Raportul de navigare al Solarei pentru anul 2007

Bine ati venit in Marele AN de TRECERE 2007

2006 a fost un an interesant in care, in primele 9 luni, totul parea ca se intampla inselator de incet. S-a simtit ca si cum depuneam un efort major si obtineam rezultate minime. Ne-am petrecut majoritatea anului construind, acoperiti de schele, in timp ce avea loc o renovare la nivel de esenta. Si totusi, la finalul anului, am fost uimiti de distanta mare pe care am parcurs-o. Am realizat brusc ca 2006 a fost un an stralucitor de eficient pana la urma, si ne-a oferit exact experienta de care aveam nevoie cel mai mult pentru a face o transformare interioara majora.

In timpul Navigarii Cuantice care a avut loc in ultimele 3 luni ale lui 2006, unii dintre noi au experiementat o schimbare la nivel de esenta care ne-a catapultat intr-o matrice total noua ... in taramurile neexplorate anterior ale Invizibilului mai profund numit Lumea Lotusului.

Daca nu ati facut inca aceasta schimbare, nu va ingrijorati; va avea loc in 2007 si va fi greu sa o ratati atata timp cat va fi prioritatea voastra numarul 1. Navigarea Cuantica care si-a facut aparitia la finalul lunii septembrie va deveni mai puternica in anii 2007 si 2008.

URME de PASI pe nisip

Schimbarile care au avut loc in ultimele luni ale lui 2006 au fost atat de profunde si au ajuns atat de departe incat multi dintre noi am terminat anul ca fiinte noi, infinit mai adevarate. O data ce am inceput sa intram in Lumea Lotusului, Valuri imense de Iubire ne-au spalat, stergand sirul lung de urme pe care le-am lasat pe nisip in spatele nostru. Aceasta se va intampla din ce in ce mai mult in 2007.

Aceste urme pe nisip reprezinta intreaga noastra calatorie de pana acum – luptele noastre pentru a ne trezi si a iesi din iluzia dualitatii, momentele de glorie, oamenii pe care i-am iubit si care ne-au iubit, cei care au incercat sa ne impiedice, momentele de disperare profunda cand aproape ca am renuntat, curajul imens de care a fost nevoie pentru a ajunge aici. Toate povestile noastre din toate vietile petrecute pe aceasta planeta si mai mult decat acestea sunt reprezentate in sirul de urme pe nisip care pare fara sfarsit. Si apoi brusc, o serie de Valuri imense le-a spalat si suntem liberi ...

Valurile de Iubire spala de asemenea multe dintre deghizarile si rolurile noastre expirate. Straturile multiple cu care ne-am acoperit fiintele noastre adevarate sunt acum dezbracate, reveland esenta sinelui nostru dezbracat. Si numai asta mai putem fi acum. PURI ... REALI ... ADEVARATI ... IUBIRE PURA ADEVARATA.

In timpul anului 2007 Valurile de Iubire vor spala toate refugiile / ascunzisurile noastre, atat inlauntrul fiintei noastre, cat si in afara. Acestea sunt acele locuri micute, inghesuite, in care ne-am restrans cresterea si am evitat incorporarea adevaratei noastre vastitati si imensitati. Locurile unde ne-am indesat cele mai dragi vise ale noastre si cele mai intime dorinte, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne confruntam cu durerea posibilului esec. Locurile in care ne ascundem sub o patura de scuze nefondate pentru a evita sa pasim in responsabilitatea noastra, sa ne implinim adevaratul nostru scop si sa facem cea ce am venit cu adevarat sa facem aici. In 2007 vom descoperi ca nu ne mai putem ascunde de noi insine sau de ceilalti. Brusc suntem goi si expusi in vazul tuturor celor care pot vedea. Si am putea sa ne acomodam cu aceasta situatie, caci asa va fi de acum inainte.

Fara povestile noastre trecute si viitoare suntem aruncati in momentul AICI si ACUM. Vom realiza ca AICI si ACUM este tot ceea ce este. Totul se bazeaza pe aceasta. Si chiar aici este nevoie sa ne ancoram fiintele. AICI si ACUM este unde ne vom putea alinia cu TIMPUL POTRIVIT – LOCUL POTRIVIT. Si aici ne vom putea implini Visele noastre cele mai Indraznete.

ELEMENTELE EXPIRATE

Pe masura ce Valurile de Iubire devin din ce in ce mai mari si mai puternice in 2007, ele vor spala fiecare element din vietile noastre care nu este adevarat, care nu rezoneaza in acord perfect cu fiintele nostre noi, adevarate, care se ivesc. Aceasta Navigare Cuantica plina de Valuri va continua sa se mareasca si sa se intensifice in decursul acestui monumental An de Trecere, in timp ce Valurile de Iubire vor spala meseriile care nu ne implinesc, locurile nepotrivite in care traim, relatiile expirate, credintele invechite, obiceiurile si tiparele, practicile spirituale impamantate care nu ne pot duce mai departe ... Pana cand tot ce este ne-adevarat sau expirat va pleca.

Multe elemente cu care ne-am familiarizat au expirat acum. Acestea includ juraminte si contracte cu grupuri de suflet sau cu indivizi, responsabilitati vechi, concepte limitate, practici spirituale invechite, roluri vechi pe care le-am jucat timp de mai multe vieti. Unele din elemente care parasesc acum vietile noastre au fost valabile atat de mult timp incat am presupus ca vor fi cu noi intotdeauna. Dar acum au ajuns la final. Si precum laptele stricat, putem incerca sa-l bem, dar nu ne va potoli setea; doar ne va imbolnavi.

Daca ne impotrivim schimbarii cu incapatanare sau ne temem de ceea ce nu putem vedea sau controla – de ceea ce in momentul prezent este neexplorat si necunoscut – putem incerca sa mentinem ceea ce este vechi si expirat; dar mai devreme sau mai tarziu tot ceea ce a expirat va fi smuls din intelegerea noastra instabila / nesigura.

Acesta nu este un anul raspunsurilor automate, inconstiente sau pentru a sta pasivi pe margine; mai degraba trebuie sa fim pe deplin constienti de tot ceea ce gandim, simtim, spunem sau facem. Trebuie sa facem alegeri constiente, sincere, bazate pe integritatea noastra si sa actionam decisiv pe masura ce inlaturam tot ceea ce a expirat inlauntrul nostru. Daca nu vom face aceasta, aceste elemente vor deveni din ce in ce mai deformate si se vor mari pana cand nu le vom mai putea ignora.

Haideti sa facem continuu curat prin sertarele fiintelor noastre si sa eliberam ceea ce nu mai corespunde cu ceea ce suntem in procesul de devenire. In acelasi timp, putem pastra ceea ce are rezonanta potrivita pentru a calatori pe mai departe cu noi.

MOMENTUL de A FACE sau A DESFACE

2007 este un an critic de „A Face sau A Desface” incepand cu luna Ianuarie de tipul „A Face sau A Desafce”. Aceasta perioada incepe de fapt in ultima saptamana a lui Decembrie 2006. Cu cat mai multe schimbari putem face in Ianuarie, cu atat mai bine, caci luna Ianuarie stabileste modelul pentru intregul an.

Navigarea Cuantica necesita intotdeauna corabii imense, caci toate corabile mici vor fi strivite de Valurile Mari. Este necesara participarea deplina a fiintelor noastre, caci numai asa putem face fata acestor energii intense. Vom putea naviga VALURILE IMENSE din 2007 cu mult mai multa liniste si maiestrie daca nu ne retinem in corabii mici care sunt clatinate si zdrobite de stanci.

Trenul Expres care calatoreste catre Nou este acum pregatit in gara si va pleca fie ca suntem sau nu in el. Si chiar nu ne dorim sa-l pierdem. Acesta este timpul pe care l-am asteptat. In sfarsit a sosit, si Trenul Expres ne va duce direct catre adevaratele noastre destine. Ne va duce in locul unde putem experiemnta Implinirea celor mai Indraznete Vise ale noastre. Asa incat va rog, nu lasati NIMIC sa va retina.

Desi Trenul Expres catre Nou pleaca din gara in primele doua saptamani ale lunii Februarie, trebuie sa aveti biletul in mana pana la finalul lunii Ianuarie. Daca il pierdeti, puteti inca incerca sa-l prindeti, si sa va reconectati cu scopul vostru adevarat pe parcursul anului daca faceti din aceasta prioritatea voastra numarul 1 si daca va concentrati pe deplin asupra acestui lucru. Aceasta va necesita un efort imens in comparatie cu linistea schimbarii experimentata de cei din Trenul Express, dar este posibil. Dupa 2007 va fi mult mai dificil sa acoperiti decalajul dintre cei care pleaca catre noua matrice si cei care sunt inca acoperiti de reziduurile prafuite ale dualitatii.

O schimbare puternica are loc, iar aceia dintre noi care isi permit sa fie inchisi in iluzia dualitatii nu vor mai calatori cu restul pe calea accelerata. Daca nu va dedicati cu toata fiinta in crearea schimbarilor si nu veti face din aceasta prioritatea vostra numarul 1, s-ar putea sa va gasiti in afara curetilor principali. Acesta este „Momentul de A Face sau A desface” si nu mai este posibil sa ne permitem sa facem lucrurile cu jumatate de inima / pe jumatate.

Asa cum am mai mentionat si in ultimul Raport de Navigare al anului trecut, acest moment prezent este foarte similar cu evacuarea Atlantidei, in care multe barci au fost aruncate in mare, dar doar cateva au reusit sa ajunga la destinatie. In timpul anului 2007 toti cei care au calatorit in barcile mari impreuna cu noi, dar care au vaslit sporadic vor trebuie sa vasleasca cu toata fiinta lor, sau vor observa ca vor intra in apa in timp ce barca va inainta fara ei.

Va rog nu permiteti ca aceasta sa se intample voua. Ar fi cu adevarat trist, deoarece acesta este momentul pe care ne-am straduit cu totii sa-l aducem in prezent. Acesta este momentul pentru care am fost creati si chiar nu ne dorim sa-l pierdem!

Pe masura ce ne dezlegam de toate elementele care au expirat si sarim in Trenul Express, aceasta va ne va conferi mobilitatea necesara de a intra pe pozitiile noi potrivite impreuna cu oamenii, situatiile si locatiile fizice potrivite.

Reconfigurarea GRUPURILOR de SUFLET

In acest an are loc o reconfigurare fara precedent si extrem de rara a grupurilor antice de suflet. Cei dintre noi care s-au impotmolit in nisipurile miscatoare ale dualitatii, aceia care s-au incurcat in compromisuri si distrageri / confuzii, aceia dintre noi care si-au parasit integritatea sau cei care au renuntat si nu mai evolueaza pe o cale accelerata sunt acum indepartati din mandala principala de tesere a grupurilor lor antice de suflet. Firele lor sunt trecute in planul din spate. Din pacate ei vor pierde deocamdata trenul expres catre Nou, dar in cele din urma, acum sau altadata, ei se vor re-uni cu noi in Unic.

In timp ce firele inactive ale acestor oameni sunt indepartate din mandala de tesere a grupurilor antice de suflet, se vor crea locuri noi printre tasaturai. Retragerea firelor inactive este similara cu curatarea gradinii; permite plantelor care si-au dedicat intreaga fiinta sa fie vibrant de vii, sa se extinda si sa creasca. Aceasta curatate este esentiala in aceste timpuri, deoarece oamenii care nu se dedica 100% nu mai pot fi carati in spate. Aceasta ar putea sa sune dur; mie asa imi suna, dar este doar o reflectie a acestui moment extrem de serios si important pe care il traim.

In acelasi timp o are loc o re-tesere a mandalelor grupurilor antice de suflet, care va uni unele grupuri de suflet cu altele pentru a crea tiparul Noului. Aceasta va extinde piscina de fiinte inrudite / similare si va face sa fie mai usor pentru noi sa-i gasim pe cei cu care suntem destinati sa fim. Caci 2007 este anul in care ne vom alinia cu familiile noastre adevarate si cu Iubirile noastre Unice Adevarate, cu toate fiintele similare cu care impartasim atat o aliniere de esenta cat si o aliniere a scopului.

PUNCTUL de COTITURA

2007 reprezinta un Punct major de Cotitura, nu doar in aceasta viata, ci si in cadrul intregului nostru ciclu de intrupari. Ne cere sa ne schimbam fiintele intr-o matrice complet noua. Aceasta noua matrice inseamna mult mai mult decat simpla ancorare a fiintelor noastre in Unicitate sau incorporarea Realitatii mai Inalte. Ne va scoate mult de pe harta cunoscutului, in tiparul absolut nou al IUBIRII ADEVARATE care se gaseste in Invizibilul mai profund.

Atingerea Punctului de Cotitura va depinde in intregime de actiunile si raspunsurile noastre. Nu este ceva ce ne este inmanat daca nu suntem pregatiti sau daca ne agatam inca de ceea ce a expirat. Este nevoie de atentia noastra concentrata, de participarea totala a fiintelor noastre, de devotamentul nostru 100% de a patrunde in Nou, de onestitatea si integritatea noastra absoluta in toate aspectele vietilor noastre. Este nevoie sa fim pregatiti sa IUBIM si SA FIM IUBITI cu toata fiinta noastra.

Daca orice parte din fiintele noastre se agata inca de ceea ce deja a expirat, aceasta ne va tine inapoi pana cand vom actiona decisiv si vom arde podurile catre trecut, astfel incat intoarcerea sa nu mai fie o optiune.

Cu cat facem aceasta mai repede, cu atat mai bine, deoarece odata atins Punctul de Cotitura, vom patrunde pe Fagasul Rapid. Acesta este taramul TIMPULUI POTRIVIT – LOCULUI POTRIVIT unde putem sa mergem inainte catre vietile noastre noi nestingheriti si total linistiti. Aici totul se potriveste / se aranjeaza la locul lui. Aici vom experimenta schimbari dupa schimbari, revelatii dupa revelatii. Aceasta se va intampla pe tot parcursul anului intr-o desfasurare sigura / stabila a evenimentelor care ne va conduce continuu catre directiile cele mai adevarate, unindu-ne in cele din urma cu locurile noastre potrivite, cu fiintele inrudite / similare cu care suntem destinati sa traim si sa muncim, cu Iubirile noastre Unice Adevarate, cu profesiile noastre noi care ne implinesc, cu izvorul abundentei si ingrijirii Dincolo de Cele mai Indraznete Vise ale noastre.

Totul va inainta rapid si aparent fara efort, mai ales in comparatie cu luptele pe care le-am experimentat in trecut. Este ca si cum ne-am schimba de la calatoria cu un sir nesfarsit de pasi marunti care au necesitat un efort continuu cu progrese minore, la calatoria pe o banda transportoare care ne conduce direct catre Nou linistit si neted.

TREZIND INIMA LOTUSULUI – INTRAND in LUMEA LOTUSULUI

Noua matrice care se apropie este Inima Lotusului. Inima Lotusului este nu doar fundatia pentru toate eforturile noastre viitoare, dar si pentru implinirea Celor mai Indraznete Vise ale noastre. Inima Lotusului difera foarte mult de Inima Unica deoarece semnifica uniunea dintre cele mai profunde si adevarate dorinte ale inimilor noastre si implinirea destinului si scopului nostru adevarat in timp ce servim Unicul ca o Fiinta Unica. Nu mai trebuie sa alegem intre dorintele noastre cele mai personale si implinirea destinului nostru adevarat, caci nu mai sunt separate. Cele doua carari s-au unit intr-o cale unica, clara si puternica.

Pe masura ce intram in noua matrice a Inimii Lotusului, urmele celei mai pure IUBIRI ADEVARATE, de esenta, se vor impune pretutindeni. Va fi aerul pe care il respiram, pamantul pe care pasim, mancarea pe care o mancam. Nu vor fi doar curentii predominanti; va deveni singurul curent pe care il simtim. Absolut totul va fi atins si afectat de aceasta.

Cand ne trezim Inimile Lotusului intram intr-un taram neexplorat anterior al Invizibilului mai adanc numit Lumea Lotusului. Intrarea in Lumea Lotusului necesita trecerea printr-o purificare si curatare completa la toate nivelele. Este nevoie sa ne recalibram continuu fiintele si spatiile de locuit si sa ne realiniem continuu campurile energetice. Totul va fi dezbracat pana la esenta, pana cand devenim puri, reali, onesti, adevarati, PANA LA ESENTA.

Lumea Lotusului necesita o re-echilibrare continua. Vom face aceasta tot timpul anului, pe masura ce rezonanta IUBIRII ADEVARATE creste din ce in ce mai puternica. De fiecare data cand orice elemente expirate precum oameni, locuri, profesii, atitudini si credinte pleaca din viata noastra si de fiecare data cand elemente noi intra in viata noastra va fi nevoie sa ne re-echilibram Lotusul. Inauntru si in afara. Cea mai buna pozitie este sa fim larg deschisi, flexibili si fluizi in timp ce ne dedicam cu toata fiinta fiecarui moment AICI si ACUM si in timp ce actionam mereu decisiv pentru a inainta fara teama.

O data ce am intrat in Lumea Lotusului, suntem atrasi in Riul de Iubire. Curentii puternici de Iubire devin realitatea noastra predominanta. Aici nu mai este nevoie sa innotam, si desi Riul de Iubire poate fi fara indoiala intens cateodata, nu ne putem inneca. Suntem propulsati catre IUBIREA DE ESENTA PURA si ADEVARATA pana cand nimic de pe malurile riului nu ne mai poate atrage atentia. Totul se simte ca si cum nu ar fi real si se incetoseaza.

Sunt multe trepte in Riul de Iubire. Este sentimentul ca totul este inundat de nivele imense de IUBIRE PURA ADEVARATA de neimaginat pana acum. Devenim felinare de Iubire, radiind Iubire catre toti cei pe care ii intalnim.

Cateodata, poate deveni incredibil de intens, atat de intens incat abia ne mai putem misca. Acestea sunt momentele cand lucram la nivele de Iubire pura, la nivel de esenta. Adesea aceasta va conduce la incetarea tuturor activitatilor exterioare si la linistirea pentru un timp, pentru a ne putea dizolva complet in aceasta stare.

Toate acestea sunt legate direct de Activarea Portii a 8-a a Portalului 11:11. Aceasta este cea mai importanta si cea mai puternica Activare 11.11 de la deschiderea originala a Portii din 1992. Poarta a 8-a este atat de vasta si atat de importanta incat vor avea loc 2 Activari ale Portii a 8-a, una pe 11 Februarie 2007 si una la finalul anului 2008. Datorita acestui lucru, energile Portii a 8-a ale Inimii Lotusului, Lumii Lotusului, Iubirii Lotusului si Iubirii si Parteneriatului Adevarat vor fi accentuate in vietile noastre pentru urmatorii doi ani.

In acest timp, este deosebit de important sa ne miscam in noua matrice a Iubirii Lotusului cat de curand posibil, cu cat mai repede, cu atat mai bine, deoarece imediat ce suntem absorbiti in Riul de Iubire vom experimenta Implinirea Celor mai Indraznete Vise ale noastre.

Pe masura ce cat mai multi dintre noi se misca in noua matrice a Inimii Lotusului, rezonanta IUBIRII PURE ADEVARATE va deveni mult mai puternica, determinand Riul de Iubire sa inunde din ce in ce mai mult malurile, atingand oameni si locuri ne-atinse anterior de acest nou nivel de IUBIRE si le va permite sa il experimenteze in mod direct. Aceasta va avea un efect rapid de transformare asupra intregii lumi.

Daca doresti sa participi direct la Activarea Portii a 8-a, poti organiza un Grup de ancorare sau te poti alatura unuia deja existent. Sau poate vei rezerva unul din putinele locuri ramase libere la Cilindrul Maestru din Mallorca, Spania. Pentru mai multe informatii despre Poarta a 8-a ...

Dincolo de cele mai Indraznete Vise ale noastre

2007 este anul in care putem avea totul. Implinirea celor mai Indraznete Vise ale noastre este imediat disponibila o data ce am depasit Punctul de Cotitura de unde nu mai putem Cadea – nu ne mai putem Intoarce.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne concentram pe ceea ce dorim cu adevarat. Trebuie sa ne clarificam total aceasta mergand pana in cele mai adanci locuri din inimile noastre si aducand la suprafata cele mai sacre si personale dorinte ale inimilor noastre si cele mai dragi vise.

De vreme ce multi dintre noi nu au indraznit sa priveasca acolo de mult timp, s-ar putea sa fie putin dificil la inceput sa discernem ceea ce ne dorim cel mai mult. Daca este asa, atunci incepeti cu ceea ce este evident. Lucruri precum a fi cu Iubirea ta Unica Adevarata, sanatate, libertate financiara si abundenta, o cariera care sa ne implineasca si care sa fie total aliniata cu scopul nostru adevarat, etc. Aceasta ne va ajuta sa ne limpezim calea, astfel incat din ce in ce mai multe straturi sa poata veni inainte.

Exprima cu voce tare lucrurile pe care le doresti cel mai mult. Scrie-le si pune-le pe un altar. Cheama-le sa vina in viata ta. Cheama-le zi si noapte. Exprima-ti pregatirea de a le primi. Si apoi traieste-ti cel mai profund adevar la un nivel de esenta in orice moment. Incorporeaza pe deplin Inima Lotusului.

Aceasta va dizolva ultima membrana.

Si cele mai Indraznete Vise ale tale vor incepe sa curga ...

Si va rugam sa fiti atenti sa nu le indepartati cand incep sa vina. Mai ales daca ele necesita schimbari dramatice in vietile voastre, si probabil ca asa va fi. Fiti pregatiti sa intampinati schimbarea fara nicio rezistenta si fiti pregatiti sa va mutati oriunde!

IUBIREA UNICA ADEVARATA

In timpul anilor 2007 si 2008 multi dintre noi se vor re-uni in sfrasit cu Iubirile noastre Unice Adevarate. Ar putea fi cineva pe care deja il cunoasteti sau cineva pe care nu l-ati intalnit de multe vieti. Daca stiti deja cine este aceasta persoana, veti simti ca si cum valurile dintre voi s-au dizolvat dintr-o data, reveland adevaratele profunzimi ale conexiunii voastre. Sau poate sunteti deja intr-o relatie cu cineva si va trece printr-o aprofundare majora.

Oricum s-ar intampla, va fi indiscutabil pentru amandoi. Daca nu este, atunci aceasta persoana nu este Iubirea voastra Unica Adevarata. Noi toti avem multe potentiale Iubiri Unice Adevarate, dar o singura persoana va pasi inainte in aceasta pozitie in aceasta perioada. Aceasta va fi o fiinta foarte similara cu care impartasiti cea mai profunda Iubire. Veti avea o aliniere de esenta si o aliniere de scop. Iubirea dintre voi va sfarama toate barierele, va dizolva toate membranele exterioare de separare si va va topi permanent in Fiinta Unica. Atat de puternica este aceasta Iubire.

Inainte de a putea sa ne unim cu Iubirile noastre Unice Adevarate, este un nou nivel pe care trebuie sa il atingem inauntrul nostru. Facem aceasta devenind Regele Regilor, care este Adevaratul Barbat si Regina Reginelor, care este Adevarata Femeie. Deoarece doar Regele Regilor si Regina Reginelor se pot uni in aceasta maniera si pot deveni Iubiti Unici Adevarati. (Aceasta nu are nimic de-a face cu genul sau preferintele sexuale, deoarece Iubitii Unici Adevarati sunt disponibili pentru toata lumea)

Regele Regilor si Regina Reginelor au o gratie si o eleganta naturala in tot ceea ce fac. Exista o lejeritate si o maiestrie in toate miscarile si actiunile lor. Ei sunt Fiinte Adevarate.

In timp ce ne aflam in procesul de chemare si incorporare a Barbatului interior Adevarat si a Femeii interioare Adevarate, putem de asemenea sa chemam Iubirea noastra Unica Adevarata sa ne gaseasca. In timp ce facem aceasta, vom incepe sa le simtim prezenta din ce in ce mai aproape. Pana cand in cele din urma suntem fizic impreuna in deplinatatea vastitatii noastre in momentul AICI si ACUM.

(Mai multe informatii despre noua Iubire Adevarata si Parteneriatul Adevarat veti gasi in noua editie a cartii „11:11” care va fi publicata in primavara lui 2007).

Privire de ansamblu asupra anului 2007

2007 este un An Monumental de Trecere. Vom fi foarte ocupati tot anul deoarece vom avea o multime de lucruri pe care va trebui sa le indeplinim. Acesta este tipul de an in care intram cu agendele deja pline de lucruri de facut. Fiecare luna a noului an este deja ocupata la maximum. O mare parte din concentrarea noastra va merge catre manifestarea tuturor lucrurilor deja cunoscute despre Nou pe masura ce ne sunt revelate in decursul anului si catre implinirea a tot ceea ce este nevoie sa fie implinit. Si poate ca ne vom pregati sa ne mutam ...

Multi dintre noi vom face schimbari profunde inauntru si in afara, prin evenimente exterioare semnificative cum ar fi mutarea intr-o noua locatie, desfasurare unei noi directii in cariera, lasarea in urma a relatiilor si prieteniilor vechi, reunirea cu Iubirile noastre Unice Adevarate, alaturarea cu fiinte similare pentru implinirea unui scop unic, libertatea financiara si schimbari raspandite in aproape toate ungherele vietii noastre actuale.

Datorita atator elemente vechi, expirate care ne parasesc si a atator elemente noi care vin catre noi in timpul anului, este nevoie sa ne re-echilibram continuu Lotusul fiintelor noastre. Petalele isi vor schimba tot timpul pozitiile in timp ce vietile noastre exterioare si fiintele noastre interioare sunt re-modelate si transformate.

Noul va incepe sa vina la inceputul anului si va continua sa curga tot timpul anului. Iubirile noastre Unice Adevarate pot aparea in orice moment, adesea cand ne asteptam mai putin. Cand apar, asteptati-va ca totul sa se schimbe dramatic si fiti pregatiti pentru ca totul sa fie complet reconfigurat. Pe la mijlocul anului multi dintre noi ne vom gasi in mijlocul unor mutari de resedinta, probabil intr-un loc neasteptat sau intr-o alta tara.

Pe tot parcursul anului va abunda IUBIREA PUTERNICA si PROFUNDA mult dincolo de tot ce ne putem imagina in prezent.

Incontestabil ca va fi unul dintre acei ani in care persoana care suntem cand incepe anul va fi foarte diferita de persoana care vom fi cand se va termina anul.

In 2008 totul va fi in pozitia potrivita si agendele noastre se vor limpezi in sfarsit. Atunci vor incepe oficial Vietile noastre Noi ...

2007 este cel mai pasionant an pe care l-am avut pana acum si chiar nu ne dorim sa-l pierdem!

UN AN NOU FERICIT !

Fie ca Maretul An 2007 sa va aduca Schimbarea Schimbarilor si Iubirea Iubirilor.

Cu profunda IUBIRE din esenta Inimii Lotusului,

Solara


Toate drepturile de copyright sunt rezervate si apartin Solarei
www.nvisible.com

 

Abonati-va la Raportul Lunar de Navigare al Solarei si la actualizarile saptamanale aici...

 

 

Noi cream modelele viitorului acum !

 

 

 

Bucurati-va de aceasta calatorie catre Nou.

 

 

 

Haideti sa iubim fara teama cu toata fiinta noastra !

 

 

 

Fiti tot timpul deschisi catre ne-asteptat !

 

 

 

FITI REALI, indiferent ce !