SPRIJINA 11:11

 


DE LA SOLARA

 

Acum o luna am scris un mesaj de ajutor. De atunci multi dintre voi au raspuns,drept pentru care va sunt profund recunoscatoare. Am putut sa-mi platesc cheltuielile curente pe lunile august si septembrie. Fiind usurata de aceasta presiune am putut sa ma concentrez pe finalizarea cartilor. De indata ce vor fi publicate voi putea sa ma intretin singura din nou. Acest lucru se va intampla cu mult inainte de sfarsitul anului. Si in mod miraculos, doua persoane cu o capacitate imensa vor veni aici in curand sa ma ajute sa recuperez “muntele” de activitati zilnice pentru ca ne pregatim de activarea celei de-a 8 a porti.

Pentru mine este ca si cum “O noua Era” este pe cale sa inceapa.

Ceea ce a fost cu adevarat uluitor in raspunsul vostru inimos a fost faptul ca am putut simti cum Fiinta Unica este activata mai mult ca niciodata. Am ajuns la o Rascruce. Ne indreptam spre un nivel cu totul nou. Fiinta noastra Unica se indreapta catre propriul ei nivel nou, inaintand si ajutandu-ne sa impartim responsabilitatea. Aceasta reechilibrare a ceea ce a fost mult timp inafara echilibrului este exact ceea ce avem nevoie ca sa calatorim mai departe catre Poarta 11:11

Sunt atat de mandra de voi. Atat de profund miscata si imens recunoscatoare.

Va imbratisez pe toti in Inima Unica

 

 

Iata cateva fragmente din mesajul meu anterior:

Suntem acum intr-o noua Era a Sprijinului Reciproc. Aceasta inseamna ca a sosit timpul ca Fiinta Noastra Unica sa faca un pas inainte si sa-si imparta responsabilitatile pe toate nivelele, in mod special energetic, fizic si financiar.

Iar aceasta coincide perfect cu perioada in care mi-am epuizat resursele materiale si am ramas fara bani. Necesitatile mele financiare sunt urgente si imediate. Nu am bani nici sa-mi platesc facturile curente sau chiria casei pentru luna viitoare. (Multumita raspunsului vostru, facturile pe august si septembrie au fost platite, acum urmeazaÝ octombrie.)

In acelasi timp am nevoie sa fac rost de fonduri pentru republicarea tuturor cartilor mele si a minunatului pachet de oracole. Sunt de asemen,i numeroase cheltuieli pentru organizarea Activarii Portii a 8 a, cum ar fi cheltuieli de transport, rezervarile la hotel, cheltuieli ce trebuie acoperite imediat..

Pentru multi ani am sprijinit cu toata inima mea Fiinta Noastra Unica: iar acum probabil ca Fiinta Noastra Unica trebuie sa ma ajute sa ma sprijine.

Va chem ca personae individuale si ca parti ale Fiintei Noastre Unice sa iesiti in fata sis a ajutati pe orice cale.Sprijinul vostru financiar in aceste vremuri este profound necesar si va fi foarte mult apreciat pentru a putea sa continui totul. In acelasi timp va face ca Fiinta Noastra Unica sa devina mai puternica mai viabila. Impreuna ca Unul vom putea sa depasim Imposibilul!

 

 

 

ÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ DONATII


Sunt numeroase feluri in care puteti ajuta.

 

 

DONATII ONLINE VIA PAYPAL
Paypal este accesibil in numeroase tari, e usor si rapid si accepta atat carti de credit cat si echeck-uri.
BDevino un sponsor si sprijina 11:11 si fa o singura plata in oricare fel, apasand pe acest buton.DONATII LUNARE PRIN PAYPAL
BDevino un sponsor al lui 11:11 si fa lunar o donatie de $ 22 apasand pe acest buton. Cartea ta de credit va fi automat descarcata in fiecare luna, dar poti renunta oricand doresti.

TRIMITE UN CEC
Va rog sa trimiteti un cec in valuta USA pentru Solara si trimiteti un mail pe adresa:
Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

CARTI DE CREDIT SI DOANTII DE CARD fara sa folositi sistemul

Daca nu doriti sa folositi Paypal, dar totusi doriti sa faceti o donatie, va rog sa/mi trimiteti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii, valoarea platii, numele si adresa de mail sau postala. Numarul meu de telefon si fax este 808-821-1291 iar email –ul este solara@nvisible.com.

SUBSCRIETI LA RAPORTURILE DE NAVIGARE
Ele sunt profunde si nemaipomenit de exacte.Subscrierea la raporturile de navigare acopera in mod current jumatate din cheltuielile lunare.Daca am putea dubla valoarea subscrierii , ar fi de un mare ajutor.Asa ca va rog sa le spuneti si preitenilor vostri….

Apasa aici ca sa intri pe pagina de subscrierei a raportului de navigare

SHOP LAÝ AMAZON.COM PRIN INTERMEDIUL ACESTUI LINK

De Fiecare data cad intri in Amazon.com dand click pe acest logo al Amazon, vom primi un mic commission indiferent de ce cumperi.

GRAFICIENI
Graficienii sunt necesari pentru pachetul meu de oracole si cartea de 150 pagini. Ambalajul cartilor de oracol trebuie de asemeni facut. Doresc designuri simple,noi clare si curate. Daca asta este ceva ce te intereseaza, te rog sa imi comunici. Nu voi fi in stare sa/ti platesc imediat, dar voi putea dupa ce ele vor fi deja la dispozitia publicului. Sau poate ca doresti sa donezi aceasta munca. Aceste carti necesita a fi tiparite undeva in Asia, pentru a mentine costurile scazute, asa ca in cazul in care cineva dintre voi are informatii sau experienta in domeniu cu tipografii bune si de calitate din Asia, va rog sa ma contactati.

VA MULTUMESC !

Fie ca rezonanta AbundenteiÝ sa se duca catre cei care au nevoie de ea si o merita cu adevarat.

Sponsorizarea lui 11:11 de catre voi este deosebit deÝ apreciata!