Το11:11
είναι μια προ-κωδικοποιημένη ενεργοποίηση
τοποθετημένη στη κυτταρική μας
μνήμη πριν 
τη μετάπτωσή μας σε ύλη.


Το
11:11 πρόσφατα
ενεργοποιήθηκε.

 

Τι είναι το 11:11;

ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ:

Μετάφραση από τη Θρόνη Τσιάμη


Εδώ και πολλά χρόνια οι αριθμοί 11:11 εμφανίζονται μυστηριωδώς σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Με συχνές εμφανίσεις σε ψηφιακά ρολόγια, οι οράσεις του 11:11 τείνουν να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης συνειδητοποίησης, και έχουν ισχυρή επίδραση σ’ αυτούς που το βλέπουν.

Κάθε φορά που βλέπουμε τους αριθμούς 11:11, η κυτταρική μας μνήμη ενεργοποιείται. Υπάρχει μια έξαψη βαθιά μέσα μας, ένα ίχνος μνήμης από κάτι εδώ και καιρό ξεχασμένο. Η εμφάνιση του 11:11 είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ευθυγραμμισμένοι με τη Διευρυμένη Πραγματικότητα.

Επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις του 11:11 συμβαίνουν σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά το κόσμο. Πολλοί θέλουν να ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό; Τι σημαίνει το 11:11;


Όταν σου εμφανίζεται το 11:11, αυτή είναι η κλήση αφύπνισής σου. Ένα άμεσο κανάλι ανοίγει ανάμεσα σε εσένα και τη Διευρυμένη Πραγματικότητα.

Το 11:11 είναι ένα σημείο εισαγωγής
για να εισέλθει η Διευρυμένη Πραγματικότητα
στην παρούσα στιγμή.

Όταν συμβαίνει αυτό, είναι η ώρα να σταματήσεις ότι κάνεις και ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ.

Μία μετάβαση είναι σε εξέλιξη.

Μπορείς να εισέλθεις στη Διευρυμένη Πραγματικότητα και να ταξιδέψεις πιο βαθιά στο Αόρατο. Μπορείς να σπείρεις κάτι που ποθείς εδώ και καιρό, να λάβεις μια ενόραση, να ζητήσεις βοήθεια για μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σου ή απλά να νιώσεις το Αόρατο να εισέρχεται στη παρούσα στιγμή. Οι αποκαλύψεις δε θα σου έρθουν  με τη μορφή πνευματικών εννοιών. Μάλλον είναι μια ενισχυμένη κατάσταση ύπαρξης στην οποία θα βλέπεις τα πάντα σα να έχεις καινούρια μάτια. Θα σε περιβάλλει μια βαθύτερη κατανόηση του τι είναι πραγματικά αληθινό.


Η εμφάνιση του 11:11 είναι πάντα μια ευεργετική πράξη
Θείας Παρέμβασης.

Σου λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξεις καλά γύρω σου και να δεις τι είναι πραγματικό και τι ψευδαίσθηση. Είναι η ώρα να διαπεράσεις τα πέπλα της ψευδαίσθησης που μας κρατάει δεμένους σε ένα μη πραγματικό κόσμο. Έχεις επιλεχτεί, γιατί είσαι έτοιμος, να εισέλθεις σε μια περισσότερο Διευρυμένη Πραγματικότητα. Να ανοίξεις και για άλλους το δρόμο σε ένα καινούριο τρόπο ζωής, σε μια Μεγαλύτερη Αγάπη. Να ανέβεις από τη διττότητα στην Ενότητα.

Το 11:11 είναι η γέφυρα
μεταξύ της διττότητας και της Ενότητας.
Είναι το μονοπάτι μας προς το Άγνωστο.Κάντε το ταξίδι του 11:11 Τι είναι η Ενεργοποίηση του 11:11;

 Ένα εκπληκτικό 27σέλιδο Φωτογραφικό Ταξίδι της Ενεργοποίησης της Πρώτης Πύλης στις Μεγάλες Πυραμίδες της Αιγύπτου.

Το υλικό είναι  copyright 1989 - 2009 από τη Σολάρα. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.