Activarea Portii a 8-a 1:11

DANSUL ELEMENTELOR


Dansul Elementelor la Activarea Portii a 6-a din Irlanda.

DANSUL ELEMENTELOR

In timpul Activarii Portii a 4-a din 1999 fiecare Grup de ancorare a fost rugat sa creeze Dansul Elementelor. (Aici sunt cateva fotografii cu Dansul Celor 4 Elemente de la Cilindrul Maestru din Tahiti.) De atunci la fiecare Activare de Poarta 11:11 a fost dansat cate un Dans al Elementelor. De fiecare data dansul este re-creat complet si trece la un nou nivel. La Cilindrul Maestru al Portii a 8-a acest dans va fi schimbat in mod dramatic.

Fiecare Grup de ancorare 11:11 poate de asemenea crea Dansul propriu, unic al Elementelor. Este de preferat ca acest dans sa fie creat de intregul grup mai degraba decat de doar cativa indivizi. Cel mai bine ar fi sa faceti aceasta la intalnirile de pregatire di-naintea Activarii mai degraba decat in timpul Activarii.

SCOPUL Dansului Elementelor

Dansul Elementelor este un dans extrem de impamantat care ne re-conecteaza la un nivel celular cu tot ce inseamna viata. Acest dans este o metoda de a comunica intregii planete ceea ce are loc referitor la noile energii cuantice care patrund pe planeta in timpul Activarii de Poarta 11:11. Dansul ne aliniaza cu intreaga natura si cu tot ce exista in Fiinta Unica Vasta la nivel de energie pura, de esenta. Dansul Elementelor reconfigureaza si trezeste structura moleculara a tuturor formelor de viata pentru a fi ridicate si aliniate cu noua matrice a IUBIRII si PARTENERIATULUI ADEVARAT.


Deasupra: Elementele Aer si Foc la Activarea Portii a 5-a din Hawaii.
Dedesubt: Elementul Apa la Poarta a 5-a.

ALEGEREA Elementelor

Rugati o persoana care a ales Elementul Pamant sa se aseze intr-un colt al camerei, desemnand zona Elementului Pamant. Apoi rugati persoana care a ales Elementul Aer sa se aseze in coltul Elementului Aer. Apoi o persoana care a ales Elementul Apa, si apoi Foc. Fiecare Element ar trebuie sa stea intr-un colt diferit al camerei. Cautati in continuare Elementele: Pamant, Aer, Apa si Foc, pana cand toata lumea, cu exceptia Gardienilor, apartine unuia din Elemente.

O data ce Elementele au format grupurile lor, este momentul sa aduceti esarfele, salurile si hainele colorate pe care oamenii le-au adus in diferite culori. Legati colturile esarfelor pe diagonala, deasupra umarului, astfel incat materialul sa atarne in jos. Vedeti fotografii cu Dansul celor 5 Elemente de la Poarta a 5-a. Elementul Foc va purta rosu, portocaliu si magenta (purpuriu). Elementul Apa va purta culori de albastru. Elementul Pamant va purta verde si maro. Elementul Aer va purta galben si alb.

Grupul de Ancorare a Portii a 6-a din Wales a facut un lucru minunat pentru acest dans. Copiii au facut masti si costume pentru Soare, Luna si pentru Elemente. Aici sunt cateva fotografii!


Deasupra: Elementul Pamant la Activarea Portii a 5-a din Hawaii.
Dedesubt: repetitia Elementului Foc la Poarta a 7-a din India.
Deasupra: Repetitia Elementului Aer la Poarta a 7-a din India

CREAREA Dansului

Fiecare grup care formeaza Elementele trebuie sa se concentreze acum pe elementul lor, simtind cea mai potrivita modalitate de a intruchipa esenta elementului lor. O data ce toti s-au aliniat cu elementul lor, este timpul sa creeze dansul lor special. Aceste miscari ar trebui sa fie destul de simple si repetitive, intr-un tipar circular. Puteti de asemenea sa cantati.

O data ce dansurile sunt create, fiecare se poate aseza si poate privi fiecare grup - Element dansandu-si dansul in fata celorlalti. Aceste dansuri noi sunt foarte frumoase si impresionante.

Apoi, ca si grup, trebuie sa creati marele final al Dansului Elementelor. Dupa ce Elementele si-au imdeplinit dansurile individuale, (dansandu-le simultan la Ceremonia de Activare, si nu in grupuri individuale, cum se va face in timpul repetitiei), ele se unesc ca Unul.

De exemplu, toate grupurile pot dansa simultan dansurile ca parte dintr-o mandala mai mare. Apoi mandala se poate schimba, formand cercuri in cercuri. Apoi cercurile exterioare pot dansa in centru. Si pe masura ce ajuns in centrul cercului, isi scot esarfele, pana cand toti dansatorii si-au lasat esarfele stralucitor colorate in centrul cercului si sunt imbracati in alb, devenind O Fiinta Unica.

Dupa ce ati dansat si repetat Dansul Elementelor de cateva ori, sunteti pregatiti sa-l dansati de-a binelea, ca o parte foarte importanta a Activarii Portii a 8-a.


Deasupra: Elementele Aer, Foc si Pamant la Activarea Portii a 4-a din Tahiti.
Dedesubt: Elementele se unesc la Poarta a 4-a.