Crearea unui Cilindru Maestru

Cilindrul Maestru este totdeauna punctul cheie pentru o Activare 11:11. Acesta este locul unde energiile Portii 11:11 care este activata patrund pentru prima data pe planeta.

Crearea unui Cilindru Maestru incepe cu gasirea zonei generale pentru Activarea Portii. Cateodata aceasta este evidenta si indiscutabila; alta data este necesara o cautare pana cand este gasita zona potrivita. Odata ce este stabilita tara sau zona care se simte ca este potrivita pentru energiile particulare ale Portii 11:11, apoi fac o excursie acolo pentru a face pragatirile.

Aceasta include gasirea unui hotel sau hoteluri care sa aiba sala de conferinte destul de mare pentru ca noi sa putem practica Dansurile Sacre. Apoi se negociaza preturi speciale pentru grup si se fac planuri pentru mese. Cateodata aceasta presupune destul efort si tocmeala timp de cateva minute in legatura cu detalii precum includerea sucului sau a fructelor in micul dejun continental. Apoi trebuie semnate contracte si trebuie platit avansul.

Calatoresc deasemenea prin zona pentru a ma familiariza cu ea si caut activitati speciale amuzante, profunde si care ne pot ajuta sa invatam ceva despre cultura din zona. Toate aceste activitati trebuie organizate, inclusiv transportul si mesele.

Apoi mai este problema importanta a locului de Activare. Cateodata acesta este gasit imediat, si alta data apare in mod miraculos aproape in ultimul minut. Apoi este gasita locatia potrivita, care totdeauna se simte ca este absolut potrivita. Chiar si cand o gasim, mai este inca problema de a primi permisiunea sa folosim pamantul. In timpul Primei Activari din Egipt am gasit locatia potrivita in noiembrie, dar nu am primit permisiunea oficiala pana in ziua di-naintea Activarii in ianuarie. A fost un aspect nerezolvat intr-o oarecare masura, dar am simtit ca locatia este atat de potrivita incat a fost de neconceput ca nu vom fi acolo.

Chiar si dupa ce am gasit locatia potrivita, trebuie facute pregatiri in ceea ce priveste sistemul de sunet, transportul si mesele. In ziua di-naintea celei de-a Doua Activari din Ecuador a trebuit sa mergem sa cumparam un generator de 1 000 $ pentru a putea avea sunet si muzica pentru ceremonia noastra.

Apoi, mai este marea problema de a pune cap la cap costurile si de a realiza pachete de oferte pentru Cilindrul Maestru. Cand aceasta problema este rezolvata, sunt aceia care vor sa participe dar care nu pot sa stea la hotelul nostru pentru a economisi. Problema in aceasta privinta este ca hotelul ne da permisiunea de a folosi sala de conferinte pentru ca inchiriem un anumit numar de camere. Daca nu inchiriem un anumit numar de camere, atunci este adaugata o taxa pentru folosirea salii de conferinte pe care o platesc eu. Deoarece eu castig putini bani pentru Activarile 11:11, daca ii castig si pe acestia,  aceasta devine imposibil.

Unii oameni ma intreaba de ce nu tinem intregul eveniment afara, pe pamant undeva, si sa campam corturile pentru o saptamana? Aceasta va diminua cu siguranta o parte din costurile necesare pentru Activare. Ar fi minunat sa fim afara in natura daca am avea un fel de centru de retragere pentru a ne adaposti de elemente. Energiile cu care lucram sunt atat de reale, de puternice, de subtile si chiar mai mult decat atat, incat avem nevoie de un mediu impartial unde nevoile noastre de baza sa fie ingrijite cu efort minim, ceea ce este exact ceea ce ofera multe hoteluri. Dusuri calde, un loc confortabil unde sa dormim, un loc tihnit. Mai este si problema Dansurilor Sacre, care sunt mult mai usor de invatat intr-un loc adapostit, desi sunt mult mai magnifice cand sunt dansate afara. In orice caz, sunt deschisa la schimbari in viitor, si sper ca un grup de oameni sa vina de la Cilindrul Maestru al Portii a 5-a pentru a imparti cu mine organizarea pentru Activarile viitoare.

Apoi mai este si informatia necesara despre Activare, despre Cilindrul Maestru si despre Grupurile de Ancorare care trebuie scrisa si formatata pentru pagina de web, si de obicei trimitem mail-uri catre participantii anteriori. Odata ce oamenii incep sa se inregistreze, mai este toata munca de organizare a diferitelor orare de sosire si plecare, curse de la aeroport, colegi de camera, etc. Apoi, mai sunt si platile pentru hotel si activitati, care trebuie achitate integral cu mult inainte de sosirea oamenilor.

De obicei, am cativa oameni care ma ajuta cu toate acestea, dar de data aceasta nu am. Asa incat unii pasi vor fi sariti si altii vor fi facuti pe masura ce voi gasi pe cineva sa-i faca. Fac toate acestea din iubire si din devotament pentru 11:11.

De cate ori avem o Activare de Poarta 11:11, sunt si oameni care vor sa vina doar pentru Activarea in sine, dar nu si pentru saptamana de pregatiri di-nainte. Am incercat si aceasta varianta la unele din Portile anterioare, dar pur si simplu nu merge. Crearea unui Cilindru Maestru 11:11 necesita concentrarea focusata din partea tuturor participantilor. Trebuie sa ne acomodam unii cu altii si sa ne unim intr-o Fiinta Unica. Este fiinta noastra Unica cea care devine Cilindrul Maestru, si nu noi separat ca individualitati. Este timpul sa ne lasam agendele separate si sa ne concentram pe realizarea sarcinii care ne revine.

Mereu sunt momente in timpul unei Activari 11:11 cand iesim de pa harta cunoscutului si patrundem in taramurile Necunoscutului. Acesta este momentul cand ceremonia noastra devine cu adevarat reala si foarte sacra. Si acestea sunt momentele pretioase cand pragatirea noastra impreuna din timpul saptamanii anterioare isi arata roadele si cand mareata noastra Fiinta Unica se trezeste complet la viata. Atunci suntem puternic absorbiti in energiile Realitatii mai Inalte care ne propulseaza catre noi nivele de constienta. Cand se intampla aceasta este coplesitor si de neuitat. Iti schimba viata si despre aceasta este vorba in timpul Activarilor.

Pentru ca Porta 11:11 sa fie activata, avem nevoie de un Cilindru Maestru puternic. Este esential; fara un Cilindru Maestru nu ar fi nici o Activare. Este nevoie de cel putin 65 de oameni care doresc sa serveasca aceasta sarcina cu toata fiinta lor. Nu sunt multi oameni, dar este fascinant sa observi cum o Activare de Poarta 11:11 va aduce mereu in fata frici si scuze pentru a nu fi acolo. Multi oameni simt chemarea de a participa, dar apoi se starnesc fricile si problemele. Atunci este momentul cand trebuie sa recunostem ce se intampla si cand trebuie sa depasim problemele prin reinnoirea angajamentului de a face ca aceasta Poarta a Libertatii Personale sa devina realitate.

Nu a incetat niciodata sa ma uimeasca faptul ca nu sunt sute de oameni aliniati sa participe la aceste evenimente puternice. Dar pur si simplu asa este. Nu doresc si nu pot sa merg sa fac publicitate. Tot ceea ce pot face este sa am incredre ca rezonanta Portii a 5-a insasi ii va chema pe cei care sunt destinati sa fie aici. Si ca oamenii vor veni!

Aici sunt locatiile Cilindrilor Maestri anteriori:

Cilindrul Maestru al Primei Porti din 1992:
Punctul Alpha: Queenstown, Noua Zeelanda
Punctul Omega: Marile Piramide din Giza, Egipt

Cilindrul Maestru al Portii a 2-a din 1993:
Craterul Pululahua, Ecuador

Cilindrii Maestrii ai Portii a 3-a din 1997:
langa Bled, Slovenia
langa Eureka, Montana
Muntii Glasshouse, Australia

Cilindrul Maestru al Portii a 4-a din 1999:
Tetiaroa, Tahiti, Polinezia franceza

Cilindrul Maestru al Portii a 5-a din 2002:
Insula Mare, Hawai'i

Actualizare despre Cilindrul Maestru: