Exercitiul GO


Unul dintre cele mai puternice exercitii pe care le putem face, si totusi simple este exercitiul “GO”.

Recomandam practicarea acestui exercitiu frecvent pana cand devine o pozitie automata pe care ti-o asumi de fiecare data cand stai in picioare.

Incorporarea exercitiului GO in viata ta zilnica te va mentine echilibrat, impamantat, centrat si aliniat.

Te va ajuta sa integrezi noile energii si sa-ti mentii inima deschisa.

Exercitiul GO se face in 3 pasi:

1. Conectarea cu Steaua Pamantului

Stai drept in picioare, cu bratele pe langa corp si trimite cu putere energia ta catre Steaua din centrul Pamantului pana cand simti ca esti complet impamantat si ancorat acolo.

2. Aducerea Razei

Ridica-ti bratele cat de sus poti. Simte Steaua imensa a Unicitatii deasupra ta. Coboara Raza Stelei prin corpul tau si condu-o in centrul Pamantului. Devii un pilon de lumina.

3. Activarea Inimii Unice

Pentru a activa Inima Unica preseaza-ti cu fermitate palmele in pozitia de rugaciune, storcand toate distorsiunile de iubire pe care le-ai acumulat in timpul petrecut pe Pamant. Lasa furia, tristetea, si inima ta franta sa plece, pana cand ramane cea mai pura esenta a Iubirii Adevarate. Acum foarte incet, constient, deschide-ti palmele, permitand acestei esente intensificate sa se extinda. Bratele tale vor fi acum de o parte si de alta in afara corpului, cu coatele indoite si palmele indreptate in fata.

 

Copyright-ul tuturor materialelor din perioada  1991 -2005 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.