PAGINA 1

Aici sunt cateva intrebari uzuale despre 11:11
Daca aveti alte intrebari, va rugam trimiteti-ne un email si va vom raspunde pe aceasta pagina.

Intrebari – Pagina 2
Intrebari – Pagina 3

 

 

 

 

 

INTREBARE: Care este legatura intre 11:11 si ascensiune / inaltare?

SOLARA: Intelegerea mea in legatura cu aceasta s-a clarificat si s-a extins de-a lungul anilor. Acum inteleg ca ascensiunea --- in sensul de „a merge intr-un alt loc” --- este inca un concept de dualitate. Sarcina / misiunea noastra acum nu trebuie sa se focuseze pe a pleca de pe planeta pentru a merge ACASA, ci mai degraba pe a aduce ACASA aici.

In timpurile trecute am crezut ca trebuie sa „mergem in alta parte” pentru a ne gasi sinele constiente pe care le cautam. De la deschiderea Portii 11:11 din 1992 s-a creat o Zona de Suprapunere intre dualitate si Unicitate, si s-a schimbat orarul nostru evolutionar. Acum calatorim pe o cale mult accelerata, pe un fagas rapid. Totul s-a accelerat in mod notabil. Si mai mult decat atat, ni se ofera o oportunitate fara precedent de a sari spirale evolutionare, pasind din dualitate in Unicitate.

Putem face acest salt chiar aici, chiar acum. O facem in corpurile noastre fizice cu ochii larg deschisi. Facem aceasta devenind din ce in ce mai reali si mai adevarati. Traindu-ne integritatea si exprimandu-ne iubirea neconditionata fata de tot.

Am ajuns acum intr-un punct in calatoria noastra prin Poarta 11:11 unde Realitatea mai Inalta (realitatea care emana din Unicitate) este disponibila aici si acum. Nu mergem in afara pentru a o gasi; pur si simplu traim cu onestitate si sinceritate, permitandu-ne sa intalnim situatii vechi si sa le intampinam cu raspunsuri noi, care nu sunt bazate pe dualitate. De fiecare data cand facem aceasta, pasim si mai adanc in Realitatea mai Inalta.

Cand incorporam pe deplin Realitatea mai Inalta in momentul prezent, atunci putem vedea ca nu este nevoie de ascensiune, caci suntem cu adevarat ACASA. Si aceasta este adevarata implinire a Portii 11:11.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Este 11:11 o poarta stelara?

SOLARA: Nu in sensul obisnuit al cuvantului, desi cred ca putem spune ca 11:11 este poarta stelara finala. Poarta 11:11 este podul intre dualitate si Unicitate. Este extrem de rara, si se deschide o data la un eon din doua, si aceasta ne ofera oportunitatea fara precedent de a schimba spiralele evolutionare.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Cum pot spune daca o Activare 11:11 este una adevarata?

SOLARA: Raspunsul rapid este ca daca este o Activare adevarata, va aparea pe aceasta pagina web. J Nu spun aceasta din ego, ci pentru ca am dedicat o mare parte din viata mea pentru a pastra Poarta 11:11 pura, integra si adevarata. 20 de ani am scris despre 11:11 si exista un grup de oameni cu adevarat devotati pe tot cuprinsul planetei care au ajutat ca aceasta sa se intample ...

Avem de-a face cu intreaga calatorie prin Poarta 11:11 care s-a deschis pe 11 Ianuarie 1992 si care se va inchide la 11 Noiembire 2011. 11:11 este podul intre dualitate si Unicitate. Singurele Activari 11:11 din acest timp sunt acelea ale Celor 11 Porti din cadrul Portalului 11:11. Sapte din acestea au fost deja activate.

Cu toate acestea, stiu ca sunt oameni care sar pe lungimea de unda (frecventa) 11:11 fara cunoasterea deplina a ceea ce este cu adevarat. Ei simt ca este ceva real si puternic si vor ca intr-un fel sa-si insuseasca aceasta pentru munca pe care o depun. Din pacate, mai degraba decat a-si integra energiile 11:11 in vietile lor prin incorporarea Realitatii mai Inalte si trairea Unicitatii, gasesc ca este mai usor sa deformeze Porta 11:11 si sa se foloseasca de ea in scopuri personale.

Cunosc oameni care fac propriile Activari de Porti 11:11 la orare diferite concentrandu-se pe diferite lucruri. Ei amesteca informatia 11:11 preluata din cartile mele si de pe pagina mea de web cu channeling-urile lor personale, si rezulta o deformare de focusare fara o rezonanta reala. Din pacate, acestea sunt raspunsrui bazate pe dualitate.

Semnele care pot fi urmarite si care denota Activari 11:11 false sunt referirile la chakre, Maestrii Inaltati, Constiinta Cristica si ascensiunea, care sunt toate parti ale „spiritualitatii duale” si nu a Realitatii mai Inalte.

Pericolul informatiei distorsionate (deformate) despre 11:11 este ca ne distrage Fiinta noastra Unica de la participarea pe deplin la adevarata Poarta 11:11, care este de o importanta vitala pentru insasi supravietuirea planetei in aceste Timpuri critice Ale Implinirii. Ii face pe oameni sa simta ca fac ceva, cand de fapt nu fac deloc.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Sunt implicata in aceasta munca de 20 de ani ... si totdeauna se vorbeste despre schimbarea cea mare care urmeaza... si inca astept, astept, astept ... in fiecare luna se presupune ca trebuie sa incepem noile noastre vieti uimitoare ... si apoi in fiecare luna nu se intampla aceasta ... Devin foarte foarte frustrata in legatura cu morcovul care se clatina atarnat in infinitate!

SOLARA: Stiu ce vrei sa spui. Se pare ca este nevoie de ceva timp ca sa pasim in Noile noastre Vieti. Dar observ cat de mult ne-am schimbat: am lasat trecutul in spate, si comportamentele vechi, am invatat sa facem lucruri intr-o maniera noua; si inteleg valoarea fiecarei parti din acest proces indelungat.

Suntem in procesul de a deveni REALI. Acesta nu este un lucru superficial. Ne afecteaza la orice nivel posibil, pana in miezul fiintei noastre. Haideti sa nu ne concentram pe posibila destinatie, ci haideti sa onoram insasi puterea calatoriei noastre.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Exista grupuri 11:11 in zona mea ?

SOLARA: Pentru prima data, acum avem Grupuri de Ancorare a Fiintei Unice pe tot cuprinsul planetei. Inainte Grupurile de Ancorare se intalneau doar pentru pregatirile Activarilor de Porti 11:11. Este o lista a Grupurilor de Ancorare pe acest site web care este actualizata continuu. Daca nu gasesti nici un grup in zona ta, ai putea lua in considerare posibilitatea de a organiza chiar tu unul. Grupurile de Ancorare vor avea o functie de o importanta deosebita in timpurile care vor urma. Ele sunt una din fundatiile Fiintei noastre Unice.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Ce este Star-Borne (Nascuti din Stele)?

SOLARA: Multi oameni au conceptul gresit ca Nascuti-din-Stele (Star-Borne) este o organizatie uriasa. De fapt, este doar numele editurii mele. In acest moment eu sunt singura la Nascuti-din-Stele. Nascuti-din-Stele nu are membrii, dar cu toate acestea sunt oameni pe tot cuprinsul planetei aliniati cu 11:11. Chiar acum sunt in procesul de a crea o noua editura cu un nou nume care va prelua publicarea tuturor cartilor mele si a altor carti care sunt aliniate cu Realitatea mai Inalta.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Este 11:11 o religie?

SOLARA: Nu, cu siguranta nu este o religie. Este mai degraba un mod de viata. Daca esti aliniat cu 11:11, nu inseamna ca trebuie sa renunti la religia ta. Dar inseamna ca trebuie sa fii real si adevarat si sa-ti traiesti iubirea. 11:11 este de asemenea o cosmologie si o harta a calatoriei noastre evolutionare din dualitate catre Unicitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebari – Pagina 2
Intrebari – Pagina 3