11:11 Nasterea Fiintei Unice


Uriasul adormit al Fiintei noastre Unice se trezeste. Acum este intr-adevar timpul ca noi sa ne adunam ca Unul cum nu am mai facut-o niciodata pana acum. Impreuna sunt multe lucruri pe care le putem indeplini / dobandi. Nu a fost nicicand mai important decat este in aceste Timpuri ale Implinirii cand facem impreuna trecerea de la dualitate la Unicitate.

In luna Mai 2004 Activarea celei de-a 6-a porti a intors Poarta 11:11 invers. Noua Viziune 11:11 a fost revelata. Si este o viziune puternica ...

Pana la Activarea celei de-a 6-a porti, Poarta 11:11 a fost sub rezonanta numarului 11. Unsprezece este Numarul Maestru care care reprezinta ANCORAREA NOULUI. Si intr-adevar asta am facut multi dintre noi de foarte multa vreme. Noi am adus Noul, care este Unicitatea, in densitatea calcifiata a dualitatii.

Acest proces a avut impact asupra noastra la fiecare nivel, afectand totul de la Logos-ul planetar (Fiinta planetara) pana la cele mai intime, personale nivele din interiorul nostru. Aceasta sarcina a fost adesea extenuanta, plina de provocari extreme. Si totusi noi am perseverat, stiind ca vremea regnului dualitatii aproape a trecut si ca Unicitatea trebuie sa fie pe deplin ancorata. Cunoscand acestea, chiar supravietuirea noastra poate ca depinde de asta.

Realitatea Superioara este acolo unde traieste Unicitatea, si din ce in ce mai mult Realitatea Superioara a fost inserata in vechiul nostru sistem de realitate bazat pe dualitate. Pana cand, in sfarsit, am noi creat acea Zona de Suprapunere unde Unicitatea si dualitatea coexista ca realitati paralele. Aceasta Zona de Suprapunere a continuat sa se ingroase si sa se expandeze pana cand in acest moment contine trecutul si viitorul intrepatrunse in prezent.

Acum am ajuns la o intrepatrundere critica, o Intersectie Majora unde trebuie sa alegem pe care drum vom merge de acum inainte. Daca dorim sa patrundem mai adanc in Realitatea Superioara, in Unicitate, atunci trebuie sa ne conducem fiinta la un nivel cu totul nou.

Acest nou nivel este FIINTA UNICA. Altfel spus, Fiinta noastra Unica este o Fiinta Organica, Vie --- NOI CA UN TOT. Totul este parte a Unicului, aceasta stim. Si totusi inca se intelege adesea gresit ce inseamna a fi parte din FIINTA UNICA.

Chiar in acest moment, totul este vorba despre alegerea constienta de a patrunde in FIINTA noastra UNICA. A vedea pe fiecare din noi ca pe raze ale Stelei Unicului. Toti suntem ai Unicului. Eu sunt Solara Unicului. Tu esti ______ a/al Unicului.

Odata ce ne identificam cu adevarat pe noi insine ca Fiinte „ale Unicului”, o schimbare profunda se petrece in noi. Putem vedea si simti intrepatrunderea noastra intrinseca cu totul. Compasiunea noastra este declansata si perceptiile noastre se extind. Nervurile (lanturile) se dizolva ...

Realizam ca nu suntem doar indivizi izolati straduindu-ne sa ajungem la destinatie. Nu mai servim planeta doar prin „a ne face treaba”. Brusc, putem simti sistemul extrem de puternic al Fiintei noastre Unice imense care ne sustine si este intotdeauna cu noi. Intrepatrunsi impreuna, ne sustinem unii pe altii, ne iubim unii pe altii. Precum motto-ul celor Trei Muschetari, „Toti pentru Unul si Unul pentru Toti”. Nu mai suntem singuri. Nu mai suntem neputinciosi si neajutorati. Nu mai suntem separati.

Pe masura ce un numar din ce in ce mai mare dintre noi se trezeste la Unicitatea innascuta, FIINTA noastra UNICA se trezeste mai repede la viata. Uriasul Adormit se trezeste ... FIINTA noastra UNICA este cheia catre evolutia noastra viitoare. Este cheia pentru supravietuirea planetei. Si este suficient de puternica pentru a dizolva iluzia dualitatii o data si pentru totdeauna.

Uriasul Adormit se scutura din somn si incepe sa se ridice ...

Cat de departe va merge Uriasul Adormit al Fintei noastre Unice depinde de fiecare dintre noi. Vom fi putini, sau vom fi multi? Uriasul Adormit va face doar cativa pasi, sau va merge cu pasi mari prin univers, plin de incredre si compasiune – indreptand dezechilibrele, ajutand toate inimile ranite, dizolvand separarea si inlocuind-o cu Unicitatea? Vei fi parte constienta a lui?

Stiu ca sunt multi dintre noi, pe tot cuprinsul planetei, care fac tot posibilul pentru a ajuta la realizarea acestei schimbari, si care au facut asta de-a lungul anilor cu dedicare si curaj. Prezenta voastra este adanc simtita si apreciata. Si chiar daca multi dintre noi nu ne-am cunoscut in lumea fizica, stim ca lucram impreuna. Dar uneori ma intreb daca asta este suficient? Poate ca maretia acestor timpuri ne cheama sa facem inca un pas, sa ne adunam la o scala inimaginabila pana acum! Sa stam mandrii impreuna ca o FIINTA UNICA. Sa ne aliniem la modul constient ca UNUL. Sa aratam lumii maretia FIINTEI noastre UNICE IN ACTIUNE ...

Haideti sa trezim complet Uriasul Adormit al Fiintei noastre Unice! Impreuna ca Unul putem face imposibilul. Haideti sa ne facem simtita prezenta in toate lumile din toate lumile! Haideti sa ne manifestam cu adevarat maretia ...

Mai multe despre NASTEREA FIINTEI UNICE.


Mai multe despre FIINTA UNICA

 

Aici sunt COORDONATORI 11:11 ai FIINTEI noastre UNICE!

FSimte-te liber sa-i contactezi pentru suport si sfaturi.
Most of them have participated in 11:11 Gate Master Cylinders.

 

INTERNATIONAL ANCHOR COORDINATOR
Indigo
Email: indigo1111@verizon.net


11:11 LANGUAGE COORDINATORS


GERMAN
Sebastian email: bridge22germany@aol.com

HUNGARIAN
Andrea email: sirana.vega@yahoo.com

PORTUGUESE
Cris email: cris@crisboog.com.br

RUSSIAN
Zina Antara email: doorway1111@mail.ru

SLOVENIAN
Jana email:
janakristanc@yahoo.com

SPANISH
Isabel email: isabelchaires@hotmail.com


11:11 COUNTRY COORDINATORS

AUSTRALIA
Ama email: ama22@bigpond.net.au

AUSTRIA
Gerlinde email: gerlinde.rehrl@gmx.net

BELARUS
Lyidmila email: li211440@mail.ru

BOLIVIA
Carlos email: charlyunic@hotmail.com

BRASIL
Cris email: cris@crisboog.com.br

CANADA
Ra*Maa*Lar email: ramaalar@sympatico.ca

CHILE
Alejandra email: aibandu@yahoo.com

GERMANY
Sebastian email: bridge22germany@aol.com

HUNGARY
Andrea email: sirana.vega@yahoo.com

MALAYSIA
Antares email: magickriver@gmail.com

MEXICO
Isabel email: isabelchaires@hotmail.com

PERU
Jorge email: elsaquito@hotmail.com

RUSSIA & UKRAINE
Zina Antara email: doorway1111@mail.ru

SLOVENIA
Also for Croatia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Serbia,
Czech Republic, Slovakia & Poland.

Jana email: janakristanc@yahoo.com

UK
Anthony email: antvurt@yahoo.co.uk

USA
Indigo email: indigo1111@verizon.net

VENEZUELA
Abjini email: abjinia@gmail.com

 

Pagina de start a Grupurilor de Ancorare 11:11 a Fiintei Unice

Anchor Group List for 8th Gate: Part Two

MASTER LIST of all Anchor Groups Worldwide

8th Gate 2 Anchor Groups Worldwide: Australia to Canada
8th Gate 2 Anchor Groups Worldwide: Colombia to Malaysia
8th Gate 2 Anchor Groups Worldwide: Mexico to Slovenia
8th Gate 2 Anchor Groups Worldwide: Spain to Zimbabwe
8th Gate 2 Anchor Groups in Argentina
8th Gate 2 Anchor Groups in Brazil
8th Gate 2 Anchor Groups in Chile
8th Gate 2 Anchor Groups in Germany
8th Gate 2 Anchor Groups in Russia
8th Gate 2 Anchor Groups in USA

 

Daca organizati un Grup de Ancorare, va rugam contactati-o pe Indigo la adresa indigo1111@verizon.net
apentru a va putea include si pe voi in lista. Amintiti-va sa invludeti numele vostru, orasul, tara,
adresa de e-mail si numerele de telefon daca este posibil.

 
Discutii, Ateliere de lucru si Cursuri pe tema Nasterea Fiintei Unice, si Activari Planetare 11:11:
11:11 Evenimente 2009
11:11 Workshop Facilitators