Activarea Portii a 8-a 11:11
11 Februarie 2007

Trezind Inima Lotusului – Intrand in Lumea Lotusului

 INTREBARI despre Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

Aici sunt cateva intrebari frecvente despre participarea la un Cilindru Maestru 11:11:

CINE VINE la un Cilindru Maestru ?

INTREBARE:
Este Necesar sa fi participat la o Activare 11:11 anterioara pentru a veni la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a?

Nu conteaza daca ai participat la orice alt Cilindru Maestru 11:11 sau daca ai urmat orice atelier de lucru (workshop) 11:11, nici daca ai citit cartile Solarei. Ceea ce conteaza este daca simti adanc chemarea de a participa la Activarea Portii a 8-a. Fiecare Poarta 11:11 are loc la un nivel total diferit cu o nota-cheie specifica, cu o rezonanta si un scop anume. Unii oameni au facut promisiunea de a participa la fiecare Cilindru Maestru; altii sunt atrasi doar catre  unul sau doi.

INTREBARE: Ce fel de oameei participa?

Cilindrii Maestrii atrag o adunare interesanta de oameni. Cam jumatate dintre ei au mai participat la una sau mai multe Activari anterioare de Porti 11:11. Pentru altii, aceasta este prima experienta de Cilindru Maestru 11:11. In mod obisnuit sunt reprezentate 25 – 35 de tari. Limita de varsa poate fi de la 13 la 80 de ani. Ocupatiile includ aproape orice: artisti, muzicieni, doctori, soferi de camion, diplomati, avocati, vindecatori, soldati, invatatori, barmani, directori de companii, fermieri, muncitori in constructii, studenti si scriitori. Totdeauna, Cilindrii Maestrii 11:11 cheama in fata fiinte speciale, inclusiv pustnici foarte evoluati care nu au participat niciodata la nici un fel de workshop (atelier de lucru) si care respecta invataturi spirituale proprii. Si de obicei, sunt si cateva fiinte absolut unice aruncate in amestecul de oameni. Totdeauna este un grup de oameni foarte iubitori si eclectici. Multi dintre noi incepem saptamana ca niste straini, dar la vremea plecarii devenim prieteni de o viata si toata lumea este o parte a Fiintei noastre Unice.

La Cilindrul Maestru al Portii a 8-a vom intalni unii dintre oamenii-cheie pentru viitorul nostru, si unii dintre noi poate se vor conecta cu Iubirile lor Unice Adevarate. Poarta a 8-a va fi o adunare de Maestrii. Deoarece construim noua fundatie a Inimii Lotusului si ne extindem esenta centrala a Fiintei noastre Unice, multe fiinte marete vor fi aici.

INTREBARE: Nu vorbesc foarte bine limba engleza. Veti avea traducatori?

La Porta a 8-a vor fi prezenti traducatori in limbile spaniola, germana, olandeza, portugheza si rusa. Daca sunt suficienti oameni care vorbesc o alta limba si care nu vorbesc limba engleza, vom incerca sa gasim pe cineva din grup care sa traduca pentru ei. Daca nu vorbesti limba engleza prea bine, iti va fi de folos sa inveti pe cat de mult posibil pana la Poarta a 8-a.

INTREBARE: Imi pot aduce si copiii ?

Poarta a 8-a marcheaza fuziunea celor mai intime dorinte personale ale noastre cu serviciul in slujba Unicului. Asa incat, pentru prima oara, este potrivit sa deschidem usa si sa includem intr-o forma sau alta si familiile noastre in experienta Cilindrului Maestru. Va puteti aduce bebelusul daca aduceti si pe cineva sa-l ingrijeasca. Va pueti aduce copiii de orice varsa, daca sunt constienti si respecta ceea ce facem si sunt insotiti permanent de un ingrijitor. Copii de 13 ani si mai mari au mai participat la toate pregatirile pentru Cilidrul Maestru si la ceremonia de Activare si le-a placut. Potrivirea de a-ti aduce copii depinde cu adevarat de constienta copilului. Includerea familiilor noastre este categoric o cale a viitorului, dar trebuie de asemenea sa ramanem constienti de energiile Cilindrului Maestru atat de profunde si subtile, si sa le respectam.

INTREBARE: Pot aduce si un partener sau un prieten care nu va participa la Activare ?

Doar daca vine in calitate de ingrijitor pentru copilul tau. Daca ne referim la partenerul de viata, este foarte recomandat sa participe, mai ales ca Poarta a 8-a accentueaza Parteneriatul Iubirii Adevarate. In caz contrar, tu vei avea o experienta incredibil de profunda pe care el nu o va impartasi cu tine, decat daca este acordat la modul constient cu tine; cateodata aceasta creaza un gol.

INTREBARE: Cand trebuie sa ma inregistrez ?

Cat de curand posibil pentru a-ti garanta un loc la Cilindrul Maestru.

Formularul de Inregistrare la Cilindrul Maestru este disponibil pe site. Il poti descarca in calculatorul tau, il completezi si apoi il trimiti prin email catre noi ca atasament.

Un depozit ne-returnabil de 400 $ este necesar odata cu inregistrarea. Plata integrala este necesara pana la 11 Ianuarie 2007.

INTREBARE: Care este diferenta intre a face parte dintr-un Grup de Ancorare 11:11 si participarea la un Cilindru Maestru ?

Grupurile de Ancorare 11:11 sunt o parte foarte importanta a unei Porti 11:11. Ele formeaza punctele exterioare ale Fiintei noastre Unice. Ele sunt precum niste corturi fixe care ajuta la ancorarea energiilor 11:11 care patrund pana in cele mai indepartate colturi ale planetei. Cu toate acestea, energiile pe care le ancoreaza sunt energiile care sunt trimise catre ei de catre Cilindrul Maestru 11:11, care este centrul Activarii.

De asemenea, Grupurile de ancorare 11:11 variaza foarte mult ca rezonanta datorita diferitilor oameni care le organizeaza, majoritatea neparticipand la un cilindru Maestru. De aceea indemnam Grupurile de Ancorare sa-si stranga resursele si sa trimita un reprezentant la Cilindrul Maestru. Aceasta va face ca activitatile de Ancorare ale grupului sa fie mult mai reale in viitor.

La Cilindrul Maestru te afli in zona zero a Activarii 11:11. Acesta este punctul-cheie unde noile energii 11:11 patrund pentru prima data pe planeta. Esti cu un grup devotat de oameni care s-au strans impreuna din multe tari ca sa formeze Fiinta Unica. Si esti invatat dansurile chiar de catre Solara. A participa la un Cilindru Maestru este cea mai puternica imersiune posibila in energiile 11:11 si aceasta experienta nu trebuie pierduta!  

PREGATIRILE pentru Cilindrul Maestru

INTREBARE: Cum ma pot pregati pentru participarea la Cilindrul Maestru ?

Pentru a intra in Lumea Lotusului, este nevoie sa ne purificam fiinta. Cu cat suntem mai curati cand ajungem, cu atat mai putina munca de curatare va trebui sa facem la pregatirile Cilindrului Maestru. Localizeaza, vindeca si transforma orice reziduuri emotionale sau mentale, frici, neincredere, probleme de auto-apreciere, probleme vechi, zone de rezistenta, inimi zdrobite si orice altceva gasesti. Fii constient in mod special de orice inauntrul tau care a expirat. Aceasta include vechi juraminte, contracte expirate cu grupuri de suflet si indivizi, roluri vechi, practici si credinte spirituale demodate. Lasa sa plece cat de mult poti, ca sa poti incepe proaspat/a la Cilindrul Maestru.

Sunt foarte recomandate Rapoartele Lunare ale Solarei care sunt disponibile prin abonament. Ele spun totul despre cum sa ne aliniem cu energiile predominante 11:11 si sunt uimitor de precise si ajutatoare. Poti citi deasemenea Raportul de Navigare din acest an dand click pe (apasand) link-ul de NAVIGARE (SURF) de pe pagina de start.

Te rugam sa citesti cartea Solarei Cum sa traim maret pe o planeta mica pentru a te familiariza cu unele concepte si terminologii. Si este foarte recomandata pentru acest timp cartea Solarei EL AN RA: Centura Tamaduitoare a Orionului. Este o poveste de iubire minunata care intoarce dualitatea total invers !

INTREBARE: De ce dureaza o saptamana pregatirile si activitatile pentru Cilindrul Maestru ?

O saptamana nu este prea mult timp pentru a lua un grup de straini veniti din multe tari diferite si cu moduri diferite de viata si a-i transforma intr-o Fiinta Unica puternica si vie. Atat in timpul activarii Portii a 8-a cat si inainte, vor fi cateva momente cand vom iesi de pe harta cunoscutului. Cand aceasta se intampla, este momentul ca Fiinta noastra Unica sa treaca la actiune. De aceea unul din principalele noastre puncte de concentrare este pe trezirea Fiintei noastre Unice. Ziua urmatoare Activarii este deasemenea importanta pentru a impartasi si a integra experienta noastra, incalzindu-ne la Iubirea Lotusului si pentru a sarbatori cu voiosie.

Poarta a 8-a este o Poarta atat de importanta si esentiala (centrala) incat adaugam o zi in plus de pregatiri. Vom crea noua fundatie a Inimii Lotusului si vom patrunde in Lumea Lotusului. Este atat de multa informatie noua, incat va fi provocator sa ne incadram intr-o saptamana. Totul se misca rapid la un nivel total nou, asa incat avem cu adevarat nevoie de acea zi in plus.

INTREBARE: Nu pot veni pentru o saptamana intreaga; pot veni cu cateva zile mai tarziu ?

Este esential sa participam la toate pregatirile, de pe 3 pana pe 13 Februarie. In trecut, de fiecare data cand am facut o exceptie aceasta nu a servit dinamica grupului nostru. Primele zile sunt cele mai importante, mai ales daca acesta este primul Cilindru Maestru la care participi. Multe aspecte de baza sunt acoperite pe masura ce ne cunoastem unii pe altii si construim fundatia Grupului nostru de Cilindru Maestru. In plus de asta, nu vei dori sa pierzi nici un moment din aceasta experienta uimitoare!

INTREBARE: Ce facem in timpul pregatirilor ? Este un program al activitatilor ?

De obicei avem 3 sesiuni pe zi, dar nu am avut niciodata un set de activitati programate. Totul se bazeaza pe navigarea energiilor si curgerea impreuna cu valul, nu numai in ceea ce priveste nevoile noastre, cat si in ceea ce priveste intelegerea noilor energii ale Lumii Lotusului. In prezent avem 10 Dansuri Sacre 11:11, si multe dintre ele vor fi dansate in timpul saptamanii; Dansuri noi se vor naste poate. Combinand abilitatile de navigare ale Solarei cu muzica lui Omashar si mix-ul eclectic de oameni din mai multe tari intr-o Fiinta Unica, sesiunile nu vor fi niciodata plictisitoare. Majoritatea activitatilor noastre vor fi experimentale, ceea ce inseamna ca veti simti o infuzie directa cu Realitatea mai Inalta si cu Iubirea Lotusului in celulele fiintelor voastre. Energiile pot fi foarte intense cateodata, foarte profunde si subtile sau foarte amuzante. O energie puternica de Iubire este simtita din plin. Cateodata apar provocari, pe masura ce se dizolva straturi vechi, si ni se acorda numeroase oportunitati sa aducem in fata adevarul nostru si maretia noastra. Schimbarile abunda ...

Si inca o data, ne vom concentra pe formarea unei Fiinte Unice puternice care sa fie gata pentru orice. Nu stim niciodata ce vom face in timpul Activarii Portii, asa incat incercam sa invatam cat de mult putem pe parcursul pregatirilor pentru a scoate la iveala orice este nevoie.

INTREBARE: Pot vinde diverse produse in timpul saptamanii ?

Intotdeauna organizam mici suprafete de vanzare care sunt deschise de cateva ori pe zi. Aceasta este o oportunitate excelenta sa ajuti la achitarea calatoriei tale. Te rugam sa ne anunti din-nainte ce doresti sa aduci. Se aplica un comision de 15% pentru toate vanzarile pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor de organizare. Speram deasemenea sa avem primele exemplare tiparite din editita absolut noua a cartii Solarei „11:11” disponibila pentru vanzare.

INTREBARE: Pot sa ofer sesiuni private de vindecare la hotel ?

Sesiunile private de vindecare sunt aprobate individual, si permisiunea trebuie ceruta in avans. De obicei este acordata permisiunea celor a caror munca ne este familiara. In caz contrar, sesiunile private si de vindecare nu sunt permise pentru a ne putea mentine uniti.

INTREBARE: Ce ar trebui sa aduc ?

Vremea in Mallorca in luna Februarie poate fi rece, si este posibil sa ploua. Adu cu tine mai multe schimburi de hanie albe pentru Ceremonia de Activare a Portii a 8-a, mai multe esarfe si saluri colorate variat pentru Dansul Elementelor (te rugam adu cateva in plus pentru a imparti si altora), aparat de fotografiat, costum de baie, instrumente muzicale (daca doresti sa canti), protectie solara, aparat impotriva tantarilor, palarie de soare, pelerina de ploaie si pantofi confortabili. Adu cu tine si niste haine mai groase. Este deasemenea o idee buna sa-ti aduci cu tine haine speciale, confortabile in care te simti frumos/oasa pentru a le purta in timpul sesiunilor zilnice. Energia ta va fi mult mai calibrata decat atunci cand porti haine obisnuite de strada precum jeansi sau tricouri. Grupul de Cilindru Maestru este de obicei imbracat intr-o paleta colorata si variata de costume de pe tot cuprinsul globului. Poate vei dori sa aduci si cateva cadouri mici din tara ta pentru a le oferi noilor prieteni dragi si personalului favorit de la hotel.

INTREBARE: Ce nu ar trebui sa aduc ?

Cilindrul nostru Maestru 11:11 se va concentra pe formarea unei Fiinte Unice invincibile si pe patrunderea in Lumea Lotusului, nu pentru a ne afirma, asa incat te rugam sa nu-ti aduci ego-ul sau bagajele vechi. Deoarece avem un scop unic comun, nu este potrivit deloc sa facem nota separata. Consumul de droguri nu este niciodata permis si va conduce la excluderea ta din Cilindrul Maestru. Iubirea Lotusului este infinit mai inalta decat orice ai putea experimenta cu ajutorul drogurilor.

CEREMONIA de ACTIVARE a Portii a 8-a

INTREBARE: La ce sa ne asteptam in timpul Activarii Portii a 8-a?

Asteapta-te la ne-asteptat! Fiecare experienta de Cilindru Maestru a fost total diferita. De obicei Activarea in sine este usoara, desi pot fi momente de provocari puternice. De obicei iesim de pe harta cunoscutului intr-un teritoriu total nou. Aceasta va fi adevarat in special pentru Activarea Portii a 8-a. Si inca o data spun, nu va fi nici un program. Orice vom face va fi potrivit momentului. Asteapta-te sa fii total prezent, cu toata fiinta ta, atent si real. Cand faci parte dintr-un Cilindru Maestru experimentezi cele mai puternice energii care patrund pe planeta. Este foarte impamantat, dar extrem de puternic. Si vei simti prezenta Grupurilor de Ancorare 11:11 de pe tot cuprinsul lumii, aliniate cu noi intr-o Fiinta Unica. Va fi de asemenea o infuzie puternica de cea mai puternica IUBIRE pe care ai experimentat-o. La Ceremonia de Activare multi oameni au experimentat viziuni si revelatii; cu totii sunt profund atinsi. Nu este nimic precum un Cilindru Maestru 11:11; este o experienta unica in viata. Si chiar mai mult decat atat pentru Poarta a 8-a.

INTREBARE: De ce purtam haine albe in timpul Activarii?

De fapt purtam haine albe cu note stralucitoare. Haine albe cu accente stralucitoare precum esarfe sau jachete. Albul simbolizeaza puritatea Fiintei noastre Unice. Atunci cand purtam cu totii alb, nu exista nici o distragere de la Unicitatea noastra.

INTREBARE: Ce sunt Gardienii?

Gardienii mentin energia in perimetrul Activarilor 11:11. In timpul saptamanii vom avea un training (pregatire) pentru Gardieni. Pe timpul Activarii, vom avea cel putin 11 Gardieni pe pozitii. Gardienii servesc impreuna ca o Fiinta Unica si ajuta la mentinerea sacralitatii ceremoniei, facandu-i pe cei din centrul cercului sa se simta protejati. Recomandam ca fiecare sa serveasca drept Gardian cel putin pentru o parte din ceremonie, caci este o experienta profunda si uimitoare. Nu conteaza ce se intampla in centrul Cilindrului Maestru, Gardienii sunt intotdeauna mai extinsi. Si nu conteaza cat de vaste si puternice sunt energiile 11:11 care coboara, Gardienii ajuta la patrunderea lor, si prin corpurile lor fizice ancoreaza energiile intensificate in Pamant.

Intrebari despre HOTELUL Cilindrului Maestru

INTREBARE: Trebuie sa stam toti la acelasi hotel? Pot sa stau cu cortul in alta parte?

Este extrem de important ca toti sa stam impreuna, in special pentru Poarta a 8-a, care va fi profunda si intima. Din fericire, avem un hotel minunat astfel incat sa ne simtim in siguranta in timp ce ne deschidem fiintele catre cea mai puternica IUBIRE pe care am simtit-o vreodata.

INTREBARE: Vom avea mesele asigurate?

Planul nostru de mese cuprinde micul dejun, pranzul si cina.

INTREBARE: Pot sa ma prezint in Mallorca fara sa ma inregistrez in avans?

Va rugam sa nu veniti la hotel fara o inregistrare prealabila. Este nevoie de multa planificare in avans pentru organizarea unui Cilindru Maestru 11:11, precum obtinerea unor preturi speciale pentru camere, realizarea unor liste cu colegi de camera, planurile pentru masa, asigurarea transportului catre locul de Activare. Desi este adesea bine sa fii spontan, este totusi putin lipsit de respect sa apari neanuntat fata de toata munca depusa pentru organizarea acestui eveniment.

INTREBARE: Pot sa-mi fac singur rezervare la hotel?

Hotelul nostru nu va accepta rezervari pentru Cilindrul Maestru de la nimeni cu exceptia noastra.

INTREBARE: Pot sa ajung la hotel inainte de 3 Februarie sau sa stau mai tarziu de 13 Februarie?

Hotelul nostru se deschide pentru sezon in ziua sosirii noastre, asa incat nu veti putea sa stati acolo pana in ziua sosirii. Dar daca doriti este posibil sa ramaneti acolo pentru cateva zile dupa activitatile Cilindrului Maestru pentru preturi sensibil mai mari. Informatii despre aceste aspecte va vor fi disponibile dupa ce va veti inregistra.

Intrebari despre PLATILE pentru Cilindrul Maestru

INTREBARE: De ce costa bani pentru a participa?

Fiecare Activare de Poarta 11:11 necesita multe luni de pregatire. Locatia trebuie vizitata cu cateva luni inainte, si trebuie gasit locul potrivit pentru Activare. Hotelul si sala de conferinte trebuie rezervate. Sistemul de sunet si generatoarele sunt inchiriate; transportul este asigurat. Sunt scrise pagini de informatii, apoi sunt afisate pe acest site. Sunt angajati muzicieni si sunt achitate toate cheltuielile pentru personalul implicat. Cilindrii Maestrii 11:11 opereaza in limite foarte mici de profit; este nevoie de cel putin 50 de oameni pentru a putea acoperi cheltuielile de baza, si mult mai multi decat atat pentru a obtine vreo compensatie financiara pentru timpul peterecut si munca depusa pentru pregatiri. Trebuie depusa foarte multa munca pentru organizarea unei Activari 11:11 si pentru pregatirea unui Cilindru Maestru, si pe o scara mai larga, pentru pregatirea planetei pentru energiile noii Porti.

INTREBARE: Sunt disponibile reduceri sau burse?

Acceptam donatii pentru Fondul de Scolarizare pentru Poarta a 8-a si banii primiti vor fi folositi pentru a ajuta oameni merituosi sa-si plateasca cheltuielile pentru Poarta a 8-a. Dar in cazul Portii a 8-a se pare ca o parte din initierea noastra individuala este ca fiecare din noi sa stranga personal banii pentru a ajunge acolo. Daca ne luam un angajament ferm sa fim acolo, indiferent de orice, vom manifesta fondurile necesare mult mai usor decat ne putem imagina. Fiecare din noi poate manifesta aceasta prin gasirea unor solutii creative. Poate va puteti ruga prietenii sa va ajute putin, sau puteti cere Grupului vostru de Ancorare, sau puteti organiza o vanzare in curte sau va puteti lua un job in plus. Si in final, exista intotdeauna posibilitatea sa va faceti un credit sau un imprumut pentru a plati mai tarziu.

INTREBARE: Cum pot plati? Pot plati prin card de credit?

Procesorul nostru de card de credit nu ne permite sa acceptam plati prin card de credit pentru conferinte sau pentru calatorii. Cu toate acestea, puteti plati prin card de credit prin Paypal (https://www.paypal.com). O data ce ati deschis un cont acolo, apasati pe butonul „Send Money” („Trimite banii”) si trimiteti suma potrivita catre adresa de email solara@nvisible.com.

Pueti de asemenea sa trimiteti un CEC personal de la o banca din USA sau un Ordin de Plata International sau un CEC bancar in dolari americani. Trimiteti la dresa:

Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

Sau puteti transfera fondurile prin banca direct catre contul nostru bancar. Daca alegeti aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne trimiteti un email pentru a va trimite detaliile de transfer.