http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Surf2010.jpg
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpghttp://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

 

SOLARA SZÖRF RIPORTJA 2010-RE

A SZERETET ÖSVÉNYÉN

Fordította: Gabor Beke & Andrea Harangi

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Üdvözlet 2010-ben, a Beteljesülés Pompás Évében!

2010 egy hároméves időszak második éve, melyben megszületik az új MUA, vagy Fő Evolúciós Kör.

Néhány kulcsfontosságú esemény, mely 2010-ben következik be. Ezek közül néhány:

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA Lelepleződése és Hanyatlása mindannak, ami Hamis.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA Dualitás Világának Fokozódó Összeomlása.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFAz Igaz Egyek további kiemelkedése.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFSokan közülünk a Szeretet Ösvényén járnak majd.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFEgy Igaz Szerelmünkkel való Újraegyesítés.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA TISZTA SZÍV IGAZ SZERETETÉNEK Lehorgonyzása.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFLegvadabb Álmaink többségének Beteljesülése.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA Második Hullám nagy tömegű Aktiválása, ahogy Lepecsételt Megbízásaik hirtelen felnyílnak.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA Híd Emberek (az Első és Második Hullám közöttiek) erővel felruházottakká válnak,
és átvállalják a felelősséget.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFAz Első Hullám Új Könnyedséget érez.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA 11:11 Átjárójának, 9. Kapu Aktiválása.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFEgyüttes eljövetelünk, mint Egy Lény Akcióban.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFÖsszehangolódás Igaz Célunkkal.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA Kreativitás Hullámának Elszabadulása.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA SZERETET AKCIÓBAN Manifesztálódása.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

2009 ÁTTEKINTÉS

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


2009 az átalakulás erőteljes éve volt, mely megadta számunkra azokat a leckéket és tapasztalatokat, melyekre leginkább szükségünk volt. Az egész év állandó erőfeszítést kívánt, de elképesztő lehetőségeket kaptunk az átalakuláshoz és lényünk kiterjesztéséhez. Jó egynéhányan elérték a MEGFELELŐ HELYEN – MEGFELELŐ IDŐBEN Középpontját, és Igaz Egyekként emelkedtek ki. Június 5-én, az év felezőpontjánál, A TISZTA SZÍV SZERETET belépett a bolygóra, és a Fehér Sárkány megszületett. Ez egy hosszú ciklus befejezését, az Új Lehorgonyzását jelezte. Az Új és Igaz végül itt van!

2009. volt az az év, melyben a dualitás és az Egység egymáshoz illeszkedő, egyidejű valóságai elkezdtek elválni egymástól. Emiatt, az ahol elhelyezkedtünk, meghatározta azt, amit megtapasztaltunk. Ahogyan választ adtunk arra, amit megtapasztaltunk, nagyban hatással volt arra, hogy a dualitásban, vagy az Egységben helyezkedtünk-e el.

Néhányan úgy érezték, hogy 2009 rendkívül nehéz év volt; ez azért van, mert Tökéletes Viharuk legvégső kihívásain haladtak át. Néhányan közülünk, akik már átjutottak a Tökéletes Viharukon, sokkal könnyebbnek találták a számos kihívást, használva a nagyobb méretű szörf deszkákat, és kifejlesztve a navigáció új módjait.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

ELSŐ ÉS MÁSODIK HULLÁM, ÉS A HÍDAK 2010-BEN

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


A 2010. év szerepeinkre nézve erőteljes hatással lesz, hogy az Első vagy a Második Hullámhoz, vagy a Híd Emberekhez tartozunk-e. Sokan közülünk új szintre kerülnek azáltal, hogy kiemelkednek, mint Igaz Egyek. Ahogy megtesszük, együtt összeállunk egy egységes cél érdekében, mint soha azelőtt.

AZ ELSŐ HULLÁM

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Az Első Hullámban azok az öregebb lelkek vannak, akik már nagyon hosszú ideje vannak ezen a bolygón. A 11 Mester Szám alatt érkeztünk ide, hogy Lehorgonyozzuk az Újat. Sok Földi tapasztalatunk van, nagy mennyiségű bölcsességet és tudást szereztünk.


Miután 2011-ben a 11:11 Átjárója bezárul, azoknak az Első Hullámosoknak, akik még mindig itt vannak, megadatik a lehetőség, hogy sorsuk új ösvényét kiválasszák. Lehetőségük lesz arra, hogy elhagyják a bolygót, vagy itt maradjanak az Újat Építeni, vagy egy sokkal csendesebb módon maradnak, és mint bölcs felmenők szolgálnak.

Addig is sok Első Hullámos választja azt, hogy elhagyja a bolygót ebben az évben, mivel úgy érzik, hogy munkájuk most befejeződött. Mások egyszerűen feladják, leköszönnek, hogy utolsó éveikben elkülönülve éljenek. Nagyon fáradtak, levertek az élettől, így többé már nem tudnak Legvadabb Álmaikban hinni.

Ez engem mindig szomorúvá tesz, mivel egy vagyok az Első Hullámosok közül, aki tudja, hogy Legvadabb Álmaink beteljesülésének csúcsán járunk. Mi vagyunk azok az Első Hullámosok, akik még mindig teljes lényükkel hajtanak. Habár majdnem teljesen befejeztük az Új Lehorgonyzásának monumentális feladatát, tudjuk, hogy ezek azok az idők, mikor a legnagyobb szükség van ránk. Az Átalakulás Ideje alatt, amikor annyi bölcsesség, tudás, tapasztalat és felelősség jogarunk van, hogy átadjuk ezeket. Szintén tudjuk, hogy nem áll szándékunkban elcsigázottan és megkeseredve elhagyni ezt a bolygót. Amikor tényleg elhagyjuk, induljunk el szeretetről és győzelemről szóló örömteli dalt énekelve.

2010. évben sok Első Hullámos először fogja érezni a megkönnyebbülés igaz érzését. Ez a mély megkönnyebbülés köszönhető a Híd Emberek és a Második Hullám példa nélküli aktiválódásának és előrelépésének. (KÖSZÖNÖM!!) Az Első Hullám végül képes lesz arra, hogy elkezdje lebontani azt az élethosszak alatt felépített kérlelhetetlen kiképzést, hogy kitartson és folytassa, nem számít mi történik. Többé nem kell majd félretenniük magánéletüket, így folyamatosan el tudják látni feladatukat. Számukra itt az idő, hogy Legvadabb Álmaik szirmot bontsanak.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A HÍD EMBEREK, VAGY A 1.5 HULLÁM

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Vannak néhányan, akik nem tartoznak sem az Első, sem a Második Hullámhoz. Ők mindkét Hullám kombinációját tartalmazzák, és itt vannak, hogy Hídként szolgáljanak, így az Első és Második Hullám egybe tud olvadni. A Híd Emberek a 33 Mesterszámhoz tartoznak, mely ebben az évben fog aktiválódni, mint EGY LÉNY AKCIÓBAN.


A Híd Emberek fontos szerepet játszanak az Új Paradigmára való áttéréskor. Mivel megértik az Első és Második Hullám tapasztalatait is, közvetítőként tudnak köztük szolgálni. Az Első Hullámnak sok fontos jogara van, ami átadásra vár. Nekik ezt oda kell adniuk valakinek a Híd Emberek közül, aki így meg tudja találni a megfelelő Második Hullámos személyt, akinek átadják a jogart.

Volt néhány félreértés ekörül a fontos feladat körül. Néhányan a Híd Emberek közül úgy érezték, hogy ha elfogadnák a felelősség jogarát az Első Hullámtól, annak az egész terhét nekik kéne cipelniük. Emiatt tétováztak az előrelépést illetően, mivel tudták, hogy a felelősség összezúzná őket. Vagy azt gondolták, hogy a jogar elfogadásával kénytelenek lennének a dolgokat a régi módon végezni. De ez nem az, ahogyan ezt tenni kell.

A Híd Emberek egyszerűen elfogadják az Első Hullámtól a jogart, majd megkeresik a megfelelő Második Hullámos személyt, aki velük együtt hordozza azt. Egyetlen egy jogart sem kell egyetlen személynek cipelnie. Csak az Első Hullám lett erre kiképezve és trenírozva. Amikor néhány ember együtt cipel egy jogart, ez könnyű, mulatságos és tele van kreativitással. Ez az új kreativitás igaz lényünkből fakad és teljes egészében megfelelő. Ez az új és megfelelő módja annak, hogy ezt tegyük.

Mielőtt a Híd Emberek teljes egészében belépnek, van néhány kisebb változtatás, melyeket meg kell tenniük. Ezek azok a dolgok, amit meg kell oldaniuk a vétkesség, a balsors és a félelem érzésével. Sokan a Híd Emberek közül hordozzák a vétkesség érzését. Bűntudatukat akkor szerezték, mikor végignézték az Első Hullám hosszú nehéz munkáját, ahogyan a legsötétebb időkben megpróbálták Lehorgonyozni az Újat, anélkül, hogy bármilyen segítséget tudtak volna nyújtani nekik. Mikor a Híd Emberek végül megérkeztek a bolygóra, sokan közülük félreérthetetlenül azt érezték, hogy ugyanazokra a tapasztalatokra és nehéz megpróbáltatásokra van szükségük, mint az Első Hullámnak, így számos áthatolhatatlan helyzetbe vetették bele magukat, ahol sérüléseket szenvedtek. Vagy azt érezték, hogy be kell hozniuk a lemaradást az Első Hullámmal szemben, telezsúfolva magukat idejétmúlt spirituális tudással és gyakorlatokkal. Sajnos egyik sem volt szükségszerű. Mindaz amire szükségük volt, hogy frissen, telve SZERETETTEL érkezzenek meg, és készek legyenek az előrelépésre.

Egy másik rész, melyet a Híd Embereknek át kell alakítaniuk és meg kell tenniük, az a balsorssal/csapással kapcsolatos. Hajlamosak arra, hogy a kritikát túl személyesre és komolyra vegyék, ahelyett, hogy felismernék a tisztázatlan, vagy ego vezérelt motivációt azzal a személlyel kapcsolatban, aki támadja őket. Ha egy száz emberrel teli szobában vannak, és kilencvenkilenc támogatja, de egy személy támadja őket, hagyják, hogy letörjék őket, kiszaladnak a szobából megesküdve, hogy soha többet nem térnek vissza. A Híd Embereknek tényleg az állandó szeretetre és támogatásra kell összpontosítaniuk, melyet állandóan kapnak, inkább, minthogy megengedjék azt, hogy a kritika teljesen megnyomorítsa őket. Ha egyszer ezt meg tudják oldani, teljes pompájukban lesznek képesek előre lépni.

A Híd Emberek találkoznak félelmeik és bizonytalanságaik talányával. Félnek a kudarctól; félnek, hogy nem elég tehetségesek; és félnek attól, ha átvállalnak némi felelősséget, az összezúzza őket. Habár rendkívüli módon kreatívak, úgy érzik, hogy működőképes védőhálóra van szükségük, mielőtt elkezdenek valami újat. Amit még nem értenek az az, hogy valójában van működőképes védőhálójuk, amikor előre lépnek és Igaz Egyekké válnak, de épp csak a jelenlegi perspektívából nem látják.

Néhányan a Híd Emberek közül úgy gondolják, hogy távol tudnának maradni félelmeiktől, ha elrejtőzve az oldalvonalnál maradnának, de nem tudnak. Most sokkal jobban szükség van rájuk, minthogy figyelmen kívül maradjanak. A felelősség átvállalásától való félelmük és vonakodásuk azonnal eloszlik, amint Igaz Egyekké válnak. És ez meg fog történni 2010-ben…

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A MÁSODIK HULLÁM

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Második Hullámban azok a lelkek találhatók, akik kevesebb élethosszt töltöttek el a Földön. A 22 Mesterszám alatt érkeztek ide, hogy Felépítsék az Újat. Bővében vannak a friss energiának, az új ötleteknek, és készek létrehozni az Új Világot.


Izgalmas hír a Második Hullám számára… Az időtök elérkezett!!!

2010-ben a Második Hullám erős aktiválást fog megtapasztalni. Lepecsételt Parancsaitok egész év folyamán folyamatosan nyílnak fel. A sorsotok szólít benneteket. És oly sok minden van számotokra, amit tennetek kell.

Többé nem kell a figyelemelterelés mestereinek lennetek, azért hogy állandóan unatkozzatok. A várakozási idő lejárt. Annyi jogar lesz átadva nektek, amennyit csak kezelni tudtok. Mindannyian együtt fogunk dolgozni ebben az évben, mint Egy Lény Akcióban, és ez mulatságos és izgalmas lesz. Sikeresen fogjuk meglovagolni az elképzelhető legnagyobb szörfdeszkákon a kreativitás erős dagadó hullámait az Új és Igaz felé, míg a dualitás széthullóban lesz körülöttünk.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

IGAZ EGYKÉNT KIEMELKEDNI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

 

Első Számú Prioritásunk 2010-ben, hogy Igaz Egyekké váljunk.

Igaz Egyekké válni, a következő szintet jelenti. Szintén ez a kulcsa jövőbeli erőfeszítéseinknek. Ez nem azt jelenti, hogy valótlanok/hamisak voltunk ezelőtt. Sokan közülünk jó és becsületes emberek, de még nem Igaz Egyek.

Hogy Igaz Egyekké váljunk, nem kell mássá válnunk, mint akik igazán vagyunk, de többé nem rejthetjük el, hogy KIK VAGYUNK. Ez egy hatalmasabb szinten lévő tudatos elfogadása annak, hogy KIK VAGYUNK. Amikor Igaz Egyekké válunk, igazi, legbelső világunkat hozzuk a felszínre, így mindenki láthatja. Teljes egészében azokként élünk, AKIK VAGYUNK.

Igaz Egyekké válva olyan mintha felöltenénk pompás öltözékünket, mely hosszú idővel ezelőtt speciálisan erre készült, de amit elrejtettünk ruhásszekrényünk leghátsó részébe, mivel eddig még nem mertük használni. Ez az öltözék lényünk fonalaiból lett szőve, azok, akik vagyunk, akik valaha voltunk, és akik valaha leszünk. Ezek a fonalak tartalmazzák összes eddigi tapasztalatainkat, minden tudásunkat, múltunkat – jelenünket – és a jövőt, mely beleszövődött a jelen pillanatába.

Az Igaz Eggyé válás akkor történik, amikor belül lévő legbelső tiszta önvalónk esszenciáját a felszínre hozzuk, így mindenki láthatja. Nem fontos vajon méltóak vagyunk-e, hogy Igaz Egyek legyünk, vagy vajon készen állunk-e rá, hogy azok legyünk; méltóak vagyunk rá, és készen állunk. Ez egy egyszerű változtatás belső irányító panelünkön, mely azt hozza a felszínre, AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK.

Ez a kis és lényeges változtatás bennünk, mindent megváltoztat. Megváltoztatja gondolkodásunk módját; megváltoztatja a módot, ahogy a világban járunk, megváltoztatja reakcióinkat; megváltoztatja viselkedésünket az aktuális eseményekkel kapcsolatban; megváltoztatja öltözködésünket; megváltoztatja azt, ahogyan végezzük a dolgokat; és megváltoztatja az emberekkel való viszonyunkat. Ha egyszer megtesszük ezt a váltást, mely jól érezhető, mert külső és belső világunk végül összehangolódik. Nem kell többé álruhát viselnünk. Rendkívüli módon felszabadulttá és szabaddá tesz.

Amikor Igaz Egyekké válunk, mindent lehámozunk magunkról, ami többé már nem szolgál minket. Eltörli mögöttünk a homokban lábnyomaink hosszú sorának utolsó maradványait is. Ezek mindannyiunk feljegyzései, melyeket a Földön tapasztaltunk eddig a pillanatig – múltunk történetei, mindannyiunk életében. Hirtelen minden irányban, szűziesen tiszta homok vesz körbe minket. Ez jelenti számunkra az üres festővásznat, mellyel létrehozhatjuk azt az életet, melyet leginkább óhajtunk.

Ezekben a bizonytalan időkben sokan védőhálót keresnek. Ezeket a védőhálókat többé már nem lehet a dualitás világában megtalálni. Amikor Igaz Egyekké válunk, fel fogunk fedezni egy masszív védőhálót, mely az Ultra Nagyobb Valóságban vár ránk.

Ha egyszer Igaz Egyekké válunk, hatalmas kiegyensúlyozás történik. Ami üres volt, tele lesz, és ami túlságosan tele volt, az csökken. Ha elhanyagoltuk fizikai testünket, akkor azt vesszük észre, hogy nagyobb figyelmet szentelünk neki, és így élettelibbé válik. Ha túl sok figyelmet szenteltünk a fizikai világnak, a Kvantum Mélységben találjuk magunkat, mely tökéletes nyugalmat követel meg. Ha túl sok felelősséget cipeltünk, képesek leszünk rá, hogy elengedjünk valamennyit. Ha próbáltuk magunkat kihúzni a felelősség alól, átadják nekünk azt. Ha túl elfoglaltak voltunk, hogy magánéletünkkel törődjünk, megadatik a lehetőség a magánéletre. Ha csak saját magunkkal törődtünk eddig, másokat kezdünk el szolgálni.

Amíg Igaz Egyek vagyunk, megtaláljuk megélhetésünk kreatív módjait. Ha még mindig a dualitást szolgáltat számunkra munkát, amit csak a pénzért végzünk, akkor az elpártolhat tőlünk.

Az Igaz Egyek részének lenni azt jelenti, hogy mindig becsületesek és igazak vagyunk. Amíg oly sok szinten nagyon nyitottak vagyunk, szintén létre kell hoznunk határokat is, hogy fenntartsuk a valódiságot/őszinteséget magunk körül. Néha szuper őszintének kell lennünk azokkal szemben, akik a közelünkben vannak, vagy fel kell adnunk olyan kapcsolatokat és helyzeteket, melyek homályosak és energiáinkat cibálják.

Az Igaz Egyek, a TISZTA SZÍV SZERETETET állandóan megtestesítik. Ők a SZERETET szökőkútjai; ez árad belőlük, bárhova is mennek. Csendes tekintélyük van, erővel felruházottak, de alázatosak is ugyanakkor. Az Igaz Egyek Szent Pagodaként szolgálnak, hatással vannak környezetükre, biztonságérzettel töltenek el mindenkit, véletlen találkozásokkor pusztán jelenlétük is azt sugallja, hogy Minden Rendben. Állandóan rejtett kincseket adnak és kapnak, míg így a hála állandó állapotában vannak. Az Igaz Egyek nem nélkülöznek, de önfenntartóak. Egy egészséges lény érzete árad belőlük, derű, biztonság és bizalom.

Ha egyszer arra a szintre lépünk, ahol Igaz Egyek vagyunk, természetesen felismerjük másokban az Igaz Egyet, még akkor is, ha nem ismerjük személyesen őket, vagy nem is beszéltünk velük. És ők is ismernek minket.

Amikor valaki, aki még nem Igaz Egy, találkozik valakivel, aki az, gyakran azt gondolja, hogy egy Angyallal találkozott. Amikor az Igaz Egy jelenlétében tartózkodik, segíteni fog neki abban, hogy meggyógyítsa a szívét, és elindítsa abban, hogy Igaz Eggyé váljon. Amikor Igaz Egyekkel vagyunk körülvéve, mindaz, amit tennünk kell, hogy valódiak/igazak legyünk.

Amikor Igaz Egyekké válunk, nem kell azzal foglalkoznunk hogyan szolgáljunk másokat, vagy szolgáljuk az Egyet. Ez csak egyszerűen természetes, mert annak a része, akik vagyunk. Az Igaz Egyek már bűntelenek, tiszták, becsületesek és igazak, automatikusan látják azt, amit meg kell csinálni, és erőfeszítés nélkül meg is teszik.

Az Igaz Egyek folyton az Ultra Nagyobb Valóságban élnek. A MEGFELELŐ HELYEN – MEGFELELŐ IDŐBEN Középpontjában tartózkodnak, és a Gyorsító Sávon közlekednek.

Ahogy ebben az évben az idő múlik, többen és többen, mint Igaz Egyekként emelkednek ki.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

GORDIUSZI CSOMÓK ÁTVÁGÁSA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

„Sokkal szabadabbak vagyunk, mint ahogy azt megengedjük magunknak.”

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Gordiuszi Csomó Rövid Leírása

Réges-régen, Törökországban, volt egy városállam a mai Ankara közelében. Egyszer csak a királyuk meghalt, és nem hagyott örököst maga után. Összejöttek a város vénei, és úgy döntöttek, hogy az lesz az új király, aki a következő szekérrel a város főterére érkezik. Ez történetesen Gordiusz, egy szegény földműves volt, aki azért jött lerobbant szekerével a városba, hogy eladjon némi zöldséget. Amint a főtérre ért, a város vénei hatalmas harsonaszóval kihirdették megérkeztét, és új királyukként megkoronázták!

Sorsának ezt a drámai változását megünneplendő, Gordius felállított két nagy facölöpöt a várostéren. Közéjük gondosan kidolgozott bonyolult csomók sorozatát kötötte, melyek olyan többszörös török csomókból álltak, amiknek nem volt szabadon lógó végük. A Gordiuszi Csomó növények nedves rostjaiból készült, ami száradást követően összehúzódott. Ezután a város vénei kihirdették, hogy aki képes kioldani a Gordiuszi Csomót, az uralhatja az egész világot.

Az évek során rengeteg ember zarándokolt Gordiusz városába (a város most már földműves-királya után kapta a nevét), és éveket töltött ott hiábavaló próbálkozásokkal, hogy kioldja ezt a lehetetlen csomót. Senkinek sem sikerült… Mindaddig, míg végül Nagy Sándor tudomást szerzett a híres csomóról, és Gordiuszba sietett. Aztán kardjának egyetlen erős csapásával átvágta a Gordiuszi Csomót, egyszer és mindenkorra.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


Ahogy a dualitás világa egyre inkább összeomlóban van, és ahogy a dualitás és az Egység nagyon különböző evolúciós útjai folytatják a szétválást, lényeges, hogy arra az útra helyezzük magunkat, amin a leginkább szeretnénk utazni. Tovább már nem tudunk sikeresen jelen lenni egyszerre a két nagyon különböző világban. Ahhoz már túlságosan különváltak egymástól, hogy egy-egy lábunkkal ott legyünk mindkét világban. Ha ezt megpróbáljuk, úgy fogjuk érezni, mintha kétfelé hasadnánk.

Tovább már nem szolgál bennünket, hogy megszokott alapdöntéseinkhez térünk vissza, csak azt érjük el vele, hogy egy mély lyukba ásnak be minket. Ez hasonlít egy új dokumentum létrehozására a komputeren. A program automatikusan választ egy betűtípust a számunkra. Elfogadhatjuk ezt a más által eldöntött alapbeállítást, vagy közbeléphetünk és választhatunk egy olyan betűtípust, ami a leginkább megfelel a dokumentumnak. Választhatunk egy olyan betűtípust, amelyik tiszta és az adott szöveghez hivatott. Ha így teszünk, ez könnyebbé teszi a dokumentum olvasását és erősíti annak tartalmát. Életünkben túl gyakran mondunk le igaz szándékainkról és visszalépünk, hagyva, hogy mások hozzanak helyettünk döntéseket, még akkor is, ha tudjuk, hogy ezek nem a legigazabb és legjobb döntések. Tényleg abba kell ezt hagynunk, mindenki számára csak problémákat okoz, amiket előbb vagy utóbb meg kell oldani.

Közülünk is sokan szeretik elkerülni a konfrontációt, nem számít, mibe kerül. Mégis ez az a szituáció, amire szükség van annak érdekében, hogy béke és világosság legyen.

Az is fontos, hogy vegyük észre, amikor önmagunkat szabotáljuk, és aztán tisztítsuk ki bármilyen módon azt, amivel saját magunkat blokkoljuk annak megtételében, amiről pedig tudjuk, hogy igaz. Néhányan közülünk a hibáztatáshoz folyamodunk ürügyként, hogy miért nem vagyunk képesek azt tenni, amit igazán szeretnénk. Másokat vagy a külső körülményeket hibáztatjuk azért, hogy képtelenek vagyunk meglépni, amit szeretnénk. Üres kifogásokat keresünk, mint például: „Szívesen csinálnám, ha a társam hagyná”, vagy „Feltétlenül megcsinálnám, ha nyernék a lottón, és elég pénzem lenne”, vagy „Ha lenne egy óriási biztonsági háló, akkor teljesen önmagam lehetnék”. Arra várunk, hogy mielőtt lépnénk, minden tökéletes legyen, de soha nem lesz tökéletes az összes külső feltétel, így aztán hiába várunk valamire, ami soha nem fog megtörténni.

Mindig úgy értem el a legnagyszerűbb sikereimet, hogy minden látható biztonsági háló nélkül abba ugrottam bele és azt csináltam, amiről tudtam, hogy helyes. Ha hűek vagyunk ahhoz, hogy amit érzünk, az a helyes, akkor sikeresek leszünk, függetlenül attól, hogy mennyire vad, vagy milyen távoli az ugrásunk az Ismeretlenbe.

Az is fontos, hogy kijelöljük a határainkat. Igen, Egy Lények vagyunk és nyitottak a legigazabb, a legvalódibb szintekre, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek határaink. Teljesen nyitottnak kell lennünk azokkal szemben, akik igazak, de továbbra is szükség van határokra, azokkal szemben, akik nem igazak.

Olyan ez, mint vendéget fogadni a házadban. Egyes vendégeket öröm magunk körül tudni. Ők nem csak a saját szemetüket takarítják fel, de a házad energiáját is tisztán és világosan tartják. Gyakran előfordul, hogy még jobbá is teszik. Inkább segítenek főzni, minthogy csak üldögélve várnák, hogy megetesd őket; önfenntartók, nem igénylik folyamatos figyelmedet. Mások úgy jönnek a házadba, hogy magukkal hozzák nyomasztó és drámai személyes problémáikat. Vagy unatkozva üldögélnek, ha nem szórakoztatod őket folyamatosan. Vagy ami még rosszabb, néhányuk asztrális energiát hoz be, ami rátapad mindenre, és állandó tisztítást igényel. Ekkor kell meghúzni a határainkat, hogy mi az, ami elfogadható a számunkra. Ne félj megkérni az embereket, hogy távozzanak, ha nem tartják tiszteletben tered energiáját.

Néhányunk még nem kötelezte el magát az Ultra Felsőbb Valóságban Igaz Egyként való élésre, és e miatt találjuk magunkat szinte lehetetlen helyzetekbe csúszva. Ezek a mi Gordiuszi Csomóink.

Azzal az erővel, amivel eddig próbáltuk, még nem sikerült kiszabadítani magunkat ezekből a kihívást jelentő helyzetekből. Ezek a helyzetek nagyon nehezen kezelhetők, és a bonyolult csomóknak annyi rétege halmozódott fel bennük, hogy egyelőre nem látható egy egyszerű megoldásuk. Sok Gordiuszi Csomónkba anyagi problémák szövődnek, függetlenül attól, hogy az-e a fő kérdés. Életünk minden Gordiuszi Csomójától úgy érezzük magunkat, hogy csapdába estünk, és komolyan akadályozza szabadságérzetünket. Megkötözve tartanak minket, így nem tudjuk azt tenni, amiért valójában itt vagyunk, vagy amit leginkább szeretnénk tenni.

Amire szükség van, az egy rendhagyó, egészen eredeti megoldás, mint amilyen Nagy Sándoré volt, aki kardjával vágta szét a Gordiuszi Csomót. Ha ugyanolyan szinten próbáljuk megoldani őket, mint amilyen szinten létrejöttek, akkor nem fog sikerülni. Mindegyik Gordiuszi Csomónk dualitás-alapú. A dualitásban jöttek létre, de nem a dualitásban oldódnak meg. Amíg továbbra is a dualitásban élünk, addig megkövesedett helyzeteinket úgy fogjuk látni, mint életünk korlátozó határait.

„Sokkal szabadabbak vagyunk, mint ahogy azt megengedjük magunknak.”

Először is arra van szükség, hogy elfogadjuk jelenlegi helyzetünket. Elfogadni elutasítás nélkül azt, ahol éppen vagyunk. Ebben az elfogadásban nincs kompromisszum. Nem kicsinyítjük magunkat, illetve nem mondunk le arról, hogy szabaddá váljunk. Egyszerűen azt mondjuk, „Ez az, ahol éppen most vagyok. Ez az én kiindulási pontom.”, mindenféle érzelem, vagy ellenállás nélkül. A következő az, hogy tisztázzuk, hol akarunk lenni, és mit szeretnénk valójában tenni.

Aztán azt választjuk, hogy Igaz Eggyé válunk. Azt választjuk, hogy nem köt minket a dualitás illúziója. Azt választjuk, hogy az Ultra Felsőbb Valóságban élünk. Ezután lényünk középpontjából kiindulva megengedjük az AKIK VAGYUNK igazságát vízgyűrűkként kiterjeszteni mindaddig, amíg teljes lényünk a Valódi, Igaz Önmagunk frekvenciájával nem kezd rezonálni.

Ekkor a korábbinál végtelenül nagyobbakká válunk. Rájövünk, hogy már nem a problémáink határoznak meg minket. Most már látjuk a hatalmas TISZTA SZÍV SZERETET egy korábban láthatatlan frekvenciasávját, ami körülvesz bennünket. Életünk határai már jelentősen kitágultak, és régi beragadt helyzeteink mára nagyon kicsivé váltak. Ebből a kitágított előnyös helyzetből képesek vagyunk meglátni a kiutat régi problémáinkból. Létezik egy új kreatív megoldás, ami vár ránk, hogy meglássuk. És ez fogja átvágni Gordiuszi Csomót, ami elnyomott minket.

Ez a dualitás utolsó tesztje. Amint ez megvan, nem lesz többé LEFELÉ – VISSZAÚT. Végre szabadok vagyunk!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

AZ EGY LÉNY AKCIÓBAN

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 11:11 Kilencedik Kapujának Aktiválására ebben az évben kerül sor. A Kilencedik Kapu alapeszméje az Egy Lény Akcióban. Ez az Igaz Egyek valódi összejövetelét jelenti. Úgy gyűlünk össze minden irányból, mint a Nap középpontjába visszatérő Napsugarak. Ez egy örömteli hazatérés. És azt is jelenti, hogy teljesen beléptünk mesteri mivoltunkba.

Itt az Igaz Egyek körét hozzuk létre. EGYKÉNT együtt hozzuk világra az Egy Lény legbelső lényegének egy új koncentrációját. Ez az, amikor az Ékkövek életre kelnek a Koronában.

Létezik egy nagy korona, rajta körös-körül üres foglalatokkal, ahová az ékköveknek kellene kerülniük. Mindegyikünk, aki Igaz Eggyé válik egyben egy ékkő is, amelyik éppen az egyik foglalatba illik. Amikor a koronán elegendő ékkő kerül a helyére, akkor aktiválódik a korona, és egy teljesen új szintet érünk el.

Ez a kreativitásnak egy hatalmas hullámát indítja el. Ami korábban kemény munka volt, művészi alkotássá válik. Minden, amit teszünk, annak egy kreatív kifejezése, hogy kik is vagyunk valójában. A felelősségnek van egy kollektív megosztása, ami szórakoztató, inspiráló és beteljesítő a legmélyebb szinteken.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

A SZERETET ÚTJA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


A Szeretet igaz Útja a Végső Út. Az utolsó út, ami csak akkor járható, amikor már az összes többi utat bejártuk. Csak az Igaz Egyek tudják a Szeretet Útját járni.

Egész évben a Szeretet igaz Útját fogjuk járni. Ahogy ezt tesszük, a Szeretet Útja ki fog szélesedni, el fog mélyülni és többet fog magából feltárni. A Szeretet Útjának sok új szintje válik láthatóvá.

Például: a Szeretet Útjára először akkor találunk rá, amikor éppen egy kopár sivatagon haladunk át. Aztán ahogy megyünk rajta, a táj egyre zöldebb lesz. Hirtelen növények jelennek meg, ezután néhány fa, aztán virágok és egy elkószált tehén, majd a madarak kezdenek el énekelni. A legtisztább és a legfrissebb vizű buzgó patakot hagyjuk el; fenséges hegyek bukkannak elő a távolban. Ahogy a Szeretet Útját járjuk, a TISZTA SZÍV SZERETET mérhetetlenül elmélyül, erősebbé és egyre igazabbá válik. A TISZTA SZÍV SZERETET nyújtja számunkra azt, hogy először pillanthatjuk meg a Fehér Csillagot. Lehetővé teszi, hogy lássuk, amit korábban nem láthattunk. Az Új Táj a legteljesebb pompájában kerül kinyilatkoztatásra.

A Szeretet Útján nincs hamis szeretet. Ez nem a hígított New Age féle „szeretet és fény” szeretet. Nem torz szeretet, ami féltékeny vagy birtokolni vágyó. TISZTA SZÍV SZERETET, ami őszinte, nyers, lecsupaszított és rendkívül valóságos. Ez TISZTA SZÍV SZERETET tisztasággal, együttérzéssel és tisztességgel. Az őszintesége és az igaz valója miatt ez olyan SZERETET, ami nagyon, de nagyon valóságos.

A Szeretet Útja a Beteljesülés útja. Minél tovább megyünk rajta, annál inkább beteljesítjük Legvadabb Álmainkat és igazi célunkat. A beteljesülés az egyik kulcsfontosságú eleme 2010-es évnek.

Ha egyszer elkezdünk járni a Szeretet Útján, megtapasztaljuk a legerősebb LEGIGAZABB SZERETETET, amit valaha is ismertünk. Képesek vagyunk úgy SZERETNI és SZERETVE LENNI, mint ahogy korábban még soha. Ez minden eddigi elképzelésünkön túl mutat. És a Szeretet Útja az, ahol az igaz beteljesülést megtaláljuk.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

EGY IGAZ SZERELMEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


2010-ben közülünk sokan fognak újraegyesülni Egy Igaz Szerelmükkel. Ha már Igaz Egyekké váltunk, sokkal tisztább utunk lesz a teljes egybeolvadáshoz mint azoknak, akik 2009-ben találkoztak Egy Igaz Szerelmükkel. Mivel ők még nem voltak ezen a szinten, számos kiigazításon kell keresztülmenniük ahhoz, hogy teljes mértékben együtt tudjanak lenni egy Ultra Nagyobb Valóság szinten.

És vannak néhányan, akik összetévesztik elmúlt életeik régi szerelmeit Egy Igaz Szerelmükkel. Még akkor is, ha a meghittség és a kényelem érzése jelen van, ez nem mindig jelenti Egy Igaz Szerelmedet. A kapcsolat Egy Igaz Szerelmünkkel mindig megkérdőjelezhetetlen. A velük való együttlét a legigazabb részünket hozza ki belőlünk. Van egy hatalmas helyrekattanás. Lényünkről könnyedén esnek le régi rétegek, és úgy érezzük, hogy végre valódi levegőt tudunk lélegezni.

Ahogy a Szeretet Útján Egy Igaz Szerelmünkkel kezdünk el járni, az út maga át fog alakulni. A TISZTA SZÍV SZERETET elmélyül, ahogy új szintjére, a TISZTA SZÍV IGAZ SZERETET szintjére tágul.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/Lotus/Lotus87.jpg

2010 ÁTTEKINTÉSE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF


2010 egy abszolút briliáns év, melyben képesek leszünk hatalmas áttöréseket és Legvadabb Álmaink közül soknak a beteljesülését megtapasztalni. Ez nem azt jelenti, hogy minden mindig könnyű lesz. Több szinten az lesz, de még mindig a duális világ teljes összeomlásának közepén vagyunk. Ez alkalmanként óriási megrázkódtatásokat fog szétküldeni világszerte. Ez az egyik oka, amiért szükség van arra, hogy Egy Igazak legyünk, és hogy megtanuljuk a Kvantum Hullám meglovaglását a legnagyobb szörfdeszkán, amit csak találunk. Igaznak kell lennünk ahhoz, akik vagyunk, függetlenül attól, hogy milyenek a külső körülmények.

Egész évben több leleplezése lesz mindannak, ami nem igaz. A hatalmi visszaélések álcái még nagyobb mértékben hullnak le. A hamis indítékok nyilvánosságra kerülnek. Jó példa erre Tiger Woods (híres amerikai golfozó – a fordító) lezuhanása a kegyelmi állapotból. Vannak, akik még előtte állnak a Tökéletes Viharukkal való találkozásnak. Amikor ez történik, ultra őszinteségre van szükségünk, és arra, hogy a vihar kellős közepébe menjünk. Ez az egyetlen módja átjutni egy Tökéletes Viharon. Amikor megjelennek, nem lehet őket elkerülni.

Néhány ember még mindig attól fél, hogy elveszíti az irányítást, ha hagyja magát leválasztani a dualitásról. Vagy, hogy olyan messzire eltávolodik, hogy nem lesz képes visszatérni a Földre. Vagy, hogy talán meg fog bolondulni, ha leválik a dualitásról. Sokan közülünk még mindig meg vannak győződve arról, hogy szükségünk van a dualitásra annak érdekében, hogy földeltek maradjunk; hogy egyik lábunkat a dualitásban kell tartanunk, különben elrepülünk. Azonban ez már nem igaz. Ezt saját, első kézből származó tapasztalatból tudom. Nem a dualitásban élek, és mégis nagyon földelt vagyok. Időben fizetem a számláimat, és nem felejtem el megetetni a cicámat. Csupán arra van szükségünk, hogy VALÓDIAK legyünk.

Föld – Csillag Lények vagyunk. Amint belépünk az Igaz Egy létezésbe, annyira kiterjedtek leszünk, hogy a földeltségnek egy olyan szintjét érjük el, amely már nem függ a dualitástól. Az a fontos, hogy mindenkor az Ultra Felsőbb Valóságban éljünk. Majd ezt követően vigyük Ultra Felsőbb Valóságos önmagunkat bele a mindennapi életünkbe.

Sok ajtó kinyílásának és becsukódásának az éve lesz ez. Vannak dolgok, amik már jó ideje velünk vannak, majd egyszer csak hirtelen eltűnnek. A dolgok régi módú végrehajtása az új megközelítésekben átalakul. A régi szerepek és annak meghatározásai, amiről azt gondoltuk, hogy mi vagyunk, elengedésre kerülnek, és igazabb önmagunk fog megjelenni. Néhány kapcsolat ajtaja be fog záródni, újak pedig meg fognak nyílni. Pénzügyi ajtók becsukódnak és újak megnyílnak. Régi otthoni környezetünk ajtói becsukódnak, és a megfelelő, új helyünk ajtói kinyílnak. Fontos, hogy amikor egy ajtó bezárul, ne próbáljuk meg erővel újra kinyitni. Ez egyszerűen nem fog működni. Ha túl sok figyelmet szentelünk a bezáródó ajtóknak, akkor előfordulhat, hogy elmulasztunk minket hívogató, ragyogó nyitott ajtókat. Ha egy régi ajtó bezárul, azonnal keresd az új ajtót. Ott lesz.

Sok év alatt arra képeztük ki magunkat, hogy éjjel-nappal evezzünk, bármi is történjék. Időnként ez rendkívül nehéz volt. Eveztünk mindenféle időjárási viszonyok között. Akkor is eveztünk, amikor már utolsó erőtartalékainkat használtuk. Alkalmanként „kiütöttek” bennünket a hullámok, aztán amint tudtunk, visszakapaszkodtunk és folytattuk az evezést. Ehhez állandó erőfeszítésre, hatalmas odaadásra és összpontosított szándékra volt szükség.

De ahogy folytattuk az evezést az Új és Igaz irányába, nagyobbá és rugalmasabbá váltunk. Azok a dolgok, amik kibillentettek minket, többé már nem tették. Egyre nagyobb szörfdeszkákat használva már nem hánykolódtunk annyit a Változékony Tajtékon. Az előrehaladás simább lett, a csapások pedig biztosabbak. A bizonytalanságot, hogy vajon megcsináljuk-e vagy sem, felváltotta egy új önbizalom és bizonyosság.

2010-ben még mindig teljes erőbedobással evezni fogunk. Mégis észrevehetően más lesz. Úgy találjuk majd, hogy minden egyes csapás, amit teszünk, sokkal messzebb visz minket, mint korábban. Olyan érzés lesz, mintha a víz ellenállás nélkül megnyílna a számunkra, képessé téve bennünket arra, hogy egy újfajta könnyedséggel haladjunk előre. Egyenletes csapásaink csodaszépen csillámló spirálokat hoznak létre, bátorítva bennünket a továbbhaladásra. Egy új kreatív hullámot lovagolunk meg, ami továbblendít bennünket. Az áramlat velünk együtt kezd el mozogni, ami lágyan visz minket mélyebbre az Újba és az Igazba.

Mindannak, ami egész évben történik velünk, az a célja, hogy Igazabbá, Valódibbá, Szabadabbá, Szeretőbbé, Szeretettebbé és Beteljesültebbé tegyen bennünket. Ez különösen igaz azokra a kihívásokra, amik adódnak a számunkra. Ezek mindegyike tökéletesen felépített helyzet, ami Igaz Eggyé válásunkban segít. Egyre inkább kiszabadulunk a régi helyzetekből. Szinte kipattanunk azokból, ahelyett, hogy megpróbálnánk magunkat nehézkesen kiszabadítani belőlük. Nincs szükségünk arra, hogy kierőszakoljuk a dolgokat.

Mindeközben egy Új Világ megszületik, itt, a fizikai síkon, de egy jelentősen kiterjesztett frekvenciatartományban. Ahogy az Új Táj megmutatkozik, néhányan már nem fogják annak a szükségét érezni, hogy új helyre költözzenek. Mások pedig feltétlenül új helyre kerülnek, gyakran a világ egy távoli pontjára.

Az év folyamán az Igazak elmélyült érzését fogjuk érezni. Ez olyan érzés, mintha megérkeznénk egy helyre, ahol még TÉNYLEG nem jártunk azelőtt, mégis azonnal otthon érezzük magunkat.

Azok, akik igazak és valódiak, egy masszív Gyorsító Sávban fognak utazni. De annak ellenére, hogy sok minden fog történni, nem lesz nyomasztó, mivel nem egyedül fogjuk csinálni.

2010-ben az elsődleges faladatunk az, hogy Igaz Egyként megtestesítsük a TISZTA SZÍV SZERETETET, és járjunk a Szeretet Útján. Amint ezt tesszük, minden tökéletesen jól a helyére kattan. Ez egy olyan év, amikor abszolút minden lehetséges.

2010-ben adjuk meg magunknak azt a végső ajándékot, hogy Igaz Eggyé válunk és a Szeretet Útját járjuk.

 

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Ahogy Igaz Egyekként teljesen kiemelkedünk,
hozza el a 2010-es Nagyszerű Év számunkra
a Legvadabb Álmaink beteljesülését,
és Minden Szeretet Szeretetét!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

TISZTA SZÍV SZERETETTEL

Solara

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIF LÉPJ BE A „LÁTHATATLAN” HONLAPRA http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIF

Szerzői joggal védett, Solara 2010
Minden Jog Fenntartva
www.nvisible.com

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/waves1.gif

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/SurfInsite.gif

Itt tudsz előfizetni Solara Havi Szörf Riportjaira és a Heti Frissítésekre...

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/waves1.gif

 

 

Jövőnk mintáit hozzuk most létre!

 

 

 

Élvezd ezt a vad utazást az Újba.

 

 

 

Félelem nélkül merjünk szeretni egész lényünkkel!

 

 

 

Állandóan légy nyitott a Váratlanra!

 

 

 

LÉGY VALÓDI, nem számít, mi történik!

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif