Activarea Portii Numarul Noua Din 11:11
PREZENTA LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA:
Aparitia Celor Adevarati


25 Octombrie, 2010
Cilindrul Maestrului din Bali, Indonesia

 

Tradus de Alin

 

Accentul Activarii Portii Numarul Noua consta in:
PREZENTA LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA: Aparitia Celor Adevarati

Cea de-A Noua Poarta sarbatoreste Aparitia Celor Adevarati. Pe masura Aparitiei Celor Adevarati, evolutia planetara incepe de la un alt nivel.

Ca sa devenim Unul dintre Cei Adevarati, nu trebuie se devenim nimic mai mult decat ceea ce deja suntem; insa nu mai putem sa ascundem CINE SUNTEM. A fi Cel Adevarat reprezinta acceptarea constienta a CELUI CE SUNTEM la un nivel mult amplificat. Atunci cand renastem ca si Cel Adevarat, aducem la suprafata intreaga noastra esenta, astfel incat oricine o poate vedea. Nu ne este teama sa ne exprimam capacitatile si cunoasterile cu o autoritate naturala. Ne asumam in intregime CINE SUNTEM.

Prezenta Unuia dintre Cei Adevarati este precum un Templu Sacru. Prezenta lor reconfortanta, linistitoare inspira si influenteaza cu usurinta intregul peisaj. Cei Adevarati sunt intruparile IUBIRII INIMII PURE pe care o poarta cu ei oriunde se duc.

Cea de-A Noua Poarta este profund aliniata cu Activarile Portii A Treia din 1997 ce a dat nastere Prezentei Unu. Prezenta Noastra Unu este o fiinta vie, organica. Aduce cunoasterea ca totul si toti sunt parte din UNUL.

Cea de-A Noua Poarta aduce acest aspect la un cu totul alt nivel, acela al lui UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA. Cei Adevarati sunt componenta lipsa a lui UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA. De aceea acest lucru nu a fost posibil pana acum.

In timpul Activarii Portii Numarul Noua, vom vedea o fuziune fara precedent  a Primului Val, a Podurilor si a Celui de-Al Doilea Val fapt ce va crea o noua sinergie a intentiei unificate. Asta face ca PREZENTA LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA sa fie posibila. (Pentru explicatia Valurilor, va rugam sa cititi Raportul de Navigare al Solarei pentru anul 2010: Pe Calea Iubirii.)

UNUL IN TIMP CE ACTIONEAZA este un nou nivel al responsabilitatii impartasite. De acum inainte, ne vom pune la comun talentele individuale ca si PREZENTA A LUI UNUL, in Marea noastra Aventura prin Adevar si Noutate. Acest lucru ne permite sa calatorim mult mai repede si mai departe, cu mul mai putin efort depus. Calatoria va fi nemarginit mai satisfacatoare.

O data ce PREZENTA LUI IN TIMP CE ACTIONEAZA va lua nastere, vom fi precum pompierii. Cand alarma de incendiu se declanseaza, noi vom fi pregatiti si vom sti ce avem de facut. Vom fi obisnuiti sa lucram laolalta ca UNUL si nu vom avea nevoie de instructiuni sau de cineva sa ne spuna ce trebuie sa facem. Vom actiona fara ezitare si vom face exact ceea ce trebuie. Noi devenim maestrii ai actiunii, ce creeaza Noua Realitate din cea mai profunda IUBIRE.

Un element important al PREZENTEI LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA este IUBIREA IN ACTIUNE. Asta nu inseamna sa stai pur si simplu si sa trimiti iubire tuturor. Acesta este genul de iubire practica, iubire aplicata, REALA ca sa spunem asa. Este intruparea IUBIRII INIMII PURE pe care o purtam oriunde mergem si pe care o facem simtita in toata lumea!

Inertia ciclului de Activari 11:11 ce a durat 20 de ani este aproape de final. In aceasta ultima suta de metri de la dualitate la UNIUNE, este profunda nevoie de PREZENTA LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA. Acum este momentul in care putem face cu adevarat o diferenta uriasa. Este momentul destinului nostru. Daca ne regasim fiinta in toata intregimea ei, vom deveni Cei Adevarati si putem sa cream o noua lume.

 

 

 

CILINDRUL MAESTRULUI, AL PORTII NUMARUL NOUA

Cilindrul Maestrului, Al Portii Numarul Noua va fi localizat pe frumoasa insula sacra Bali, din Indonezia. Intreaga insula Bali este precum un templu sacru extravagant unde oamenii traiesc, mai degraba decat o insula cu numeroase temple. Bali are traditii spirituale puternice, ce sunt profund respectate, onorate si practicate zilnic de catre oamenii ce locuiesc acolo.

Insula Bali este un punct de ancorare major al Frumusetii si Creativitatii pentru intreaga planeta. Adevarata Frumusete si Creativitate sunt trasaturile cheie ale Celor Adevarati. Frumusetea Adevarata apare atunci manifestam, intrupam, si traim in Cea Mai Inalta Realitate Posibila. Viata Celui Adevarat este o viata plina de frumusete unde frumusetea interioara a acestuia este reflecata in exterior, in lumea fizica.

In Bali vom fi inconjurati de frumusete coplesitoare : Frumusetea locului si a naturii; frumusetea florilor; frumusetea localnicilor; frumusetea caselor si a templelor; frumusetea muzicii; frumusetea hotelului; frumusetea abundentei artei si a obiectelor lucrate manual; frumusetea unui mod de viata ce ese plin de admiratie si respect. Aceste lucruri ne vor da posibilitatea sa iesim la suprafata Cei Adevarati, si ne vor ajuta sa ne mentinem aceasta stare de spirit, nu doar in sedintele noastre de pregatire si in Ceremonia Activarii Portii Numarul Noua, dar si cand ne vom intoarce la vietile noastre.

Cilindrul Maestrului este intotdeauna punctul esential al unei Activari de tip 11:11. Acesta este locul in care cele mai noi energii 11:11 intra pentru prima data in spatiul planetei. A avea un grup puternic si dedicat format din Cei Adevarati este vital si esential pentru Cilindrul Maestrului Al Portii Numarul Noua, din moment ce dam nastere PREZENTEI LUI UNU IN TIMP CE ACTIONEAZA. Doar cei care simt cu adevarat o chemare sa participe la Cilindrul Maestrului ar trebui sa faca acest lucru, pentru ca nu putem ancora si construi Noile Fundatii cu ceva mai putin decat Intregimea Fiintelor Noastre, ce sunt adanc ancorate in Cea Mai Inalta Realitate Posibila.

Experienta Cilindrului Maestrului va fi de-a dreptul uluitoare, ultra reala, si puternica la un nivel intens, cu mai multa IUBIRE decat am crezut vreodata ca este posibila. Participarea la Maestrului Cilindrului 11:11 este o experienta profund transformatoare care schimba absolut viata. Nu exista nimic cu care sa se poata compara.

Informatii Cu Privire La Cilindrul Maestrului Al Portii Numarul Noua
Inscriere Pentru Cilindrul Maestrului Al Portii Numarul Noua
Formular De Inscriere Pentru Cilindrul Maestrului Al Portii Numarul Noua
Intrebari Referitoare La Cilindrul Maestrului Al Portii Numarul Noua

 

 

 

GRUPURI DE ANCORARE A PORTII A NOUA

Daca nu poti sa participi la Cilindrul Maestrului, chiar si asa poti juca un rol foarte important in Activarea Portii Numarul Noua prin participarea la un Grup De Ancorare A Portii A Noua.

Grupurile de Ancorare 11:11 sunt absolut vitale pentru succesul Portilor 11:11. Aceste grupuri lucreaza in stransa legatura cu Cilindrul Maestrului, creand expansiunea Fiintei Unul, si ajuta la ancorarea in intregime si la distribuirea globala a noilor energii de tip 11:11 pure, concentrate ce izvorasc din nevazut in timpul Activarii Portii 11:11.

Atunci cand vine vorba de lucrul cu noi energii si sabloane pe aceasta planeta, participarea la un Grup de Ancorare de tip 11:11 sau la Cilindrul Maestrului este un adevarat pionierat la cel mai inalt nivel!

Datorita importantei si noutatii fiecarei Porti de tip 11:11, noi intotdeauna incepem proaspat, de la zero cu o lista complet noua de Grupuri de Ancorare. Daca doresti sa creezi un grup de ancorare pentru A Noua Poarta sau sa-ti transformi deja existentul Grup de Ancorare intr-unul pentru Cea De-A Noua Poarta, te rugam sa completezi noul Formular Pentru Grupurile de Ancorare Ale Poartii Numarul Noua. Daca ai orice fel de intrbari referitoare la Grupurile de Ancorare, poti sa-i trimiti un e-mail lui Laya, noul nostru Coordonator International Pentru Ancorarea 11:11, la anchors@nvisible.com

DIRECTORUL GRUPURILOR DE ANCORARE PENTRU CEA DE-A NOUA POARTA

Contine Link-uri catre:

Cum sa creezi un Grup de Ancorare de tip 11:11
Inregistrarea unui Grup de Ancorare pentru Cea De-A Noua Poarta
11:11 Limbajul Portii 9 si coordonatorii tarilor
Listele cu Grupurile de Ancorare pentru Cea De-A Noua Poarta la nivel Mondial
Pregatirea Pentru Grupul de Ancorare precum si alte Unelte Utile

 

LINK-URI PENTRU CEA DE-A NOUA POARTA

Raportul de Navigare al Solarei pentru anul 2010: Pe Calea Iubirii
Indexul Pentru Poarta 9:
O lista completa a tuturor paginilor cu referire la Poarta A Noua IN CURAND

 

Toate materialele au drepturi de autor 1989 - 2010 de catre Solara. Toate drepturile rezervate.