A 4-a poarta
11:11

Reconfigurarea Labirintului Evolutionar


Poarta a 4-a poarta 11:11 a fost activata la 11 August 1999. Cilindrul Maestru a fost situat langa langa lacul Tetiaroa in Tahiti. Ceremonia de deschidere a celei de-a 4-a porti a durat de la apus pana la rasarit. Unle din dansurile sacre 11:11 au fost desfasurate chiar in apele lagunei.

Si inca o data Grupurile de Ancorare 11:11 – mari si mici – s-au unit ca Unul pentru a sustine ancorarea energiilor celei de-a 4-a porti pe planeta.

A 4-a poarta reprezinta schimbarea vechilor tipare, dizolvarea nervurilor, reconfigurarea structurii de baza a Labirintului Evolutionar care va crea tipare cu totul si cu totul noi. Cand tiparele Labirintului Evolutionar se schimba, labirintul este re-configurat in intregime. Aceasta conduce la revelarea si deschiderea unor Drectii cu totul si cu totul noi. Aceste noi Directii nu au fost vizibile pentru noi inainte de reconfigurare.

Labirintul evolutionar vechi a fost aliniat cu o rezonanta armonica specifica, care stabilea parametri Directiilor Potentiale pe care le puteam urma in vietile noastre. Aceasta inseamna ca puteam calatori doar pe carari predeterminate. Desi au fost multe carari pe care nu le-am descoperit niciodata sau pe care am ales sa nu mergem, ele au fost potential-disponibile pentru noi in tiparele vechi de evolutie.

Adesea noi am repetat iar si iar anumite carari sau ne-am stabilit obiceiuri si comportamente in cadrul labirintului evolutionar vechi. Aceste carari erau determinate de karma noastra, de atitudinile si obiceiurile noastre inradacinate si erau profund limitate de Teama noastra de Necunoscut. Pe masura ce am calatorit pe aceleasi carari si am facut aceleasi alegeri iar si iar, am ajuns sa cream transe adanci care au facut din ce in ce mai dificila strapungerea vechilor tipare si incercarea de lucruri total noi.

De la activarea celei de-a 4-a porti noi nu mai putem repeta vechile tipare evolutionare, asa cum o faceam inainte. Chiar daca continuam sa facem aceleasi alegeri, si sa reactionam in acelasi fel, descoperim ca vechile carari fie ajung la un final abrupt, fie conduc catre un final cu totul nou si neasteptat.

Labirintul evolutionar semnifica deasemenea si ADN-ul nostru in configuratia lui veche. Pe masura ce labirintul nostru evolutionar se modifica, se reconfigureaza, ADN-ul nostru este si el aliniat cu vibratia Unicitatii. Lanturile ADN se extind pe masura ce frecvenţa lor vibrationala este calibrata catre urmatorul nostru pas evolutionar. Aceasta extensie invizibila a ADN-ului nostru este simtita de multi dintre noi. Cateodata se manifesta ca un disconfort in viata noastra, sau cateodata se manifestă ca o depresie. Ne vom simti desprinsi de trecut si de vechile noastre obiceiuri si atitudini, pana cand vom pasi catre noi cai de A FI.

Suntem in procesul de nastere a Fiintelor noastre Noi, si de pasire catre Vietile noastre Noi, care vor reflecta mai bine cine devenim / suntem. Activarea celei de-a 4-a porti 11:11 a fost vitala in procesul de transformare.

In timpul activarii celei de-a 4-a porti noi am transfigurat labirintul evolutionar, ajutandu-ne sa devenim mai bine aliniati cu noile rezonanţe armonice. Desi acest proces de aliniere va dura cativa ani, in cele din urma va deschide Noi Directii care erau de neconceput inainte.

Aceasta reconfigurare profunda a labirintului nostru evolutionar este creata printr-o amestecare ... o contopire spiralata intre Cele 4 Elemente: Pamant – Aer – Foc – Apa.

Pamant si Aer, Apa si Aer, Foc si Pamant, Apa / Pamantul / Focul / Aerul danseaza impreuna in spirale, schimband continuu tiparele, dansand catre interiorul si catre exteriorul elementelor, amestecand granitele dintre lumi, stergand ultimele urme ale separarii intre cele 4 elemente, pana cand fiecare din ele le contine pe toate cele 4 la un loc.

Aici puteti vedea fotografii cu Dansul celor 4 Elemente si cu Cilindrul Maestru al celei de-a 4-a porti:Creand Poarta catre Vietile noastre Noi

Pe masura ce Cele 4 Elemente se amesteca, busola incepe sa se rasuceasca, sa se invarta, determinand cele 4 Directii sa-si piarda ancorarea. Tipare cad din fiecare directie. Pe masura ce Cele 4 Directii se invart incet in spirala, tiparele pierdute sunt atrase magnetic in busola. Totusi, ele nu se retrag in Directia de unde isi au originea, ci adera la o Noua Directie.

Un mic tipar din partea de Sud se poate uni cu Estul, sau o parte din Nord poate ajunge in Sud. O mica parte din Vest poate ajunge in Nord. Nimic nu este inca drastic, nu este suficient pentru a schimba polii planetari. Deocamdata se petrec doar schimbari subtile. Si totusi suficient de puternice pentru a crea Portile catre Vietile nostre Noi.

Aceste Porti catre Vietile nostre Noi nu erau posibile inainte, labirintul evoluţionar a trebuit sa fie reconfigurat, cele 4 Elemente a trebuit sa se amestece, iar cele 4 Directii s-au transformat intr-un mod atat de subtil si totusi atat de profund, astfel incat Noile Directii sa se poata naste. Din aceste Noi Directii noi putem sa gasim Portile catre Vietile noastre Noi.

Urmatorul pas este sa inchidem Portile catre trecutul nostru. De aceea am experimentat atatea turbulente, cu atata intensitate in ultimii ani. Avem de-a face cu situatii importante, trebuie sa ne vindecam durerile provocate de experientele noastre vechi, sa lasam relatiile in dezechilibru si comportamentele inradacinate sa plece, si sa devenim REALI.

Trebuie sa ne incorporam Sinele Superior, sa devenim Reali, Adevarati si Sinceri cum nu am mai fost niciodata pana acum, trebuie sa ne urmam Inimile, sa ne traim Iubirea pentru a deschide aceste Porti in Vietile noastre Noi.

Calatoriti catre Index-ul celei de-a 4-a porti:

Copyrigh-ul tuturor materialelor din perioada 1989 - 2006 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.