Fordította Eszter

Ebben az izgalmas és gyakran kihívásokkal teli Beteljesülési Időszakban soha nem volt fontosabb hogy az Egység új, erős horgonyzó pontjait kialakítsunk. Amint a régi minták rohamosan széthullanak, nagyon fontos hogy új stabilitási pontjaink legyenek melyek erősen le vannak horgonyozva a Tágabb Valóságban. Čppen most ez az egyik fő fókuszunk. Ezekre a horgonyzó pontokra sürgősen szükségünk van hogy szolgáljanak mindannyiunkat.

 

A kölcsönös támogatás dimanikája

Egy új kölcsönös támogatás érájában vagyunk. Ez azt jelenti hogy eljött az idő a mi Egy Létezőnk számára hogy előlépjen és megossza a felelősséget minden szinten, különösen energetikailag, fizikailag és anyagilag.Így tehát titeket szólítalak meg mint egyéneket és mint a mi Egy Lényünk tagjait, kérlek lépjetek előre és segítsetek amilyen módon csak lehetséges. Az anyagi támogatásotokra ebben az időben mélyen szükség van és hálásan köszönöm, ez lehetővé teszi számomra hogy folytathassam. Ez a mi Egy Lényünkent is erőssebbé és életképesebbé teszi. Együtt mint Egy, képesek vagyunk véghezvinni a lehetetlent!

Számtalan módon segíthetsz.

 

Online adományok Paypal-on keresztül
A Paypal elérhető számos országban: egyszerű és gyors, elfogad hitelkártyát és e-csekket is.
Legyél Te is a 11:11 szponzora bármilyen egyszeri összeg fizetésével, kérlek kattints rá az alábbi gombra.Havi adományok Paypal-on keresztül
BLegyél szponzora a 11:11-nek és adományozz havi 22 dollárt az alábbi gombra kattintva. A hitelkártyádról automatikusan levonjuk az összeget minden hónapban, de bármikor lemondhatod.

Csekk küldése
Kérlek küldd a csekket US dollár-ban Solara nevére kitöltve az alábbi címre:
Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

Hitelkártyás adományok nem Paypal-on keresztül
Ha nem akarod a Paypal-t használni de mégis szeretnél adományozni kérlek küldd el a hitelkártyád számát és annak lejárati idejét, az adomány összegét, a neved és a postacímed. A telefon- és fax számom 808-821-1291, az emailcímem solara@nvisible.com.

Feliratkozás a szörf riportokra
Ezek nagyon éles elméjűek és elképesztően pontosak. A szörf riport előfizetések jelenleg a havi kiadásaim felét fedezik. Ha meg tudnám duplázni az előfizetők számát, nagy segítség lenne. Kérlek meséld el a barátaidnak....

Klikkelj ide a szörf riportok előfizetéséhez.

Vásárlás az amazon.com-on ezen a linken keresztül
Minden alkalommal ha ezen a logo-n keresztül lépsz be az amazon.com-ra mi egy kis összegű jutalékot kapunk bármely vásárlásod után.

Grafikus tervezők
Grafikai tervezés szükséges az orákulum kártyáimhoz és a hozzá tarozó 150 oldalas könyvhöz. Ezek innovatív csomagolásának tervezésére is szükség lenne. Egy egyszerű Zen-szerű tervet szeretnék, inkább kalligráf hatásút mint festményt. Ha ez az ami felkeltette az érdeklődésedet kérlek tudasd velem. Nem tudok neked azonnal fizetni, csak később mikor a kártyák már megjelentek. Vagy akár felajánlhatod a terveidet. A kártyákat Ázsiában kell nyomtatni az alacsony költségek miatt, ha valaki tud ajánlani egy megbízható jó minőségű ázsiai nyomdász partnert kérem jelentkezzen.

Köszönöm !

A bőség rezonanciája legyen azokkal akiknek a leginkább szükségük van rá és valóban megérdemlik.


A 11:11 szponzori támogatásod nagyrabecsült!