DE HOOFDCYLINDER VAN DE DERDE POORT

Glasshouse Mountains, Australië

Activering van de Derde Poort: #3, 7-12 oktober 1997

Hoofdcylinder: The Glasshouse Mountains,
bij Maleny, Queensland, Australië

Een rapportage door Solara
Vertaald door Brigitta Bos

Ik kwam de laaste dag van september aan in Australië, zodat ik een hele week had om de laatste Activering van de 3e Poort voor te bereiden. In een wat gewijzigde staat - door niet te hebben geslapen, teveel vliegtuigen en veel te veel binnenvluchtse films - mistte ik mijn vlucht van Sydney naar Brisbane en werd op de volgende vlucht geplaatst.

In Brisbane aankomende, met geen besef van wat voor dag het was of dat het nu echt dag of nacht was, wierp ik mezelf in de dichtstbijzijnde taxi en reed naar mijn hotel. Op weg in het centrum van Brisbane, keek ik uit het raam en zag een enorm gebouw met een ontzettend groot, lichtgevende 11:11 erop. “Ik ben zeker aan het dromen” dacht ik, of anders is Australië heel wat meer bewust dan ik dacht.

Toen nam mijn logische kant het over en keek ik op mijn horloge. En zeer zeker, het was 11:11. Ik was compleet verbaasd en wist zonder twijfel dat dit een ongelooflijke Activering van de Derde Poort zou worden!

De volgende morgen haalde mijn vriendin Solara Itara me op en reed me snel naar Maleny. Er was veel te doen. Eerst moest ik van mijn jetlag bijkomen en mezelf aan het functioneren zien te krijgen in Australische tijd. Dit proces neemt me altijd een paar dagen. Gelukkig, dankzij het feit dat Australië 7 uur achter was en een dag vooruit van mijn Montana tijdzône, betekende dit dat ik vroeg wakker kon worden. ERG VROEG, bijvoorbeeld 2 uur ‘s morgens die dag, en dan nog steeds voelen alsof ik aan het uitslapen was.

Ondanks alles voelde ik me geweldig. Ik voelde me als een nieuw persoon, kalm, gelukkig, zelfverzekerd en reëel. Het was eigenlijk erg verbazingwekkend. Ik voelde me vredig, optimistisch en fris.

Omdat ik verbleef in het Tranquil Park Resort buiten Maleny in dezelfde kamer waar ik gedurende de hele Activering zou zijn, had ik veel tijd om mezelf comfortabel te maken, mijn kleren te strijken, mijn kamer te decoreren, en, het allerbelangrijkst, me met de spectaculaire Glasshouse Mountains één te voelen. Het hotel is gelegen op de rand van een richel die over de Glasshouse Mountains uitkijkt en mijn kamer had een muur van ramen die op dit prachtige uitzicht keek!

Ik kon in bed liggen en de mystieke bergpieken door golvende linten van de vroege ochtendmist zien oprijzen, en dan terug zien verdwijnen in het Onzichtbare. Ik kon ze zien schitteren in het maanlicht en schoongewassen zien worden door sprankelende regen. Ik voelde me als een Stille Wachter ver boven de planeet, ozo stil de bergen observerend voor de kleinste nuance. Wachtend op een signaal, een boodschap, een hint van de Grotere Liefde die spoedig geboren zou worden.

Binnen een paar dagen van deze solitaire observaties - mijn totale focus op de Glasshouse pieken -, kon ik een verschuiving in de subtiele energieën voelen. Er was een versnelling, een subtiele activiteit, en ik kon een delicate spiraalbeweging voelen boven de locatie van onze ceremonie in het hart van de Glasshouse.

Ik had de locatie voor onze ceremonie in februari gevonden toen ik in Australië was voor het maken van de maatregelen voor de Derde Poort. Het was ongetwijfeld de juiste plek. Het enige probleem was dat de landeigenaren ons verzoek om de Activering op hun land te houden, hadden geweigerd.

Sinds dat moment had ik het gebied doorzocht voor een alternatieve locatie, maar wist dat er geen zou zijn, dat we de juiste plaats al gevonden hadden.

Dit is vaker met ons gebeurd. Het meest vermeldenswaardige voorval was de locatie voor onze 11:11 Activering in 1992 bij de Grote Pyramides van Egypte. Ik was drie maanden vóór de Activering naar Egypte gereist om de juiste locatie te vinden en had het gevonden aan de voet van de Derde Pyramide, Mycerius, maar enkel om van onze toerbedrijf te horen dat toestemming hiervoor absoluut onmogelijk zou zijn. En dat ik een andere locatie moest vinden.

Nou, ik heb dat geprobeerd, maar er was gewoon geen andere plek. Dit is waar de ceremonie gehouden wilde worden. Het had echt niets te maken met mijn persoonlijke voorkeur. Gedurende de volgende paar maanden konden we nog steeds geen toestemming krijgen van de Egyptische autoriteiten om die locatie te gebruiken. Tegen de tijd dat we in Egypte aankwamen in januari 1992, was mijn toerbedrijf in een complete paniekstaat en vertelde mij dat ik een andere locatie MOEST vinden.

Ik zei gewoon dat ik wist dat ik toestemming zou krijgen omdat dit de voorbestemde plek was voor de 11:11 Activering. Nou, twee dagen vóór de ceremonie kregen we eindelijk onofficieel toestemming, hoewel ik wel een forse $7.000 moest betalen en Egyptische veiligheidsbeamten moest huren.

Dus ik was niet ontmoedigd door mijn aanvankelijke mislukking om toestemming te krijgen voor onze locatie in de Glasshouse Mountains. Ik wist dat er een wonder zou komen. Twee dagen later bood een vrouw, die mijn workshop van februari in Maleney had bijgewoond, aan om me rond te rijden in de Glasshouse. Het bleek dat Barbara de landeigenaren kende en toestemming werd graag gegeven!

Op een morgen werd ik om ongeveer 4:00 wakker en voelde dat ik in een staat van gratie verkeerde. Openbaring na openbaring stroomden binnen en ik ervaarde een goddelijke openbaring van dieper bewustzijn. Ik zag dat scheurtjes zich geopend hadden in de Tussenruimten. En dat deze diepe spleten een ontzettende verandering creëerden. De verkalking van dualiteit was losgekomen en niets was begrensd door z’n vorige bepalingen. Er kon nu van alles gebeuren! Die ochtend schreef ik wat ik kon over mijn ervaringen, en als je het wilt lezen, hier is het: DE SCHEURTJES IN DE TUSSENRUIMTEN.

Hoofdcylinder van de 3e Poort in Australië, vervolg...