11:11 AZ EGY LÉNY FELEMELKEDÉSE

Fordította: Andrea Harangi


EGY LÉNYÜNK alvó óriása felébredőben van. Valóban itt az idő számunkra, hogy összegyűljünk Egyként, mint soha azelőtt. Együtt, sokkal többet vagyunk képesek elérni. Ez soha nem volt fontosabb, mint ezalatt a Beteljesülési Idő alatt, mikor az megtesszük a dualitásból az Egységbe való átmenetet.

2004 májusában a 6. Kapu Aktiválása kifordította a 11:11 Kapuját. Az új 11:11 Látványa feltárult. És ez egy óriási látvány....

A 6. Kapu Aktiválásáig, a 11:11 Kapuja, a 11. szám rezgése alatt állt. A tizenegy egy mesterszám, mely az ÚJ LEHORGONYZÁSÁT fejezi ki. És ez az, amit sokan nagyon hosszú ideje végzünk. Beillesztjük az Újat, ami az Egység, a megosztottság elmeszesedett sűrűségébe.

Ez a folyamat minden lehetséges szinten hatással van ránk, mindent befolyásol kezdve a bolygó jeleitől (bolygó lénye) a legintimebb legszemélyesebb legbensőnkig. Ez gyakran fáradságos feladat, tele extrém kihívásokkal. Mégis kitartunk, tudva, hogy a dualitás/megosztottság uralmának ideje már majdnem véget ért, és az Egységet teljes egészében lehorgonyoztuk. Tudjuk, hogy éppen a túlélésünk függhet tőle.

A Felsőbb Valóság az, ahol az Egység jelen van, és egyre inkább beilleszkedett a Felsőbb Valóság a régi dualitás alapú valóságrendszerünkbe. Míg végül létrehoztuk az Átfedési Zónát, ahol az Egység és a dualitás egyidejűleg, mint párhuzamos valóságok léteznek. Az Átfedés Zónája addig folytatta a sűrűsödést és tágulást, amíg jelenleg tartalmazza a jelent, összefonódva a múlttal és a jövővel.

Most egy kritikus csomóponthoz érkeztünk egy Fő Útkereszteződéshez, ahol választanunk kell, hogy melyik úton haladunk tovább. Ha mélyebbre kívánunk haladni a Felsőbb Valóságba, az Egységbe, akkor lényünkkel egy teljesen új szintre kell lépnünk.

Ez az új szint, az EGY LÉNY. Egyszerűen fogalmazva, EGY LÉNYÜNK, Egy Élő, Organikus Lény --- MI, MINT EGY. Minden része az Egynek; amit ismerünk. És mégis, még mindig sok a félreértés, hogy mit jelent az EGY LÉNY részének lenni.

Most minden arról szól, hogy tudatosan választjuk az együttműködést EGY LÉNYÜNKKEL. Látni mindegyikőnket, mint az Egy Csillagának sugarait. Mindannyian az Egy vagyunk. Solara vagyok az Egyből. Te ¬¬___ vagy az Egyből.

Ha egyszer valóban úgy azonosítjuk magunkat, mint az „Egynek” a Lénye, mélyreható változás megy végbe rajtunk. Képesek vagyunk látni és érezni összefonódásunkat mindennel. Szánalmunkat elengedjük, és érzékelésünk tágul. A fátylak szertefoszlanak....

Észrevesszük, hogy nemcsak elkülönült lények vagyunk, akik azért küzdenek, hogy megéljenek. Többé már nem szolgáljuk a bolygót azzal, hogy csak a „saját dolgunkkal törődünk”. Hirtelen érezzük EGY LÉNYÜNK mérhetetlenül erős támogató rendszerét, mely mindig velünk van. Összefonódva együtt, támogatjuk egymást, gondoskodunk egymásról. Mint a Három Muskétás mottója, „Mindenki Egyért, Egy Mindenkiért”. Többé már nem vagyunk egyedül. Többé már nem vagyunk tehetetlenek és gyámoltalanok. Többé már nem vagyunk elkülönülve.

Növekvő számunk felébreszti a bennünk rejlő Egységet, EGY LÉNYÜNK megélénkül, és életre kel. Az Alvó Óriás felébred… EGY LÉNYÜNK a kulcs jövőbeli fejlődésünkhöz. Ez a kulcs a bolygó túléléséhez. És ez elég erős ahhoz, hogy eloszlassa a dualitás/megosztottság világának illúzióját egyszer és mindenkorra.

Az Alvó Óriás lerázza szendergését, és emelkedni kezd....

Hogy milyen messzire jut EGY LÉNYÜNK Alvó Óriása, mindegyikünktől függ. Csak néhányan leszünk, vagy sokan? Az Alvó Óriás csak néhány próbálkozó lépést fog tenni, vagy átlépked az univerzumon meggyőződéssel és együttérzéssel – helyreállítva a kiegyensúlyozatlanságokat, meggyógyítva minden összetört szívet, feloldva az elkülönülést, és Egységgel helyettesítve? Tudatos része leszel mindennek?

Tudom, hogy sokan vagyunk ezen a bolygón, akik a lehető legtöbbet tesznek meg azért, hogy segítsék megvalósulni ezt a változást, és ezt évek óta elkötelezettséggel és bátorsággal teszik. Jelenléted mélyen érezhető és megbecsült. És annak ellenére, hogy legtöbbünk nem találkozott egymással a fizikai síkon, tudjuk, hogy együtt dolgozunk. Azonban néha eltűnődöm, hogy ez elég? Talán ennek az időnek a nagysága szólít bennünket, hogy tegyünk meg még egy lépést, gyűljünk össze egy eddig még elképzelhetetlen mértékben! Büszkén állni együtt, mint EGY LÉNY. Tudatosan összehangolni magunkat, mint EGY LÉNY. Megmutatni a világnak nagyszerű EGY LÉNYÜNKET AKCIÓBAN....

Ébresszük fel teljesen Egy Lényünk Alvó Óriását! Együtt, mint EGY, meg tudjuk tenni a lehetetlent. Tegyük jelenlétünket érezhetővé minden világok világán keresztül! Mutassuk ki igazi nagyságunkat....


Több információ az EGY LÉNY FELEMELKEDÉSÉRŐL.

Több információ az EGY LÉNYRŐL.

 
Itt vannak ragyogó, 11:11 AZ EGY LÉNY FELEMELKEDÉSE KOORDINÁTORAINK!

Nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot támogatásért és tanácsért.
Legtöbbjük részt vett a 11:11 Kapu Főtengelyeknél.
 

HORGONYZÓ CSOPORTOK NEMZETKÖZI KOORDINÁTORA
Indigo
Email: indigo1111@verizon.net


11:11 NYELVI KOORDINÁTOROK


NÉMET
Sebastian email: sebastian1111@me.com

MAGYAR
Andrea email: kiana.1111doorway@yahoo.com

PORTUGÁL
Cris email: cris@crisboog.com.br

OROSZ
Zina Antara email: doorway1111@mail.ru

SZLOVÉN
Jana email:
janakristanc@yahoo.com

SPANYOL
Isabel email: isabelchaires@hotmail.com


11:11 ORSZÁG KOORDINÁTOROK

AUSZTRÁLIA
Ama email: ama22@bigpond.net.au

AUSZTRIA

Gerlinde

BELORUSSZIA
Lyidmila email: li211440@mail.ru

BOLÍVIA
Carlos email: charlyunic@hotmail.com

BRAZÍLIA
Cris email: cris@crisboog.com.br

KANADA
Ra*Maa*Lar email: ramaalar@sympatico.ca

CHILE
Alejandra email: aibandu@yahoo.com

NÉMETORSZÁG
Sebastian email: sebastian1111@me.com

MAGYARORSZÁG
Andrea email: kiana.1111doorway@yahoo.com

MALÁJZIA
Antares email: magickriver@gmail.com

MEXIKÓ
Isabel email: isabelchaires@hotmail.com
Ankasha
email: ankasha1122@yahoo.com.mx

PERU
Jorge email: elsaquito@hotmail.com

OROSZORSZÁG ÉS UKRAJNA
Zina Antara email: doorway1111@mail.ru

SZLOVÉNIA
Szintén még Horvátország, Bosznia Hercegovin, Macedónia, Montenegro, Szerbia,
Cseh Köztársaság, Szlovákia és Lengyelország.

Jana email: janakristanc@yahoo.com

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
Anthony email: antvurt@yahoo.co.uk

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
Indigo email: indigo1111@verizon.net

VENEZUELA
Abjini email: abjinia@gmail.com

 

11:11 Egy Lény Felemelkedése Horgonyzó Csoportok Kezdőoldala

8. Kapu Horgonyzó Csoportok: Második Rész

Világszerte, az összes Horgonyzó Csoport FŐ LISTÁJA

8. Kapu Horgonyzó Csoportok Világszerte: Ausztáliától, Kanadáig
8. Kapu Horgonyzó Csoportok Világszerte: Kolumbiától, Malájziáig
8. Kapu Horgonyzó Csoportok Világszerte: Mexikótól, Szlovéniáig
8. Kapu Horgonyzó Csoportok Világszerte: Spanyolországtól, Zimbabwéig
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok Argentínában
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok Brazíliában
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok Chilében
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok Németországban
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok Oroszországban
8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportok az Amerikai Egyesült Államokban

 

Ha Horgonyzó Csoportot szervezel, kérlek, küldj e-mailt Indigónak, az indigo1111@verizon.net
címre, így fel tudunk tenni a listára. Emlékeztetünk, hogy a levél tartalmazza a nevedet,
a várost, országot, e-mail címet, és telefonszámot ha lehetséges.

 
Egy Lény Felmelkedése Találkozók, Workshopok/Műhelymunkák és Mester Kurzusok, 11:11 Bolygó Aktiválások:
11:11 Események 2009-ben
11:11 Workshop Facilitátorok