcsolatnak jó esélye van a felbomlásra. Ha még mindig betöltjük az életünket olyan tevékenységekkel, amelyek lejártak vagy felületesek, akkor ezek le lesznek vágva rólunk. Ha még mindig a hiányban és a szűkösségben hiszünk, akkor még többet fogunk megtapasztalni ebből. Ha még mindig ragaszkodunk a hithez, hogy a nehézség az élet egy természetes része, akkor az élet nehéz lesz. Ha még mindig elrejtőzünk Igaz Önmagunk elől az ellenállás falait felépítve, akkor minden rejtekhelyünk le lesz hántva. Ha még mindig belekapaszkodunk a régi biztonsági hálóinkba, akkor ezek eltünnek a lábunk alól. Ha még mindig a félelemre alapozzuk a tetteinket, akkor a félelmeink olyan nagyon fel lesznek nagyítva, hogy mi vagy összeomlunk, vagy áttörünk. Ez a Vészhelyzet Ösvénye.

A KIEMELKEDÉS ÖSVÉNYE

Amennyiben a fenti út nem hangzik túlságosan vonzónak, akkor mindannyiunknak megvan a választása egy teljesen új úton, a Kiemelkedés Ösvényén való sétára. Itt minden erőfeszítésünket az Igaz Mag Lényként való kiemelkedésbe tesszük. Folyamatosan eltávolítunk minden egyes régi mintát, minden egyes hibát, amely felmerül, minden régi maradványt a Személyes Mátrixunkból. Folyamatosan egyengetjük a lényeinket úgy, hogy csak az igazságunkat mondjuk, úgy, hogy csak az igazi érzéseinket fejezzük ki. Elengedünk bármiféle tevékenységet, barátságot és kapcsolatot, amelyek már nem valóságosak és nem igazak. Abbahagyjuk azokat a munkákat, amelyek kimerítik az életerőnket, és új munkákat teremtünk, ahol teljesen ki tudjuk fejezni a kreativitásunkat, és ahol az igazi célunkat tudjuk szolgálni. Megtaláljuk elrejtett bankszámláinkat, és tudjuk, hogy mindig gondoskodnak rólunk. Kiterjesztjük a helyünket, és mint az igazi Királyok Királya, vagy mint az igazi Királynők Királynője állunk, akik mi valójában vagyunk. A Szeretet Harcosaivá válunk, és terjesztjük a SZERETETET mindenhol, ahol sétálunk!

2009 az Igazak Kiemelkedésének Éve. Itt az idő számunkra, hogy belépjünk, hogy előre lépjünk, hogy Egyként egyesüljünk együtt, felébresztve Egy Lényünk alvó óriásának hatalmas potenciálját és végül azt tegyük, amiért idejöttünk, hogy megtegyük. Minél inkább ezt tesszük, annál könyebben ki fog alakulni minden. Csodák fognak manifesztálódni, a Zöld Lámpák nemcsak felkapcsolódva fognak maradni, hanem mindinkább fényesebbé fognak válni, megvilágítva a tiszta ösvényünket az Újba és az Igazba.

SZENT PAGODA

A Szent Pagoda magasan a hegy tetején helyezkedik el. Habár az soha nem mozdul, mégis befolyásolja a teljes tájat. Mindenki a környező területen komfortosan érzi magát a megnyugtató jelenléte által. Beburkolja az embereket védelemmel és átöleli őket szeretettel. Megtestesíti egy Fesőbb Valóság rezonanciáját és egy folyamatos emlékeztető, hogy MINDEN RENDBEN VAN.

Néhány ember inspirálva van, hogy zarándoklatokat tegyenek és megmásszák a hegyet, és ajándékokat hagyjanak a Szent Pagodában. Ők mindig felfrissülve és megújulva távoznak. Mások egyszerűen felnéznek erre, mialatt kiteregetik a szennyest, vagy tesznek egy sétát, és mély megnyugvást éreznek, hogy az még mindig ott van. MINDEN RENDBEN VAN.

Még amikor a Szent Pagoda a felhők által el is van fedve, vagy el van rejtve egy hegy által, a jelenléte mindig érezhető. MINDEN RENDBEN VAN.

És ha valaha is el kellene tünnie, akkor az egész tájnak, az emberek reményeinek és álmainak egy nagy Null-Zónája történne meg. Ezért olyan fontos, hogy a Szent Pagodát megbecsüljük, és tiszteletben tartsuk.

2009 monumentális éve alatt, amikor a dualitás nagy része a szemünk előtt morzsolódik szét, új stabilizációs fogaskerekeket kell teremtenünk, hogy lehorgonyozzuk az Új és az Igaz alapjait. És ezért kell mindegyikünknek Szent Pagodává válnia. Nyitottan és bátran kell vállalnunk az igazat az új tájunkon mindenki számára láthatóan. Folyamatosan küldve előre a megnyugtatás hullámait, hogy MINDEN RENDBEN VAN. Árasztva a Legigazibb Szeretetet a teljes környezetünknek.

MUA

MUA (kiejtése Moo-ah) egy ősi tahiti szó, amelynek a jelentése A Legelején és Akármi Más Előtt. Ebbe a szóba vannak kódolva az ősi Lemúria vagy Lamu emlékei.

Van még egy mélyebb értelme a MUÁ-nak, amely nagyon helyénvaló ezekben, a mostani időkben. A MUA jelzi egy fő új ciklus kezdetét. Az új MUÁNK első szakasza 2009-ben fog bekövetkezni az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixának a megszületésével.

Az előző MUÁK magukban foglalták a Nap és a Hold Születését, az Idő Kezdetét és minden egyes új világ megteremtését, úgymint az a világ, amely a Nagy Vízözön után született, vagy azok a világok, amelyekről a Hopi Indián teremtés történetek beszélnek. A MUA, amely 2009-ben kezdődik 2011-2012 végén fog befejeződni, amikor a Maya és az Inka Naptárak átfordulnak a kezdeti pozíciójukba.

2009 ÁTTEKINTÉSE

2009 folyamán, minden, ami hamis, ami önző kapzsiságon vagy az elkülönülés illúziáján alapszik, vagy ahol hiányzik az integritás ultrán fel lesz nagyítva, amíg az megbukik. Minden, ami igaz és integrált az sikerülni fog. Ez mindent a VONALBA helyez a számunkra. Azt az utat követjük, amely a Legvadabb Álmaink felé visz minket, vagy folytatjuk az utazást azon az úton, amelyik gyorsan egy rémálomba fordul?

Az év folyamán, sokunk fog átköltözni az Új Életünk helyeire, ha valóságosak és igazak vagyunk, és ha a személyes mátrixunk tiszta. Mégha nem is költözünk fizikálisan egy új helyre, a közvetlen környezetünk észrevehetően különböző lesz. Amikor ez megtörténik, az emberek és a támaszok drámai emelkedése fog bekövetkezni az életünkben; új karrierek fognak feltárulni; találkozunk az Egy Igaz Szerelmünkkel. Még a napi rutinjaink, és a mindennapos szokásaink is meg fognak változni.

A munkákkal és a karrierekkel kapcsolatosan: 2009-ben sokkal nagyobb sikerünk lesz a saját munkánk megteremtésében és hasonló beállítottságú emberekkel fogunk dolgozni, nem pedig a régi, dualitáson alapuló állásokban fogunk dolgozni. Ez azért van, mert az egész dualitáson alapuló gazdaság a Null-Zónázás folyamatásban van.

Ez az év az Igazak Kiemelkedésének az éve. Az emberek mindenhol a világon nyitottan belépnek a teljes mesteriségükbe, így be tudják teljesíteni az igazi céljukat. Az őrség dramatikus megváltozása és a felelősség jogarainak átadása fog bekövetkezni.

És mindvégig, minden, ami a dualitás illúziójára van felépítve, folyamatosan szétesik....

2009 két nagyon eltérő résszel rendelkezik, mindegyik egy egyedi fókusszal.

JANUÁR - MÁJUS

Az év első fele Januártól Májusig hasonlít egy építkezési területre minden munkással, akik ugyanakkor érkeznek, hogy elkezdjék a munkát egy nagy projekten. Minden egyes személynek megvan a speciális kézsége, amelyek nagyon szükségesek ahhoz, hogy megvalósuljon az előttünk álló mammut projekt. Olyan sok minden van, amit meg kell valósítani rövid idő alatt, hogy ez óriási fókuszálást és erőfeszítést követel meg tőlünk. És habár, a fokozott tevékenység elmosódása van jelen, ha a céljainkra fókuszáltak maradunk, kevesebb stresszel, sokkal többet tudunk elérni.

Ez alatt az idő alatt, sok Ho'o Pono Pono vagy Jól Csináljuk A Dolgokat fog bekövetkezni. Folyamatosan tisztítani fogjuk lényeinket, hogy megtaláljunk bármit, ami visszatart bennünket és nem igazinak tart minket. Az egyik dolog, amelyből ki kell szabadulnunk, az egónk kicsinyes zsarnokának kontrollja általi visszatartás. Egyszerűen nem tudunk ego vezéreltek lenni már többé, ha Igaz Lényekké akarunk válni. Amikor az ego hamis öltözetét vesszük fel, akkor megpróbáljuk a bizonytalanságunk és az elégtelenségünk érzéseit leplezni, hogy nem vagyunk elég jók. Ez a hamis látszat becsaphat néhány embert; ettől ideiglenesen jobban érezhetjük magunkat, de ez csak visszatart bennünket attól, hogy valóságosak és igazak legyünk. Abszolút szükséges, hogy az egónkat összhangba hozzuk Igaz Mag Önvalónkkal, azért, hogy a Kiemelkedés útján utazzunk. Semmi nincsen, ami jobb annál, mint amikor az Igaz Mag Önvalónk vagyunk. Ez már többé nem a hatalom vagy a tudás megszerzéséről szól; hanem arról, hogy valóságosak legyünk.

Más dolgok, amelyek vissza tudnak bennünket tartani, hogy kétségbe vonjuk azt, amiről igazán tudjuk, hogy igaz, az elbukás félelme, hogy nem leszünk elég jók, az önbizalom hiánya a saját képességeinkben, az ugrástól való félelem egy látható biztonsági háló nélkül. Ezen elemek mindegyikét el kell távolítanunk a személyes mátrixunkból a lehető leggyorsabban.

Ki kell tisztítanunk a múlt bármilyen maradványát és meg kell gyógyítanunk bármilyen sebet, amelyeket felhalmoztunk az utunk során. A fókusz sokkal inkább azon lesz, hogy befejezzük a régit. Mindenen keresztül meg leszünk vizsgálva, megszabadulva a régi dolgoktól és lezárva életünk sok régi fejezetét. Ugyanakkor, elsajátítjuk a lényeges eszközöket és kézségeket az Új Életünkre vonatkozóan. Sok dolog lesz kimozdítva a régi pozíciójából új átmeneti helyzetbe. Sok szinten azt fogjuk érezni, hogy átutazóban vagyunk.

A múlt óriási elengedésének része lesz, hogy a nem kielégítő kapcsolatokból, munkákból és tevékenységekből kilépünk. Ezekben a hónapokban sok minden mozgásban van. Sokunk fog elköltözni ebben az időben. Ha így van, akkor lehet, hogy nem a végső állomásunkra költözünk, hanem inkább egy átmeneti helyre a megfelelő területen belül.

Szintén meg fogjuk tapasztalni a dolgok helyre kattanásának egy sorozatát. Ez magában foglalja a találkozást kulcs emberekkel az Új Életünkből és egy bekattanást a külső környezetünkkel. Integrálni fogunk néhány embert, akiket már ismerünk azokkal, akikkel nem régen találkoztunk. Ez egy új energiadinamikát fog teremteni. Fel fogjuk fedezni, hogy nem szándékozunk a dolgokat egyedül tenni már többé, és hogy a legnagyobb sikerünk a másokkal való, kölcsönös támogatásban lévő munkával jön el. Sokunk fog összegyűlni rokon jellegű emberekkel, hogy kölcsönös támogatásban új közösségeket formáljanak. A rokon jellegű emberekkel való együtt élés és együtt dolgozás mérhetetlenül meg fogja erősítani a helyzetünket, mivel ez az Új útja.

Március körül keresni fogjuk a megfelelő új helyünket, különösen, hogy hol éljünk és az új munkát, amit csinálni fogunk. Meg fogjuk vizsgálni a vizeket, új kapcsolatokat fogunk létrehozni és találni fogunk egy helyet a letelepedésre, ahogyan szervezzük az Új Életünket. Sok gyakorlatias dologgal fogunk foglalkozni. Ez folytatódni fog Áprilisban, ahogyan jobban elrendeződünk és kiterjesztjük a gyökereinket, hogy megnézzük, mi van ott. Szintén, meg fogunk tapasztalni egy kreatív hullámot, ami az új tájunk által inspirált. És az új Igaz Szeretet Folyójának vizei elkezdenek áramlani....

Május elhozza nekünk a szerkezetváltozást, ami egy hatalmas elmozdulást jelent. A Szörfölés tsunami méretűvé emelkedik fő kvantum áttöréseket hozva nekünk, amelyek elmozdítanak minket egy teljesen új szintre, amelyről alig tudtuk, hogy létezik. Ez az, amikor meg fogjuk látni a növények első új hajtásait a felszínre emelkedni, amelyeket az új tájunkra helyeztünk. Át vagyunk söpörve az új Igaz Szeretet Folyójának emelkedő áramlataiban, amely a Szeretet Óceánjába folyik.

JÚNIUS

Június hónapja önmagában áll. Ez egy mega Forduló Pont, amely mérhetetlenül áttranszformál minket. A forgócsap, amely a régi helyén tartotta a dolgokat, megteszi végső fordulatát, és minden átfordul az új pozíciójába. Bármely megmaradt fátyol hirtelen lemorzsolódik, és az új tájunk csodája teljesen feltárul. Ez idő alatt, hirtelen meg fogunk látni olyan dolgokat, amelyekről nem tudtuk, hogy léteznek. Ez fizikálisan fog megtörténni mindenütt körülöttünk. Ez érződni fog például úgy, hogy a színspektrumunk hirtelen kiterjed, lehetővé téve számunkra, hogy új színeket lássunk. Júniusban szintén meg fogjuk tapasztalni az első MUÁNKAT, ahogyan az Egy Igaz Szerelem Új Mátrixa végre megszületik. Ez fogja kitárni a Tiszta Szív Igaz Szeretet zsilipkapuit.

JÚLIUS - DECEMBER

Az év hátralévő részében, kényelmesen be fogunk költözni az Új Életünkbe. Nem lesz nehéz alkalmazkodni; ez természetes érzés lesz. Egyesülni fogunk az igaz embereinkkel, hogy együtt éljünk, és együtt dolgozzunk. A rokon jellegű emberekkel való összekapcsolódás erős érzése lesz jelen, még azokkal is, akik a bolygó másik felén élnek. Egy Lényünk alvó óriása végre le fogja rázni a szendergését és felemelkedik a nagyszerűségébe. Megosztva a felelősséget és Egyként szolgálva, végre azt fogjuk csinálni, amiért igazán idejöttünk, hogy megcsináljuk egy óriási léptékben. Ugyanakkor, végre képesek leszünk a figyelmünket a személyes szükségleteinkre és vágyainkra fordítani, bármilyen egészségügyi problémával törődni, amelyeket elhanyagoltunk idő- vagy forráshiányból adódóan.

Akik igazak és valóságosak egy masszív Gyors Vonaton fognak utazni. Mégis, habár sok minden fog történni, ez nem lesz elárasztó, mert ezt EGYKÉNT fogjuk megcsinálni együtt.

A mi hosszú ideje elnyomott kreativitásunk ki fog ömleni a felszínre. Az Egy Igaz Szerelmünk az oldalunkon lesz. Örömmel fogjuk megélni a Legvadabb Álmainkat betöltve SZERETETTEL mindenen túl, ami jelenleg elképzelhető.

És mindvégig, minden, ami a dualitás illúziójára épült folyamatosan darabokra fog hullani....

 

BOLDOG ÚJ ÉVET!

2009 Nagyszerű Éve hozza el neked
Minden Áttörések Áttörését
Legvadabb Álmaid Beteljesülését
És Minden Szeretet Szeretetét.

Legmélyebb SZERETETTEL a Szíveim Szívéből,

Solara

ENTER THE NVISIBLE WEBSITE

Copyright Solara 2009
Minden jog fenntartva
www.nvisible.com

 

Subscribe to Solara's Monthly Surf Reports & Weekly Updates here...

 
 
We are creating the templates for our future now!
 
 
 
Enjoy this wild ride into the New.
 
 
 
Let's fearlessly love with our whole beings!
 
 
 
Be constantly open to the Unexpected!
 
 
 
BE REAL, no matter what!