DANSUL LOTUSULUI

Scopul: A intruchipa Iubirea Pura si Adevarata.

Muzica: Liniste

Timpul: Oricand simti a fi potrivit.
Continua atata timp cat dansul mentine energiile focusate.

 

 

 

Unul dintre dansurile noastre cele mai subtile reprezinta  Inima Lotusului.Dnsam incet formand doua cercuri ca si petalele unui Lotus al Iubirii Adevarate, expandand gentil iubirea inafara pe toata planeta si apoi readucand/o in cea mai Pura Esenta a Iubirii. Acest dans se face in liniste cu ochii aproape inchisi si ancoram cu putere inima Lotusului oriunde este dansat. Este minunat daca se danseaza noaptea sub cerul instelat.

Maiestria Dansului Lotusului se afla in abandonul total fata de curentii energiilor subtile ale Iubirii pure din Inima Lotusului. Daca ramai constient mereu de toate petalele Lotusului inspirand si expirand Iubirea Lotusului, se va intensifica enorm experienta acestui Dans Sacru, de o subtilitate rara.

 

 

 

Dansul Lotusului poate fi facut cu un minim de 6 persoane. La inceput, formati doua cercuri concentrice cu un numar egal de persoane. (Daca este un numar impar de persoane , puteti pune unul in centrul Inimii Lotusului.) Cei din cercul interior isi prind mainile (Mana dreapta cu palma in jos si stanga cu palma in sus) in timp ce cei din cercul exterior stau in Spatiul Dintre cei din cercul interior, prinzandu/si mainile incrucisat peste trunchiurile celor din cercul interior. Incet, cei din cercul exterior isi prind mainile printre cei din cercul interior, prinzandu/se pe langa trunchiurile celor din cercul interior incrucisat, pana ce vor ajunge sa ii prinda de maini pe cei invecinati lor din cercul dinafara. (Palma dreapta este mereu in jos si palma stanga in sus.)

Dupa o anumita perioada sau poate chiar peste aproximativ unsprezece secunde , cercul din interior va simti ca este timpul ca FOARTE INCET sa/si desfaca mainile si sa le aduca in pozitia Inimii Unice apoi vor face doi pasi inapoi.  Aici, ei se opresc si impamanteaza energiile adanc in Pamant inainte sa/si ridice mainile in sus spre cer si sa rasufle Iubirea Pura Adevarata a Inimii Lotusului catre tot.

Apoi, cu o miscare de total abandon, mainile lor se lasa incet in jos pe langa corp. In continuare vor merge inainte si isi vor pune bratele pe sub bratele celor din cercul interior in asa fel incat sa se poata prinde de maini pe langa trunchiurile celor din cercul interior. Peste cateva momente in care ambele cercuri simt profund Unicul, cercul vechi din interior isi aduc mainile in pozitia Inimii Unice, fac  un pas inapoi si repeta procesul. In acest fel petalele Lotusului se deschid, se extind si se reintorc mereu la un nivel mai adanc al Unicului.

Pe tot parcursul dansului cercul interior va incorpora si ancora puritatea Iubirii din Inima Lotusului, in timp ce cercul din exterior va extinde va expanda Iubirea Lotusului in exterior.

Dansul Lotusului se poate face oricand in orice moment dupa ce se simte unitatea grupului. Cercul din interior, actioneaza ca O Singura Fiinta, iar in loc sa isi  tina mainile in pozitia Inimii Unice ca mai  inainte, ei continua sa se tina de maini asa cum isi ridica mainile si trec peste capetele celor din cercul din exterior, in acet fel formand un nou cerc separate in exterior. Acest cerc lasa mainile jos si se rotesc in dreapta in timp ce cercul din interior se roteste spre stanga.

 

 

 

Toate materialele detin copyrightul Solarei 1991=2007. Toate drepturile rezervate.