Activarea celei de-a 5-a porti 11:11

Poarta Libertatii Personale


19 Octombrie 2002: Insula Mare, Hawai'i

Dupa o calatorie lunga si intensa prin focurile initierii,
(se poate simti chiar senzatia de ardere sau senzatia de a fi dezbracat ...)
am lasat in sfarsit in urma cea mai mare parte a trecutului nostru si am intrat in portalurile gemene.

Inaintea nostra este un coridor lung...

Mergem drept inainte prin coridor,
nestiind unde ne va conduce drumul,
dar stiind cu siguranta ca este o calatorie pe care ne dorim sa o facem.
Necunoscand detaliile despre cum vor decurge lucrurile,
dar simtind continuu acel sentiment de fericire si acea senzatie ca facem ceea ce trebuie.

In fata noastra, tocmai la capatul coridorului, putem vedea inca un set de portaluri gemene.
Nu este nevoie sa ne grabim, deoarece stim ca in curand vom intra pe acele usi.
Pe masura ce inaintam prin coridor,
privim catre elementele din fiinta noastra care s-au schimbat.
Vedem cum acele schimbari interioare profunde incep acum sa se reflecte in viata noastra si in exterior.

Ne simtim mult mai proaspeti / renascuti si mult mai reali.

Activarea celei de-a 5-a porti este punctul
cand multi dintre noi vom pasi prin cel de-al doilea set de portaluri si vom RENASTE.

Vom renaste intr-un loc nou
si desi vom renaste separat, vom descoperi ca nu suntem singuri,
deoarece altii ca si noi vor renaste la randul lor, venind fiecare din directii diferite.

Pe masura ce pasim prin portaluri, ne vom recupera Libertatea noastra Personala,
Adevarul nostru Personal,
Realitatea noastra Personala,
Integritatea Personala a Fiintei noastre.

 

Activarea celei de-a 5-a porti 11:11 a avut loc pe 19 Octombrie 2002. Aceasta este Poarta Libertatii si Afirmarii Personale. Cilindrul Maestru s-a situat in Valea Lemnoasa, in Insula Mare din Hawai'i. Aceasta zona este singura zona din insula care nu a fost niciodata acoperita de lava, si rezoneaza inca cu energiile stravechi ale Lemuriei.

Activarea portii anterioare, a 4-a Poarta 11:11, a avut loc in anul 1999 pe micutul atol al Lacului Tetiaroa in Tahiti. Scopul celei de-a 4-a porti a fost reconfigurarea Labirintului nostru Evolutionar. Aceasta a insemnat inchiderea multor directii vechi si deschiderea altora noi. In timpul celor 3 ani care s-au scurs intre cele doua activari ale Portilor 11:11, am experimentat fiecare schimbari drastice si am eliberat multe tipare vechi. A fost nevoie sa ne recuperam Libertatea Personala pentru a putea fi pregatiti sa activam cea de-a 5-a poarta.

Activarea celei de-a 5-a porti a simbolizat renasterea noastra ca fiinte noi, mai reale decat eram inainte. A fost ca o celebrare a trecerii noastre victorioase prin primele serii ale focului initierii si prin revolutia schimbarilor interioare si exterioare. Niciodata pana acum nu am mai avut o Activare a unei porti 11:11 atat de rapida si nu am lucrat atat de intens pentru a ne pregati.

Activarea celei de-a 5-a porti ne-a aratat diversele aspecte ale fiintei noastre care ne-au tinut prinsi in dualitate. Ne-a scos la iveala micimea fiintei noastre, care reactiona din frica, si nu din iubire. A 5-a poarta ne-a adus deasemeni si propulsarea / forta de care aveam nevoie pentru a ne elibera de ramasitele dualitatii care ne limitau.

A 5-a poarta ne-a adus in fata probleme care necesitau a fi clarificate si rezolvate pana sa trecem la nivelele mai adanci ale Realitatii Superioare. Acesta este un proces continuu. Pe masura ce incorporam continuu Libertatea noastra Personala, ne vom intalni permanent cu probleme nerezolvate inca, vom zabovi asupra reziduurilor emotionale, asupra tiparelor de comportament inradacinate, asupra modalitatilor demodate de a face lucrurile si de a raspunde diferitelor situatii de viata. Toate acestea vor fi amplificate si vor fi aruncate in fata noastra, astfel incat vor fi imposibil de ignorat.De fiecare data cand reactionam din frica in loc de iubire, sau din ego si separare in loc de compasiune, aceasta ni se va arata in mod evident, astfel incat sa reusim sa ne realiniem la modul constient la Unitate / Unicitate.

Libertatea Personala capata din ce in ce mai multa forta. Aceasta nu inseamna ca suntem liberi sa facem orice ne dorim. Este Libertatea de a fi complet constienti si plini de compasiune. Libertatea de a ne asuma responsabilitati. Libertatea de a ne folosi puterea si intelepciunea. Libertatea de a iubi cu intreaga noastra fiinta. Libertatea de a fi reali si adevarati, de a ne demonstra integritatea in orice facem.

Recuperarea Libertatii Personale ne conduce catre Maretia noastra.


Calatoriti catre Index-ul celei de-a 5-a porti: