Click on this graphic to enter the NVISIBLE.

 

 

Raportul de Navigare al SOLAREI pentru anul 2009

 

Vor rasari CEI ADEVARATI (Reali, Autentici)

Bine ati venit in Anul Nemaipomenit al Schimbarii 2009 !

 

2009 sta sub vibratia Numarului Maestru 11 si ne aduce cateva evenimente extrem de rare. Acest tip de evenimente se intampla „o data la 1.000 de vieti” sau „ la inceputul si sfarsitul Ciclurilor Majore”. Cateva evenimente-cheie vor avea loc in 2009, printre care si urmatoarele:

 Separarea totala a drumurilor Dualitatii si Unicitatii.

 Caderea a tot ceea ce este Fals.

 Convergenta Primului si Celui de-al Doilea Val.

 Cei Adevarati (Reali, Autentici) vor rasari.

 Activarea partii II a Portii a 8-a 11:11

 Nasterea Noii Matrice a Iubirii Unice Adevarate.

 Inceputul unui Ciclu Evolutionar Major sau MUA, care se naste in patru faze, a cate un an fiecare.

 Nasterea Dragonului Alb.

 Unirea noastra ca o Fiinta Unica in Actiune.

 

Vedere de ansamblu asupra anului 2008

Anul trecut a fost un an puternic de tranzitie. Cei care eram la inceputul anului au fost complet diferiti de cei care am devenit la finalul anului.

Multi dintre noi s-au simtit zdruncinati si obositi parcurgand ultimele sute de metri pe drumul dualitatii. Uneori a fost nevoie de ultimele noastre puteri pentru a continua. La sfarsitul anului parcurgerea ultimei sute de metri a devenit de nesuportat. Aceasta a insemnat ca am ajuns in sfarsit la finalul drumului.

2008 a fost de asemenea anul in care am fost provocati sa infruntam Furtuna Perfecta. Aceasta a fost provocarea finala, reprezentand exact ceea ce ne-am dorit sa evitam, cel mai temut si cel mai mare obstacol pe calea noastra. Furtuna Perfecta a fost ultimul obstacol pe care a trebuit sa-l sarim pentru a deveni liberi. Si multi dintre noi au pasit cu curaj exact in centrul ei.

2008 a fost un an al Cautarilor Sacre care ne-au ajutat sa adunam si sa integram fragmente din fiintele noastre pe care le-am pierdut cu mult timp in urma. A fost un an in care am gasit Comorile Ascunse care ne-au servit drept pietre de temelie ale Sinelor Noastre Adevarate. Am calatorit prin labirint pana cand am ajuns in centrul lui. Si atunci, dintr-o data, totul s-a miscat intr-o pozitie noua, mai reala. Am inteles atunci, dintr-o perspectiva noua si infinit mai vasta, ce a fost real si ce a fost fals. Si multi dintre noi au experimentat schimbari majore care ne-au eliberat. Astfel Cei Adevarati (Reali, Autentici) au inceput sa rasara...

 

Primul si Al Doilea Val

 

PRIMUL VAL

Cei care fac parte din Primul Val sunt acele suflete vechi,

care au fost pe aceasta planeta pentru un timp foarte indelungat.

Ei au venit aici sub vibratia Numarului Maestru 11 pentru a Ancora Noul.

Au foarte multa experienta pe Pamant si

au adunat din abundenta intelepciune si cunoastere.

In ultimii ani cei care facem parte din Primul Val abia am parcurs ultimele sute de metri printr-un peisaj sterp, care a devenit din ce in ce mai ne-ospitalier. Vechile cascade si vechile surse de alimentare (ingrijire) si de creativitate au secat si ne-am straduit din greu pentru a gasi sustinere si inspiratie. Purtand mereu greutatea responsabilitatilor, nu am mai avut timp decat pentru munca si inca si mai multa munca. Nu este vorba ca nu am dorit sa ne distram, pentru ca am dorit, dar nu ne-au mai interesat vechile modalitati de distractie si am avut prea multa munca de facut pe drumul nostru solitar.

Parcurgand ultimele sute de metri, ne-am ciocnit adesea de tufisuri uscate si spinoase, am alunecat pe stancile colturoase care ne-au incarcat drumul. Din aceasta cauza, am fost nevoiti sa invatam noi modalitati de a naviga printre multitudinea de obstacole care ne-au blocat drumul. Aceasta a necesitat o repozitionare continua. Pentru a supravietui, a trebuit sa ne dezvoltam o viziune noua, mai extinsa, astfel incat sa putem vedea dincolo de aparentele exterioare, pentru a putea intelege clar CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT. A fost nevoie sa ne aducem Noul Sine Real in toate actiunile noastre, altfel ciocnirea de elementele vechi, expirate, ne-ar fi zdrobit.

In acelasi timp, am indepartat straturi peste straturi din fiinta noastra, scormonind in interior si indepartand reziduurile tuturor lucrurilor neadevarate, indepartand orice frica si orice indoiala si inlocuindu-le cu iubire si cunoastere. In timp ce faceam aceasta, multi dintre noi au uitat sa observe ca peisajul din jurul nostru se atenua. Tufisurile tepoase au devenit mai putin frecvente, obstacolele din drumul nostru au devenit mai putin solide si mai transparente. Am gasit noi surse de alimentare in locurile cele mai neasteptate. Ajutorul a venit catre noi in momentele cand aveam cea mai mare nevoie.

Cu cat am devenit mai adevarati si mai reali si ne-am recalibrat peisajul interior, astfel sa putem trai in Realitatea Superioara, cu atat mai repede peisajul nostru interior s-a schimbat. Dintr-o data am observat in peisajul realitatii noastre fasii de iarba verde si un copac maiestuos. Pasari au aparut de nicaieri si au inceput sa cante. Aerul este mai proaspat. Un izvor curgator a devenit noua noastra sursa de alimentare cu apa proaspata.

Ultimele sute de metri pe vechiul drum al dualitatii au fost in sfarsit parcurse. Si aceasta nici macar nu mai conteaza, pentru ca nu mai mergem pe vechiul drum. Nu mai incorporam lumea muritoare a dualitatii. Cu fiecare pas pe care il facem, noua noastra lume devine din ce in ce mai tangibila, mai adevarata. Am intrat in taramurile Visurilor Noastre Cele Mai Indraznete si ele se manifesta pentru noi unul dupa altul.

 

AL DOILEA VAL

Cei care fac parte din Al Doilea Val sunt suflete mai noi,

care au avut mult mai putine vieti pe Pamant.

Ei au venit aici sub vibratia Numarului Maestru 22

pentru a Construi Deasupra Noului.

Ei au din abundenta energie proaspata si multe idei noi.

In ultimii ani cei care fac parte din Al Doilea Val s-au simtit plictisiti si neimpliniti. Desi au foarte multa energie, ei nu gasesc locurile potrivite pentru a o folosi, astfel incat energia lor incepe sa stagneze. Adesea ei au simtit ca explodeaza din cauza minunilor pe care doresc sa le creeze, si cu toate acestea nimic nu parea suficient de real sau suficient de extins pentru a le antrena energia. Ei isi privesc optiunile carierelor posibile si descopera ca nu au nicio optiune. In schimb, isi umplu timpul liber cu o multitudine de lucruri care le distrag atentia, cursuri nesfarsite si proiecte la scara mica care nu le creaza senzatia de implinire.

Cei din Al Doilea Val stiu bine ca exista ceva mai mult in viata, si totusi nu stiu cum sa gaseasca acel ceva. Ei privesc in jur si tot ce vad sunt alti sunt alti oameni din Al Doilea Val amortiti si pe cei obositi din Primul Val, care mereu parca lucreaza fara sa se distreze deloc. Cei din Al Doilea Val au o multime de abilitati, dar le lipseste increderea in sine pentru a le aduce la suprafata in lume. Ei cauta o metoda prin care sa se exprime pe deplin, sa se elibereze din letargia auro-impusa, sa alerge liberi si nestingheriti ca vantul, sa calatoreasca in lungul si in latul planetei si sa aduca in lume schimbari de durata, dar le lipsesc unele elemente-cheie. Astfel se dau de-o parte si pierd vremea, amortindu-se cu droguri, cu jocuri pe calculator, traind in lumi virtuale, evitand orice responsabilitate - care simt ca i-ar darama si traind doar partial.

Chiar si atunci cand incep sa se prinda care e ideea --- ca este vorba doar despre a pasi in totalitate in Noua Realitate si a a-si asuma cu bucurie multiplele sceptre ale responsabilitatii care le sunt inmanate, fricile lor incep sa apara si odata cu ele si rezistenta. Caci ei constientizeaza ca nu au fost niciodata testati pe deplin, si se tem de esec. Astfel incat unii dintre ei stau in umbra, construind ziduri peste ziduri de scuze pentru a-si ascunde fricile adanc inradacinate.

Cei din Al Doilea Val sunt acum in procesul de a recupera ceea ce stiu adanc in interiorul lor ca este real si adevarat. Urmatorul pas este a gasi o modalitate de a duce la suprafata, in lume ceea ce stiu. Ei sunt pregatiti sa-si asume responsabilitatea pentru trecerea monumentala de la dualitate catre Unicitate. Si o vor face intr-un fel plin de veselie!

 

OAMENII-PUNTE sau cei care fac parte din valul 1.5

Acestia nu fac parte nici din Primul, nici din Al Doilea Val. Ei sunt o combinatie intre cele doua si sunt aici pentru a servi drept punti, astfel incat drumurile celor din Primul si Al Doilea Val sa se uneasca. Daca faci parte din Oamenii-Punte, vei recunoaste in tine o combinatie intre experientele celor din Primul si Al Doilea Val.

 

2009 pentru Primul si Al Doilea Val

In 2009 multi dintre cei care fac parte din Al Doilea Val vor experimenta o activare majora la o scara fara precedent. Ei se vor trezi din letargie si vor rasari ca Fiinte Adevarate, pentru a-si face pe deplin simtita prezenta. Vor pasi cu bucurie in maiestria lor si vor incepe sa-si asume de buna voie responsabilitatile. Drumurile anterior separate ale celor din Primul si Al Doilea Val se vor uni in sfarsit, permitandu-ne tuturor sa pasim la urmatorul nivel al FIINTEI UNICE in ACTIUNE. Impreuna ca UNU, Primul si Al Doilea Val vor naste o noua lume.

 

RASARITUL sau CRIZA ?

In ultimii ani am trait intr-o lume a realitatilor suprapuse, simultane. 2009 este anul in care aceste reaitati se vor separa in mod notabil. Drumurile dualitatii si Unicitatii vor incepe sa se separe si vor trei experiente foarte diferite.

Din aceasta cauza, este de o importanta vitala unde ne pozitionam in 2009. Pe parcursul anului 2008 am intampinat multe provocari. Cea mai mare provocare a fost sa ne mutam la un nivel nou, total diferit si sa devenim Fiinte Reale pana la Esenta. Daca am reusit sa facem aceasta, drumul care se asterne in fata noastra va fi precum a pasi dintr-un desert pustiu intr-un peisaj fructifer de o mare frumusete. Daca nu am facut inca aceasta, ar trebui sa fie prioritatea noastra numarul unu, caci unde ne pozitionam in 2009 va determina ce realitate vom experimenta.

Este evident ca vechiul drum al dualitatii se apropie de final. Desi aceasta va mai dura cativa ani, acest proces va continua sa se accelereze in 2009. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu ne mai dorim sa traim in dualitate. In Perioadele de Implinire tot ceea ce este fals sau expirat se va prabusi. Aceasta se intampla chiar acum. Se intampla pretutindeni in lume si va deveni din ce in ce mai intens. Nu exista nicio modalitate de a scapa din acest proces in afara de a rasari drept Finte Adevarate.

Pe masura ce ne mutam catre noul nostru nivel si incepem sa incorporam Noua Realitate, vom descoperi ca avem optiunea de a calatori pe un drum complet nou, drumul Unicitatii. Acest drum este complet diferit de drumul dualitatii si ne aduce numeroase oportunitati si experiente noi --- care nu erau disponibile pana acum. Astfel intram in taramurile Celor Mai Indraznete Vise ale noastre.

Mai jos sunt descrise cele doua cai diferite pe care putem pasi in 2009. Calea pe care o alegem va determina ceea ce vom experimenta.

 

Calea IMPASULUI (CRIZEI)

Daca vom continua sa mergem pe drumul sfaramat al dualitatii, vom experimenta o situatie continua de criza. Daca lucram inca intr-o slujba pe care o uram, s-ar putea ca ea sa dispara. Daca inca ne mai agatam de un partener care nu este Iubirea Unica Adevarata, parteneriatul nostru are mari sanse sa se destrame. Daca inca ne mai umplem vietile cu activitati vechi, expirate si superficiale, ele vor fi indepartate de noi. Daca inca mai credem in lipsa si saracie, o vom experimenta si mai mult. Daca ne agatam de convingerea ca greutatile sunt o parte naturala in viata, viata noastra va fi grea. Daca inca ne mai ascundem de Sinele Noastre Reale, construind ziduri de rezistenta, toate ascunzisurile noastre vor fi dezvaluite. Daca inca ne mai agatam de vechile plase de siguranta, ele vor disparea de sub picioarele noastre. Daca inca ne mai bazam actiunile pe frica, atunci fricile noastre vor creste atat de mult incat fie ne vom prabusi, fie le vom depasi. Aceasta este calea IMPASULUI (CRIZEI).

 

Calea RASARITULUI

Daca aceasta cale nu va atrage, putem face cu totii alegerea de a parcurge o cale complet noua, Calea RASARITULUI. Pe aceasta cale ne concentram toate eforturile pentru a rasari ca Fiinte Reale pana la Esenta. Indepartam continuu fiecare tipar vechi, fiecare defectiune care apare, toate residuurile vechi din Matricea Personala. Ne calibram constant fiinta, astfel incat sa rostim doar adevarul, sa ne exprimam adevaratele sentimente. Incetam orice activitate, relatie de prietenie sau parteneriat care nu mai sunt reale si adevarate. Incetam sa mai lucram in slujbe care ne storc forta de viata si cream noi locuri de munca in care sa ne exprimam pe deplin creativitatea si sa servim scopul nostru real. Ne descoperim conturile bancare ascunse, stiind ca intotdeauna totul va fi bine. Ne luam viata in maini si pasim precum Regele Regilor sau Regina Reginelor, precum ceea ce suntem. Devenim Razboinicii Iubirii si impartim IUBIRE pretutindeni unde pasim!

2009 este anul in care Cei Adevarati (Reali) vor rasari. Este momentul pentru noi sa pasim inainte, sa facem un pas in fata, sa ne unim ca Unul, sa trezim potentialul imens al Fiintei Unice gigantice care suntem si sa facem in sfarsit ceea ce am venit sa facem. Cu cat facem mai mult aceasta, cu atat totul va deveni mai usor. Miracolele se vor manifesta, Luminile Verzi nu numai ca vor ramane aprinse, ci vor deveni din ce in ce mai puternice, iluminandu-ne clar calea catre Nou si Adevarat.

 

PAGODA SACRA

Pagoda Sacra sta sus, deasupra muntelui. Desi nu se misca niciodata, ea influenteaza intregul peisaj. Toti oamenii din apropierea ei se simt confortabil, linistiti de prezenta ei. Ea invaluie oamenii cu protectie si ii imbratiseaza cu iubire. Ea incorporeaza rezonanta unei Realitati Suprerioare si aminteste continuu ca TOTUL ESTE BINE.

Unii oameni se simt inspirati sa faca pelerinaje, sa urce muntele si sa lase ofrande la Pagoda Sacra. Si pleaca intotdeauna de acolo reimprospatati si reinnoiti. Altii pur si simplu privesc in sus catre ea in timp ce-si intind rufele la soare sau fac o plimbare, si se simt profund linistiti ca pagoda este inca acolo. TOTUL ESTE BINE.

Chiar si in momentele cand Pagoda Sacra este acoperita de nori sau este ascunsa dupa un deal, prezenta ei este mereu simtita. TOTUL ESTE BINE.

Si daca ar disparea vreodata, intregul peisaj ar intra in Zona-Nula (Punctul Zero), visele si sperantele oamenilor ar disparea. De aceea este atat de important ca Pagoda Sacra sa fie onorata si respectata.

Pe parcursul acestui an monumental 2009, cand mare parte din dualitate se prabuseste in fata ochilor nostri, trebuie creati noi piloni de stabilitate pentru a ancora fundatia a ceea ce este Nou si Adevarat. De aceea este necesar ca fiecare dintre noi sa devina o Pagoda Sacra. Trebuie sa fim deschisi si curajosi si sa ne luam pozitiile adevarate in peisajul nostru, pentru ca toti sa vada aceasta; sa trimitem in continuu valuri de liniste – TOTUL ESTE BINE – emanand Iubire Adevarata imprejurul nostru.

 

MUA

MUA (pronuntat Moo-ah) este un cuvant vechi Tahitian care inseamna La Inceputul Timpurilor sau Mai Inainte de Orice. Amintirile stravechii Lemurii sau Lamu sunt codificate in acest cuvant.

Mai exista o semnificatie si mai adanca a acestui cuvant – MUA – mai potrivita acestor timpuri. MUA semnifica inceputul unui nou ciclu evolutiv major. Prima faza a noului MUA se va desfasura in 2009, odata cu nasterea Noii Matrice a Iubirii Unice Adevarate.

MUA anterioare au inclus Nasterea Soarelui si a Lunii, Inceputul Timpurilor si crearea fiecarei lumi noi, precum cea care s-a nascut dupa Marele Potop sau lumile despre care vorbesc Indienii Hopi in povestea creatiei. MUA care incepe in 2009 se va desavarsi la finalul anilor 2011-2012, cand Calendarele Mayase si Incase se afla in pozitia de inceput.

 

Vedere de ansamblu asupra anului 2009

Pe parcursul anului 2009 tot ce este fals, tot ce este bazat pe lacomie egoista, pe iluzia separarii sau pe lipsa integritatii va fi ultra-accentuat pana cand se va prabusi. Tot ce este adevarat si integru va avea succes. Aceasta pune totul IN LINIE DREAPTA pentru noi. Vom urma calea care ne duce catre implinirea Celor Mai Indraznete Vise Ale Noastre sau vom continua sa calatorim un drum vechi, care se va transforma rapid intr-un cosmar?

Pe tot parcursul anului multi dintre noi isi vor schimba locatia in Vietile Noastre Noi daca suntem reali si adevarati si daca matricea noastra personala este clara / limpede / curata. Chiar daca nu ne vom muta fizic intr-o alta locatie, mediul nostru inconjurator va fi in mod vizibil diferit / transformat. Odata ce se va intampla aceasta, va avea loc o schimbare drastica a oamenilor si a punctelor de sprijin din viata noastra; ni se vor revela noile cariere, vom intalni Iubirea Unica Adevarata. Chiar si rutina si obiceiurile noastre zilnice se vor schimba.

In ceea ce priveste serviciul si cariera: in 2009 vom avea mult mai mult succes in a ne crea job-uri (afaceri) personale si a lucra cu fiinte asemnatoare noua, in loc sa continuam sa lucram in locurile vechi de munca, bazate pe dualitate. Aceasta se va intampla deoarece intreaga economie bazata pe dualitate se afla in procesul de Zona-Nula (Punctul Zero).

2009 este anul in care Cei Adevarati vor rasari. Oameni din intreaga lume vor pasi in maiestria lor si isi vor indeplini scopul. Vom asista la o schimbare impresionanta a garzilor si la predarea sceptrelor responsabilitatii.

Si in tot acest timp tot ceea ce este construit pe iluzia dualitatii va continua sa se prabuseasca...

Aceasta poate face ca anul 2009 sa fie uneori plin de provocari. Trebuie sa fim ultra-constienti de ceea ce se intampla in lume si in acelasi timp trebuie sa fim atenti sa nu fim atrasi in valtoarea ei. Indiferent de ceea ce se intampla in jurul nostru, trebuie sa urmam o traiectorie clara catre Nou si Adevarat.

2009 se imparte in doua perioade distincte, fiecare dintre ele necesitand o tinta unica.

 

IANUARIE - MAI

Prima jumatate a anului, din IANUARIE pana in MAI, seamana cu un loc de constructie in care toti muncitorii sosesc in acelasi timp pentru a incepe munca la un proiect amplu. Fiecare persoana are aptitudinile ei speciale extrem de utile pentru indeplinirea proiectului gigantic din fata noastra. Trebuie realizata multa munca intr-un timp scurt si aceasta necesita multa concentrare si mult efort din partea noastra. Si, desi activitatea pare sa fie incetosata, daca ne mentinem concentrarea asupra scopului nostru putem indeplini multe lucruri cu un efort minim.

In aceasta perioada vom realiza multe „Ho'o Pono Pono” (A Face Lucrurile Bine, A Pune Lucurile la Locul Lor). Ne vom curata continuu propria fiinta, analizand tot ce ne tine pe loc sau nu este adevarat. Unul din lucrurile de care trebuie sa ne eliberam este a ne lasa blocati de controlul tiranului neinsemnat care este egoul nostru. Daca dorim sa devenim Fiinte Reale (autentice) pur si simplu nu ne mai putem lasa condusi de ego. Atunci cand ne imbracam in hainele false ale egoului, incercam de fapt sa ne acoperim sentimentele de nesiguranta si de insuficienta, sentimentul ca nu suntem destul de buni. Aceasta imbracaminte falsa poate sa-i pacaleasca pe unii. Ne poate face sa ne simtitm pentru moment mai bine, insa in realitate ne tine blocati de la a fi reali si autentici. Pentru ca noi sa putem calatori pe drumul Rasaritului,  egourile noastre trebuie neaparat sa fie aliniate cu Esenta Sinelor Noastre Reale. Nimic nu poate sa fie mai bun decat sa fim ceea ce suntem – Sinele Noastre Reale. Nu mai este vorba despre a acumula puterea cunoastrerii, este vorba despre a fi reali (autentici).

Alte lucruri care ne pot mentine blocati sunt: a ne indoi de ceea ce stim ca este adevarat, teama de esec – ca nu suntem suficient de buni, lipsa increderii in abilitatile noastre si teama de a ne arunca in necunoscut (invizibil) fara o plasa de siguranta. Toate aceste elemente trebuie indepartate din matricea noastra personala cat mai curand posibil.

Acum trebuie sa indepartam orice reziduuri ramase din trecutul nostru si sa vindecam toate ranile pe care le-am dobandit in calatoria noastra. Ne vom concentra mult pe incheierea/implinirea trecutului. Vom misca energiile blocate, eliberandu-ne atat de reziduurile interioare cat si de cele existente in mediul nostru exterior. Vom incheia multe capitole trecute. In acelasi timp vom dobandi abilitatile si instrumentele esentiale pentru Noua Noastra Viata. Multe lucruri vor fi mutate din vechile pozitii in pozitii noi temporare. Vom simti ca suntem in tranzit la multe nivele.

Mare parte din procesul nostru de a lasa in urma trecutul o va ocupa concentrarea noastra pentru a iesi din relatiile, job-urile si activitatile vechi, care ne faceau sa ne simtim neimpliniti. Multe lucruri se vor misca in aceste luni. Multi dintre noi se vor muta in alta locatie in aceasta perioada. Se poate intampla sa nu ne mutam direct in locatia finala, ci mai degraba intr-o pozitie temporara din zona potrivita.

De asemenea vom experimenta asezarea in pozitia potrivita a multor lucruri in viata noastra. Aceasta include intalnirea persoanelor-cheie din Vietile Noastre Noi si o pozitionare in mediul potrivit. Vom continua sa integram persoane pe care deja le cunoastem alaturi de persoane pe care abia le-am intalnit. Aceasta va schimba dinamica energetica. Vom descoperi ca nu mai trebuie sa facem lucrurile singuri si ca succesul cel mai mare provine din munca alaturi de ceilalti, prin sustinere reciproca.  Traind si muncind alaturi de oameni asemenea, pozitia noastra va fi mai puternica, si aceasta este calea catre Nou.

In jurul lunii MARTIE vom cauta noua situatie potrivita, mai ales in ceea ce priveste locul in care traim si noua noastra meserie / cariera. Vom testa apele, vom face conexiuni noi si vom gasi un loc in care sa aterizam pe masura ce ne organizam Noua Viata. Vom face multe lucruri practice. Vom continua la fel si in APRILIE, pe masura ce ne stabilizam si ne intindem radacinile, pentru a testa zona. Vom experimenta de asemenea un elan creativ, inspirati de noul peisaj. Si apele noi ale Raului Iubirii Adevarate vor incepe sa curga...

Luna MAI ne aduce o schimbare de viteza care semnifica o puternica transformare. Valurile se amplifica pana la proportii uriase, de tsunami, si ne aduc multe schimbari cuantice care ne vor muta la un nivel cu totul nou, de existenta caruia abia daca stiam. In acel moment vom putea zari cum se ridica la suprafata primele mladite din plantele pe care le-am sadit in noile noastre peisaje. Suntem purtati pe curentii din ce in ce mai puternici ai Raului Iubirii Adevarate, care se varsa in Oceanul de Iubire.

 

IUNIE

Luna IUNIE se sustine singura. Este un Punct de Cotitura urias, care ne transforma profund. Pivotul care tinea lucrurile in vechea lor pozitie se toreste si totul se repozitioneaza. Toate voalurile ramase cad dintr-o data si ne este revelat noul peisaj in toata splendoarea lui. In aceasta perioada vom vedea dintr-o data lucruri care nu stiam ca exista. Aceasta se va intampla la nivel fizic peste tot in jurul nostru. Va fi ca si cand spectrul nostru de culori se extinde brusc, permitandu-ne sa vedem noi culori. In Iunie vom experimenta de asemenea primul noastru MUA (Ciclu Evolutionar Major), caci se va naste in sfarsit Noua Matrice a Iubirii Unice Adevarate. Aceasta va descatusa barajul catre Iubirea Adevarata a Inimii Pure.

 

IULIE - DECEMBRIE

In restul anului vom avansa comfortabil in Noile noastre Vieti. Nu ne va fi dificil sa ne adaptam; totul va veni natural. Ne vom bucura alaturi de oameni adevarati (autentici), impreuna cu care vom trai si vom munci. Vom trai un sentiment puternic de conexiune/comuniune cu oameni asemenea noua, chiar si cu cei care traiesc intr-un alt loc pe planeta. Uriasul adormit al Fiintei Unice se va scutura in sfarsit din somn si se va ridica in intreaga lui maretie. Impartind responsabilitatile si servind impreuna ca Unul, vom implini in sfarsit, la o scara mare, ceea ce am venit sa facem. In acelasi timp, vom putea in sfarsit sa ne indreptam atentia asupra nevoilor si dorintelor personale, ingrijindu-ne problemele de sanatate pe care le-am neglijat din lipsa de timp sau de bani.

Cei care sunt adevarati si autentici vor calatori pe un Drum Accelerat. Si desi se vor intampla multe, nu ne vom simti coplesiti, deoarece vom face totul impreuna, ca Unul.

Creativitatea noastra reprimata indelung va iesi la suprafata. Iubirea Unica Adevarata va fi alaturi de noi. Ne vom trai cu bucurie Cele Mai Indraznete Vise, pline de IUBIRE dincolo de orice ne putem imagina acum.

Si in tot acest timp, tot ce este bazat pe iluzia dualitatii va continua sa se prabuseasca...

 

 

UN AN NOU FERICIT !

Faceti in asa fel incat Maretul An 2009

sa va aduca Schimbarea Schimbarilor,

implinirea Celor Mai Indraznete Vise si

Iubirea Adevarata.

Cu cea mai profunda Iubire, din toata Inima,

Solara

 Intra in site-ul NVisible

Drepturile de autor apartin Solarei (2009).
Toate drepturile rezervate.
www.nvisible.com

 

Abonati-va AICI  la Rapoartele Lunare ale Solarei si la reactualizarile saptamanale...

 

 

Punem acum bazele viitorului nostru !

 

 

 

Bucurati-va de aceasta calatorie nemaipomenita catre NOU

 

 

 

Haideti sa iubim fara frica, CU TOATA FIINTA noastra !

 

 

 

Fiti mereu DESCHISI catre NEASTEPTAT !

 

 

 

FITI REALI (AUTENTICI), indiferent ce !