A Doua Poarta a lui 11:11

     

Cu profunda recunostiinta catre toti cei care in 1993 au ajutat la activarea celei de-a Doua Porti a lui 11:11

     

A Doua Poarta
Cind cei Doi vor deveni Unul

Activarea celei de a Doua Porti a avut loc in 5 iunie 1993. Pretutindeni pe planeta au fost oficiate ceremonii legate de plasarea Cilindrului Principal direct pe linia ecuatorului in interiorul craterului vulcanic Pululahua din Ecuador. Desi aceea a fost data de activare a celei de-a Doua Porti, este important sa retineti ca la nivel individual fiecare din noi are nevoie de un anumit interval de timp pentru a se transforma.

Desi este imposibila traversarea unei Porti inainte de activare, nu este neaparata nevoie ca toata lumea sa treaca simultan prin ea. Multi sunt inca in trecere prin Prima Poarta, in timp ce altii nici nu au ajuns in Portalul 11:11. Adesea, avem experienta energiilor si lectiilor ce apartin mai multor Porti deodata.

Expansiunea prin deschiderea mai multor Porti disponibile este un fenomen firesc care ne permite timpul necesar pentru transformarea si recalibrarea fiintei noastre. Traversarea prin 11:11 nu poate fi grabita, fortata sau simulata.

A Doua Poarta reprezinta fuziunea dintre cele mai profunde dorinte ale inimii si aspiratiile spirituale cele mai inalte. Implinirea dorintelor inimilor noastre devine urmatorul pas pe calea spirituala.

Astfel este transcensa separatia de pina acum dintre "personal " si" spiritual".

Nota dominanta a Portii a Doua este data de cei doi care devin Unul. Acest lucru atrage un proces intens de reunificare a tuturor polaritatilor inerente : Masculinul Interior si Femininul, Soarele si Luna, Spiritul si Materia, Pamintul si Steaua.

Noile noastre corpuri emotionale sunt fortificate, ancorind astfel pe mai departe Inima Unica. Acum personificam Iubitii de dincolo de Stele; o iubire mai profunda si mai vasta decit orice am experimentat pina acum a fi Iubire Adevarata. Reunirea Iubitilor de dincolo de Stele intr-o Unica Fiinta creaza un portal pentru atingerea unui nivel ridicat de Iubire denumit Iubire mai Inalta.

Calatoria noastra prin cea de-a Doua Poarta va dura peste trei ani, pina la activarea celei de-a Treia Porti. Pina atunci, vom descoperi ca ne-am transformat in mare masura, mult mai mult decit ne-am putea in prezent imagina . Vom deveni Fiinte integrate Pamint- Stea. Vom personifica nivele in intregime inedite ale Iubirii.

Schimbarile inerente celei de-a Doua Porti sunt cu mult mai vaste decit orice experienta avuta anterior. Insa este important sa va amintiti ca ele reprezinta doar un punct de pornire. Restul calatoriei este inca in curs de proiectare.

     

Calatoria catre cea de-a Treia Poarta a lui 11:11

copyright-ul tuturor materialelor din perioada 1989 - 2006 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.