Procesiunea Stelara:

Muzica: Procesiunea Stelara de Etherium

Muzica pentru  Procesiunea Stelara:
este acum disponibila pe CD sau pentru  Download!
Durata: 22 minute

 

 

 


Procesiunea Stelara este primul Dans Sacru 11:11 si a fost dansat peste tot in lume. A fost o parte importanta in timpul Activarii originale a Portii 11:11 de la 11 ianuarie 1992. Acest dans a fost creat in iunie 1991 de catre Solara.

Dansul simbolizeaza realinierea Stelei Unicitatii noastre. Fie ca participati activ la acest dans sau il priviti din afara, efectele lui sunt foarte puternice.

Oricand dansam unul dintre Dansurile Sacre purtam haine albe care simbolizeaza Unicitatea noastra innascuta. Recent am adaugat deasemena si culori foarte stralucitoare in completarea culorilor de alb pentru a simboliza banda de energie cu frecventa noua, vibranta in care intram.

Procesiunea Stelara este extrem de transformationala. Va rog amintiti-va sa pastrati sfintenia Stelei pe masura ce va invartiti incet in timpul dansului. Poate veti dori sa tineti ochii partial inchisi. Si nimeni, nici marcar facilitatorul dansului, nu trebuie sa vorbeasca!

Oricand realizam aceste Dansuri Sacre 11:11 in grupuri mai mari sau mai mici, oriunde pe aceasta planeta, amintiti-va ca toate lumea danseaza cu voi, caci intr-adevar noi suntem Una. Chiar daca sunteti un grup mic de dansatori fara experienta, atunci cand realizati aceste Dansuri Sacre cu sinceritate si cu inima deschisa, ne veti simti pe noi toti cum dansam cu voi ca o Fiinta Unica!

 

 

 

Partea 1: Pozitionarea

Mai intai formam un cerc, privind toti catre centru si tinandu-ne de mana. Amintiti-va ca toti dansatorii vor avea mana dreapta indreptata in jos si mana stanga indreptata in sus.

 

 

 

Partea a 2-a: Formarea Stelei

Acum trebuie sa determinam cati oameni vor forma o arza a stelei. Aceasta depinde de numarul de persoane din grupul vostru si de spatiul pe care-l aveti la dispozitie.

Daca sunteti un grup mic, atunci fiecare a doua persoana va constitui cate un punct exterior si oamenii dintre ei vor deveni puncte interioare. Daca sunteti un grup mare, s-ar putea sa doriti ca 2-4 persoane sa fie intre punctele interior si exterior, formand raze foarte mari.

Conducatorul dansului va trebui sa mearga de-a lungul cercului si sa desemneze punctele interioare si exterioare care vor pasi fie in fata sau in spate, fiecare pe pozitiile lor. Acum, cercul pe care l-ati format ar trebui sa semene cu o stea.

Punctele razelor sunt pozitii cheie pentru ancorarea energiilor si pastrarea razelor individuale aliniate cu intreaga stea. Este foarte important ca punctele interioare si exterioare ale razelor sa-si mentina cu fermitate pozitiile in timpul dansului, altfel steaua va deveni foarte dezordonata.

Punctele trebuie deasemenea sa fie constiente in timpul dansului de forma stelei, avand grija ca unele raze sa nu fie prea ingramadite, in timp ce altele sunt prea intinse. S-ar putea sa fie nevoie sa-si ajusteze continuu pozitiile pentru a mentine echilibrul stelei.

 

 

 

Partea a 3-a: Pasii Dansului

Timp de 22 de minute cat dureaza Procesiunea Stelara, steaua se va invarti in sensul acelor de ceasornic. (Aceasta inseamna ca va veti invarti catre stanga).

1. Ridicati genunchiul drept si orientati-l catre dreapta.

2. P A U Z A.

3. Plasati piciorul drept pe pamant la stanga piciorului vostru stang.

4. P A U Z A.

5. Miscati-va piciorul stang astfel incat sa fie catre stanga piciorului vostru drept.

6. P A U Z A.

Repetati acest pas iar si iar in timpul dansului. Este important sa fiti atenti la Pauzele pe care le faceti intre fiecare miscare. Pauza ar trebui sa dureze tot atata timp cat miscarea precedenta. Si pauzele sunt la fel de importante ca si miscarile.

Adesea oamenii sunt atat de grabiti sa faca pasii, incat uita Pauzele intensificatoare, si aceasta face ca dansul sa se desfasoare prea rapid. Aceasta poate distruge tot tempo-ul dansului, care este o miscare stilizata, sacra.  

MUZICA pentru PROCESIUNEA STELARA incepe cu un GONG. Folositi-va de acest timp pentru a va alinia ca o Fiinta Unica. Apoi, pe masura ce incepe muzica, incepeti sa faceti pasii.

 

 

 

Partea a 4-a: Schimbarea Punctelor

La anumite puncte pre-determinate in timpul dansului nostru, vom schimba punctele razelor. Unde si cat de des se va intampla aceasta va depinde de dimensiunea stelei. Daca sunteti un grup mic, atunci veti dori sa aveti o Schimbare a Punctelor de fiecare data cand va veti intoarec in punctul de unde ati inceput dansul. Daca sunteti un grup mare, s-ar putea sa doriti sa faceti o Schimbare a Punctelor atunci cand ajungeti in partea opusa locului de unde ati inceput dansul.

Pentru Schimbarea Punctelor, punctele exterioare vor dansa in interior, si vor deveni puncte interioare, in timp ce punctele interioare vor dansa in afara si vor deveni puncte exterioare. Veti face aceasta in timpul procesului regulat al pasilor cu Pauzele dintre.

Este important ca toata lumea sa fie constienta cand vine momentul pentru a face Schimbarea Punctelor, si apoi sa o facem fara efort. Ar trebui sa fie parte din curgerea fireasca / naturala a dansului, si nu o dezmembrare.

De indata ce a fost facuta Schimbarea Punctelor, atunci noile puncte interioare si exterioare trebuie sa fie foarte constiente si sa mentina formele razelor lor si forma intregii stele.

Schimbarile Punctelor vor avea loc pe toata durata dansului.

 

 

 

Partea a 5-a: Finalul Dansului

La finalul dansului veti auzi sunetul unui gong si restul muzicii va dispare. De indata ce se intampla aceasta, opriti-va din dansat si stati pe pozitii, ancorand energiile intensificate prin intermediul vostru.

 

 

 

Copyright-ul tuturor materialelor din perioada 1991 -2005 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.