Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΤΤΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η Μεγάλη Εποχή απαιτεί Μεγαλείο Δράσης & Μεγαλείο Ύπαρξης.
Ήρθε η ώρα να αναδυθούν οι Αληθινές Ενότητες!


11:11


Η Δέκατη Πύλη Ενεργοποίησης του 11:11
Έρχεται το 2011

Ο Τόπος και η Ημερομηνία θα ανακοινωθούν.

Η Ενεργοποίηση της Ένατης Πύλης
Έρχεται σύντομα: Φωτογραφίες απ’ το ταξίδι της Ένατης Πύλης!

Η Σελίδα της Πόρτας του 11:11 στο Facebook
Φωτογραφίες από όλες τις Ενεργοποιήσεις των Πυλών του 11:11 στο Facebook
Ο Ιερός Ελικοειδής Χορός Οι Εραστές που έρχονται πέρα απ’ τα αστέρια ξανασμίγουν σαν Μια Αληθινή Αγάπη.

Τα Δελτία Πλεύσης Της Σολάρα

Το Δελτίο Πλεύσης για το Έτος 2011: Αναδυόμενοι σε ένα Καινούριο Κόσμο

Το Δελτίο Πλεύσης του Μαρτίου 2011: Στο Γρήγορο Δρόμο
(Τα Μηνιαία Δελτία μόνο με συνδρομή.)

Εγγραφτείτε στα Μηνιαία Δελτία και Ενημερώσεις της Σολάρα:
Διαθέσιμα στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά και Ισπανικά.
ΔΙΟΡΑΤΙΚΑ & ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ!

Καινούρια που Αξίζει να Επισκεφτείς


Φωτογραφίες της Σολάρα στο Facebook
Εικόνες από τη Διευρυμένη Πραγματικότητα & Πέρα απ’ αυτή

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 11:11 ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ

11:11 Κύριος Κύλινδρος Πρώτης Πύλης
11:11 Κύριος Κύλινδρος Δεύτερης Πύλης
Ανοίγοντας τη Καρδιά του Λωτού στην ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Τα
Mudras του 11:11
Xu!!!

 

ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011

~ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ~


Το Μάρτιο, πολλά στοιχεία θα μπούνε στη θέση τους, αποκαλύπτοντας όψεις του καινούριου σκοπού μας, οι οποίες δε φαίνονταν πριν. Θα συναντάμε τους σωστούς ανθρώπους, μέρη, πληροφορίες, εργαλεία και δεξιότητες και θα σχηματίσουμε το συμπυκνωμένο πυρήνα της θεμελίωσης των Καινούριων Ζωών μας. Αυτός ο συμπυκνωμένος πυρήνας θα είναι μια σημαντική συνιστώσα του καινούριου σκοπού μας η οποία θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σπόροι του καινούριου θα αρχίσουν να φαίνονται. Φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους εδώ κι αρκετό καιρό και τώρα θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε τι είδους φυτά μεγαλώνουμε. Κάποια μπορεί να είναι ζιζάνια παλιών συμπεριφορών, περιοριστικών πεποιθήσεων, παλιών κρίσεων και παραδοχών που χρειάζεται να απομακρυνθούν γρήγορα από τον κήπο μας, ενώ άλλα θα είναι πανέμορφα λουλούδια. Κάποια απ’ τα φυτά μας θα είναι θαυμάσιες εκπλήξεις!

Όλο και πιο πολύ, θα νιώθουμε περισσότερο ευθυγραμμισμένοι με τις Καινούριες Συντεταγμένες μας. Αυτό θα μας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στο να κάνουμε αποφασιστικές πράξεις. Θα νιώθουμε επίσης μεγαλύτερη άνεση με το να βρισκόμαστε ανοιχτά στην απογυμνωμένη κατάσταση μιας Αληθινής Ενότητας. Θα αποδεχόμαστε περισσότερο το ότι δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες των Καινούριων Ζωών μας και απλά θα τις αφήνουμε να αποκαλύπτονται στον κατάλληλο χρόνο.

Ο Μάρτιος φέρνει μια αξιοσημείωτη μετάβαση σε ένα νέο επιταχυνόμενο Γρήγορο Δρόμο. Αυτό δε σημαίνει απλά ότι τα πράγματα θα επιταχύνουν- μεταφερόμαστε σ’ ένα καινούριο δρόμο υπερταχείας κυκλοφορίας Κβαντικού Κύματος τον οποίο δε μπορούσαμε να δούμε πριν ή να έχουμε πρόσβαση σ’ αυτόν. Καθώς ταξιδεύουμε στο Γρήγορο Δρόμο, θα υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα, πολύ διασκέδαση, εκρήξεις έμπνευσης, κύματα δημιουργικότητας και σημαντικές εξελίξεις η μία μετά την άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Θα συνεχίσουν να υπάρχου εντάσεις, σοκαριστικά γεγονότα και αναταραχές, και σε προσωπικό και σε πλανητικό επίπεδο. Αυτή η κατάρρευση της διττότητας είναι απαραίτητη για να γεννηθεί το Νέο Παράδειγμα. Έχουμε περάσει το σημείο του Δεν Υπάρχει Επιστροφή από την άποψη του τι είναι αποδεκτό ή ανεκτό στη κλίμακα της Ενότητας και της Ακεραιότητας. Οι νέοι άνθρωποι κάνουν το βήμα και παίρνουν την ευθύνη να φέρουν τη πολυπόθητη αλλαγή στα εδώ και καιρό ληγμένα, παλιά συστήματα. Επιπλέον, εργάζονται ανοιχτά με τους μεγαλύτερούς τους οι οποίοι έχουν τη γνώση και την εμπειρία. Αυτό είναι ακριβώς όπως θα πρεπε να είναι.

Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει αμετάκλητα. Αυτό συμβαίνει μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες των δυνάμεων της φύσης, των πλανητικών αλλαγών, της εκμηδένισης των παλιών συστημάτων που είναι βασισμένα στο ψέμα και την απληστία, και μέσα από την ανάδυσή μας σαν Αληθινές Ενότητες που ενσαρκώνουν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πολλές γεωγραφικές περιοχές θα επηρεαστούν. Η πρόσφατη ερήμωση του όμορφου Christchurch στη Νέα Ζηλανδία είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Αυτό μας δείχνει ότι δε μπορούμε να βασιζόμαστε σε καμία από τις παλιές μας παραδοχές, ούτε και μπορούμε να στεκόμαστε στα παλιά μας θεμέλια, γιατί αυτά καταρρέουν μπροστά στα μάτια μας. Δε θα υπάρχει για μας τίποτα άλλο, απ’ το να βουτήξουμε στις αλλαγές σα βαθιές Αληθινές Ενότητες και να δημιουργήσουμε ένα Καινούριο Κόσμο αγκυροβολημένο στην ΑΓΑΠΗ και την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Το Μάρτιο και για το υπόλοιπο της χρονιάς, το πόδι μας θα είναι κολλημένο στο γκάζι. Θα κοιτάμε μπροστά, πηγαίνοντας ταχύτερα απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ. Ο δρόμος μπροστά μας θα είναι ανοιχτός, ακόμα κι όταν ο προορισμός μας παραμένει άγνωστος. Ακολουθώντας τη πυξίδα της καρδιάς μας με τη φυσική μας επίγνωση σα μια Αληθινή Ενότητα, θα κινηθούμε προς τις πιο Πραγματικές Κατευθύνσεις μας.


Το πλήρες Δελτίο Πλεύσης και οι Εβδομαδιαίες Ενημερώσεις της Σολάρα για το ΜΑΡΤΙΟ 2011 είναι διαθέσιμα με συνδρομή στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά και Ισπανικά
.

Είμαστε πολύ πιο ελεύθεροι απ’ όσο επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να είναι!

Το υλικό είναι copyright 1989 -2011 από τη Σολάρα. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.