Cele Unsprezece Porti ale
11:11

 

Cele Unsprezece Porti

In cadrul Portalului 11:11 exista Unsprezece Porti. Fiecare Poarta este o statie intermediara de tranzitie catre o noua banda de frecventa a energiei. Aceste Porti sunt similare cu cheile din incuietori. Odata ce una din Porti este activata si se patrunde prin ea, incepem un proces intens de transformare si initiere odata cu imersarea fiintei noastre intr-un nou model de frecventa. Traversind aceste benzi de frecventa, ne insusim lectiile fiecarei Porti pina la sosirea la urmatoarea Poarta.

Fiecare Poarta are o nota dominanta unica de vibratie la care trebuie sa ne aliniem intr-o stare de rezonanta armonica. Este procesul de aliniere care ne confera recalibrarea necesara astfel incit sa putem calatori mai in profunzimea Invizibilului.

Odata ce au fost activate, trecerea prin Portile lui 11:11 se poate face in orice moment deoarece nu suntem cu totii in aceeasi faza a spiralei evolutionare. Ca atare, puteti actualmente experimenta oricare sau toate dintre primele patru Porti. Oricum, nu se poate intra printr-o Poarta pina ce nu a fost activata cum se cuvine.

Prima Poarta
Vindecarea Inimilor

De indata ce pasim in interiorul lui 11:11, patrundem prin prima Poarta. Parasim vechea harta si intram in misteriosul tarim inca neexplorat al lui 11:11. Aerul insusi devine o substanta lichida ca apa. Sunt curentii subtili ai Invizibilului.

Ne concentram aici pe vindecarea emotiilor. Aceasta necesita un proces constant de a lasa lucrurile sa decurga de la sine, o continua reevaluare ale vechilor noastre feluri de a simti si de a iubi. Multe relatii sunt fie restructurate fie dizolvate in timpul calatoriei prin Prima Poarta. Prin aceasta vindecare a inimilor individuale, experimentam o activare a Inimii noastre Unice.

Inima Unica este o inima a tuturor. Este miezul noului corp emotional. Asta inseamna ca impartim aceeasi inima, o inima mult mai vasta si mai adevarata decit inainte. Inima Unica este o inima care nu poate fi sfarimata. Nu mai exista "a darui" sau "a primi" mai multa iubire. Iubirea pur si simplu exista, un flux constant care vine si pleaca intr-un circuit continuu. Pe masura ce eliberam experientele din trecut, invatam sa ne traim Iubirea.

Calatorie catre cea de-a Doua Poarta a lui 11:11:

copyright-ul tuturor materialelor din perioada 1989 - 2006 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.