11:11
TISZTA SZÍV SZERETET

WORKSHOP FACILITÁTOROK

Fordította: Andrea Harangi

Solara Cris Isabel Sebastian Zina Antara

CRIS
Brazília

Christiane Boognak hívnak, Sao Paolóban élek. 2002-től az 5. Kapu Aktiválása óta szervezek itt 11:11 Horgonyzó Csoportokat. Részt vettem a 8. Kapu Főtengelyénél, Mallorcán, Spanyolországban. Az elmúlt években óriási elkötelezettséggel és koncentrációval dolgoztam, Beszélgetéseken és Workshopokon keresztül árasztva el Brazíliát, a 11:11 Kapujának információival. Szeretem ezt végezni; tudom, hogy Igaz Célomat teljesítem be. Most tértem vissza, a 11:11 Facilitátor Képzési Kurzusról, Hawaiiról, és nagyon várom, hogy megosszam a legújabb információkat és csodálatos tapasztalatokat, melyeket ott szereztünk. Itt az ideje, hogy a Kvantum Hullámokon szörföljünk!

Meu nome é Cristiane Boog, moro em São Paulo, no Brasil. Tenho organizado Grupos-Âncora por aqui desde o Quinto Portal. Participei do Cilindro Mestre do Oitavo Portal em Maiorca, Espanha. No último ano tenho feito um trabalho de enorme dedicação e foco na divulgação do 11:11 no Brasil através de Workshops e Palestras. Eu simplesmente amo fazer isso. Sei que cumpro o meu Verdadeiro Propósito ensinando sobre o Portal 11:11. Agora que acabei de voltar da Formação no Havaí, estou pronta para compartilhar todo o conhecimento e as experiências maravilhosas que tivemos lá. Vamos surfar juntos as ondas da Unidade! Com Muito Respeito e Amor de Lótus, Cris

 

ISABEL
Mexikó

Megtiszteltetés számomra, hogy a 11:11 Workshop Facilitátora lehetek. 1999-ben a 4. Kapu Aktiválása alatt végig éreztem, hogy új tudatszintre való ébredésem elkezdődött. Azóta egy tiszta út nyílt meg számomra. Sok leckén kellett átmennem, de lényem mindig kapcsolatban állt a 11:11 energiájával.

Amikor a „Csillagszülötteket” olvastam, éreztem, hogy ez az utam. A 8. Kapu Főtengelyénél való részvételnél megtaláltam a helyet, melyet mindig kerestem; a kutatásom véget ért.

Mikor legbelső lényünkhöz igazodva éljük belső igazunkat, és mindezt mélyebb feddhetetlenségben tesszük, a Felsőbb Valóság megteremti ezt számunkra, és vízióink hatalmassá tágulnak. Ez az, ahogy most érzem magam. Az Otthonom itt, a Lótusz Szívben van; a megfelelő helyen, és a megfelelő emberekkel. Ez az, ahol a munkám kezdődik, teljes elkötelezettséggel, az igazságot megosztva.

Es un gran honor para mí ser un facilitador de los talleres del 11:11.  Mi despertar comenzó durante la activación de la 4a. Puerta en 1999.  Desde entonces, se abrió un camino para mí.  Tuve que pasar por muchas lecciones, pero mi ser siempre estuvo conectado con el 11:11.

Cuando leí “The Star-Borne”, sentí que este era mi camino.  Durante mi participación en el Cilindro Maestro de la 8a. Puerta, encontré el lugar que había estado buscando;  terminó mi búsqueda.

Cuando vivimos desde nuestra verdad y nos alineamos con nuestra esencia central y con nuestra integridad más profunda, la Realidad Mayor se manifiesta dentro de nosotros y nuestra visión se amplía. Así es como me siento ahora.  Mi casa está Aquí, dentro del Corazón del Loto;  estoy en en lugar correcto con las personas correctas.

Aquí es donde mi trabajo comienza con mi compromiso total para compartir mi verdad.

 

SEBASTIAN
Németország

Amióta kapcsolatba kerültem a 11:11 energiáival, annak szenteltem az életem, hogy Egységet és Szeretetet hozzak a bolygóra, és eszerint éljem életem minden pillanatát.

Részt vettem a 6. 7. és 8. Kapu Főtengelyénél, Írországban, Indiában, és Spanyolországban; melyek életem nagy mérföldköveit jelentik.

Két éve, hogy a világ különböző országaiban tartok 11:11 facilitátorként kurzusokat. Ezen is túl, alkalmam volt csodálatos emberekkel találkozni, és kapcsolatba kerülni, elutazni a föld néhány legcsodálatosabb helyére. Nagyon hálás vagyok mindenért, amit megtapasztaltam!

Épp csak befejeztem a második Mester Kurzus Tanári Képzést Hawaii-on, és készen állok rá, hogy még több kurzust tartsak egy teljesen új szinten, mely az embereket legbensőkig fogja megérinteni.

Mein Name ist Sebastian und ich wohne in Deutschland. Seit ich mit den 11:11 Energien in Kontakt gekommen bin, engagiere ich mich dafür, Einheit und Liebe auf unseren Planeten zu bringen und diese auch in jedem Moment zu leben.

I nahm auch an den Toröffnungen 6, 7 und 8 der Meisterzylinder in Irland, Indien und Spanien teil. Diese sind große Meilensteine in meinem Leben.

Seit zwei Jahren gebe ich 11:11 Workshops in verschiedenen Ländern auf der ganzen Welt. Dadurch lernte ich wunderbare Menschen kennen und reiste zu einigen der schönsten Plätze dieser Erde. Ich bin sehr dankbar für alles, was ich erfahren durfte.

Gerade beendete ich das 2. Meisterklasse- Lehrertraining auf Hawaii und bin bereit neue Seminare auf einer völlig neuen Ebene zu geben, die Menschen in ihrem tiefsten Kern berühren.

 

ZINA ANTARA
Oroszország

Öntudatra ébredésem hullámlovaglását 1989-ben kezdtem el, mikor Oroszország mély álmából, és elkülönültségéből felébredt. Az azóta eltelt időben végig nyitott voltam az Új számára. Az aktuális irányzatokon próbáltam meg szörfölni. Kétszer örvénybe kerültem, de sikeresen kerültem ki belőlük. Ezek a felszínesen érintett irányzatok gazdagították tapasztalataim számát, bővítették tudatosságomat, és megpróbáltam rájönni KI VAGYOK ÉN, és miért vagyok itt.

Nagy reménnyel szörföltem valami teljesen Új felé, mely belépett az életembe. Ez az Új volt, a 11:11.

Miután elolvastam Solara 11:11 című könyvét, teljes lényemmel éreztem, hogy ez életem elsődleges célja. Ezek az energiák oly tiszták, és mélyen együtt rezonálnak velem. Ez az a munka, mely beleíródott Lepecsételt Parancsaimba, mikor a bolygóra jöttem.

A 11:11 nem a végzetem, de a leggyorsabb és legrövidebb módja annak, hogy beteljesítsem szerződésemet, és az evolúció Új szintjére kerüljek.

Most, hogy a Lótusz energiák beléptek a bolygóra, a Lótusz Világba kerülünk, létrehozva a Legigazabb Szeretet új szintjeit, mely Szeretet, a Lótusz Szív központjában van. Folytatom a hullámlovaglást az Új irányába, még mindig fejlesztve tudatosságomat, még óriásabbá/hatalmasabbá válva, egyre erősebben, és erősebben hajtva magam, és egyre mélyebbre és mélyebbre merülve annak legbensőbb állapotába, aki Igazán Vagyok – a Lótusz Szív Legbenső részébe.

Mint 11:11 Workshop Facilitátor, annyi embernek szeretnék segíteni Lótusz Szívük megnyitásában, amennyinek csak lehetséges. Egyesülni, együtt az EGY LÓTUSZ SZÍVBEN, és belépni A TISZTA SZERETET ÚJ MÁTRIXÁBA, melyet még nem derítettünk fel.