Activarea Portii a 8-a 11:11

Crearea Grupurilor de Ancorare

Grupurile de Ancorare ale Portii a 8-a

Grupurile de Ancorare 11:11 sunt esentiale pentru o Activare de Poarta 11:11 reusita.Ele lucreaza indeaproape cu Cilindrul Maestru ca o Fiinta Unica Unita. Fara participarea lor devotata Portile din cadrul Portalului 11:11 nu ar putea fi deschise.

In timpul Activarii de Poarta 11:11, Grupul de Cilindru Maestru se aliniaza ca o Fiinta Unica pentru a crea un punct de intrare pentru energiile concentrate noi, care patrund din Realitatea mai Inalta si care sunt apoi ancorate in profunzimile pamantului.

Cilindrul Maestru si toate Grupurile de Ancorare de pe tot cuprinsul lumii formeaza o Fiinta Unica puternica si foarte extinsa. O infuzie directa a noilor energii este trimisa de la Cilindrul Maestru catre Grupurile de Ancorare care ancoreaza energiile pe tot cuprinsul lumii.

Grupurile de Ancorare 11:11 servesc un scop vital, ele sunt precum niste carlige pentru tot Cilindrul Maestru, sunt receptorii noilor energii ale unei Activari de Poarta 11:11.

A fi parte dintr-un Grup de Ancorare 11:11 va fi o experienta puternic transformatoare. Veti ajuta la nasterea noii noastre fundatii a Inimii Lotusului si veti crea schimbari de durata pentru toata planeta. Daca simtiti cu adevarat chemarea de a fi pionierii noii matrice a Iubirii si Parteneriatului Adevarat, va indemnam sa participati cu toata fiinta la acest eveniment monumental.

Organizarea unui Grup de Ancorare pentru Poarta a 8-a 11:11

Organizarea unui Grup de Ancorare pentru Poarta a 8-a este o modalitate puternica si eficienta prin care puteti ajuta la nasterea noii fundatii a Iubirii. Un grup de Ancorare se poate compune chiar si din doi oameni. Iata cativa pasi usori care va vor ajuta sa faceti aceasta:

Odata ce ati decis sa deveniti un Grup de Ancorare pentru Poarta a 8-a, va rugam scrieti-i un email lui Annu la adresa onebeing1122@yahoo.ie cat mai curand posibil in care sa cuprindeti detaliile voastre de contact, inclusiv numele vostru, orasul, judetul, tara, adresa de email si numarul de telefon, astfel incat sa putem afisa detaliile voastre pe paginile Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a. Aceasta este cu adevarat important, deoarece lista Grupurilor de Ancorare va fi citita cu voce tare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a si de catre toate Grupurile de Ancorare de pe tot cuprinsul planetei, astfel incat sa ne putem alinia la modul constient intr-o Fiinta Unica. Inscrierea in lista Grupurilor de Ancorare face posibil si pentru alte persoane din imprejurimi sa va contacteze.

Promovarea Grupului vostru de Ancorare

Puteti afisa postere sau puteti imparti fluturasi cu informatii despre Grupul vostru de Ancorare a Portii a 8-a in locuri precum cafenele sau magazine, centre de vindecare si de relaxare, librarii, spatii ale comunitatilor si oriunde altundeva unde veti gasi oameni sau grupuri aliniate similar cu voi., Sunt chiar si unele pagini de web care ofera publicitate gratuita pentru evenimente – doar asigurati-va ca este potrivit cu munca 11:11 si cu Grupul de Ancorare! Contactati de asemenea orice prieteni sau cunostinte care simtiti ca ar putea fi interesati de participare.

Un Grup public sau privat?

Unele Grupuri de Ancorare 11:11 au ales sa fie private, ceea ce inseamna ca nu sunt deschise publicului. Aceasta se face de obicei atunci cand exista un grup care a lucrat impreuna de ceva vreme si a dobandit in sfarsit o dinamica armonioasa. Prin pastrarea grupului lor privat, ei isi pot mentine atentia focusata si pot servi mai eficient. Frumusetea grupurilor publice este ca oricine se poate alatura, desi aceste grupuri necesita mai multa pregatire.

Combinarea mai multor Grupuri de Ancorare sau infiintarea unui Grup nou?

Cateodata vor exista mai multe grupuri in aceeasi zona. Cand se intampla aceasta, Grupurile de Ancorare pot alege fie sa se combine fie sa-si continue focusarea separat. Cu totii suntem parte din Fiinta Unica, fie ca ne aliniem impreuna in grupuri mari sau mici.

Intalnirile pregatitoare

Deoarece Poarta a 8-a este atat de importanta, este de preferat ca Grupul vostru de Ancorare sa aiba intalniri pregatitoare pana la Activarea propriuzisa a Portii a 8-a din 11 Februarie 2007. Unele Grupuri de Ancorare deja au inceput sa se intalneasca in mod regulat. Intalnirile vor ajuta grupul vostru sa devina cu adevarat puternic si limpede, si va vor oferi timpul necesar pentru a invata unele din Dansurile Sacre 11:11. Grupurilor de Ancorare care vor realiza Dansurile Sacre 11:11 in timpul Activarii Portii a 8-a le va fi mult mai usor sa impamanteze influxul de energii noi – exact pentru aceasta au fost create Dansurile Sacre, si ele chiar functioneaza.

Grupul vostru de Ancorare poate planifica de asemenea o ceremonie de Ancorare. Daca sunt unii oameni care nu pot participa la intalnirile pregatitoare, sau care s-au alaturat grupului vostru chiar inainte de Anctivare, este important sa le comunicati clar planurile grupului vostru.

IN CURAND ! Mai multe informatii despre Pregatirile pentru Grupurile de Ancorare ale Portii a 8-a.

Reprezentarea Grupului vostru de Ancorare la Cilindrul Maestru

Daca este posibil, va rugam trimiteti pe cineva cu adevarat puternic si limpede din Grupul vostru de Ancorare pentru a participa la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a din Mallorca, Spania. Aceasta este mai important ca niciodata, caci va crea o legatura infinit mai puternica intre Cilindrul Maestru si Grupul vostru de Ancorare. De cate ori este un reprezentant al unui Grup de Ancorare prezent la Cilindrul Maestru, conexiunea este mult mai puternica si intensifica linia directa dintre noi. Aceasta va crea o ancorare a energiilor Portii a 8-a foarte reusita. Fiecare participant la un Grup de Ancorare poate contribui la costurile trimiterii unui reprezentant la Cilindrul Maestru.

 

 


Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Argentina to Canada
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Canada to Malaysia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Morocco - Africa de Sud
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Sweden - Venezuela
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Brazilia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Germania
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Mexic
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Rusia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Spain
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din USA

daca organizati un Grup de Ancorare a Portii a 8-a, va rugam trimiteti un email catre Annu la adresa onebeing1122@yahoo.ie astfel incat sa va putem adauga in lista.  
Amintiti-va sa va includeti numele, orasul, judetul, tara, adresa de email si numarul de telefon.