Solara in Udaipur, Rajasthan, India


Una dintre adevaratele vizionare ale vremurilor noastre, Solara este foarte respectata pentru integritatea, curajul si dedicarea ei. Ea a facilitat Activarea Planetara 11:11 din 1992 la care au participat mai mult de 144.000 oameni de pe tot globul. Ea se autodescrie ca fiind
un explorator neinfricat in Necunoscut, mergand acolo unde putini au mai indraznit sa mearga inainte . . .in taramurile subtile neexplorate ale Invizibilului.

Solara nu este un guru, si nici nu are „adepti”, mai degraba ea serveste drept catalizator pentru a ne activa maiestria personala, astfel incat sa incorporam pe deplin Realitatea mai Inalta. Solara nu este deasemenea un „canal”. Ea pur si simplu isi incorporeaza vastitatea si isi traieste adevarul, ceva disponibil tuturor.

Solara are un dar rar de a exprima ceea ce este de neexprimat, comunicand cu claritate, putere, cu o practicalitate impamantata, cu o iubire profunda si cu umor. Mesajul ei ne cheama sa ne imbratisam atat partea umana din noi cat si vastitatea noastra, astfel incat sa le putem uni in lumea fizica si sa devenim Vibrant de Vii. A fi REALI intr-o lume ireala.

Din 1987, Solara a tinut numeroase discursuri, ateliere de lucru (workshop-uri), Reuniuni ale Nascutilor-din-Stele si Activari 11:11, invatandu-ne Dansurile Sacre si activand Fiinta noastra Unica in:

Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Croatia, Ecuador, Egipt, Anglia, Finlanda, Germania, Hong Kong, Ungaria, India, Irlanda, Italia, Noua Zeelanda, Norvegia, Peru, Scotia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elvetia, Tahiti, Turcia si Statele Unite.

Ea ne-a ajutat pe multi sa ne eliberam de dualitate, sa ne ancoram fiintele in Unicitate si sa iubim cu Inima Unica. Ea este o adevarata revolutionara a spiritului!

Solara este autoarea a sase carti iubite de metafizica:

Cum sa TRAIM MARET pe o Planeta Mica
11:11 – In interiorul Portii
(acum este re-scrisa in intregime sub numele de 11:11 – Calatoria in Unicitate)
EL*AN*RA: Centura Tamaduitoare a Orionului
Nascuti din Stele : O amintire a Celor Treziti si/ Constienti
(acum este re-scrisa in intregime)
Legenda lui Altazar: Un fragment din Adevarata Istorie a Planetei Pamant

(in curand va fi re-scrisa in intregime)

Invocarea Gardienilor Tai Celesti

Ea traieste momentan in Insulele Hawaii.