http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NvisibleBanner2006.jpg

A 11:11 Tizedik Kapujának Aktiválása
Igaz Egyekként Igaz Életet élni

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/huipil-11.jpg
2011. szeptember 11.
Főtengely a mexikói Chiapasban

Fordította: Elisabeth Mag

A TIZEDIK KAPU FŐTENGELYE,
TÁJÉKOZTATÓ A REGISZTRÁCIÓHOZ

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/Montebello%201.jpg

Egy különleges szépségű tó a mexikói Chiapasban.

A Tizedik Kapu Főtengelyünk az elbűvölő San Cristobal de las Casas városban, a mexikói Chiapasban lesz. Mivel a Tizedik Kapu arról szól, hogy: IGAZ EGYKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI, a Villa Mercedes Szállóban fogunk lakni a városban, nem pedig valahol egy félreeső üdülőhelyen. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben kapcsolatba lépjünk San Cristobal lakóival, hasonlóan ahhoz, ami a 8. Kapu Aktiválásakor volt, a perui Punoban.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/Lobby-1.jpg

A Villa Mercedes Szálló bejárata San Cristobalban.

A szálloda, ahol leszünk, San Cristobal legnagyobb szállodája, kicsi és bensőséges hangulatú. Ingyen vezeték nélküli internet van a szobákban azok számára, akik magukkal hozzák a laptopjukat. A szállodában van üzletközpont is, ahol lehet számítógépeket bérelni.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/SanCristobal2.jpg

San Cristobal sétáló utcája.

San Critobalban jelentős a maja lakosok száma, és van több nagy kézműves piac is. Itt bőségesen találhatók pompás áruk, például szőttesek, huipilek (jelentése: „blúz”, „ruha”), fafaragások, fazekas termékek, kézi hímzésű blúzok és takarók -- helybéli és guatemalai készítésűek. Van sokféle kitűnő étterem is. San Cristobal az egyik legelbűvölőbb és legpompásabb város a világon.

 

INFORMÁCIÓK A REGISZTRÁCIÓHOZ

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

Hét teljes napunk lesz, hogy felkészüljünk a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartására.

Ha két vagy háromágyas szobában vagy, akkor kiválaszthatod a lakótársadat, vagy kereshetsz magadnak egyet. Nincs rá garancia, hogy lesz lakótársad, de megteszünk minden tőlünk telhetőt.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif KÉTÁGYAS TIZES KAPU CSOMAG: 1544 USD fejenként.

Tartalmazza a következőket: 10 éjszaka egy kétágyas szobában, 10 reggeli, 7 ebéd, 9 vacsora (szeptember 4. az első nap), közlekedés a 10. Kapu Aktiválás helyszínére és vissza, adományok egy maja célra, és minden 10. Kapu Főtengely összejövetel és csoportfoglalkozás Solarával, Omasharral, a 11:11 workshop-vezetőinkkel és a varázslatos Egy Lényünkkel.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif EGYÁGYAS TIZES KAPU CSOMAG: 2022 USD

Tartalmazza a következőket: 10 éjszaka egyágyas szobában, 10 reggeli, 7 ebéd, 9 vacsora (első nap szeptember 4.) közlekedés a 10. kapu Aktiválásunk helyszínére és onnan vissza, adományok egy maja célra, és minden Tizedik Kapu együttlét és csoportfoglalkozás Solarával, Omasharral és a 11:11 workshop-vezetőkkel, és a varázslatos Egy Lényünkkel.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif Lehet, hogy lesz néhány HÁROMÁGYAS SZOBA is, fejenként 1344 USD áron. Ez akkor lesz így, ha majdnem megtöltjük a szállodát. A háromágyas szobákban két franciaágy van, tehát két embernek egy ágyon kell aludnia. Jelezzétek a Regisztrációs lapon, ha a háromágyas várólistára szeretnétek kerülni.

NINCS BENNE AZ EGYÁGYAS, KÉTÁGYAS ÉS A HÁROMÁGYAS CSOMAGOKBAN A KÖVETKEZŐ:

Az oda-vissza utazás költségei az otthonotoktól a San Cristobal de las Casasban lévő Villa Mercedes Szállóig, az italok, a büféáruk, a mosás, az internethasználat, a telefonálás és egyéb egyéni költségek.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif ÉTKEZÉSEK:

Minden étkezés svédasztalos, és van lehetőség vegetáriánus és nem vegetáriánus étkezésre.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif A 10. KAPU FŐTENGELY EGYENSÚLYA:

Mivel a 10. Kapu megnyitja az ajtót az Új, Igaz Életünkbe, elengedhetetlenül szükséges, hogy a lehető legtöbb ország képviselve legyen benne. Emiatt lehet, hogy korlátoznunk kell a létszámot minden országból, hogy legyen elegendő hely minél több ország számára. Ebben az esetben várólistára kerültök, és megpróbálunk mindent, hogy bekerüljetek. A 10. Kapu Főtengely minden bizonnyal meg fog telni.

Arra kérünk, töltsétek ki a jelentkezési lapot mielőbb.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF
Tizedik Kapu http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF
Tizedik Kapu Főtengely: http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF
Tizedik Kapu Jelentkezés Lap http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Főtengely Kérdések http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Tartalomjegyzék: A Tizedik Kapu oldalak teljes listája http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif

 

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif REPÜLŐJÁRATOK ÉS REPÜLŐTÉRI TRANSZFER http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif

Ha repülővel érkezel, akkor Mexico City-ből Tuxtla Guitiérrezbe fogsz repülni. A repülőtérről megszervezzük a szállodába utazást, ha kéred. Az út kb. 40 perc. Az árakat a létszám határozza meg. (Minél többen jöttök együtt, annál olcsóbb lesz.) Jelezzétek, melyik járattal jöttök, ha repülőtéri transzfert is kértek.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif KORÁBBAN ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐBBI HAZAUTAZÁS: http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif

A Villa Mercedes Szálló csoportáron lehetővé teszi a néhány nappal korábbi érkezést, ha szokni akarjátok a tengerszint feletti magasságot, és ki akarjátok pihenni az utazást. Ez erősen ajánlott. A csoportár három nappal a Főtengely után is érvényes.

A többi részlet benne lesz a Regisztrációs Tájékoztatóban, amit a Jelentkezési Lap elküldése utáni visszaigazolásban találtok.

 

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ:

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

Akkor érvényes a regisztrációtok, ha már megkaptunk minden információt, és kifizettétek a helyfoglalást. Addig ne fizessetek, amíg meg nem kaptátok a visszaigazolást a jelentkezésetekről. Amint megkaptátok a visszaigazolást, azonnal küldjétek el a helyfoglalási díjat, hogy meglegyen a helyetek. (Mivel annyira rövid az idő a Tizedik Kapuig, és sokan szeretnének jönni, nem tudjuk fenntartani a szobákat azok számára, akik nem tartják be a fizetési határidőt.) Addig ne foglaljátok le a repülőjegyet, amíg meg nem kaptuk a helyfoglalási díjat.

HOGYAN LEHET FIZETNI

PAYPAL:

Paypal-on keresztül a legkönnyebb és leggyorsabb a biztonságos pénzátutalás. És ez az egyetlen lehetőség arra, hogy hitelkártyás fizetést is elfogadjunk a 10. Kapuhoz. Szeretjük a Paypal-t, bár 6 %-ot számít fel nekünk minden beérkező összegre. Ennek ellentételezéseként 5 % pótdíjat számítunk fel minden Paypal-on történő fizetésnél.

Ingyenes és nagyon egyszerű számlát nyitni a https://www.paypal.com oldalon. Számlanyitás után kattints a "Send Money" (pénzküldés) gombra, és küldd el az összeget a solara@nvisible.com címre.

CSEKKES BEFIZETÉS:

Fizethettek csekkel is, amennyiben azt egy Amerikai Bank bocsátotta ki USD-ben. A csekket Solara számára állítsátok ki, és a következő címre küldjétek:

Sara Draim
PO Box 611
Taos, NM, USA 87571

BANKI ÁTUTALÁS:

Az elektromos banki átutalással kapcsolatos információkért küldjetek emailt a solara@nvisible.com címre.

FIZETÉSÜTEMEZÉS

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif A helyfoglaláshoz 500 USD vissza nem térítendő foglalási díjra van szükség, miután visszaigazoltuk a jelentkezéseteket. (Nem tudjuk fenntartani a helyet számotokra, amíg ezt az összeget meg nem kaptuk.)

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif Az egy összegben történő kifizetést NAGYRA értékeljük, hogy tartani tudjuk a szigorú fizetési határidőnket a szállodával.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif 2011. AUGUSZTUS 04-ig: a teljes Tízes Kapu csomag 60 %-át be kell fizetni.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif 2011. AUGUSZTUS 20-ig: be kell fizetni a teljes összeget

JELENTKEZÉS LEMONDÁSA:

2011. AUGUSZTUS 08. ELŐTT:
A befizetett összeget az 500 USD adminisztrációs költség levonásával visszafizetjük.

2011. AUGUSZTUS 08. UTÁN:

Nem fizetünk vissza semmit, kivéve, ha találunk valakit a helyetekre. Ebben az esetben visszafizetjük a befizetett összeget az 500 USD adminisztrációs költség levonása után. Ez azért van, mert addigra már nekünk ki kell fizetnünk a szállodát.

 

TIZEDIK KAPU FŐTENGELY IDŐPONTOK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

A FŐTENGELY RÉSZTVEVŐINEK ÉRKEZÉSE A MEXIKÓI CHIAPASBAN LÉVŐ SAN CRISTOBALBA: 2011. szeptember 03., szombat

A FŐTENGELYRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS KEZDETE: szeptember 04., vasárnap

TIZEDIK KAPU AKTIVÁLÁSA: szeptember 11., vasárnap

AKTIVÁLÁS UTÁNI ÖSSZEJÖVETELEK ÉS ÜNNEPLÉS: szeptember 12., hétfő

A FŐTENGELY RÉSZTVEVŐINEK ELUTAZÁSA SAN CRISTOBALBÓL: szeptember 13., kedd.

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif