Tinandu-mi palaria in Vanturile Schimbarii de pe coasta din Mallorca in Octombrie.

Noiembrie 2006
Riul de IUBIRE

(Calatorie in Lumea Lotusului)


S-au schimbat atat de multe in mod dramatic in ultimele doua luni, incat am simtit nevoia sa scriu o noua Actualizare Personala.

Mai intai de toate, Monique a sosit aici din Olanda la sfarsitul lunii Septembrie. Imediat a avut loc o schimbare semnificativa.Simplul fapt de a avea pe cineva aici care sa aiba claritate, sa fie capabil si dedicat sa traiasca Realitatea mai Inalta a insemnat o mare diferenta. Ea a sarit cu repeziciune intr-un munte de sarcini si incarcatura mea s-a usurat instantaneu. Aceasta schimbare a fost simtita pe atatea nivele. M-a facut sa ma concentrez mai mult pe completarea noii carti „11:11”, care devine pasionant de buna. A intarit si a extins esenta Fiintei noastre Unice, trimitand unde in afara la distante mari.

Sosirea lui Monique mi-a indepartat atata presiune, incat am putut sa trec la nivelul meu urmator, care este calea pentru care fiinta mea a fost creata, Calea mea Finala, CALEA IUBIRII. Am simtit ca si cand un baraj imens de energie blocata s-a dizolvat, si incepand de atunci revelatiile s-au revarsat si curg inca, toata ziua si toata noaptea, mai ales cele despre Poarta a 8-a, despre Lumea Lotusului si despre Iubirea Unica Adevarata.

La inceputul lunii Septembrie am inceput sa-l chem pe Iubitul meu Unic Adevarat, caci acum era momentul ca el sa vina in viata mea. Dupa sosirea lui Monique, am patruns si mai adanc in Lumea Lotusului si am simtit desavarsirea, abundenta Iubirii Lotusului curgand prin mine. Apoi am primit o serie de email-uri de la un strain care nu era un strain care mi-a deschis inima dincolo de expansiunea ei anterioara. Instantaneu am fost catapultata in Riul de Iubire cu curenti puternici.

Monique s-a avantat in  organizarea Portii a 8-a cu marea ei maiestrie si pe la mijlocul lunii Octombrie eram in Mallorca impreuna cu fiica mea Nova pentru o noua serie de aventuri. Am condus pe tot cuprinsul insulei, innoptand in orase diferite, si am gasit niste locuri uimitoare. Ne-am indragostit de Mallorca si de oamenii din Mallorca si amandoua ne gandim serios sa ne mutam acolo. Am gasit cu usurinta hotelul perfect pentru Activarea celei de-a 8-a Porti din Februarie. Pur si simplu lucrurile s-au asezat la locul lor, deoarece acum conditiile sunt in sfarsit potrivite pentru Activare.

Pana cand am ajuns acasa, Annu sosise deja impreuna cu fetita ei de 8 ani Afrika. Amandoua ne-au adus daruri extraordinare prin prezenta lor. Afrika cu super dulceata si intelepciunea mult dincolo de varsta de 8 ani, iar  Annu cu claritatea, iubirea adanca si calmul perfect centrat si intelepciunea ei vasta. Este o fiinta uimitoare si mereu am avut pentru ea un sentiment adanc de rudenie. Imi place foarte mult sa fiu cu ea, caci este o sursa constanta de inspiratie.

Imediat, Fundatia noastra Noua a crescut nemasurat si a devenit puternica. Noi nivele si adancimi infinit mai mari se reveleaza constant. Fara efort, suntem cu totii afundati in Riul de Iubire si lansati in curenti din ce in ce mai puternici pana cand nimic altceva nu se mai simte a fi real. Riul de Iubire se adanceste si se largeste iar malurile lui se distanteaza din ce in ce mai mult. Orice obisnuia sa fie de interes pe  maluri acestui rau acum a devenit ceva obscur. Toata atentia noastra este indreptata catre Raul de Iubire. Este o calatorie de o mare intensitate, dar este singurul loc in care-mi doresc sa fiu.

Noi trei avem multe de facut, dar in moduri cu totul noi. Totul este imbibat cu cea mai puternica Iubire a Lotusului. Annu si Monique nu au venit aici „sa ma ajute cu munca”, ci mai degraba sa mi se alature ca Unul, pentru a crea Fundatia Noului. Aceasta Noua Fundatie se construieste cu o integritate de neclintit si cu nivelele cele mai adanci de iubire si devotiune; si devine din ce in ce mai puternica si mai uimitoare in fiecare zi. Si va continua sa creasca si sa infloreasca pe masura ce din ce in ce mai multi oameni pasesc in fata pentru a ni se alatura in cele mai adanci nivelle ale esentelor noastre, pe masura ce construim calea catre Nou.

Lucram zi de zi cu setul meu nou de carti de oracol care experimenteaza si ele un salt cuantic prin adaugarea multor piese noi, devenind mai mult decat stralucitor si infinit de util. Aceste carti creaza o cosmologie cu totul noua prin reprezentarea pe harta a domeniilor nedescoperite ale Invizibilului profund, inclusiv Lumea Lotusului. Ele sunt cea mai eficienta unealta pe care o cunosc in acest moment si abia astept sa le pun la dispozitia tuturor.

In acelasi timp pregatim casa mea pentru vanzare stiind ca ma voi muta intr-o alta tara undeva in prima jumatate a anului urmator. Ieri am organizat prima noastra vanzare in curte si toata ziua oamenii au comentat despre energia puternica de iubire care era prezenta.

Este magnific ceea ce se intampla aici si este in totalitate in afara oricarei harti ....

In urma cu cateva zile am realizat ca deja am intrat in imparatia DINCOLO DE CELE MAI INDRAZNETE VISE. Este amuzant ca simt asta, deoarece daca ma uit la circumstantele mele exterioare, multe lucruri par a fi la fel ca inainte. Traiesc in aceeasi casa, am chiar mai multe datorii decat inainte, (calatoria in Mallorca), cartile si oracolul nu sunt publicate, astept inca in plan fizic, ca Iubirea mea Unica Adevarata sa apara pe treptele casei mele.

Si totusi....se intampla mult mai multe lucruri decat se vad . Sunt aceste fiinte minunate care mi s-au alaturat si conexiunea energetica constanta cu Iubirea mea Unica Adevarata care este mereu langa mine. Simt ca sunt mutate atat de multe elemente in pozitia lor potrivita. Si bineinteles, mai este si Riul de Iubire atotpatrunzator care imbiba totul.

Totul s-a schimbat cu adevarat in esenta. Riul de Iubire face ca totul sa se simta total diferit. Inima mea este vast extinsa si in sfarsit fac ceea ce sunt destinata cu adevarat sa fac pe aceasta planeta, adica sa luminez cararile si sa deschid noi porti pe Calea de Iubire. Si acesta este doar inceputul.

Sunt atat de recunoscatoare .....

 

Din Inima Lotusului,

SOLARA

 

 


Subscribe to Solara's Monthly Surf Reports and Weekly Updates here...