NASTEREA FIINTEI UNICE
de Solara

In luna Mai 2004 Activarea celei de-a 6-a porti a intors Poarta 11:11 invers. Noua Viziune 11:11 a fost revelata. Si este o viziune puternica ...

Pana la Activarea celei de-a 6-a porti, Poarta 11:11 a fost sub rezonanta numarului 11. Unsprezece este Numarul Maestru care care reprezinta ANCORAREA NOULUI. Si intr-adevar asta am facut multi dintre noi de foarte multa vreme. Noi am adus Noul, care este Unicitatea, in densitatea calcifiata a dualitatii.

Acest proces a avut impact asupra noastra la fiecare nivel, afectand totul de la Logos-ul planetar (Fiinta planetara) pana la cele mai intime, personale nivele din interiorul nostru. Aceasta sarcina a fost adesea extenuanta, plina de provocari extreme. Si totusi noi am perseverat, stiind ca vremea regnului dualitatii aproape a trecut si ca Unicitatea trebuie sa fie pe deplin ancorata. Cunoscand acestea, chiar supravietuirea noastra poate ca depinde de asta.

Realitatea Superioara este acolo unde traieste Unicitatea, si din ce in ce mai mult Realitatea Superioara a fost inserata in vechiul nostru sistem de realitate bazat pe dualitate. Pana cand, in sfarsit, am noi creat acea Zona de Suprapunere unde Unicitatea si dualitatea coexista ca realitati paralele. Aceasta Zona de Suprapunere a continuat sa se ingroase si sa se expandeze pana cand in acest moment contine trecutul si viitorul intrepatrunse in prezent.

Acum am ajuns la o intrepatrundere critica, o Intersectie Majora unde trebuie sa alegem pe care drum vom merge de acum inainte. Daca dorim sa patrundem mai adanc in Realitatea Superioara, in Unicitate, atunci trebuie sa ne conducem fiinta la un nivel cu totul nou.

Acest nou nivel este FIINTA UNICA. Altfel spus, Fiinta noastra Unica este o Fiinta Organica, Vie --- NOI CA UN TOT. Totul este parte a Unicului, aceasta stim. Si totusi inca se intelege adesea gresit ce inseamna a fi parte din FIINTA UNICA.

Chiar in acest moment, totul este vorba despre alegerea constienta de a patrunde in FIINTA noastra UNICA. A vedea pe fiecare din noi ca pe raze ale Stelei Unicului. Toti suntem ai Unicului. Eu sunt Solara Unicului. Tu esti ______ a / al Unicului.

Odata ce ne identificam cu adevarat pe noi insine ca Fiinte „ale Unicului”, o schimbare profunda se petrece in noi. Putem vedea si simti intrepatrunderea noastra intrinseca cu totul. Compasiunea noastra este declansata si perceptiile noastre se extind. Nervurile (lanturile) se dizolva ...

Realizam ca nu suntem doar indivizi izolati straduindu-ne sa ajungem la destinatie. Nu mai servim planeta doar prin „a ne face treaba”. Brusc, putem simti sistemul extrem de puternic al Fiintei noastre Unice imense care ne sustine si este intotdeauna cu noi. Intrepatrunsi impreuna, ne sustinem unii pe altii, ne iubim unii pe altii. Precum motto-ul celor Trei Muschetari, „Toti pentru Unul si Unul pentru Toti”. Nu mai suntem singuri. Nu mai suntem neputinciosi si neajutorati. Nu mai suntem separati.

Pe masura ce un numar din ce in ce mai mare dintre noi se trezeste la Unicitatea innascuta, FIINTA noastra UNICA se trezeste mai repede la viata. Uriasul Adormit se trezeste ... FIINTA noastra UNICA este cheia catre evolutia noastra viitoare. Este cheia pentru supravietuirea planetei. Si este suficient de puternica pentru a dizolva iluzia dualitatii o data si pentru totdeauna.

Activarea celei de-a 6-a Porti din Mai a fost despre alegerea constienta de a pasi in Fiinta noastra Unica. Odata ce aceasta s-a facut, urmatorul nostru pas a fost ca Fiinta noastra Unica SA ALEAGA ca UNUL sa paseasca in Pamant, sa-si asume responsabilitatea de a ajuta la schimbarea planetei, a umanitatii, a tuturor creaturilor vii, a naturii, a elementelor, etc. catre urmatorul nivel, care este Unicitatea.

De fiecare data cand Activarile 11:11 ne conduc catre urmatorul nivel, intervine o rezistenta puternica pentru a ne mentine in vechile noastre tipare de energie. Noi trecem printr-o puternica initiere, o vreme a testarii adancimii dedicarii noastre. Brusc se trezesc la viata fricile noastre, indoielile, si atasamentele care incearca sa ne mentina mici si limitati. Acesta este adevarul pe care-l traim acum, cand aducem la viata Fiinta Unica.

Probleme legate de control ies la lumina pe masura ce unii dintre noi se tem ca pasind in Fiinta Unica vom pierde si ultima urma de control de care ne tinem cu disperare. Si este adevarat ca unele dintre vechile noastre forme de control se vor dizolva pe masura ce facem schimbarea. Aceasta se intampla deoarece noi ne-am expandat perceptiile si nu ne mai focusa doar pe interesele noastre personale si pe bunastarea materiala. Pe masura ce lanturile se dizolva si compasiunea noastra se adanceste, nu mai simtim nevoia sa mentinem controlul rigid pe care l-am avut inainte. Noi vom curge odata cu valul si vom fi sustinuti nu doar de eforturile noastre personale, ci si de elanul, de puterea si de iubirea create prin trezirea Fiintei Unice.

Deasemenea ne putem teme ca ne vom pierde individualitatea daca vom deveni parte din ceva atat de vast. Dar d-impotriva, noi am descoperit ca exact opusul se intampla. Pe masura ce pasim in Fiinta noastra Unica devenim Sinele Adevarate mai mult decat oricand inainte. Nu mai suntem inchisi in cutii individuale limitate care ne mentin incatusati in dualitate. In schim acum putem sa acceptam pe deplin si sa imbratisam omul din noi si in acelasi timp acceptam pe deplin si intruchipam vastitatea noastra, apoi le fuzionam, devenind cu adevart REALI si VII.

Un alt element care iese la suprafata in acest timp pentru a ne impiedica sa intruchipam total Fiinta Unica este Ego-ul Spiritual. Sentimentul ca stim deja totul, atitudinea refractara de a nu recunoaste faptul ca trebuie sa lasam sa plece unele aspecte de stapanire spirituala atat de greu castigate pentru a imbratisa ceva mult mai maret. Desi multi dintre noi au servit planeta timp de mai multe vieti, acum este nevoie sa ne strangem impreuna deschisi si sa servim ca Unul.

Si mai este teama de necunoscut ... Multi dintre noi ne-am intrebat de ce trebuie sa patrundem in regatul necunoscut al Invizibilului cand ne-am familiarizat in mod evident cu situatiile vechi si am ajuns in sfarsit sa le stapanim.

Si inca un obstacol in calea pasirii totale in Fiinta Unica este reprezentat de anxietatile noastre de ordin financiar. Am devenit atat de densi in incercarea noastra de a supravietui, incat uneori nu putem vedea padurea din cauza copacilor. Caci este tocmai saltul catre un nou nivel de constiinta extinsa cel care ne va conduce la schimbarea in binea starii financiare si a creativitatii.

Alegerea care ne sta in fata inseamna mult mai mult decat „Vrem sa stagman sau vrem sa crestem?”. Aceasta este datorita timpurilor critice in care ne aflam, cand insasi soarta planetei este determinata. Acestea sunt vremuri marete cu adevarat. Si va rog amintiti-va ca „Vremurile Marete necesita Maretia Actiunii si Maretia Spiritului”.

Acestea sunt vremuri cand destinul ne cheama … Destinele noastre personale se reveleaza. Putem alege sa ignorama aceasta sau putem alege sa pasim inainte. Dar poate ca ar trebui sa ne amintim ca tocmai de aceea am ales sa venim pe Pamant inca de prima data. Una dintre lectiile majore ale Pamantului este A TRAI MARET ORIUNDE NE AFLAM si A NE TRAI MARETIA. Astfel putem deveni vii si reali.


In tot acest timp, suntem bombardati cu o multitudine de lucruri pe care trebuie sa le facem. Cel mai mare accent il punem pe Recalibrarea Trecutului. Ne modificam tiparele trecutului nostru, astfel incat sa nu se mai repete. Facem aceasta intalnindu-ne cu probleme, situatii, oameni si obiceiuri din trecut avand sinele noastre extinse viitoare, care sunt deja ancorate in Realitatea mai Inalta, si prin abordarea lucrurilor in moduri cu totul noi, fiind constienti ca suntem cu totii parte a Fiintei Unice. Pe masura ce facem aceasta, vom vedea ca undele care emanau din trecutul nostru, si care continuau sa ne afecteze vietile prezente, au fost alterate in mod dramatic. O noua rezonanta vine catre noi din trecut, care ne elibereaza de vechile tipare o data pentru totdeauna.

Noua Viziune 11:11 continua sa se reveleze. Poarta a 6-a a fost punctul de mijloc al Portii 11:11, locul unde poarta s-a intors invers. Primle 5 Porti 11:11 au fost sub rezonanta numarului 11, care semnifica ANCORAREA NOULUI, ultimele 5 Porti vor fi sub rezonanta Numarului Maestru 22, care semnifica CREAREA NOULUI si A CONSTRUI PE BAZA NOULUI.

Aceasta semnificatie este importanta si atotcuprinzatoare. Aceasta are un efect direct asupra celor celor din Primul si Al Doilea Val. Oamenii din Primul Val au fost pe Pamant de un timp foarte indelungat si au acumulat multa experienta terestra, cunoastere si istovire.

Oamenii celui de-al Doilea Val sunt mai noi si mai proaspeti. Ei au venit aici ca sa CREEZE NOUL. Ei au asteptat un timp indelungat pentru ca Noul sa fie ancorat. Aceasta a creat multa nerabdare, frustrare si plictiseala pentru ei in timp ce au asteptat la infinit si s-au intrebat de ce sunt aici daca nu este nimic adevarat de facut.

Ei bine, Poarta a 6-a a intors totul in jur si acum a venit vremea ca sceptrele sa fie predate. Cei din Primul Val vor trece de la A Face la A Fi in timp ce cei din al Doilea Val vor trece de la A Experimenta la A Face.

Acesta a fost unul din elementele cheie ale Activarii celei de-a 7-a Porti din Octombrie - India. O schimbare majora are loc chiar in structura Portii 11:11. Desi eu am fost motivarea cheie pentru primele 6 Activarii 11:11, acum va fi Fiinta noastra Unica cea care va avea responsabilitatea pentru viitoarele Activari 11:11. Ele vor fi indeplinite de catre noi ca Unul. Asa cum am mai spus, sceptrele sunt predate ...

O fateta importanta a Zonei de Intrepatrundere pe care o experimentam in aceste timpuri speciale este faptul pentru prima data Primul si al Doilea val vor lucra impreuna dintr-un loc al echilibrului perfect si al egalitatii. Pentru urmatorii cativa ani, noi toti vom Face in acelasi timp. Aceasta face „Maretia in Aciune” a acestui an posibila. Aceasta va muta deasemenea Fiinta noastra Unica la urmatorul nivel care este denumit FIINTA UNICA IN ACTIUNE. Aici TOATE LUCRURILE SUNT POSIBILE.

Uriasul Adormit se zdruncina din somn si incepe sa se ridice ...

Cat de departe va merge Uriasul Adormit al Fintei noastre Unice depinde de fiecare dintre noi. Vom fi putini, sau vom fi multi? Uriasul Adormit va face doar cativa pasi, sau va merge cu pasi mari prin univers, plin de incredre si compasiune – indreptand dezechilibrele, ajutand toate inimile ranite, dizolvand separarea si inlocuind-o cu Unicitatea? Tu ce vei alege?

Stiu ca sunt multi dintre noi, pe tot cuprinsul planetei, care fac tot posibilul pentru a ajuta la realizarea acestei schimbari, si care au facut asta de-a lungul anilor cu dedicare si curaj. Prezenta voastra este adanc simtita si apreciata. Si chiar daca multi dintre noi nu ne-am cunoscut in lumea fizica, stim ca lucram impreuna. Dar uneori ma intreb daca asta este suficient?

Poate ca maretia acestor timpuri ne cheama sa facem inca un pas, sa ne adunam la o scala inimaginabila pana acum! Sa stam mandrii impreuna ca o FIINTA UNICA. Sa ne aliniem la modul constient ca UNUL. Sa aratam lumii maretia FIINTEI noastre UNICE IN ACTIUNE ...

Haideti sa trezim complet Uriasul Adormit al Fiintei noastre Unice! Impreuna ca Unul putem face imposibilul. Haideti sa ne facem simtita prezenta in toate lumile din toate lumile! Haideti sa ne manifestam cu adevarat maretia ...

In spiritul Iubirii Adevarate Unice,

Solara